Artemisz tanúi 2, avagy Artemisz=Jah és ezért nőnemű nyelvtanilag a Jehova név!
2016. október 06. írta: a századik juh

Artemisz tanúi 2, avagy Artemisz=Jah és ezért nőnemű nyelvtanilag a Jehova név!

apollionapollo.jpg

Legutóbbi, hasonló témájú posztomban http://aszazadikjuhblogja.blog.hu/2016/05/21/artemisz_tanui volt egy bizonytalan pont:

"Jelenések 9:11 Új világ fordítás

11 Egy király van felettük, a mélység+ angyala. A neve héberül Abaddon, görögül pedig az Apollüón nevet viseli.+

 Ez az Apolló, vagy ahogyan a biblia írja, Abaddon az, akit a szervezet Jézussal azonosít?

 

Sajnos a biblia által használt APOLLÜÓNról sehol nem találtam információt, mindig Apollónhoz lyukadtam ki."

 egerfogo.jpg

Hát persze, hogy nem találtam Apollüon nevet, hisz az a H.&É. ötlete kifejezetten ide választva!

 

 

Jöjjön Károli:

"  Jelenések 9:11 Királyukul pedig a mélység angyala vala felettök; annak a neve zsidóul Abaddon, görögül pedig Apollion, azaz Vesztő a neve."

Egyszerű:

"Jelenések 9:11 A feneketlen mélység angyala volt a királyuk, akinek a neve héberül Abaddon, görögül pedig Apollion, vagyis Pusztító."

 

Nos, a wikin innen egyenes út vezet Apollóhoz, mindenki ellenőrizze le.

Friss idézet az index fórumról: apolloanapisten.jpg

 

 

Leslie07 Creative Commons License  0 0 154605

Az Ortorony bálványszervezet ordogpapjai azt állítják, hogy ok Abaddon sáskái.

 

A szervezet osszes tagjától elvárják, hogy magukat Abaddon sáskáinak vallják, Abaddont pedig krisztusuknak és királyuknak. Azzal érvelnek, hogy az o Abaddonuk nem azonos Apollionnal magyarul Apollóval, mert szerintuk az o Abaddonuk gorogul  Apollüon és nem Apollion.

 

 

De valóban íggy van?

 


A gorog kéziratban Ἀπολλύων, Apollyon van és nem Apollüon.
A károlyi fordításban is Apollion van és nem Apollüon.
A betuváltoztatás célja az UVFerdítok részérol elterelni a figyelmet arról
a tényrol, hogy Abaddon azonos azzal a mitikus istenként tiszteltszeméllyel akit a gorogok Apollyon néven a rómaiak pedidig Apollónnéven imádtak.
Apollo római isten, a görög Apollón megfelelője, a gyógyítás, a vadászat, a művészetek istene, Iuppiter és Latona gyermeke. Ikertestvére Diana.
Apollo kultuszát i. e. 443-ban honosították meg Rómában, amikor egy járvány miatt Sibylla jóslataihoz folyamodtak. A jóslat szerint csak Apollón isten segíthetett a járvány leküzdésében. Korábban is ismerték az etruszk panteon Apulu nevű istene révén, de tisztelete nem volt jelentős. A görög mintát kiegészítették még a napisteni attribútumokkal, mert bár a görög Apollónnak is voltak szoláris vonatkozásai (tüzes nyilai a napsugarakat jelképezték), ott volt külön napisten (Héliosz). Apollo kifejezetten napistenné vált a rómaiaknál, akinek testvére, Diana a holdistennő. Sol (vagy Sol Invictus) jóval későbbi fejlemény a római mitológiában.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Apollo
Miért fontos ez. Amint tudjuk a talmudisták ,akik elvetették Izrael Istenéta Khrisztoszt a saját készítésu újhéber bibliájukban a Septuaginta Szentírástól eltéroen két istennevet YAH és YHWH helyeztek el a k.u. a 10 században megalkotott ismeretlen eredetu újhéber kéziratba,amitsokan tévesen az Ószovettség ihletett írásainak tartanak.
Miért fontos ez jehova tanúi számára. Nos elsosorban azért, mertaz Ortorony szervezet misztériuma szerint Abaddon azaz Apolló és Diána(Artemisz) ikertestvérek voltak,. Amit még tudni kell rólukhogy egy Ortoronyban szulettek. Ezt szimbolizálja az Artemisz fején az Ortorony kolosszus.
Minden igazhitu ember tudja, hogy Abaddon ,akit az Ortorony szervezetmisztériumának megalkotói krisztusként és királyként emlegetnek Krisztus Urunk egyik ellensége egy pusztító anygal ,akit a mélységbe zártak. Ezért is nevezi a Jelenések konyve a 9:11-ben a mélység anygalának. Abaddonról olvashatunk a Jób 26:6-ban a SEptuagintafordításban. Továbbá a Jób 27:22-ben,ahol az Abaddon a Halállal arróltársalog, hogy nem tudják, hol van a bolcsesség és az értelem forrása,csak fuleikkel hallottak róla. Amint tudjuk a Szentírás a Szentszellemetnevezi a bolcsesség és az értelem birtokosának. Elképzelhetetlen, hogyha Abaddon azonos lenne a FElkent Istennel a Khrisztosszal, ne tudna errol. Az ÚVFErdítésu bigliában trukkosen Abaddon helyett a pusztulás kifejezés található. Igy jehova tanúi nem tudják megállapítani, hogya Szentírásban a Septuagintában a valóságban itt Abaddonról van szó.Ugyanezt a trukkos megtéveszto módszert alkalmazza az UVFerdítés A Példabeszédek 15:11-ben , ahol a Szeptuaginta Abaddont a Hádesszelegyutt említi. Itt tulajdonképp ha a 10. verstol olvassuk a gonosz dorgálásáról van szó, majd megemlíti a Hádeszt és Abaddont.A jelenések 20:14 bol tudjuk, hogy a Hádesz a Halállal egyutt a tuztengerbe vettetnek, azzal a Halállal egyutt, akivel Abaddon a Jób28:22-ben épp a bolcsesség és az értelem ismeretének a hiányát ismeriel. A Zsoltárok 88:12-ben arról olvasunk, hogy Abaddon helyén nem beszélnek sem Isten kegyelmérol, sem az O huségérol.
Mindezek ismeretében egyértelmu, hogy az Ortorony szervezet ordogpapjai az igaz Isten a Khrisztosz ádáz ellenségei, akik megvetikIzrael Istenét a Dicsoség Urát és Királyát, akit korábban a zsidók megvetettek.

 

 

artemisz_kicsiben_1.jpg

Artemisz a bibliában:

23 Ebben az időben nem kis zavarodás+ támadt az Út+miatt.24 Egy Demetriusz nevű ezüstműves ugyanis ezüst Artemisz-szentélyek készítésével nem kis nyereséghez+juttatta a kézműveseket;25 összegyűjtötte őket meg az ilyen dolgokkal foglalkozókat,+és így szólt: „Férfiak, jól tudjátok, hogy ebből a foglalkozásból van a mi jómódunk.+26 Azt is látjátok és halljátok, hogyan győzött meg ez a Pál egy igen nagy sokaságot, és hogyan bírta őket más nézetre, nemcsak Efézusban+, hanem szinte egész Ázsia tartományban, azt mondva, hogy amiket kézzel készítenek,+ azok nem istenek.27 Ezenfelül nemcsak az a veszély fenyeget, hogy ez a mi iparunk rossz hírbe kerül, hanem az is, hogy a nagy Artemisz+ istennő templomát semmire sem fogják becsülni, és nemsokára semmivé fog alacsonyodni még az ő nagyszerűsége is, amelyet egész Ázsia tartomány és a lakott föld imád.”28 Ezt hallva, és megtelve haraggal, kiáltozni kezdtek: „Nagy az efézusiak Artemisze!”

cselekedetek 19:23-28

 artemisz_ortoronnyal.png

 

Milyen érdekes lenne, ha kiderülne, hogy az őrtornyos Artemisz és Abaddon ikertestvérek!

Merthogy Artemisz ikertestvére Apollón!

Artemisz pedig a hold istennője, Jah!

Mind tudjuk, hogy a Jehova egy nőnemű szó!!! A rövidítése pedig Jah, ami a hold istennőjének, Artemisznek a neve, aki Őrtornyokkal a fején látható!!!

 

"Artemisz (görögül Ἄρτεμις; a rómaiaknál Dianának feleltették meg) Zeusz és Létógyermeke, Apollón ikertestvére a görög mitológiában." "Artemisz a Hold és a vadászatszűz istennője"

"Iah vagy Jah (ỉˁḥ) ókori egyiptomi holdisten. Neve eredetileg csak a holdat mint égitestet jelentette, később vált istenséggé,[2] majd magukba olvasztották más lunáris istenségek"

 

"Apollón (görögül: Άπόλλων; a rómaiaknál Apollo) a görög mitológiában Zeusz és Létógyermeke, Artemisz ikertestvére. A rend, aköltészet, a jóslás, a zene, a tánc, aművészetek, az íjászat és a gyarmatosítás istene. Ő a csordák és nyájak őrzője is. Gyakori jelzője a Phoibosz azaz ragyogó, fénylő. A pestis istene is, és gyakran tisztelték benne a patkányok és a sáskák !!!pusztító!!!ját. Gyakran a halál isteneként is feltűnik, hiszen íjából olyan nyilakat lőtt ki, amelyek pestist és dögvészt hoztak a vidékre. Mégis ő a gyógyítás istene is, aki megtisztította a bűnös lelkeket, ha arra érdemesnek találta az illetőt."

Egyből érthetővé válna, hogy az Artemisz jelképeit használó watchtowernek miért olyan fontos az ikertestvér, Abaddon beolvasztása Jézus személyiségébe.

Mindez csak egy fikció részemről a fellelhető forrásokat figyelembe véve, és az őrtornyos ingatlanból asszociálva az őrtornyos Artemiszre.

 

A végkövetkeztetés tehát:

A Jah a Jehova rövidített formája, Jah pedig a holdisten, aki a római mitológiában istennő, mégpedig Artemisz, akinek az Őrtornyait a watchtower használja, a Jehova pedig, mint tudjuk, egy nőnemű szó...

AZAZ:

Jehova = Artemisz

Artemisz ikertestvére Apollón, azaz Abaddon, aki a szervezet szerint Jézus...

apollionapollo.jpg

"A Héber Iratok előbbiekben megvizsgált verseiből világosan kitűnik, hogy azʼavad·dónʹszó a seollal és a halállal párhuzamos gondolatot takar. A Jelenések 1:18szerint Krisztus Jézus kijelentette: „örökkön-örökké élek, és nálam vannak a halál és a hádesz kulcsai.” Jézusnak a mélység feletti hatalmára a Lukács 8:31 is utal. Az, hogy pusztító hatalommal bír, ideértve, hogy Sátánt is hatalmában áll elpusztítani, jól látható a Héberek 2:14-ből. Itt arról olvasunk, hogy azért lett vér és test részese, hogy „halála által semmivé tegye azt, akinek megvannak az eszközei, hogy halált okozzon, vagyis az Ördögöt”. A Jelenések 19:11–16 egyértelműen úgy ábrázolja Jézust, mint az Isten által kinevezett Pusztítót vagy Ítélet-végrehajtót. (Lásd: APOLLÜÓN.)" 

  • Abaddon Éleslátás. 1. kötet 9. o.

 

TEHÁT:

Jehova tanúi=Artemisz tanúi

Artemisz imádói pedig az Út követői, azaz Jézus apostolai és tanítványainak ellenségei voltak!

Ha valakinek más információi vannak, kérem jelezze!"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr6211762225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leslie07 2016.10.09. 21:21:21

Egyenlore senki sem jelezte, hogy más információk bírtokába jutott

Abaddon , magyarul Apolló hovatartozását illetoen.

Jób tanusága szerint Abaddon arról beszélget a Hádesszel, hogy híjján vannak a bolcsesség forrását illetoen( Jób 27:22) Vajon az Ortorony bálványszervezet ordogpapjai soha nem olvasták Jób ezen kijelentését?

Dehogy nem olvasták. Olvasták. Ennek ellenére ragaszkodnak ahhoz,
hogy ez az Abaddon az o királyuk és krisztusuk. A szomoró az, hogy ezt az ordogi tant rákényszerítik jehova tanuira is , akik megtagadva az igaz Istent a Krisztoszt , királyukká és krisztusukká fogadták azt a szellem személyt, akit János a mélység azaz az Abüsz anggelosza , a Sátán egyik pusztító agyala, A Zsoltárok 88:12-ben arról olvasunk, hogy Abaddon lakóhelyén nem beszélnek sem Isten kegyelmérol, sem az O huségérol.
Nincs is benne kegyelem, mint ahogyan a Sátán sem érez kegyelmet az emberiség iránt. Ezért is nevezi az írás embergyilkosnak. Hasonlóan Abaddon szolgái, jehova ordogpapjai sem éreznek kegyelmet senki emberfia irányában. Mindenkit jehovájuk általi pusztítással riogatnak.
Ami ennél is elszomorítóbb a Khrisztoszhoz megtért emberek a gyuloletuk célpontjai.

a századik juh 2016.10.10. 09:07:44

@leslie07: Még privát üzenetben sem jelezte senki!
süti beállítások módosítása