Hány hibát látsz a képen?
2016. október 29. írta: a századik juh

Hány hibát látsz a képen?

Az alábbi képet és az alatta lévő szöveget itt vettem észre: 

 

 

korzetfelvigyazok.jpg

 "A körzetfelvigyázók több gyülekezetben szolgálnak. Segítenek a testvéreknek fejlődni a szolgálatban, és buzdítják őket."

 

Tekintve hogy ez egy 2014. szeptemberi kiadvány, csak kérdem, hogy vajon álmodtam-e, hogy a körzetfelvigyázók új autókat kaptak a Watchtowertől???

 

Nem voltam ott, amikor bejelentették, hogy a tanúk adományait mostantól megfontoltabban költik a Vezetők, és első lépésként a körzetfelvigyázó a feleségével vonattal/busszal közlekedik, kérünk benneteket, aki tud, segítsen nekik a csomagjaik cipelésében, és a közlekedésben?

 

Én még arra emlékszem, hogy sokak otthonánál drágább autóval érkeztek, minden kiegészítőjük luxus volt, és folyamatosan különböző igényeik voltak a vendéglátóik és a gyülekezet felé... 

Megmondták, melyik nap mit akarnak enni, kivel akarnak szolgálatba menni, utcaizni, házról házra szinte soha nem akartak menni, előre le kellett szervezni BIBLIATANULMÁNYOZÁSOKAT ELŐREHALADOTT TANULMÁNYOZÓKKAL, hogy ne égőzzenek az utcán.

Nade biztos az én memóriám rossz, és nem is kapnak havi 300 000 forintot a szervezettől!

Amiben nem lenne semmi rossz, ha nem állítanák, hogy nincs fizetett papságuk, és hogy a kinevezett szolgák megosszák egymással a legszerényebb hajlékot és élelmet, miközben a gyülekezetek is automatikusan fizetnek a körzetfelvigyázóknak, hogy meglátogatták őket, és vendégül láthatták egy hétre... 6 napra... mert csak!

fonok_vs_vezeto_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr1211913091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása