A maci nem szeretné, ha a Watchtower a pirossal jelzett területen belül ténykedne... okos maci!
2016. november 19. írta: a századik juh

A maci nem szeretné, ha a Watchtower a pirossal jelzett területen belül ténykedne... okos maci!

orosz_maci.jpg

"2016. FEBRUÁR 15.
OROSZORSZÁG

Az orosz hatóságok hamis bizonyítékokat gyártanak Jehova Tanúi ellen

Az orosz hatóságok megpróbálnak hamis bizonyítékokat gyártani, hogy alátámasszák azt a vádjukat, miszerint Jehova Tanúi szélsőséges tevékenységet folytatnak Ez a videó bemutat három ilyen esetet, és arra is kitér, milyen hatással lehet mindez a vallásszabadságra Oroszországban.

 

https://www.jw.org/hu/hirek/jogi/regiok-szerint/oroszorszag/rendorseg-bizonyitek-elrejtese-video/"

 

(Zárójelben, halkan jegyzem meg, hogy ezt jogerős ítélet nélkül kijelenteni... hogy is mondjam... hatalmas elbizakodottságra vall! Ez akkora rágalmazás így, mint... a Föld-Fiastyúk távolság! Pont az ilyen jogilag nem megalapozott, ámde több tízmillió emberhez eljuttatott vádaskodások miatt tartják a Watctowert szélsőségesnek!)

 Vajon titeket hamis bizonyítékokkal győztek meg, hogy szembeforduljatok a Watchtowerrel?

wachtowerrossz_ora.jpg

 

 

 Vagy éppen hogy hamis bizonyítékokat gyártottak,hogy beléptessenek a Watchtowerbe??? 

 

Például ilyeneket:

 

 

1994_elott.jpg

(Amiért az Ébredjetek! kiadásra került. Az Ébredjetek! az egész család felvilágosítására szolgál. Megmutatja, hogyan lehet leküzdeni a nehézségeket. Híreket közöl, idegen népekről tudósít, vallási és tudományos kérdésekkel foglalkozik. De ennél többet is tesz. A  dolgok mélyére hatol, rámutat az aktuális események igazi jelentésére, ugyanakkor politikailag megmarad semlegesnek, és egyetlen fajt sem emel a másik fölé. Ami a legfontosabb: ez a folyóirat megerősíti a bizalmat a Teremtő azon ígérete iránt, amely szerint egy békés és biztonságos új világ jön létre, mielőtt elmúlik az a nemzedék, amely tanúja volt az 1914-es eseményeknek.)

 

Aztán meg mi változott 1995.11.08.-ára virradóra?

 

ebredjetek_1914.jpg

 

Őöööö...:

Hogyha az 1914-es nemzedék tana a Teremtő ígéretén alapult, akkor 1995. november után hogyan merte az Őrtorony Szervezet megingatni a Teremtő ígéretébe vetett bizalmat?

Ha viszont NEM a Teremtő ígérete volt, akkor hogyan merték a Teremtő szájába adni ezt a Tant 1995. november előtt? 

Kérdéseinkkel nehogy "hitehagyottakhoz" forduljunk, hiszen segít az Őrtorony is!

 

"Hogyan fogja Jehova megmutatni, hogy az ilyen papi próféták csalók? Úgy, hogy nem engedi beteljesedni azt, amit Istentől jövő "kijelentés"-ként, Istentől jövő ígéretként hirdetnek, vagy amit az Ő nevében állítanak" (Az Őrtorony 1980-1981 [reprint kiadás, 1997] 1980. 03. 01 17.o 29. bek) 

 

Ezen 2 teokratikus kiadvány fenti 3 idézetével teokratikusan igazolható, hogy Jehova tanúi szervezete, a Watchtower hamis próféta ... már akit a 22 hamis világvégeprófécia nem győzött meg!

evszamok.jpg

 

most_erkezett.jpg

 

Miközben élesítésre előkészített állapotban volt már a cikk, érkezett egy fejlemény, némi magyarázattal, amit már régebben is fejtegettem ezen a blogon:

 

"2016.11.18. 16:300

A személyi adatokról rendelkező új orosz törvény első áldozata a LinkedIn lett, a szolgáltatáshoz való hozzáférést blokkolták Oroszországban. Ez viszont precedenst teremthet, így további amerikai internetes szolgáltatások kerülhetnek terítékre.

November 10-én a moszkvai városi bíróság helybenhagyta azt a döntést, miszerint az adattárolásra vonatkozó törvény megsértése miatt blokkolni kell Oroszországban a LinkedIn nevű üzleti közösségi oldalt. Az amerikai kormány aggodalmát fejezte ki a döntéssel kapcsolatban, mivel az olyan precedenst teremt,mely alapján más Oroszországban működő szolgáltatásokat is blokkolni lehet majd.

A LinkedIn üzleti közösségi oldal az első olyan nagy szolgáltatás, amit az új orosz törvény hatálya alatt tiltanak be az országban. A törvény előírja, hogy az orosz állampolgárok személyes adatait Oroszországban található szervereken tárolják."

 

Bizony,miként Hitlernek, Putyinnak sem a vallással van gondja, hanem pusztán a hidegháborús helyzetben egyszerűen nem adja ki jól, hogy a Watchtower egy amerikában bejegyzett amerikai cég.

Példa erre ez a cetli, amit a jw.org-on bárki megtalálhat:

 

esku.jpg

 

(Hogy a Watchtower miért nem tette/teszi át a székhelyét a politikailag általában független Svájcba, arra az a tippem, hogy így nekik tök jó, ahogy most van. Üldözzék csak őket, még rá is játszanak! Ha a második világháború fejleményeinek kibontakozását látó, józan Rutherford 1931-ben átteszi a székhelyet Svájcba, egy fia tanút nem üldöztek volna Európában! Sok-sok ezer testvérünk lényegesen könnyebb életet élhetett volna... de miként élte volna meg a Watchtower, ha nem üldözik a követőit?)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr1911964647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leslie07 2016.11.19. 20:58:59

De kedves a századik juh. Elfelejtetted, hogy az Ortorony bálványszervezet istene a vérszomjas YHWH élvezi az emberáldozatokat?
süti beállítások módosítása