Napiszöveg, amely félrevezetésre épül, avagy világszerte már 555 000 000 tanú van!
2017. január 21. írta: a századik juh

Napiszöveg, amely félrevezetésre épül, avagy világszerte már 555 000 000 tanú van!

 jehova_bolgog_nepe.jpg
Világszerte már csaknem 555 000 000 tanú van*.
*Ideszámolva a bűncselekmények tanúit is
A tanúk mindennap megvizsgálják a napiszöveget.
Akkor  napiszöveget 555 000 000 tanú vizsgálja meg naponta?
Íme a mai napiszöveg:

Január 21., szombat

„Éjjel-nappal szent szolgálatot végeznek [Istennek]” (Jel 7:15).

Amikor 1914-ben elkezdődtek az utolsó napok, Jehovának az egész földön csupán néhány ezer szolgája volt. A felkent keresztények maradéka a felebaráti szeretettől indíttatva, Isten szellemének a támogatásával állhatatosan hirdette a Királyságot. Ennek köszönhetően ma egy földi reménységű nagy sokaság is begyűjtésre kerül. Már világszerte több mint 8 millió Tanú van, 115 400-nál is több gyülekezetben, és ezek a számok folyamatosan növekszenek. Például a 2014-es szolgálati évben több mint 275 500 új Tanú keresztelkedett meg, minden héten átlagosan 5300. Azért tapasztalhatunk ilyen csodálatos növekedést, mert hiszünk Istenben, és teljes mértékben elfogadjuk a Bibliát, Jehova ihletett Szavát (1Tessz 2:13). Különösen figyelemreméltó, hogy milyen szellemi bőségnek örvend Jehova népe, noha „ennek a világrendszernek az istene”, Sátán gyűlöli és üldözi őket (2Kor 4:4). w15 11/15 4:12, 14, 16

 

 

Szögletes zárójeles betoldás rögtön a bibliaversben, jelezve, hogy valamit megváltoztattak a valóságban!

matrix3d.gif

 

15 Ezért vannak az Isten trónja előtt;+ és éjjel-nappal szent szolgálatot+ végeznek neki templomában; és Az, aki a trónon ül,+ ki fogja terjeszteni sátorát+ fölöttük.

 

Hát igen! Az írásszöveg egy jövőbeli dologról, egy jövőbeli népről, és egy jövőbeli szent szolgálatról beszél, amit a napiszöveg tanítása szerint Jehova Tanúi már 1914 óta magukra értelmeznek.

"Amikor 1914-ben elkezdődtek az utolsó napok, Jehovának az egész földön csupán néhány ezer szolgája volt"

És kik voltak azok, ha szabad érdeklődnöm? És hogyan kerül bele az újszövetségbe a Jehova név, amikor zéró alkalommal fordul elő a tetragramma a Görög Iratokban? Vagy olyan értelemben Jehova, mint azt az Éleslátás elmagyarázza, hogy tudniillik Jehova= Baál= Hamis Istenek???Meg hát kikből maradt meg ez a "néhány ezer", és hogy kerültek ide? Eleve így születtek, vagy menet közben lettek Jehova szolgáivá?

 

" A felkent keresztények maradéka a felebaráti szeretettől indíttatva, Isten szellemének a támogatásával állhatatosan hirdette a Királyságot."

Felebaráti szeretetből, mi? A felkent keresztények maradéka, mi? Olvassunk gyorsan egy kis Őrtornyot, hogy megnyugodjak:

Ugyanis az Őrtorony  kemény szavakkal ítélte el ezeket a Russell-tanításokat és számítgatásokat, (főleg a piramis oldalaiból kiszámolt 1914-es dátumot!!!). Az Őrtorony 1929.01.01./2 száma a 34. bekezdésben azt írta a korábbi számítgatásokról:

 

43 Ez a bölcsesség nem Istentől, hanem az Ördögtől van...

 

irta az Őrtorony arra, amire most a napiszöveg azt írja, hogy "Isten szellemének támogatásával" ...

jwkidkorom.jpg

 

Ráadásul 1914 nem valaminek a kezdete volt Russell szerint, hanem minden királyság végét, azaz Armageddon eljövetelét tette 1914-re, kanyarba nem azt, amit ma a tanúk gondolnak 1914-ről.

1914_a_veg.jpg

"Amikor 1914-ben elkezdődtek az utolsó napok, Jehovának az egész földön csupán néhány ezer szolgája volt" és azok ilyeneket jelentettek meg!     

 

 

A felebaráti szeretetről annyit, hogy ebben az időben a Watchtower egy ÖKUMENIKUS könyvkiadó volt, aki más felekezeteknek is állított elő kiadványokat, főleg énekeskönyveket. Ezenkivül bármikor lehetett töllük 3 fajta gipsz Russell-arcképet is rendelni... nem felebaráti szeretetért, hanem pénzért... csakúgy, mint ahogyan a kiadványokat sem felebaráti szeretetből adták, hanem pénzért.

 

" Ennek köszönhetően ma egy földi reménységű nagy sokaság is begyűjtésre kerül."

Hogy mi??? "Ennek köszönhetően"??? Minek köszönhetően?

" A felkent keresztények maradéka a felebaráti szeretettől indíttatva, Isten szellemének a támogatásával állhatatosan hirdette a Királyságot. Ennek köszönhetően ma egy földi reménységű nagy sokaság is begyűjtésre kerül."

Vagyis azt akarják állítani, hogy Jehova tanúi miatt fog begyűjtésre kerülni a nagy sokaság?

Ez ugyanaz a gondolatmenet, ami szerint Noé lelkiismeretességének köszönhetjük, hogy élhetünk!

Vagy valójában ezzel a mondattal elismerik, hogy Isten szellemének támogatásának köszönhetően fog sor kerülni a begyűjtésre, csak nagyvonalúan le"Ennek"elik a szent szellemet?

" Ennek köszönhetően ma egy földi reménységű nagy sokaság is begyűjtésre kerül."

Netán a Watchtower szerint a szent szellem neve En?

wachtowerrossz_ora.jpg

 

 

"Már világszerte több mint 8 millió Tanú van, 115 400-nál is több gyülekezetben, és ezek a számok folyamatosan növekszenek."

Dehogy van annyi és dehogy növekszik! Ez csak a Watchtower megtévesztésre kifejlesztett módszere szerint való számolás adja ki, amivel akár 100%-os kozmetikázás is elérhető, azaz duplaakkora hírnőkcsúcsot tudnak elérni  az erre edző jó képességű titkárok, ezt fölösleges tagadni.

Az egyik gyülekezetben 36 testvért tudtunk összeszámolni kollektívan, mégis 60-as hírnökcsúcs szerepel a jelentésben... mondom, mindezt direkt csinálják, mert kell a növekedés.

"Például a 2014-es szolgálati évben több mint 275 500 új Tanú keresztelkedett meg, minden héten átlagosan 5300."

Ja, csak azt felejtették el odaírni, hogy mégis mindösszesen csak 15 000 fővel emelkedett a tanúk száma egész évben, a manipulált adatokkal!!!, vagyis minden héten átlagosan 5000 fő fordít hátat a szervezetnek... ez már egyből érdekesebb adat, nemde?

 

"Azért tapasztalhatunk ilyen csodálatos növekedést, mert hiszünk Istenben, és teljes mértékben elfogadjuk a Bibliát, Jehova ihletett Szavát (1Tessz 2:13)."

Fantasztikus, csodálatos 490 fő keresztelkedett meg tavaly Magyarországon, azaz minden nap kevesebb, mint másfél személy!

Mindeközben többezren elhagyták a Magyarországi szervezetet, és a tagság mégis nőtt??? Ez valóban csoda, vagy inkább egyszerű szemfényvesztés?

 

jezusnemvarazsolt.gif

                  Ugyanilyen "csoda" által vannak Jehova Tanúi papíron 8 millióan. 

 

"A hírnökátlag 22 035 főre esett vissza, mely 8 éves visszalépést jelent. Ide tartozik az is, hogy tavaly 22 400 fő volt a hírnökátlag, ehhez jött 490 keresztelkedő és ismeretlen számú új kereszteletlen hírnök. Így 22 890 főt várnánk, ami 855 hiányzó személyt jelent! Ez csupán egyetlen szolgálati év "eredménye"!

A hírnökátlag eddigi csúcsa 22 740 volt (2011-ben). Azóta 3694 személy keresztelkedett meg. Ez alapján kb. 26 434 hírnököt várhatnánk, vagyis ez esetben 4399 fő "hiányzik".

Az Emlékünnepen 39 543 fő jelent meg, de tavaly 39 727 volt a megjelentek száma. 1996 óta nem volt ilyen alacsony ez a szám! Az eddigi csúcs 45 266 fő volt (2011-ben). Itt is hatalmas a "hiány": 5723 fő.

A felsorolt három szám alapján nem túlzás azt mondani, hogy az elmúlt években szó szerint ezrek hagyták el Jehova Tanúi szervezetét Magyarországon." (LGabi blogjáról)

 

sthepen_lett.jpg

                           

 

                                                Kedves testvérek

Elmondható hát, hogy minden tekintetben csökkenés tapasztalható Magyarországon, milyen jellemző, hogy mégis ezt olvashatjuk a mai napiszövegben:

"Azért tapasztalhatunk ilyen csodálatos növekedést, mert hiszünk Istenben, és teljes mértékben elfogadjuk a Bibliát, Jehova ihletett Szavát (1Tessz 2:13)."

Azért tapasztalhatunk ilyen csodálatos csökkenést, mert hiszünk istenünkben, és teljes mértékben elfogadjuk az Újvilágfordítást, Jehova ihletett Szavát... szerintem!

Hogy szerinted a mi csökkenésünket ellensúlyozza a világszerte tapasztalható növekedés?

 

Testvérem, legyünk őszinték!

Növekedés szinte csak Afrikában van, ahol színes szatyrokkal fogják a bibliatanulmányozókat... ugye te is ezt látod az adatokból?

jw_orgafrika.jpg

 

 Ha nem hiszed, menj oda a koordinátorhoz, hogy láttad a szép adatokat, és érdekelne, hogy a ti gyülekezetetekben mennyi volt a hírnökcsúcs, amit leadtak... és mikor volt annyi? Merthogy a titkár a 12 hónapból a legmagasabb értéket adja le, evvel is segítve a pontos, hiteles, reális tájékoztatást, amire külön levelek buzdítják a Watchtowertől, amit azonnal meg kell semmisíteni... látod, ezért vettek a gyülekezetek iratmegsemmisítőket, és nem azért, mert kellett a doboza a raktárba.

 

"Különösen figyelemreméltó, hogy milyen szellemi bőségnek örvend Jehova népe, noha „ennek a világrendszernek az istene”, Sátán gyűlöli és üldözi őket (2Kor 4:4). w15 11/15 4:12, 14, 16"

 

Igen, ez valóban különösen figyelemreméltó, figyelembevéve hogy ez a bőség a teokratikus hadviselés bősége, tekintve, hogy a mai  napiszövegből az általam egyetlen hitelesnek tekinthető információ ez:

"Január 21., szombat"

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr3012142121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vénvarangy 2017.01.21. 17:21:09

Mostmár szeretnék egy dolgot hallani, ami tényleg igaz a WT-ben

Igazság Kereső 2018.06.24. 00:59:35

@Vénvarangy: Ami igaz, az az összejövetelek időpontja! :D
süti beállítások módosítása