Új jogi fejlemény várható Magyarországon, avagy elég volt a hallgatásból!
2017. január 26. írta: a századik juh

Új jogi fejlemény várható Magyarországon, avagy elég volt a hallgatásból!

gyermekbant.jpgBotlábovics Enikő, miután hisztizett az összejövetelen, elesett az hazafelé vezető úton!                                                                                                  

Valószínűlegfeltételezhetőenlehetséges!!!

 

vakbalogh.jpg

 

palinka.jpg

Igen, inkább cigiznél, mint innál, véntestvér! Nem javaslom egyiket sem, de a kettő közül tuti a dohányzás a kevésbé veszélyes az alkoholtól agresszívvá válók családjára nézve!

 

 

 

Egy gyermekekkel foglalkozó intézet vezető beosztású munkatársa részéről kiskorúak sérelmére elkövetett szexuális zaklatás miatt a kormány bejelentette, hogy átfogalmazza és súlyosabban rendeli szankcionálni az ilyesfajta tetteket.

Habár a törvény eredetileg a pedofília ellen készül, konkrétan nem tesz utalást a gyermekek bántalmazásának mibenlétére, így alkalmassá válhat egy érdekes dologra, és itt kapcsolnám a szervezethez.

Az a felnőtt ugyanis, akit jogerősen elítéltek gyermek bármilyen fajtájú bántalmazásáért, (azaz nem csak és kizárólag szexuális bántalmazásról van szó!) gyakorlatilag soha többé nem dolgozhat együtt gyermekekkel, tehát 18 év alattiakkal.

A Watchtower arra tanítja a tanúkat, hogyha az utcán felfigyelnek egy verekedésre, ne avatkozzanak bele, mert egyrészt nem tudják, kinek van igaza, másrészt megsérülhetnek, harmadrészt belekeveredhetnek egy perbe, és hát ki akar ilyeneket ugye.

 

 Én ennek ellenére kérek meg minden olyan személyt, akinek tudomása van arról, hogy a környezetében gyermeket bántalmaznak,

azonnal tegyen feljelentést!

 

gyermekbantdef.jpg

 

Különös tekintettel megkérném azon agresszív vének feleségeit, gyermekei, családtagjait, akik eddig vártak Jehovára ez ügyben is, hogy

ne várjanak tovább!

 

gyermekbszem.jpg

 

 

Mert ugye, kedves tanú testvér, aki nem csak Jehova, hanem egy gyermekbántalmazás tanúja is vagy, miért is nem értesíted... nem, nem a véneket, mert a vének falaznak egymásnak! Miért nem értesítetted idáig a rendőrséget?

Tudod ugye, hogyha meglátod, hogy betörték a kocsid szélvédőjét, nem kell figyelmeztetni az illetőt a helytelen viselkedésére négyszemközt, majd ha ezek után nem bánja meg tettét, és folytatja a rongálást, nem kell 2 tanút szerezned, hogy előttük is felszólítsd bűnbánatra, nem!

Azonnal hívhatod a rendőröket, ezért vannak, ezért adta nekik a Teremtő a kardot, hogy aki vét a törvény ellen, az féljen, és el legyen ítélve.

Vagy az a helyzet, hogyha az autódat bántja valaki, akkor ott azonnal feljelented az illetőt, de ha egy gyermeket, vagy egy nőt bánt egy vén, akkor a vársz Jehovára???

Képmutató, politikai döntést hoztál!

 

 

Az emberektől való félelem csapda abban az értelemben, hogy a szeretetben nincsen félelem.

Ergo csak amiatt nem jelentetted még fel a bántalmazót, mert félsz tőle, vagy a hatalmától, nem?

Vagy ezzel a halogatással a bántalmazottak felé mutatod ki netán a szeretetedet, sőt, esetleg hasznukra is válhat???

Ezt én bűnpártolásnak nevezem, a törvény ezt a magatartásformát is büntetni rendeli, hidd el, ha te tudod, más is tudja, és ha más lép előbb, a kérdés adott lesz: Te, aki szintén tudtad, mire vártál és miért?

gyermekbtanu.png

 

Habár a tervezett törvény  szövegezése nem végleges, és tartalma még nem pontos, azok a vének, kisegítőszolgák, akikkel szemben jogerős ítélet született, akár 20 perc közmunka 3 évre felfüggesztve büntetéssel is, hogy kezet emelt a feleségére, gyermekére, bárkire, eltávolítható lesz a pozíciójából, hisz ezen tisztségek kinevezés útján kerülnek kiosztásra, és bármennyire fizetés nélkül is végzik ezt a munkát, ez bizony munkának számít, márpedig olyan személy nem dolgozhat kiskorúakkal, aki ellen jogerős ítélet van gyermekek sérelmére elkövetett bármilyen bántalmazásra.

Fontos, hogy elmarasztaló ítéletnek kell lennie, azaz bizonyíthatónak kell lennie a bántalmazásnak,bosszúból nem érdemes ilyenekkel szórakozni, mert könnyen megüthetjük a bokánkat!

Ha téged bántalmaznak, otthonodban bátran készíthet felvételeket a bántalmazóról, azokat el fogják fogadni.

Elsőként a rendőrségre menj, vagy őket hívd, ők fognak látleletvételre küldeni, vagy megvizsgálni a bizonyítékaidat, ha kifejezetten kéred, a bűnismétlés veszélye miatt el kell távolítaniuk már a feltételezett vádra is a környezetedből a bántalmazót.

Tanácsos nagykorúval menni, ha kiskorú vagy, de ez nem feltétele a bejelentésnek, pláne, ha a bántalmazás nyomai egyértelműek, vagy a felvételekről egyértelműen bebizonyítható a bántalmazás.

Sajnos egyes vének olyannyira hatalomittasak, hogy a pozíciójukért bármire, sajnos bármire, és sajnos bárki ellen hajlandóak, ezért kellő óvatosságra intek mindenkit!

radnoti.jpg

 

Személy szerint alig ismerek olyan vént, aki nem veri legalább a gyermekeit, rosszabb esetben az egész családját, feleségestől. Az egyikük, akik mindezt a fiával nyilvánosan, a gyülekezet előtt is meg szokta tenni többszöri figyelmeztetésem ellenére, számíthat rám ez ügyben, az elsők között lesz!

 

Kérlek, figyeljétek meg a szervezet véleményét ezzel kapcsolatban, amivel látszólag nincsen semmi baj. Látszólag talán, első olvasáskor nincs:

"Nemsokára véget ér a gyermekek kizsákmányolása!

„AZ Egyesült Nemzetek az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatában kimondták, hogy a gyermekkor különleges segítséghez és támogatáshoz ad jogot” — jelenti ki a Gyermek Jogairól Szóló Egyezmény a bevezetőjében. A család fontosságát hangsúlyozva ezzel egészíti ki ezt a gondolatot: „a gyermek személyiségének harmonikus kibontakozásához szükséges, hogy családi környezetben, boldog, szeretetteljes és megértő légkörben nőjön fel.” Ám ennek az eszmének a gyakorlatba való átültetésétől igen messze vagyunk.

Nem elég, ha csupán beszélünk arról, hogy jobb világot kell létrehozni a gyermekeknek. Ma mindent átitat az erkölcstelenség, és sokan ezt természetesnek veszik. A mindenütt megfigyelhető romlottságot és kapzsiságot nem lehet törvényekkel megszüntetni. Ráadásul a szülők gyakran nemhogy szeretnék és megvédenék a gyermekeiket, még hozzá is járulnak az engedékeny légkörhöz. Akkor hát milyen reményünk van arra, hogy véget fog érni a gyermekprostitúció?

Bár ez a gonosz rendszer nem képes biztosítani, hogy minden gyermek szerető családban nőjön fel és biztonságos jövője legyen, Teremtőnk hamarosan véget vet a fajtalankodás és a szabad szerelem minden formájának, egyebek között a gyermekprostitúciónak is. Jehova Isten a világ legnagyobb megdöbbenésére nemsokára, a Királysága által beavatkozik az emberi ügyekbe. A másokat megrontóknak és kizsákmányolóknak nincs menekvés Isten ítélete elől."

  • Nemsokára véget ér a gyermekek kizsákmányolása! g03 2/8 8–10. o.

 

Felhívnám a figyelmet,hogy a szöveg messzemenőkig demagóg, és szándékosan tévútra viszi a logikát, és most itt nem a Teremtő szándékára vagy hatalmára célzok!

Miután a cikk kimond alapigazságokat, és a jog mai letéteményeseire hivatkozik, azaz egy hullámhosszra hozza magát az olvasóval, a cikk kijelenti ezt az alapvetően igaz dolgot:

"A mindenütt megfigyelhető romlottságot és kapzsiságot nem lehet törvényekkel megszüntetni."

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy sokakat nem szedtek ki a törvények segítségéből a társadalomból, és zártak el egy időre vagy véglegesen olyan helyre, ahol viszonylag kevésnek árthatnak.

Gondoljunk csak bele a hightech börtönlakosztályból pampogó, a jogaira és a körülményeire mutogató egy nap 77*-es gyilkossá váló Brevivikre...

breivik.jpg

http://galeria.index.hu/blogok/2013/04/30/vak_komondor/6

 

 

Ha "A mindenütt megfigyelhető romlottságot és kapzsiságot nem lehet törvényekkel megszüntetni." azt jelentené, amit a cikk sugall, igazán ki is engedhetnék a cellából, amúgysem jön be neki, még a végén a börtönnek fizetnie kell neki, akkora traumát okoz szegénynek a lakberendezés eme foka...

Mert:

"ez a gonosz rendszer nem képes biztosítani"

v.s. 

"Teremtőnk hamarosan véget vet"

"a Királysága által beavatkozik"

"nincs menekvés Isten ítélete elől"

habár jól is érthetőek lennének, valahogy azt a tanúságot igyekeznek levonatni, hogy "Várj Jehovára!"

gybmegeloz.jpg

Tudjuk, hogy sokmillió dollárnyi adomány bánta azt a rengeteg bírósági ítéletet, vagyisinkább a keménynyakúságot, ami után végre a szervezet eljutott odáig, hogyha a véneknek tudomásukra jut egy pedofil eset, akkor arról esetleg netán értesíteni kellene a hatóságokat, nem csak szólni a körzetfelvigyázónak!

gyermekbwatch.jpg

A Watchtower tanácsa, hogyan kell védekezni a gyermekbántalmazók ellen... Anyu miért térdel???

 

harry.gif

Megmondalak! Fiatal testvéreink védekeznek a gyermekbántalmazás ellen a Watchtower módszere szerint...

 

 

 

Ott csal a cikk, hogy nem írja le, hogy az idézettek nem azt jelentik, hogy mi ne élhetnénk 110%-osan a törvény adta jogainkkal!

Értem én, hogy vannak olyan esetek, amik a jog nevetségessé tételéhez járulnak hozzá, de ezek vannak kevesebben azokhoz az esetekhez képest, amikor a jog betölti a szerepét, szerintem legalábbis.

 

Szóval, Atyámfia, ha tudomásod van arról, hogy valaki gyermeket bántalmaz a környezetedben, tehát nem csak Jehova Tanúinál, akkor jusson eszedbe:

"Ha tehát valaki tudja, hogyan kell helyesen cselekedni, és mégsem teszi,+ bűne+ az annak."

Jakab 4:17

 

És még egy dolog, remélem, ezt is hamarosan megtanulják a Vezetők:

 

gyermekbantcsalad.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr7212156491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XCVI (törölt) 2017.01.27. 19:46:02

Oké. el fogom szúrni, de dugig vagyok fájdalommal és megvetéssel..
Ez a kislány...
Ha most kérdezel: Ölni tudnék.

Én egy alternatív Jehova tanúja vagyok - ami az igazságot illeti..
Ha a kezem közé kerülne, aki ezt tette, úgy megkínoznám, hogy a fal adja másikat.

Mi volt a kérdés?

XCVI (törölt) 2017.01.27. 20:03:08

Én kipróbáltam, ez a kendő az arcra és vízözön, egy bullshit.
SEMMI!!!
Áram, és levágni egy-egy részt az emberből, az valami.
Összetörni a mogyoróját, aztán levágni a kezét a lábát, az valami.
Aztán nyomást gyakorolni a gerincére törésig, az valami.
Levágni késsel nyiszálva a fejét, az valami.
Vágod!?

Nem bírsz jó lenni, nem bírsz rossz lenni
Ha nem vagy sem jó, sem rossz, akkor mi vagy?

XCVI (törölt) 2017.01.27. 20:20:58

Ami tisztán látszik, hogy az emberek nem tudnak amit kezdeni a tényekkel.
Van.
Ezzel nem tudnak mit kezdeni az emberek.

Amire te gondolsz, az nincs.
A te istenhited, az nincs.
Isten nem úgy, Jézus nem úgy,

Semmid sincs úgy, ahogy te gondolod.

a századik juh 2017.01.28. 03:36:28

@XCVI: Ja, Breivikre gondoltál... tudod, habár a Törvény átok volt, lehet, lenne létjogosultsága ma is a menedékvárosoknak...pláne, ha nem ér oda az illető, mert esetleg 77 szomorú anya, meg 77 apa elbeszélgetne vele... de ne felejtsünk egy dolgot, amire ez a cikk nem tért ki:

Ha egy busz baleset történik Veronában, a Királyságterem és a templom mellett, és netán 16 gyermek/felnőtt élete múlna azon, hogy kapnak-e vért, akkor Jehova Tanúi kimutatnák az igazi szeretetet, és halni hagynák a rászorulókat... jól gondolom?

Igazság Kereső 2018.06.24. 00:06:32

Én is ismerek vént,aki máig vén,és azért közösítették ki,mert korábbi feleségét megverte! Nem kicsit! De.... Nem sokkal később vén lett s ma is az! Ha tudnék valakit,aki gyermekbántalmazó, s bizonyosan tudnám,akkor könnyen lehet,hogy egy jól irányzott mozdulattal csapnám torkon az illetőt a gyülekezet szemeláttára!!!! Azán meg kapna kettőt-hármat,hogy érezze a törődéstm :D Nem vicc!
süti beállítások módosítása