Fejlemények jogi téren, avagy talán ez már meggyőzi az eddig kételkedőket!
2017. február 14. írta: a századik juh

Fejlemények jogi téren, avagy talán ez már meggyőzi az eddig kételkedőket!

Jogi lépéseket tesz az adatvédelmi hatóság elnöke, Péterfalvi Attila felszólította az egyesületet, hogy haladéktalanul töröljék a gyászolók jogellenesen megszerzett személyes adatait. 

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke felszólította a Magyarországi Szcientológia Vallási Egyesület képviselőit, ne zaklassák a gyászoló családokat, és töröljék jogellenesen megszerzett személyes adataikat. 

Péterfalvi Attila hivatala a sajtóból értesült arról, hogy a Magyarországi Szcientológia Vallási Egyesület, megszerezve a veronai busztragédia áldozatainak elérhetőségeit, zaklatja a gyászoló családokat. 


Az erről szóló újságcikk szerint az egyesület egy – a hívei közé tartozó – Verona közelében élő magyar származású rendezvényszervezőn keresztül szerezte meg a családtagok nevét, telefonszámát és lakáscímét. 

Péterfalvi Attila közleményében azt írja, hogy ugyan a cikkben szereplő adatkezelést sérelmező panasz még nem érkezett a hatósághoz, nyomatékkal felszólítja az egyesület képviselőit, hogy azonnal hagyjanak fel a fentiekben leírt tevékenységgel, és haladéktalanul töröljék a gyászoló családok jogellenesen megszerzett személyes adatait. 

 

Hozzátette, a hatóság elnökeként megteszi a szükséges

és hatékony

jogvédelmi lépéseket is.  "

 

Szeretnék emlékeztetni mindenkit, mekkora felháborodás és jogi értelmezési kavalkád fogadta az első cikkemet a blogon! 

 

 

 

http://aszazadikjuhblogja.blog.hu/2016/04/13/udvozlunk_a_blog_hu-n_57801

 

"emberek (adat)halászaivá teszlek titeket"

(Brooklyniaknak írt levél 6:666)


titkos_jegyzeteles.jpg

Kedves házigazda

Azért írok önnek, hogy tisztában legyen ezzel az immár majd 300 országban alkalmazott tanú-eljárásmóddal.

Azt hiszi, a tanúk mennek tovább, miután elköszönt tőlük, és becsukta maga után az ajtót?

Nagyon téved!

Beavatom a kulisszatitkokba.


Amikor Ön bezárja az ajtót, a tanúk látszólag elmennek, valójában csak elhúzódnak az Ön látóteréből, hogy semmiképpen ne láthassa meg azt se a kukucskálón, se az ablakból, se máshonnan, mi is történik.

A tanúk félrehúzódva elkezdenek jegyzetelni. Hogy aszongya':

"Sándor, 45 éves, buszsofőr, minden második héten délutános, két gyereke van, katolikus, kritizálja az igazságszolgáltatást, agyvérzése volt, stb,stb,

MINDENT, AMIT ELMONDOTT NEKIK, A TANÚK LEJEGYZETELIK,

az igazi zrt-huszárok még azt is, amit nem mondott nekik: A lakása berendezését, mi van az udvaron, ebből mire lehet következtetni, milyen életszínvonalon él, stb.

Azt hiszi, saját maguktól?

Nem, 

a szervezet készteti erre őket, sőt, képzést is ad nekik erre.

Az érvük az, hogy ezáltal könnyebben tudnak majd ÚJRALÁTOGATÁST VÉGEZNI Önnél, felelevenítve, miről is beszéltek, és megvitatva más tanúkkal, hogy miként is lehetne bevonzaniuk Önt ebbe a szervezetbe.

Ugye nem hitte el, mikor azt mondták, hogy a céljuk nem az, hogy beszervezzék, ők csupán a bibliáról akarnak beszélni?

Jól tette. Ha csak a bibliáról akarnak beszélni, legközelebb engedje meg nekik, hogy beszéljenek 1914-ről, csak a biblia alapján!

russell_sirja.jpg

És ne legyenek kétségei, a második beszélgetésükről is feljegyzés készül, a harmadikról is, és így tovább...

Magukról a tanúkról is feljegyzést készítenek más tanúk, amit ugyanúgy továbbítanak másoknak, és miként Ön sem tekinthet bele a tanúk által készített bejegyzésekbe, úgy a tanúk sem tekinthetnek bele abba, amit róluk jelentenek a felvigyázóik.

Mi a helyzet más tanúkkal? Azok láthatják-e azt, amit Önről, családjáról, és az életkörülményeiről, vallásáról, hitnézetéről, egészségügyi állapotáról?

BIZONY IGEN!

A tanúk ugyanis 3 hónapot kapnak egy pár utcából álló terület bemunkálására, és ezen időszak letelte után azt más kapja meg, ezért van az, hogy mindíg más tanúk keresik fel, hiába mondja, hogy ne jöjjenek.

Pl.: egy csoportos bemunkálás alkalmával az Ön bizalmas adatai átadásra kerülnek egy Önnek teljesen idegen tanúnak, aki már pontosan tudja, mivel "operálja" majd Önt, amikor Ön még azt sem tudja, hova tegye a nokedliszaggatót, amikor csöngetnek...

Sőt, ha nagyon erélyes, Önt szubjektív véleménye alapján bármelyik tanú felvezetheti a területkártyára, névvel, címmel, és a (feltételezett) agressziója feltüntetésével, ami akár évekig is az egész gyülekezet számára hozzáférhető! (Pl.: Kiss Sándor nagyon agresszíven viselkedett, alkoholos befolyásoltság alatt állt a Szentháromság út 66 alatt.)

Mi is a baj ezzel?

 

Kedves Tanúk

 

 



Az a probléma ezzel, hogy a házigazdákat nem tájékoztatták arról, hogy feljegyzéseket készítenek a beszélgetésről, ami pedig kötelességük lenne, ha feljegyzést akarnának készíteni... bármiről vele kapcsolatban.

Sőt, kifejezetten írásban adott hozzájárulást kellene kérni ezzel kapcsolatban a házigazdáktól, DE MÉG ÍGY SEM ADHATNÁK AZT ÁT HARMADIK SZEMÉLYNEK!

No ne mondják már, kedves tanúk, hogy ez nem igaz!

Önök pontosan tudják, hogy sárosak, mert ha nem lennének azok, nem bújnának el a házigazda elől a jegyzeteléshez!!!

Az önmagát önhatalmúan a legtisztességesebb népnek kikiáltó tanúk súlyos jogsértéseket követnek el a prédikálásuk alatt is, pedig aki hű a kicsin, a sokon is hű, aki pedig a kicsin se hű, hogyan lenne hű a sokon?

Bármelyikőjük, aki legközelebb feljegyzést készít a házigazdával folytatott beszélgetésről, most már tudja:

Törvénytelen dolgot cselekszik úgy, és abban a formában, ahogyan azt a szervezet tanítja, és elvárja.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr6812240294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vitatkozo 2017.02.14. 08:50:42

Ezt a módszert egyszerűen nem lehet betiltani, mivel a nagy cégeknek is fontos az információhalászás.

2017.02.14. 12:01:37

Jajj te! Ez csak porhintés. Gumicsont. Jót kacagnak rajta a szilók.

a századik juh 2017.02.14. 13:25:00

@Marci kérdez: Tehát az, hogy: "Péterfalvi Atilla tegyen ellened hatékony jogvédelmi lépéseket!" az kb ugyanaz, mint a "Hogy vagyunk-hogy vagyunk"?

2017.02.14. 14:17:17

@a századik juh:
Rosszul teszed fel a kérdést.
Az attól függ, hogy én konkrétan mit követtem el. Ebben az esetben igen.
Látsz hivatkozást egyetlen paragrafusra? Vagy akármire? Szavak a semmibe. Sajnálom.

a századik juh 2017.02.14. 15:20:39

@Marci kérdez: Én értékelem a SZÁNDÉKOT is, mert alapvetően jó. Ha a házigazdákat tájékoztatnák, hogy akár több személy is láthatja még az adatait, nem biztos, hogy belemenne, ugye?

2017.02.14. 16:12:24

@a századik juh:
Persze, a szándék mindenképpen értékelendő. De ez semmiképpen nem "fejlemény". Ez attól fényévekre van.
süti beállítások módosítása