45 mínusz 36 az egyenlő 0, és így "egy ellened készült fegyver sem lesz sikeres!"
2017. február 23. írta: a századik juh

45 mínusz 36 az egyenlő 0, és így "egy ellened készült fegyver sem lesz sikeres!"

adomanygyujtes.jpg

  A Watchtower "öröksége" by márnembételesek

 

 

975 000 dollár

büntetés

azaz majd' 300 000 000 forint, azaz háromszázmillió forint

késedelmi pótlékból... !

 

Ennyi adományt kb. 300 körzetkongresszus alatt dobnak be a testvérek Csepelen...

.

.

.kula.jpg

.

Mostani cikkem azoknak készült, akik szerint a Watchtower szent és sérthetetlen, és nincs az a földi halandó, aki sikeres jogi csatát vívhatna a Watchtowerrel.

 

Nem is kell földi halandónak harcolnia...

jezuseros.gif

 

’Nem ti harcoltok velük, hanem az Isten’

(Spontán bibliavers? "ha egy ház meghasonlik önmagával")

W. GLEN HOW ELMONDÁSA ALAPJÁN

Az elmúlt hat évtizedben Jehova Tanúi számos jogi csatát vívtak Kanadában. A sok győzelem nem maradt észrevétlen a jogászvilág előtt. Azért a szerepért, amelyet e csaták némelyikében betöltöttem, az amerikai ügyvédek testülete nemrégiben megjutalmazott a Bátor Ügyvédi Képviselet Kitüntetésével. Az átadási ünnepségen elhangzott, hogy Jehova Tanúinak a perei „fontos védőbástyát (Ez jó!!!)emeltek az állam túlkapásaival szemben . . . , mivel e perek következtében a bíróságok által elismert, íratlan joggyűjtemény jött létre, amely elismerte és megvédte minden kanadai szabadságjogait”. Engedjétek meg, hogy elmeséljem néhány bírósági per részleteit, és azt, miként kezdtem a joggal foglalkozni, és hogyan kerültem kapcsolatba Jehova Tanúival.

A BIBLIAKUTATÓK egyike, ahogy akkoriban Jehova Tanúit hívták, George Rix ellátogatott a szüleim torontói otthonába 1924-ben. Édesanyám, Bessie How, aki törékeny asszony volt, meghívta őt egy beszélgetésre. Ötéves voltam, az öcsém, Joe pedig három.

...

 

Azonnal el akartam kezdeni az úttörőmunkát. Ám a kanadai prédikálómunka egyik akkori irányítója, Jack Nathan arra buzdított, hogy végezzem el a jogi iskolát. (!!!) Így tettem. 1943 májusában végeztem, s azután elkezdtem az úttörőszolgálatot. Augusztusban meghívtak, hogy a Watch Tower Society torontói fiókhivatalában szolgáljak, és segítsek Jehova Tanúi jogi nehézségeinek a megoldásában. A következő hónapban beléptem az ontariói (Kanada) ügyvédi kamarába.

Törvényesen védelmezem a jó hírt

Tombolt a II. világháború, s a Tanúk munkája még mindig be volt tiltva Kanadában. Férfiakat és nőket börtönöztek be csupán azért, mert Jehova Tanúi voltak. (Ügyvéd úr! "csupán azért, mert a Watchtower zrt-hez tartoztak", nemde így pontosabb?) A gyermekeket kizárták az iskolából, sőt néhányukat nevelőszülőknél helyezték el. Mindez azért történt, mert nem vettek részt az imádat hazafias formáiban, például nem tisztelegtek a zászló előtt, vagy nem énekelték a nemzeti himnuszt. William Kaplan professzor, a State and Salvation: The Jehovah’s Witnesses and Their Fight for Civil Rights (Állam és megmentés: Jehova Tanúi és a polgárjogokért vívott harcuk) című könyv írója elmondta, hogy „a Tanúkat a nyilvánosság előtt sértegették. (aztán hogy a tanúk kiket sértegetnek nyílvánosan -például a katolikusokat- arrol érthető okokból itt most nem esik szó) Államilag indított hadjáratok és személyes támadások célpontjai voltak a toleranciát nem ismerő kormány, valamint a nyilvánvalóan ellenséges érzületű állampolgárok részéről, akiket magukkal ragadtak a háború által felkorbácsolt indulatok és a hazaszeretet.”

A Tanúk igyekeztek feloldattatni a tilalmat, de nem jártak sikerrel. 1943. október 14-én hirtelen mégis megszüntették a tilalmat. A Tanúk azonban még börtönökben és munkatáborokban voltak, a gyermekeknek pedig még mindig nem engedték meg, hogy nyilvános iskolákba járjanak.

A Watch Tower Bible and Tract Societynak és a torontói ingatlanunk tulajdonosának, az International Bible Students Associationnek a tevékenysége még mindig be volt tiltva.

(Ugyeugye?)

1943 vége felé New Yorkba utaztam Percy Chapmannal, a kanadai fiókhivatal-szolgával, hogy megbeszélést tartsunk Nathan Knorral, a Watch Tower Society akkori elnökével, valamint Hayden Covington alelnökkel és jogtanácsossal. Covington testvér roppant nagy tapasztalatra tett szert jogi ügyekben. Bámulatra méltó módon az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága előtt

45 megfellebbezett ügyből végül 36-ot megnyert.

 

(És akkor most vessük is össze ezt a fentebbi állítást ezzel:

„Egy ellened készült fegyver sem lesz jó szerencsés”

 

Megbízott matematikusunk jelezte, hogy

legalább 9 eset

ez esetben cáfolja a Watchtower jogi sebezhetetlenségét... )

 

Ráadásul a Watchtowerre kirótt bírság iratok visszatartásáért lassan eléri az egymillió dollárt!!!

Ennélfogva a növekedés valóban csodálatos!!!

wtnovekedes.jpg

Jehova adja a növekedést...  a büntetés növekedését is??? A vég idején az emberek boldogan özönlenek majd... a kijárat felé!

 jw_orgmetamorfozis.gif

Csak kérdem, hogy te arra adtál-e adományokat a szervezetnek, hogy finanszírozni tudja a szándékos törvénytelenség elkövetéséből adódó büntetéseket?

 

 

Ugye bejelentik a gyülekezetekben, hogy ideje lenne leadni a jelentéseket?

Majd bejelentik, hogy mostmáraztán irgumburgum...

Aztán esetleg meg is nevezik a renitenseket, és nyilvánosan beégetik őket...

 

Ehhez képest a szervezet immár

több, mint 240 napja

 

nem képes (vagy nem akarja???) beadni azokat a levelezéseket, amire a bíróság kötelezte őket... így

4000dollár/napos

bírságot kapnak... amit TE fizetsz...

russel_dollar.jpg

De mindez nem lényeg,nem is kell, hogy érdekeljen téged, hiszen annyi de annyi bizonyítéka van, hogy ezt a szervezetet Isten vezeti, hogy ihajj!

 

Például megjelent a gyerekeknek való bibliaborító!!!

 

Kit érdekelnek a perek, a hamisítások, a hazugságok a tévedések, a csalások az öngyilkosságok, a kiközösítések, vagy a lelkiismeret... inkább nézzétek, milyen színes, és csillivilli, marcizsófis:

.

.

.

.

.

.

uvf.jpg

És akkor a befejezés:

"Vannak nehézségek? Igen, de Jehova Szava megnyugtat minket:

„Egy

ellened készült fegyver

sem

lesz jó szerencsés” (Ésaiás 54:17).

„A jó hír védelmezéséért és törvényes megerősítéséért” végzett több mint 56 évi teljes idejű szolgálat után tanúsíthatom,

mennyire igaz

Ésaiás próféciája (Filippi 1:7NW)."

 

http://wol.jw.org/hu/wol/d/r17/lp-h/102000287?q=glen+how&p=par

 

"45 megfellebbezett ügyből végül 36-ot megnyert."

 

100_juhok.gif

 

 

 

 

most_erkezett.jpg

 

 

Beépült tudósítóinknak,

szabadkomuves.jpg

Szabadkőműves Kelemen testvérnek

szabadkomuves1.jpg

és ifjabb Szabadkőműves Kelemen testvérnek sikerült megszereznie azt az egyetlen, a szervezet részéről még soha, sehol  nem publikált felvételt, ahol a Watchtower Vezető Jogásza látható: 

.

.

.

..

 

 

 

 

 

 

wtmeeting.gif             „lojális kezeket emelve fel” (1Ti 2:8)

 

 

 

Dr. Vezető Mester Abaddon, akit a többiek a Béthelben csak "Atya"-ként szólítanak, már Jehova ellen is nyert egy ügyet, amikor is sikeresen bizonyította Évának, hogy Jehova hazudott, hiszen habár evett az almából, nem halt meg aznap. Sikeréért a teremtő a "sűrű sötétségbe", a Tartaroszba vetette, így került a Watchtowerhez, hogy itt tudja folytatni "áldásos" tevékenységét!jworghal.jpg

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr3312250400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leslie07 2017.03.12. 23:20:09

Mindenesetre apad a forrás. Egyrésze a bírság osszegével.
Ezen kivul a gyermekbántalmazások miatti kártérítések osszegével,
amely felbecsulhetetlen mértékig novekedhet. Ezen kivul jelentos apadást jelent a szervezetet elhagyó volt tanúk adományának hiánya. Arról nem beszélve, hogy ezek a távozni kénytelen tanúk visszakovetelhetik adományaikat , ha azokat bizonyítható módon jutatták le a szervezethez ,akár nagyobb osszegu pénzadományok ill. ingatlanvagyon átruházás formájában.
süti beállítások módosítása