Ez az az út! Ezen ne járjatok, és ne is lakjatok ott! Meneküljetek belöle, népem!
2017. március 01. írta: a századik juh

Ez az az út! Ezen ne járjatok, és ne is lakjatok ott! Meneküljetek belöle, népem!

Friss és megdöbbentő hír érkezett!

https://www.jw.org/hu/jehova-tanui/gyakori-kerdesek/igaz-vallas/

 

"Jézus Krisztus nem értett egyet azzal az elképzeléssel, hogy

 

sok olyan vallás, vagyis út van,

mely megmentéshez vezet.

Ezt mondta: „szűk az a kapu, és keskeny az az út, amely az életre visz, és kevesen vannak, akik megtalálják(Máté 7:14). Jehova Tanúi hiszik, hogy megtalálták ezt az utat. Ha ez nem így lenne, másik vallást keresnének maguknak."

 

wlogo1.jpg

Kedves Testvérek

Miként azt a Vezető Testület megjelentette a JW.ORG-on,: "Jézus Krisztus nem értett egyet azzal az elképzeléssel, hogy sok olyan vallás, vagyis út van, mely megmentéshez vezet."

»Menjetek ki belőle, népem, ha nem akartok részestársai lenni a bűneiben, és nem akartok kapni a csapásaiból . . .«

 

Talán sokaknak ésszerűtlennek tűnhet (emberi szemszögből) hogy az "út "vallást jelentene, de ez van, ha nem fogadod el, simán kiközösíthetünk hitehagyásért, úgyhogy a Szent Egység nevében tessék magadévá tenni ezt a tanítást, mégpedig mosolyogva, értem?

 

Miután emígyen kimutattuk "szeretetünket" az Egység iránt, nézzük, milyen lépések megtételét, és milyen lépések elhagyását is várja tölletek az "emberi szemszögből ésszerűtlen" Vezető testület:

 

Mostantól csak és kizárólag pozitív kicsengésű, bibliához köthető utcákba mehetnek be tanúskodni a testvérek.

Tehát István király útra lehet, de Géházi útra nem, Ábel utca oké, Káin utca nem, ésígytovább.

Az egyedi esetek elbírálását a rugalmas és ésszerű vénekre bízzuk, tudjuk, hogy semmiképpen sem élnek majd vissza ezzel, miként eddig sem vegyítették az egyéni elképzeléseiket a szervezeti tanításokkal.

Minden testvérünket megkérünk, aki valamely negatív kicsengésű utcában lakik, (pl: Szentháromság utca, Károli Gáspár út, Kereszt utca, Transzfúzió tér, stb, stb.. forduljatok a helyi ésszerű és rugalmas vénekhez tájékoztatásért) költözzön el onnan 6 hónapon belül.

»Menjetek ki belőle, népem, ha nem akartok részestársai lenni a bűneiben, és nem akartok kapni a csapásaiból . . .«

 

»Menjetek ki belőle, népem, ha nem akartok részestársai lenni a bűneiben, és nem akartok kapni a csapásaiból . . .«

 

 

Fontos, hogy az ilyen negatív kicsengésű utcaneveken, azaz a hamis vallás területén található ingatlanok eladásából származó bevétel megtartása mostantól hitehagyásnak minősül, és azonnali kiközösítéssel jár, illetve a bírói bizottság gyakorolhatja az "utolsó éjszaka jogát" a kiközösítetten.

Az ilyen utcákban található ingatlanok vételárát csak a szervezet céghálózatán átfolyatva, az élet vizével megtisztítva lehet csak használni.

Természetesen az összeg nem veszik el, hiszen megtisztítása után Guiness rekord példányszámban életmentő kiadványként kaphatod vissza, vagy például a napi 4000 dolláros iratátadás-megtagadási ítélet kifizetésére fordíthatjuk, amely immár több, mint egymillió dollár.

2017. februári Őrtorony:

12 A vezetőtestület sem nem ihletett, sem nem tévedhetetlen. Előfordulhat, hogy téved tanításbeli kérdésekben vagy szervezeti döntésekben. Az Őrtorony Kiadványok Indexében van is egy olyan címszó, hogy „Hitnézetek világosabb megértése”. Ez alatt fel van sorolva, hogy milyen kiigazítások történtek 1870 óta...

http://wol.jw.org/hu/wol/d/r17/lp-h/1200277174

 

A Vezető Testület, amely sem nem felkent, sem nem ihletett, és ennek megfelelően számtalanszor tévedett is, most úgy gondolja, hogy minden nem pacifista kicsengésű név is a hamis vallás területéhez tartozik, a ti országotokban ez: Kossuth Lajos, Petőfi Sándor, és hasonlóak, a segítőkész vének tájékoztatnak erről is benneteket.

»Menjetek ki belőle, népem, ha nem akartok részestársai lenni a bűneiben, és nem akartok kapni a csapásaiból . . .«

Ha egy királyságterem ilyen negatív kicsengésű utcában fekszik, azonnal el kell adni, és egy pozitív kicsengésű utcában a gyülekezet saját költségén vásárolni vagy építeni kell egy másikat a szervezet nevére!Természetesen ez is az adott vének hatásköre, bízunk benne hogy a szervezet, és ezzel együtt Jehova érdekeit fogják most is szem előtt tartani a rájuk bízott juhok érdekeivel szemben, mint annak már olyannyiszor szép és lojális bizonyítékát adták.

Ne feledjétek:

Együttműködésetektől az örök életetek függhet!

Testvéreitek a se nem ihletett, sem nem próféta Jehova Tanúi

wlogo.jpg

 

Ui: Ha hazugságon kaptok egy hírnököt, ő nem hivatkozhat arra, hogy nem hazudott, hanem csak még nem értette elég világosan a dolgot!!! Ez csak a Vezető Testület kiváltsága, mindenki más ugyanilyen helyzetben hamis prófétának és hazug testvérnek tekintendő!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr1912294557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eastern Magister लामा 2017.03.01. 23:01:15

Ember legyen a talpán, aki megérti ezt a zagyvaságot, amit összehordasz. Melyik oldalon állsz?

a századik juh 2017.03.02. 06:00:11

Most? A jobbon...bár mihez képest, ez igaz.
süti beállítások módosítása