Kik fognak megmenekülni Armageddonkor?
2017. március 20. írta: a századik juh

Kik fognak megmenekülni Armageddonkor?

jwhajo.jpg

Kik fognak megmenekülni Armageddonkor?

Hát Jehova Tanúi!

Mondja mindenki álmából felébresztve is, hisz köztudott, hogy Jehova, aki Russell testvért is küldte, a Watchtower Inc.-et (Zártkörűen működő RÉSZ-VÉNY-TÁR-SA-SÁ-GOT ) választotta arra a célra, hogy a népe legyen, és letaszítsák a trónról az Apple-et, nehogy már egy sátáni propagandaeszközről elnevezett cégnek nagyobb vagyona legyen, mint Jehova szervezetének!

jwnevjegy.jpg

Nade vajon minden Jehova Tanúja megmenekül?

Á, dehogy!

vágják rá a tanúk álmukból felébresztve is, természetesen akár rögtön meg is tudnák nevezni, hogy melyik képmutató testvér fog elpusztulni, de természetesen csak álmukból felébresztve, ébren simán a szemébejópofiznak, és dicsérgetik...

kepmutatoalmak_1.jpg

Talán mindenki, aki Jehova Tanúja, és a teljesidejű szolgálatban van, meg fog menekülni?

Itt már sokan bólogatnak a tanúk közül is, de sokan erre is tudják a választ:

-Még az sem garancia!

Szerencsére a Wezetőtestület TUDJA, mi a biztos megmentés receptje, és ezúton új világosságként közre is adom, mert nehogymár ne tudják ezt a testvérek, hisz az életük múlhat rajta!

Mint azt a bibliából jól tudjuk, a szemöldökfának igen fontos szerepe volt már Mózes Watctowerelnök idején is, amikor még egyszemélyben volt kiválasztva Isten közlési csatornájának, akárcsak Szent Russell testvér, vagy Boldog Rutherford testvér idején.

milliok.jpg

(Boldog Rutherford testvér szenté avatását kezdeményezte a Watchtower, mert csodának számítják be azt, hogy nyolc és félmillió tanúból senkinek sem tűnik fel az, hogy egy 1918-as kiadású könyv szerint mindmáig több millió 99-120 éves Bibliakutatónak kellene élnie az 1910 körül születettek közül... A te gyülekezetedben hány ilyen személy van? A körzetedben? Az országodban?)

A szemöldökfa az életet jelentette akkoriban, hiszen vérrel kellett bekenni a szemöldökfát ahhoz, hogy Isten angyala ne ölje meg az elsőszülötteket.

Gondoljátok el, mit érezhetett az, akinek nem volt szemöldökfája!

Ráadásul a gonosz szemöldökfaüzérek felverték a szemöldökfa árát, és egy elsőszülöttet kértek érte cserébe, anomáliát okozva ezzel a vértől egyébként is irtózó igaz keresztények körében, akik a vének tanácsára inkább vörös szövegkiemelőt használtak, márha volt szemöldökfájuk.

 

Nos, mivel a bibliában több helyen találkozhatunk párhuzamos beteljesedéssel, valószínűlegfeltételezhetőenlehetséges, hogy a szemöldökfának ugyanilyen nagy szerepe lesz a modernkori megmentésben is.

Cégünk kísérlete, hogy meddig lehet hívő embereket spiritiszta tanításokkal megvezetni úgy, hogy még biblia is van a kezükben, tovább folytatódik, és egy új szintre lép:

 

A bibliával összhangban, mely több helyen leírja, hogy a cselekedetek fognak megmenteni, és hogy buzgón kell prédikálni, és hogy házról házra, most a Wezetőtestület azt a jó hírt teszi közzé, hogy minden Jehova Tanúja meg fog menekülni, aki abban a pillanatban, amikor  eljön armageddon, egy szemöldökfa alatt lesz, és lesz nála bármilyen, jól látható helyen lévő JW.ORG feliratú tárgy, vagy éppen abban a pillanatban a JW.ORG honlapról játszik le kisfilmeket, vagy esetleg éppen akkor a JW.ORG-ra gondol, de szigorúan csak szemöldökfa alatt!

Azaz egy házigazda ajtajában kell állni Armageddonkor, a prédikálószolgálat közben,  hogy megmeneküljetek!

venisegitseg.jpg

Miközben mindenképp reklámoznod kell a JW.ORG-ot  tuljadonosával, a Watchtower zrt-vel együtt!

Legyetek hát buzgók, ne lankadjatok, ébredjetek, Őrtorony!

.

.

.

.

Mivel azt a napot és azt az órát nem tudjátok, addig is jó rettegést kívánnak nektek testvéreitek, Jehova Tanúi!

wtmeeting.gif

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr5312344121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vénvarangy 2017.03.20. 11:00:23

Többet kéne pihenned :)
süti beállítások módosítása