A Watchtower hamis bizonyítékok elrejtésével vádolja az Orosz hatóságokat
2017. március 22. írta: a századik juh

A Watchtower hamis bizonyítékok elrejtésével vádolja az Orosz hatóságokat

oroszok.jpg

 "Az orosz rendőrség betöri egy nyezlobnajai királyságterem kapuját", hazudja a JW.orgon a Watchtower a képről, amin egy fia "betörés" nincs, sőt, még nyoma sem a betörésnek, ugye?                                       
OROSZORSZÁG

Oroszország legfelsőbb bírósága szélsőségességgel vádol egy újabb vallási közösséget, és elrendeli a felszámolását

2017. február 9-én Oroszország legfelsőbb bírósága elrendelte, hogy Jehova Tanúi birobidzsani vallási közösségét fel kell számolni. Egy alsóbbrendű bíróság döntését erősítette meg, mely kimondta, hogy ez a vallási közösség szélsőséges, és betiltotta a vallási tevékenységét.

A rendelet hamis bizonyítékokon alapul. 2015 februárjában és 2016 januárjában a rendőrség vallási kiadványokat rejtett el abban az épületben, melyet a Tanúk az összejöveteleik céljára bérelnek, ezt követően pedig „megtalálták” ezeket a kiadványokat. Januárban a rendőrség elitalakulatának álarcos fegyveresei félbeszakították az egyik összejövetelt, és kiadványokat rejtettek el egy szék alatt, mialatt a Tanúk a helyszínen voltak.

Korábban a legfőbb ügyész figyelmeztette a Tanúkat, hogy fel fogják számolni az országos központjukat. A figyelmeztetés a Moszkvai Városi Bíróság döntése alapján jogerőre emelkedett. Ezek után most ez az első eset, hogy a Tanúk egy újabb vallási közösségét, a fent említett birobidzsanit (Oroszország Zsidó Autonóm területén) felszámolják."

https://www.jw.org/hu/hirek/jogi/regiok-szerint/oroszorszag/vallasi-kozosseg-felszamolas-20170217/

 

Nos, kiderült-e számotokra, hogy melyik az az "újabb vallási közösség" Jehova Tanúi után, amelyiket vegzál Oroszország?

jezusnemvarazsolt.gif

Jehova Tanúi után Oroszország egy

"újabb vallási közösséget",

Jehova Tanúit is vegzálja,

azaz már a címben teokratikus hadviselnek a wezetők, nézzük a szöveget újabb szellemi hazugságok után kutatva.

"ez a vallási közösség szélsőséges, és betiltotta a vallási tevékenységét.

A rendelet hamis bizonyítékokon alapul."

Én már itt húzom a számat, de ez az igazi kamu:

"2015 februárjában és 2016 januárjában a rendőrség vallási kiadványokat rejtett el abban az épületben, melyet a Tanúk az összejöveteleik céljára bérelnek, ezt követően pedig „megtalálták” ezeket a kiadványokat. Januárban a rendőrség elitalakulatának álarcos fegyveresei félbeszakították az egyik összejövetelt, és kiadványokat rejtettek el egy szék alatt, mialatt a Tanúk a helyszínen voltak."

"2016. július 28-án két razziát tartottak Jehova Tanúinál a Karéliai Köztársaságban. Petrozavodszkban a rendőrség elitalakulatának álarcos fegyveresei behatoltak a királyságterembe, és megszakították az összejövetelt. A rendőrség öt példányt rejtett el az épületben a Mit tanít valójában a Biblia? című könyvből, majd később „megtalálta” a házkutatás során. Nem mutatták meg, hogy van-e házkutatási engedélyük."

nwtvezetok.jpg

Azaz:

Jehova Tanúitól teljesen idegen, hogy vallási kiadványok lennének náluk, még véletlenül sem szól arról 144 000 élettörténet, hogy a tanúk életük kockáztatásával csempésztek Őrtornyokat a börtönökbe, akár még a koncentrációs táborokba is! Ezt minden tanú tudja, hiszen világszerte 8,5 millió tanú közül egy sem visz kiadványt az összejövetelre, sőt, sehol a világon nincs is semmilyen vallási kiadvány a királyságtermekben, ha ott találnak ilyeneket, azokat egyértelműen a gonosz rendőrség rejtette el, amiről ezt írja az ÚVF:

"13 Minden lélek rendelje alá magát+ a felsőbb hatalmaknak,+ mert nincs hatalom+, csak Istentől;+ a létező hatalmak Isten által+ állnak fenn a maguk viszonylagos+ állásában. Aki tehát ellenszegül a hatalomnak, az Isten elrendezésével száll szembe; akik szembeszálltak azzal, ítéletet fognak magukra vonni.+ Mert az uralkodóktól nem a jó, hanem a rossz tett miatt kell félni.+Szeretnéd, ha nem kellene félned a hatalomtól? Mindig tegyél jót,+ és dicséreted lesz tőle; mert Isten szolgája az neked, a javadra.+ Ha pedig a rosszat teszed,+félj, mert nem hiába viseli a kardot; mert Isten szolgája az, bosszúálló,+ hogy haragot fejezzen ki azzal szemben, aki a rosszat gyakorolja."

Szóval akkor mi is történik, amikor Jehova Tanúi nyilvánosan ócsárolják az orosz törvényhozást???

"Így tehát kényszerítő okotok van rá, hogy alárendeltségben legyetek, nemcsak e harag miatt, hanem a lelkiismeretetek miatt is.+ Mert ezért fizettek adót is; mert Isten nyilvános szolgái+ ők, akik ezt a célt szolgálják állandóan. Adjátok meg mindenkinek, ami megilleti, aki az adót kívánja meg, annak az adót,+ aki az illetéket, annak az illetéket, aki a félelmet,+ annak a félelmet, aki a tiszteletet, annak a tiszteletet.+"

Nos,

1: Jehova Tanúi nem fizetnek adót.

2: Jehova Tanúi még véletlenül sem adják meg például a félelmet és a tiszteletet az orosz hatóságoknak, ez jól látszik abból, ahogyan bűncselekmények elkövetésével vádolják őket, konkrétan hogy "Mit tanít valójában a Biblia?" kiadványokat csempésztek a királyságtermekbe, sőt, Őrtornyokat is...

Te elhiszed-e, hogy a rendőrségnek ilyen dolgokat kell becsempésznie egy királyságterembe, amikor pl. a Fülöp-szigeteki JW.TV adásban az van dokumentálva, hogy a 400km/órás viharban a királyságtermek hűtőibe kiadványokat pakoltak, köztük Marcizsófi dvd-ket, hogy mentsék a valóban lényeges dolgokat...

jwbest.jpg

Nos, egy kis mementó 2014-böl a wezetőtestület egyik tagjától:

"ÉLETTÖRTÉNET

Apára leltem

"Később megtudtam, hogy a két testvérnő kiadványokat csempészett a II. világháború előtt, amikor a Tanúk munkája be volt tiltva a náci Németországban. Még mielőtt a háború kitört volna, a német titkosrendőrség (Gestapo) elfogta őket, és a lichtenburgi koncentrációs táborba kerültek. Majd a háború idején a Berlin közelében lévő ravensbrücki táborba szállították őket.

A két testvérnő nagyjából annyi idős lehetett, mint az édesanyám, így tisztelettel tekintettem rájuk."

http://wol.jw.org/hu/wol/d/r17/lp-h/2014525?q=csemp%C3%A9szett&p=par

 poker.gif

Szeretné-e valaki, hogy idemásoljam mind a 144 000 hasonló történetet, amely a szervezet kiadványainak csempészőit és titokban előállítóit szentként, tiszteletre méltóként tekinti a fentebbi bibliaversek ellenére?

Akkor legalább párat:

"A betiltás alatt Gaspard Niyongira teherautó-sofőrként dolgozott, és sűrűn utazott Kenya fővárosába, Nairobiba. Visszafelé jövet kiadványokat csempészett Ruandába egy olyan ládában, melyet külön erre a célra szerelt a teherautójába. A ládában hat doboz irodalom fért el. Ugyanebben az időben Henry Ssenyonga Uganda nyugati részéről hozott be rendszeresen folyóiratokat a motorkerékpárjával a határon keresztül.

A gyülekezeti összejöveteleket kis csoportokban kellett tartani. Ha a hatóságok gyanút fogtak, hogy Jehova Tanúi összejöveteleket tartanak, alaposan átkutatták a házat. Niyongira testvér így idézi fel: „A házam melléképületében titokban összejöveteleket tudtunk tartani. Nejlonzacskókban elástuk az irodalmat a föld alá, és befedtük faszénnel.”

 

 

Ez kifejezi a kiadványok csempészése iránti szervezeti mentalitást:

 

"

Ennyi, aki betiltás alatt nem adja az életét vagy a szabadságát a nem ihletett, 144 000 alkalommal tévedő Őrtoronyért, az nem lehet lojális Jehova szemében! Betiltás alatt nyomtatni és csempészni kell, punktum!

 

szemet.jpg

Akkor tegyük fel ismét a kérdést:

 Vajon a rendőrség csempészett kiadványokat a tanúk királyságtermébe?

"2015 februárjában és 2016 januárjában a rendőrség vallási kiadványokat rejtett el abban az épületben, melyet a Tanúk az összejöveteleik céljára bérelnek, ezt követően pedig „megtalálták” ezeket a kiadványokat. Januárban a rendőrség elitalakulatának álarcos fegyveresei félbeszakították az egyik összejövetelt, és kiadványokat rejtettek el egy szék alatt, mialatt a Tanúk a helyszínen voltak."

Mire ösztönzi a Watchtower a tanúkat a hatalommal szemben, a biblia tanácsai ellenére?

.

.

Mennyire rendeli magát alá a Watchtower a felsőbb hatalmaknak?

 

Hogy inkább Istennek kell engedelmeskedni, mint embereknek, mondod...

Teljesen igazad van, most már csak azt a bibliaverset kellene mellékelni, miszerint:

"ha a hatóság betiltja az Őrtornyokat, akkor Isten akarata szerint azokat továbbra is lehet csempészgetni!"

Warwickiaknak írt levél, 6:66

Addig, amíg megtaláljátok ezt a bibliaverset,én elgondolkodok, mi mindent is találhattak a felforgatott orosz fiókhivatalban... mert biztos, hogy ugyanazon dolgokat találnák világszerte:

Korrupció, számviteli fegyelem súlyos, üzletszerűen elkövetett megszegése, szélsőséges, gyűlöletkeltő irodalom, igaz, ehhez elég megnézni a márciusi jw.tv-t, persze nem a "holttesteknek", azaz az elkülönülteknek és a kiközösítetteknek, akik "elméjükben betegek", "fertőzőek", és "holttestek".

jworgkispad.jpg

 

Aztán lehet, hogy mégis ők kerülnek kispadra, legalábbis Oroszországban.

Sőt, amennyiben elfogadjuk, hogy van olyan lehetőség, miszerint a Watchtower nem Isten szervezete, úgy hamarosan hatalmas csapás éri majd a szervezetet, lehet, épp az Oroszok irányából.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr6212349999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jónás_ 2017.03.28. 11:26:43

"egy fia "betörés" nincs, sőt, még nyoma sem a betörésnek, ugye?"

Flexelték az ajtópántokat. Igazad van. Az nem betörés!

a századik juh 2017.03.28. 19:46:40

@Jónás_: A betörők törnek be. A rendőrség behatol. Gondolom, arról okkal nem tettek fel videót, ahogyan felszólítják őket...
süti beállítások módosítása