Az a bizonyos levélírókampány
2017. április 01. írta: a századik juh

Az a bizonyos levélírókampány

jworghal_1.jpg

"Levélírókampány az oroszországi Jehova Tanúi érdekében

(Sorry, tesó: Levélírókampány a Watchtower érdekében)

Útmutató 2017. március 20.

· Foglald imába, ha szeretnél részt venni a kampányban (1Tim 2:1–4). ·

1Timóteusz

2 Mindenekelőtt tehát arra buzdítok, hogy könyörgések, imák+, közbenjárások, hálaadások hangozzanak el mindenfajta emberért+, királyokra+ és mindazokra nézve, akik magas állásban vannak,+ hogy továbbra is nyugodt és csendes életet élhessünk teljes, Isten iránti odaadással és komolysággal.+ Ez jó és elfogadható+ a mi Megmentőnk, Isten+ szemében, akinek az az akarata, hogy mindenfajta ember+megmentésben részesüljön,+ és az igazság pontos ismeretére+ jusson.

A leveleket 2017. április 1-jéig kell postára adni. ·

Az útmutató végén lévő címek közül

többre is írhatsz a saját nevedben, és több levelet is küldhetsz ugyanannak a tisztviselőnek.

Formai tudnivalók ·

Ha egyéni vállalkozó vagy, használhatsz fejléces levélpapírt. ·

Az anyanyelveden írj. A leveleket nem kell lefordítani oroszra. Ha jól tudsz oroszul, oroszul is írhatsz. ·

A levél legyen egyoldalas, géppel vagy jól olvasható kézírással írt. ·

Figyelj oda a helyesírásra és a nyelvhelyességre (be 71–73. o.). ·

A végén lásd el a saját aláírásoddal a levelet. ·

Nem kell másolatot küldeni a levelekről a véneknek, a fiókhivatalnak vagy bárki másnak. ·

.

.

Ne tegyél kiadványt a levél mellé. ·

.

.

A saját címedet tüntesd fel a feladónál a borítékon.

Az útmutató végén található lista alapján ellenőrizd, hogy pontos-e a címzés. ·

A levelet postán add fel nemzetközi elsőbbségi levélként. Legyen rajta elegendő bélyeg.

Ne küldj e-mailt.

Tartalom ·

A leveled célja az, hogy a tisztviselő segítségét kérd. Írd le, hogy reméled, hogy az orosz hatóságok megszüntetik az oroszországi fiókhivatal és gyülekezetek elleni jogi eljárást, és így a testvéreink továbbra is háborítatlanul meg tudják tartani a keresztény összejöveteleiket. Kifejezheted az értékelésedet azért, hogy az orosz állam törvényei minden állampolgárnak biztosítják a szabad vallásgyakorláshoz való jogot. · A leveled legyen nyílt, de tiszteletteljes.

Utalj röviden egy-két fontos tényre a saját szavaiddal (lásd az alább felsorolt tényeket, illetve

a jw.org honlapon

mostanában megjelent híreket).

Ne feledd, hogy „a szelíd válasz elfordítja a dühöt”, és „a szelíd nyelv csontot tör” (Péld 15:1; 25:15). ·

Röviden leírhatod, hogyan válnak a javadra neked és a családodnak az összejöveteleink és a kiadványaink.

Ne említs név szerint egyetlen oroszországi Tanút se.

(Jaja, ez fontos, mertha megemlíted Szergejt, aki Stradivari 2 lehetett volna, kinevetnek az Oroszok, hiszen a 2016-os kongresszusi élettörténetben nem az Oroszok voltak azok akik tönkretették Szergej életét, ugye?)

Tények ·

(A hasonló nevű hírműsorhoz hasonlóan a "tények" sok esetben egyes személyek meggyőződését jelentik, és nem a tényeket.)

2017. március 15-én az orosz igazságügyi minisztérium kereseti kérelmet terjesztett elő az Orosz Föderáció Legfelsőbb Bíróságánál, hogy az „nyilvánítsa szélsőségesnek Jehova Tanúi vallási szervezetét, azaz adminisztratív központját, számolja fel, és tiltsa be a tevékenységét”. Ha a legfelsőbb bíróság helyt ad a keresetnek, az szörnyű következményekkel jár minden oroszországi Tanú számára.

Felszámolhatják az adminisztratív központot

és a 400 helyi jogi személyt, amely lehetővé teszi a királyságtermek birtoklását vagy bérlését.

(Ezt magyarázza meg valaki!!!)

Útmutató 2017. március 20. 2. oldal

Ez azt jelenti, hogy az állam lefoglalhatja a szentpétervári fiókhivatali létesítményeket és a királyságtermeket országszerte.

(Atyám, sohasem értettem, hogy miért nem figyel a Watchtower a sorrendre! Elsőként a vagyonért aggódik, ugye?)

Ráadásul a több mint 170000 Jehova Tanúja bármelyike ellen büntetőeljárást indíthatnak, pusztán azért, mert összejönnek imádat céljából, együtt olvassák a Bibliát, vagy mert beszélnek másoknak a hitükről.

(Másodsorban aggódik csak a tanúkért, ti is így látjátok? Pontosan, miként Rutherford is aggódott a Watchtower vagyonáért, azt kimenekítette, a tesókat meg hagyta a koncentrációs táborban, elvégre az is szántóföld...)·

Oroszországban tévesen Jehova Tanúira alkalmazzák a szélsőséges tevékenységekről szóló szövetségi törvényt. Jehova Tanúi igyekeznek jó állampolgárok lenni. Világszerte a békés tevékenységeinkről vagyunk ismertek, és semmilyen körülmények között sem vennénk részt olyasmiben, amit jogosan lehetne szélsőséges tevékenységnek vagy bűncselekménynek nevezni. ·

(Nos, nekem bizonyítékom van az ellenkezőjére, nem egy, nem kettő...)

A tevékenységünkkel és a kiadványainkkal mindenkit arra ösztönzünk, hogy szeresse Istent, az embertársait és a családját, valamint tisztelje a kormányzatokat.(..amennyiben ők szintén Jehova Tanúi!...ez lemaradt...)

(Példa erre ez a levélírókampány, amivel a "tisztelt kormányzat" döntése ellen kell lázongani utasításra mindenkinek, ráadásul a levél feladását legkésőbb a Bolondok napján meg kell tenni...)

Ezekben a Biblián alapuló kiadványokban semmi sem nevezhető szélsőségesnek vagy törvénysértőnek.

(Nem-e? Akkor csak tévedésről lehet szó, és április 5.-én nem fogják betiltani a tanúkat, nincs is miért aggódniuk, ez a kampány is fölösleges, pláne, hogy nekem ezt tanították:

Álljatok szilárdan, és lássátok Jehova szabadítását” (2MÓZ 14:13)

vagyishogy nekem nem kell harcolnom, hiszen ez nem az én harcom... nem is, csak azt szeretné a Watchtower, hogy Putin úrnak meglenne az összes tanú neve és címe, mertha véletlenül világhatalomra kerül a medve, akkor ez hasznos lehet...)

Címek ·

Oroszország elnöke

Vladimir Vladimirovich Putin 23 Ilyinka Str. 103132 Moscow RUSSIAN FEDERATION (OROSZORSZÁG) ·

Oroszország miniszterelnöke Dmitry Anatolyevich Medvedev 2 Krasnopresnenskaya Naberezhnaya 103274 Moscow RUSSIAN FEDERATION (OROSZORSZÁG) · Főügyész Yury Yakovlevich Chayka Prosecutor General’s Office of the Russian Federation 15A Bolshaya Dmitrovka Str. GSP-3 125993 Moscow RUSSIAN FEDERATION (OROSZORSZÁG) · Igazságügyi miniszter Alexander Vladimirovich Konovalov Ministry of Justice of the Russian Federation 14 Zhitnaya Str. GSP-1 119991 Moscow RUSSIAN FEDERATION (OROSZORSZÁG) · Külügyminiszter Sergey Viktorovich Lavrov Ministry of Foreign Affairs of the Russian Federation 32/34 Smolenskaya-Sennaya Square 119200 Moscow RUSSIAN FEDERATION (OROSZORSZÁG) · A legfelsőbb bíróság elnöke Viacheslav Mikhailovich Lebedev Supreme Court of Russian Federation 15 Povarskaya Str. 121069 Moscow RUSSIAN FEDERATION (OROSZORSZÁG)

 

ujvilagallatok.jpg

.Ők mind Jehova Tanúi, és mindegyikük írt Putyinnak...

.

Ezek után gondolom, szívesen olvasnátok egy Jehova Tanúja levelét is, hogyan is sikerült abszolválni a wezetőtestület utasításait Átlagné Átlag Dzsehovahvitneszisznek...?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr1312349997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leslie07 2017.04.01. 12:40:05

"csak azt szeretné a Watchtower, hogy Putin úrnak meglenne az összes tanú neve és címe, mertha véletlenül világhatalomra kerül a medve, akkor ez hasznos lehet...)"

Nos ez az eset kisértetiesen emlékeztet arra, amikor az Ortorony bálványszervezet akkori elnoke Rutherford a vagyon visszaszerzéséért
cserébe átadta a németországi tanúk adatait a német titkoszolgálatoknak. Mielott a vagyont visszaszerezte volna mindenben azonosult a Nemzeti Socialista eszmékkel. Sot még tovább ment.
Egy horogkeresztes zászlókkal feldíszített sportcsarnokban megtartott
kongresszuson olyan határozatot hoztak egyhangúlag, amely bírálta Angliát, Amerikát és uszított a katolikusok és a zsidók ellen.

Ennek a hizelgésnek koszonhetoen adták vissza az Ortorony bálványszervezet elkobzott vagyonát. Ezt kovetoen Rutherford elhagyva Németországot Svájba utazott, ahonnan fenyegeti uzeneteket kuldott a Német Birodalom kancelláriájának címezve.

Zermészetesen ennek az lett akovetkezménye, hogy házkutatásokat tartottak jehova tanúinál. Konnyu volt a dolguk, hisz a tanúk címeit
korábban a titkoszolgálatnak átadták a vagyon visszaszolgáltatásáért
cserébe.

leslie07 2017.04.01. 13:06:43

Részlet az 1933-ban megtartott berlini kongresszuson elfogadott
Deklaráció-ból:

" A kongresszus otezer kuldotte rámutatott ezzel kapcsolatban,hogy konyveink
tartalma,amely tárgyilagosan hivatkozik csupán az Angol-Amerikai Világhatalom-
ban lévo korulményekre és arra,hogy ez -pontosabn Anglia felelos a Nép-
szovetségért és a Németországra rakott igazságtalan egyezségért és
teherért. A fent említettek szellemében mondott dolgok-vajon gazdasági,
politikai,vagy Romai Katolikus (túlzottan klerikális) értelemben? - a Német
Allam és emberek elnyomoi ellen vannak, nem a németek ellen irányulnak,
akik kuzdenek ezekkel a tehekkel...

Végul AZ OTEZER KULDOTT ES A KONGRESSZUS KIJELENTETTE,hogy
az Ortoony szervezet kiáll a rend fenntartásáért és az állam biztonságáért,
miként a fent említettekért, A N E M Z E T I K O R M A N Y V A L L A S I
V O N A T K O Z A S U M A G A S E S Z M E I E R T.

Az Ortorony szervezet taktikája nem változott. most arra utasítja jehova tanúit, hogy az orosz állam vezetoihez intézett petíciót hízelgo hagnemben állítsák ossze, konkrétan e módon:

" Kifejezheted az értékelésedet azért, hogy az orosz állam törvényei minden állampolgárnak biztosítják a szabad vallásgyakorláshoz való jogot. · A leveled legyen nyílt, de tiszteletteljes."

Ha netalántán nem érnek majd célt a hízelgo levelek, akkor jon majd a fenyegeto hagnem, amint azt a náci Németországgal szemben alkalmazták.

leslie07 2017.04.01. 13:13:18

Egy 1934-ben kiadott Ortorony kiadvány pontosan leírja a Deklaráció tartalmát.

forum.index.hu/Article/viewArticle?a=98224174&t=9003631

Ha tudták volna az egész világrol begyujteni ezt az Ortorony kiadványt,
akkor megtették volna. Nem véletlenul adtak ki tobb alaklommal az OT
kozpontbol olyan utasítást a gyulekezeteknek,hogy a régi irodalmat
meg kell semmisíteni,vagy leadni. El akarták tuntetni a bizonyítékokat.
De hála az Urnak nem sikerult,így az igaszívu jehova tanúk,akiket azota
is 80 éven keresztul azzal etettek,hogy ok mennyire semlegesek voltak,
ha elolvassák,akkor remélem nagyot kopnek.

leslie07 2017.04.01. 13:20:06

@leslie07: Az egyik jehova tanú,névszerint Konrad Franke ezt így élte meg:

" Albert Wandres testvérrel z Wiesbadenbol motorkerékpárral érkeztunk
Berlinbe. Sokkhatás ért bennunket,amikor beléptunk a sarnokba és megálapítot-
tuk,hogy a csarnok horogkeresztes zászlkkal volt feldíszítve.
Eltudjátok képzeli,hogy hogyan éreztuk magunkat,amikor ezután a
" Deutchland,Deutchland, uber alles"melodiájára szerkeztett éneket
kellett énekelnunk. Sokan nem voltak képesek bekapcsolodni az éneklésbe,
úgy érezték,mintha valamilyen folytást éreztek volna a torkukban."

leslie07 2017.04.01. 13:36:01

Nem tudom mennyire lesz sikeres ez az aláírásos kampány.

Az a gond, hogy az Ortorony szervezetetnek már van priusa Oroszországban.

az Ortorony szervezet Moszkvában az ingatlanpanamás
botrányával. Illegális privatizácio kovetkeztében jutottak gyanis a "drága
szentek" egy 350 millio dollárt éro 100 hektáros terulethez a Mihalkovskaja
utcában. Az esetet a bíroság vizsgálja. Az eset miatt megváltozott jehova tanúinak
a megítésése. Az Ortorony szervezet azonban azzal mentegeti magát,hogy
ez már a nagynyomorúság kezdete.

Vagyis ortornyoséknál ha egy állami szerv veszi magának a bátorságot,
és fellép a csalással szemben akkor az azt jelenti,hogy már itt a nagynyomorúság.
Félre ne értse az olvaso-a nagy nyomorúság csak akkor van itt,ha az Ortorony
szervezet csalásait meri valaki leleplezni és bíroság elé vinni.

Más csalások és bunesetek leleplezése nem jelenti a nagy nyomorúság kezdetét.
Csais akkor jelenti a nagy nyomorúság kezdetét,ha az Ortorony szervezetet
meri a torvény feleloségre vonni a torvénysértései miatt.

leslie07 2017.04.01. 16:53:34

@leslie07: Az Ortorony szervezet által megtartott vallási osszejovetelen, tobb ezer jehova tanú megszavazta
a "Deklarációt" , amely a katolikusokat és az USA-t azzal vádolták, hogy a zsidókkal egyutt horrorpropagandát folytatnak a nemzeti szocialista Németország ellen.

Nos ezzel Ortornyosék elismerik, hogy a katolikusok nem álltak a nemzeti szocialista Németország mellett.

Akkor melyik vallásszervezet volt az ,aki mindjárt a kezdet kezdetén bátorította a nemzeti szocialista
Németország kancellárjának elveit?

Ugyhívják Ortorony szervezet,másnéven jehova atnui.

Ok voltak az egyetlen vallásszervezet,akik Hitler mellett és a nemzeti szocialista
irányelvek mellett egy vallási osszejovetel keretén belul egyhangúan elfogadott
deklarácio útján állást foglatak 1933. július 25-én megtartott berlini kongresszusukon.

Idézet a deklaráciobol: " Hasonlo okbol a Társulat vezetosége nemcsak visszautasította,
hogy részt vegyen a Németország elleni horrorpropagandában, DE AZ ELLEN
FOGLALT ALLAST. Ezt a kiemelt ,csatolt deklarácioban,mely utal arra a tényre,hogy
azok a korok ,melyek vezették a horror-propagandát az Egyesult Allamokban
a kereskedo zsidok és katolikusok,a legbuzgobb uldozoi is a Társulat munkájának.."

Nos,akkor melyik oldalon is állt az Ortorony bálványszervezet,és melyiken a
katolkusok. Nem azt állítják itt jehova tanui,hogy az Egyesult államokban a katolikusok
vezették a Németország elleni horror-propagandát,és az Ortorony Társulat
ez ellen az általuk csak alaptalan horror-propaganda nevezett tevékenység
ellen fellépett?

Akor ki kodosít a torténelmi tényeket illetoen?

leslie07 2017.04.01. 17:05:38

Russell már 1910-ben elkezdte felhasználni Rothcshid bároval
ápolt barátságát tervei megvalosításának érdekében.Bejárta Oroszországot,
Palesztínát,eloadást tartott az merikai zsidoknak,hogy rávegye oket,arra
hogy telepedjenek palesztínábn,mert onnan kell uralkodnia a világ uralkodojának.

Nem szabad megfeledkezni arrol,hogy Russell templomoslovag volt.
Egyike azoknak,akik a világ sorsát a háttérbol szervezték.

A szervezés eredményességének tulajdonithato,hogy 1915-ben sikerult
is a politikai hatalmak befolyáolása útján Orményországban még Russell életében tobb,mint
egymillio keresztényt legyilkoltatni.

Hogy mi vezetett az Ortorny szervezet osszeeskuvésének a leleplezéséhez,
1917-ben nem tudhatjuk. Azt viszont tudjuk,hogy 1915-ben nem Jézus
Krisztus vezényelte az ormény keresztények legyílkolását.

Azt is tudjuk,hogy ha egy vallási szervezet évtizedeken keresztul
hirdeti a keresztények elpusztítását,mint az "Ujvilág" létrejottének
legfontosabb tényezojét,kevésbé veszélytelen tényezo,mint az ikvizício
volt.Aki ilyen nagy intenzítással hírdeti világszerte minden nemzetben
a keresztények legyílkolását,mint az "újvilág" megvalosulását megelozo
nélkulozhetetlen eseményt,anna idovel foganatja lehet.
A harmincéves háborút is eloszor a valláspropaganda hadjárat elozte meg.

Ami az Ortorony szervezet propagandájának politikai hatalmakra valo
hatását illeti meg kell említeni Rutherfordnak 1934-ben Hitlerhez elkuldott
kiáltványát,amit tobb ezer jehova tanu egyetértésével fogalmaztak meg,
és amely a zsidokban és a katolikusokban jelolte meg Hitler számára
a világ oszes bajainak okát,mikozben méltatta a nemzeti szocialista
irányelvet,és azokkal azonosult.

Az Ortorony szervezet ezen kiáltványa nagymértékben okolhato
a késobbi zsidok deportálásáért és megbuntetésukért,hisz a világon
élo osszes jehova tanuja nevében írodott,ami oriási erkolcsi támogatást
nyujtott Hitler késobbi dontéseinek meghozatalához.

leslie07 2017.04.01. 18:20:09

Nos ,a harmincas években az Ortorony társulat az USA-val szemben ujabb hazaárulást kovetett el.

A nácizmus tetteit az Amerikában élo zsidok és katolikusok által szervezett
horrorpropagandának nevezte. Azt remélve ezzel,hogy majd Hitler támogatására
számíthat. De az Ortorony szervezet elvetemult akkori vezetoi elkovettek egy
nagy hibát. megírták Hitlernek,hogy az Ortorony Társulat nyolc vezetoségi tagját
korábban bebortonozték.

Hitler valoszínuleg utánna nézett a bebortonzésuk okának,és megtudta,hogy
egy világméetu osszeeskuvés vádjában találták oket bunosnek. Ezenkívul
a német hirszerzésnek fulébe juthatott,hogy ez a Rutherford nem más,mint
egy alkoholista kurvapecér,ezért úgydontott,bármennyire is uszít a zsidok
és a katolikusok ellen,nem járatja le magát azzal,hogy egy ilyen erkolcsi
csodtomeget,aki ráadásul még segnyalo is figyelembe vegyen.

Ez aztán ahhoz vezetett,hogy a drágalátos Rudherford biro,ezek után
fenyegetni kezdte Hitlert,megpecsételve ezzel a németországban élo
tanuk sorsát.

Ugyan ezt tette az Ortorony szervezet a kommunnista országok irányában
a késobbiekben,aminek az lett a kovetkezménye,hogy az 5O-es években
számos jehova tanut bebortonoztek.

Egyetlen egy alkalommal sem képviselte ezeket a bebortonzott tanúkat
az Ortorony szervezet,de még csak az otthon maradt családdal sem torodott.

Még a nyolcvanas években is sok tanut bortonoztek be Csehszlovákiában
a katonai szolgálat megtagadása miatt,és egyébb okoknál fogva.
Egyetlen egy esetben ált ki az Ortorony szervezet a nemzetkozi megállapodásokat
is sérto ítéletek miatt. Jo magam,amikor még jehova tanuja voltam,négy alkalommal
voltam bebortonozve rovidebb idore,majd 1988. februárjában 20 honap letoltendo
bortonbuntetésre ítélve. Ezalatt az ido allatt egyetlen egy alkalommal sem volt
segítségemre az Ortorony szervezet. Sot családommal akik odahaza nélkuloztek
sem foglakoztak ez alatt az ido altt. A társulat felvigyázoi úgy tekintettek
a hituk miatt bebortonzott tanukra,mint a leprásokra,még azután is,amikor
kiszabadultak.

Akiknek sikerult elkerulni a tobszoros bortonbuntetést,azok sem az Ortorony
szervezet kozbenjárásának koszonhették ezt,hanem annak,hogy melléjuk
álltam és nem torodve a veszéllyel védelmeztem oket. Nem véletlenul
ítéltek el végul példát statuálva esetemmel,hogy így jár az ,aki védi a mezei
tanukat. A peranyagom kozott megtalálta az ugyvédem az akori politikai
rendorség az STB titkos jelentését,amelyben az áltt,hogy én vagyok jehova tanui
ugyvédje. Amíg én védtem a tanukat,addig az Ortorony szervezet vezetoségébe
beépult STB ugynokok,megadták az infot az illetékeseknek,hogy ki az akit
el kellene hallgatatni és bortonbe zárni.

Nos igy mukodik ez a drágalátos Ortorony szervezet.

leslie07 2017.04.01. 19:54:38

A Jehova Tanúi évkönyve 1974 [ang.] beszámolója szerint néhány német Tanú csalódott volt, hogy a „Nyilatkozat” megfogalmazása nem volt még szókimondóbb hangvételű. Vajon a fiókhivatal vezetője, Paul Balzereit felhígította a dokumentum szövegét? Nem, a német és az angol szöveg összevetése megmutatja, hogy szó sincs erről. Az ezzel ellentétes vélemény nyilvánvalóan azoknak a szubjektív megfigyelésén alapult, akiket nem vontak be közvetlenül a „Nyilatkozat” előkészítésébe. Azt, hogy ilyen következtetésre jutottak, valószínűleg az a tény is befolyásolta, hogy csupán két évvel később Balzereit megtagadta hitét.

Ma már tudjuk, hogy a németországi Jehova Tanúi betiltására vonatkozó rendeletet 1933. június 24-én, szombaton adták ki, éppen egy nappal a berlini kongresszus előtt. A kongresszus szervezői és a rendőrség néhány nappal később szerzett tudomást a betiltásról. Tekintettel a feszült légkörre és a náci tisztviselők nyilvánvalóan ellenséges érzületére, figyelemre méltó, hogy egyáltalán megtartották a kongresszust. Nem túlzás azt mondani, hogy ez a 5000 Tanú bátran kockára tette szabadságát azzal, hogy rész vett a gyűlésen.

Kalman866 2017.04.02. 07:01:33

Kedves századik juh!

Megint tollat kellett ragadnom. :)
Egy Kedves Barátom, aki jelenleg még (már nem sokáig) eljár a gyülibe hívta fel a figyelmem a fenti írásoddal kapcsolatban a következőkre.
Az hangzott el az összejövetelen ezzel kapcsolatban, hogy a prófécia teljesedik - üldözik a tanukat - immár globális méretekben.
Khm......
Azt az elferdítős, átmagyarázós .........-at.

Mit is ír erről a Biblia?

Lukács 21:12 "De mind ezeknek előtte kezeiket reátok vetik, és üldöznek titeket, adván a gyülekezetek elé, és tömlöczökbe és királyok és helytartók elé visznek az ÉN nevemért.

János 15:20 "Emlékezzetek meg ama beszédekről, a melyeket én mondtam néktek: Nem nagyobb a szolga az ő uránál. Ha engem üldöztek, titeket is üldöznek majd; ha az én beszédemet megtartották, a tiéteket is megtartják majd.De mindezt az ÉN nevemért cselekszik veletek, mivelhogy nem ismerik azt, a ki küldött engem."

Tehát Jézus nevéért kell üldözést szenvednünk, nem pedig a
Watchtower-hez való tartozásunk miatt.......
Ajánlanám még szeretettel Paul Washer ige hirdetését jehova tanúiról.
Lehet követni, ez a saját csatornám.... :D

www.youtube.com/watch?v=zX0KQ5uANQk&t=161s

Szép napot Neked!

a századik juh 2017.04.02. 07:46:22

@Kalman866: Kedves Kálmán
Mindenekelőtt köszönöm az infót, infókat.

Én épp az egyik hivatalban várakoztam, amikor összefutottam egy vénnel, aki miután szúrós megjegyzéseket tett az összejövetel-látogatási szokásaimra, tájékoztatott az oroszországi fejleményekről, "ha nem tudnám, milyen jelentőségteljes időkben élünk", és arról is, hogy utasításra előadják majd ezt a "prófécia teljesedik" sztorit...

Mondom neki, ezek szerint már kikiáltották hogy "béke és biztonság"?

Ó, már 1986-ban!

... (Aszta... erre most inkább nem reagálok...)Nade nem világméretű a támadás, hisz pl. Németbe vallási ünnepek lettek a kongresszusok, Obama, miután meglátta a testvérnőt a JW.ORG tábla mögött, kézbe is vette a Mit tanít ... könyvet, ami Oroszba a betiltottak listáján van, szóval...

Ó, ez még csak a kezdet, mert Isten adja majd szívükbe nagyhirtelen, hogy kövessék az Orosz példát.

Testvérem, köztünk jó barátság van, volt... meg ne haragudj, de nem azt tanuljuk, hogy engedelmeskedni kell a hatalomnak, és nem lázongani ellene, és semmi esetre sem lázítani, bujtogatni a hatalom ellen?

Hogyha 1 kilométer szolgálatra köteleznek ingyen, akkor menjünk velük kettőt, és hasonlóak?

Ó, igen, de ez más! Inkább Istennek kell engedelmeskedni, mintsem embereknek...

Akkor te miért engedelmeskedsz a vezetőtestületnek a bibliával szemben?
Hisz ők emberek, és a bibliával ellentétes dologra kérnek most...

Jól tudod, hogy a vég idején emberi szemszögből ésszerűtlennek tűnő dolgokat kérhetnek töllünk, és nekünk az életünk múlhat rajta, hogy engedelmeskedünk-e! Azt nem értem, ha valaki nem fogadja el a vezetőtestületet, akkor miért tanú még?

Nincs olyan titok, amely ki ne tudódna, igazad van testvér, megyek haza, és írok egy levelet Putyinnak!

Kb így zajlott a dolog, azonban nem kell nagy észlénynek lenni, hogy tudjuk, komoly gond van ez esetben a tanú-kronológiával, hisz tudjuk, szerintük miknek kell megelőzniük armageddont, nem?

A te Jézus neve iránti buzgalmadat ők nem osztják, eszerint a séma szerint hárítják:

"Naná, hogy Jehova Tanúit Jézus neve miatt üldözik, hiszen Jézus neve azt jelenti: "Jehova a megmentés", hiszen Jézus mondta is, hogy Jehova kedvesen nekiadta a nevét.

Így amikor azt mondod, Jézus nevéért üldöznek, akkor ez ezt jelenti valójában:

Jehováé a megmentés nevéért üldöznek... így már érted?"

Szóval aki azt hiszi, hogy én hülyeségeket írok, és baromságokat találok ki... mindent a tanúktól tanultam,én a nyomukba sem érek!

Vénvarangy 2017.04.03. 22:56:25

@leslie07: arról tudsz konkrét bizonyítékot írni, hogy Rutherford a németországi vagyonért feldobta a német jt-ket?
süti beállítások módosítása