A moszkvai postások szélsőségesnek tartják Jehova Tanúi levélírókampányát
2017. április 06. írta: a századik juh

A moszkvai postások szélsőségesnek tartják Jehova Tanúi levélírókampányát

soklevel.jpg

-Eddig max 2-3 levelet vittem naponta Putin úrnak, most meg napi egymilliót ugyanazért a pénzért...

ez szélsőséges dolog!

.

.

Panaszkodtak a moszkvai postások, akik a lappföldi béreket követelik, mert ennyi levelet maximum a Mikulás szokott kapni csúcsszezonban,mint amennyit nekünk ki kell vinni nap mint nap!

-Követeljük, hogy Jehova Tanúi biztosítsanak rénszarvasszánt a rengeteg levelük kézbesítéséhez, mert az állami postástáskába csak 999 standard levél fér, ráadásul az igazság sokkal súlyosabb, mint  a többi levél tartalma!

Ezenkívűl veszélyességi pótlékot is követelünk, hiszen a levelek közt "fertőző" is van, és a posta nem biztosít ehhez megfelelő védőöltözetet!

-Este 11-kor, mikor végre bedobtam a 999 999. levelet Putin úr postaládájába, és elindultam haza, hirtelen csillapíthatatlan vágy fogott el, hogy fellépjek a JW.ORG-ra... még jó, hogy az Oroszországban be van tiltva, csakúgy, mint 88 db Watchtower kiadvány, így szerencsére nem tettem meg, de nem sok hiányzott hozzá, panaszkodnak a postások Moszkvában.

-Én nem is értem, mi a bajuk a tanúknak,

nyilatkozta Mihail arkpostás

a kollégánknak, hiszen ugyanúgy összejöhetnek, végezhetik a munkájukat, olvashatják a többezer kiadványaikat, nótaestet tarthatnak otthonaikban...EZ AZ EGÉSZ NEM IS A VALLÁSUK ELLEN IRÁNYUL!

-Egyértelműen a Watchtower a ludas, Jehova Tanúi tőlem szabadon élhetnek, és gyakorolhatják a vallásukat, csak azt a 88 szélsőségesnek minősített kiadványt kellene kerülniük, és a JW.ORG-ot, de valamiért nem tudják.

.

.

superman_1.jpg

Többen a kollégáim közül kijózanítóba kerültek, mivel mint kiderült, sok vén ragasztotta le a borítékokat a nyálával, ami hogy-hogynem, igen magas alkoholtartalommal bírt, így kollégáim is illumináti állapotba kerültek, és kényszergyógykezelésre szorultak.

Ugyanez történt azzal a 70 legfőbb ügyésszel is, akiknek az volt a feladatuk,hogy átvizsgálják a Watchtower mind a 144 000 kiadványát. Végeredményben azért csak 88 kiadvány került betiltásra, mert ennyit sikerült csak átolvasni az ügyészeknek addig, amíg mind a hetvenen meg nem keresztelkedtek Jehova Tanújaként, az olvasott irodalmak hatására.

.

.jwcsirke.jpgSokan azelőtt írogatnak és JW.ORG-oznak, hogy egyáltalán kiderülne, fiúk-e, vagy lányok...

.

.

Az az ötlet, miszerint a Tanúk leveleit hordó postásokat képezzék át ügyésszé, hátha már védetté váltak, általános közfelháborodást váltott ki a postások között.

A probléma rendezése céljából Putin úr megkéri mindazokat, akik rendelkeznek a személyes e-mail címével, hogy sürgősen adják át azt a Watchtower papjainak, miként azt a Századik Juh e-mail címével is tették azok az Őrtoronykarolók, akikben a Századik juh megbízott, pedig nem kellett volna.

.

.

jwszobor.jpg

Putin úr fiókjában

elég sok olyan dokumentum halmozódott fel, amit eddig a postásokra tekintettel nem adott fel, de most, hogy kiadásra kerül az e-mail címe, immár mi tartaná vissza attól, hogy jogi lépéseket tegyen azok ellen, akik törvénytelen és jogszerűtlen dolgokat cselekszenek mások kárára?

 

superjesus.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr2612404793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szinuhe1 2017.04.06. 11:59:42

Mostanáig azt gondoltam rólad, hogy Hofi reinkarnációja vagy, ( lassan változik a véleményem). Inkább „Dionüszosz” (a termékenység görög istene) kelt életre benned, mert ennyire „termékeny” bloggert nagyítóval is nehéz találni!
Rád nem vonatkozik a bölcselet : ki sokat beszél , keveset tud ! ( anno HG is nagyra tartottam )

a századik juh 2017.04.06. 14:11:53

@szinuhe1: Köszönöm! Mióta kizártak Joker blogjáról is, nem sok blogra tudok írni, ez itt csapódik le, meghát van esemény bőven, azonban Dionüszosztól, mint a bor Istenétől elhatárolódom! Reinkarnációról jut eszembe, hogy meg kéne játszani 2025-ben, hogy beöltözünk Ábrahámnak, Mózesnek, és a többieknek, akiket Rutherfordék olyannyira vártak, és bekopognánk Warwickba, hogy 100 év Jehovánál annyi, mint egy nap, úgyhogy még időben megjöttünk, van-e valami szállásféle Beth-Sharim?

Inquisitive Man 2017.04.06. 20:42:35

@szinuhe1: Termékeny blogger? Röhej. Még jó, hogy idézőjelbe tetted. :)

leslie07 2017.04.09. 23:15:18

@Inquisitive Man: Látom irigykedsz a századik juhra. Pedig valóban termékeny. Ráadásul anyagi támogatást sem kéreged, mint azoknak a blogoknak a tulajdonosai, ahonnét kitiltották oszinte , igazságérzetrol
tanuskodó írásaiért. Egyszóval a századik juh onzetlenul kozli jehova tanúival és a nem tanúkkal azokat a tapasztalatokat, amelyeket jehova
szervezetében a saját borén megtapasztalt. Pillanatnyilag ez a legtermékenyebb blog Magyarországon, amely szolgál jehova tanúinak.
süti beállítások módosítása