Szélsőségesek-e Jehova Tanúi vagy a Watch Tower?
2017. április 07. írta: a századik juh

Szélsőségesek-e Jehova Tanúi vagy a Watch Tower?

jwtanu.jpg

Jézus politikai elnyomás miatt fellebbezett Pilátushoz!

olvashatjuk a Warwicki-brooklyniaknak írt levélben, hiszen mivel mással lehetne magyarázni azt, hogy a Watch Tower benyújtott egy ellenkérelmet a bírósághoz, amely szerint csak és kizárólag a politikai elnyomás miatt állnak a bíróság előtt!

Most hagyjuk azt, hogy az Oroszok ELŐRE FIGYELMEZTETTÉK a tanúkat a fiókhivatalok átkutatásáról, hagyjuk, hogy Bulgáriában megoldották a vérátömlesztés tilalmának felfüggesztését a bejegyzésért cserébe... itt nem tudják? Vagy nem akarják?

putinwatc.jpg

Evezzünk teokratikus vizekre, hogy mi is a baj azzal, hogy a tanúk "Politikai elnyomás!!!"t emlegetnek:

  • .
  • .
  • A boldog világ nyitja (‎12 találat)
    • Ezért hát nem meglepő, hogy királlyá akarták tenni (János 6:10, 14, 15).

      ...

      Ám ahogy az előző cikkben már említettük, Jézus nem volt hajlandó belefolyni a politikába.

    • w01 10/15 4–7. o. - Őrtorony – 2001

 

Megvan, mi is a baj akkor? Még nincs?

 

"Továbbra is éljünk úgy, mint ideiglenes lakosok! (‎5 találat)

    • 16–17. a) Mi bizonyítja, hogy nem állunk szemben a kormányzatokkal? b) Mit ismer el néhány politikai vezető?

      16 Noha Jehova Tanúi ideiglenes lakosként viselkednek a jelenlegi rendszerben, nem folytatnak csendes tüntetést, illetve nem avatkoznak bele abba, hogy mások milyen döntést hoznak politikai vagy társadalmi kérdésekben.

    • w12 12/15 19–23. o. - Őrtorony – 2012"

http://wol.jw.org/hu/wol/s/r17/lp-h?q=politik%C3%A1ba+nem&p=par

 

putinhe.jpg

Mi van, kamerád? Kik nem avatkoznak bele mibe???

 

Nos, tudva, hogy milyen beadványt tettek a Watch Tower ügyvédei, muszály a valóságnak megfelelően kiigazítani ezt a gondolatot!

  • 16–17. a) Mi bizonyítja, hogy nem állunk szemben a kormányzatokkal? b) Mit ismer el néhány politikai vezető?

    16 Noha Jehova Tanúi ideiglenes lakosként viselkednek a jelenlegi rendszerben, folytatnak csendes tüntetést, illetve beleavatkoznak  abba, hogy mások milyen döntést hoznak politikai vagy társadalmi kérdésekben.

    .

    .

    Ugyanis ezt tették, noha ezt prédikálják:

     

    "13. Mit mondott Jézus a hatalmon lévők iránti alávetettségről?

    13 Hegyi beszédében Jézus rámutatott, hogy alá kell vetnünk magunkat a hatalomnak: „ha valaki pereskedni akar veled, és magának akarja az alsóruhádat, engedd át neki a felsőruhádat is; és ha valaki, akinek hatalma van, szolgálatra kényszerít egy mérföldre, menj el vele kettőre” (Máté 5:40, 41).* A mások iránti figyelmességünk, és az a vágyunk, hogy segítsünk nekik, minket is arra fog indítani, hogy úgyszólván elmenjünk velük még egy mérföldre (1Kor 13:5; Tit 3:1, 2)."

    http://wol.jw.org/hu/wol/d/r17/lp-h/2008201?q=szolg%C3%A1latra+k%C3%A9nyszer%C3%ADt&p=par

     

     

 

Valljuk be, Jehova Tanúi nagyon nem így járnak el jelenleg, ugye te is így látod?

Hiszen Putin úr pereskedik a Watch Towerrel, és magának akarja a szép épületeit... vajon átengedik neki, és adják a királyságtermeket is vele? 

ÖNKÉNT, ahogyan Jézus tanácsolta?

Ugyehogy nem?

extremist.jpg

A vértranszfúzió tiltása miatt mondják őket szélsőségesnek!

 

A szélsőségességet egyébként az orvosi ajánlásokkal szembemenő vértranszfúzió tiltására állapította meg zömében az Orosz bíróság, így hasonló a helyzet, mint amikor a Watchtower az oltások beadását tiltotta a tagjainak, akik savat csepegtettek inkább a bőrükre, mintsemhogy oltást fogadjanak el, elvégre egy csepp sav pontosan olyan nyomot hagyhat a karon, mintha valaki oltást kapott volna... aztán évtizedek múlva, sok-sok meghalt tanúval később eltörölték ezt a tiltást, ha ma ezt mondom egy tesónak, kiröhög, hogy ilyen biztos nem volt, pedig de!

(Emlékeztek, hogy volt olyan politikus, aki a barackmagot rákgyógyszerként hirdette? Megbüntették, mert a gyógyítás az orvosok, és nem a politikusok dolga, csakúgy, miként annak eldöntése, hogy kell-e vér, vagy sem, ez csak a betegre és az orvosára tartozik, semmilyen vallásnak ebbe beleszólása nem lehet, és pláne nem szankcionálhatják azt, aki elfogad egy életmentő orvosi eljárást. Megérthetjük, hogy egy igencsak meleg éghajlaton, hűtők hiányában miért is kellett tartózkodni a vértől. Az viszont érthetetlen, hogy miért kell "öngyilkosnak" lenniük a tagoknak egy vallási belemagyarázás miatt.)

 

„Minden lélek rendelje alá magát a felsőbb hatalmaknak, mert nincs hatalom, csak Istentől; a létező hatalmak Isten által állnak fenn a maguk viszonylagos állásában. Aki tehát ellenszegül a hatalomnak, az Isten elrendezésével száll szembe . . . Ha pedig a rosszat teszed, félj, mert nem hiába viseli a kardot” (Róma 13:1–4).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr1512407113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása