Extanúkat hallgattak meg tanúként az Orosz bíróságon
2017. április 16. írta: a századik juh

Extanúkat hallgattak meg tanúként az Orosz bíróságon

Információim szerint 4 volt Jehova Tanúját hallgattak meg a bíróságon, miután napokig csak a szervezet ügyvédei olvastak fel a betiltott kiadványokból, és kamuzták azt, hogy ők

csak a bibliát olvasgatják csendben, és közben Jézuson elmélkednek, hogyanis lehetnének szélsőségesek...

alszent.jpg

 

A 4 személyközül az egyik gyermekként lett Jehova Tanúja, és a gyülekezetben meggyőzték arról, hogy:

"Nincs szükség a hitetlen családtagjaira, mert hamarosan itt van armageddon"

illetve

"Nincs szükség iskolai végzettségre, mert hamarosan itt van armageddon."

 

armageddon-watchtower-sep-1-1997.jpg

                                                          Watchtower 1997 Szeptember 1

A meghallgatott extanú szerint miután kiközösítették, az iskolázottságának hiánya, illetve a családjának hiánya miatt lelkileg összetört, nyomorban élt és él, kilátása sincs a normális életre, "hála" a Watchtower tevékenységének.

A 4 tanú mindegyike kifejtette, hogy "elfelejtették", hogyan kell normálisan élni, ezzel akkor szembesültek, amikor kizárták őket, és be akartak illeszkedni másik csoportokba.

A bíró párhuzamot vont a Watchtower és más, Oroszországban már betiltott vallásokkal.

watckulcs.jpg

Azon gondolkoztam, miközben olvastam az összefoglalót, hogy én kit vinnék tanúnak a tanúk szélsőségességére bizonyítékként.

Az egyik látogatott gyülekezetben volt egy nyugdíj előtt álló testvérnő, évtizedek óta hűséges úttörő és testvérnő volt, iskolai konyhán dolgozott szakképzett szakácsként, pár éve volt hátra nyugdíjig, amikor az iskola működtetését átvette egy állami egyház.

Külön kiemelném, hogy 2 olyan vén hívta be a kisterembe, akik több alkalommal esküt tettek a magyar államra, hogy azt akár életük árán is megvédik (a munkakörükben ez előírás, e nélkül nem kerülhetnek abba a munkakörbe... DE TAGADJÁK, HOGY ESKÜT TETTEK VOLNA, holott amíg nincs eskü, addig kizárt olyan pozíció) szóval ez a 2 Magyar államra felesküdött személy felszólította a testvérnőt, hogy 6 hónapon belül hagyja ott az állását, ahol pályakezdőként kezdett, mertha nem, kiközösítik,mivel TÁMOGATJA A HAMIS VALLÁST!!!

ehesvoltam2_1.jpg

A településen, ahol ez történt, a következőképp néz ki a munkapiaci helyzet:

Az 50 fős gyülekezetből  (melynek hirnökcsúcsa 97) 20 fő nyugdíjas, 20 fő közmunkás, és 7 fiatalkorú van, 3-an dolgoznak főállásban nem közmunkásként.

A testvérnő kérte, hogy a nyugdíja miatt maradhasson még egy évet, és utánna elmegy korkedvezményesre, mert ha az utolsó 1,5 évben közmunkásbért kap, alig lesz nyugdíja... természetesen megtagadták a Magyar államra felesküdött vének, és 6 hónap múlva ki is közösítették a testvérnőt.

Az egyik vén alkalmazottként céges autóval rendelkezik, azzal jár prédikálni, kongresszusra,boltba, céges végtelenített telefonja van, arról hív mindenkit, kb.  5 kilométert ültem mellette, 6, azaz 6 alkalommal kerültünk közvetlen életveszélybe, amit ő észre sem vett. a tükrök sminkelésre vannak a feleségének és a kiközösített lányának, aki egy kupiban dolgozik külföldön, és akivel a vén természetesen tartja a kapcsolatot, például együtt teleltek, merthát egy vén, aki ugye Jehova Tanúi papi osztályához tartozik (miközben a Watchtower szerint nekik nincs is papi osztályuk) pásztori teendői között a kiközösítettekkel is érintkezhet, miként hitehagyottnak minősített kiadványokat is olvashat persze.

Hogy a  vénfeleség miért tartja a kapcsolatot a kiközösített leányzóval, miközben mást ezért kiközösítenének?

Megkérdeztem, majd lehidaltam:

A kiközösített leányzó vénapukája "pásztori látogatáson" szokott lenni a lányuknál az anyukával együtt, mert:

"Ha nem ér rá vén, vagy jóképességű kisegítőszolga, akkor egy megbízható testvérnő is elkísérheti a pásztori látogatásra a vént!"

 

uj_vilagossag_1.gif

.

Ugyanebben a gyülekezetben az egyik testvér és az egyik testvérnő a kilátástalan élethelyzetük miatt, amibe a vének sodorták őket, a legősibb mesterséghez folyamodott... nem, nem földművesek lettek!

Ugyanebben a gyülekezetben nem egy testvér öngyilkos lett már.

Ugyanebben a gyülekezetben a vének JW.TV helytt boxmeccseket néznek a királyságterem házimozirendszerén.

Ugyanebben a gyülekezetben a kirendelt béthel-vén úgy spórolt a gázszámlán, hogy 3 elektromos fűtőtestet tett be a királyságterembe...

tényleg sokkal kevesebb lett a gázszámla,

hiába, ha egyszer egy kinevezett kézbe vesz valamit, az sikerre van ítélve!

alszent2.jpg

Ugyanebben a gyülekezetben visszavonták 6 hónapra annak a vénnek a kinevezését, aki a legutóbbi öngyilkosság előtt azt mondta a gondjairól panaszkodó testvérnek egy tanúknak szervezett szabadidős tevékenységen, hogy inkább menjen haza a testvér, mert a panaszkodásával csak elrontja a többiek hangulatát.

A testvér haza is ment, és öngyilkos lett.

Szóval ha valaki engem kérne arra, hogy vigyek 4 tanút arra, hogy Jehova Tanúi szélsőségesek, az említett gyülekezetből bőven tudnék választani rá gyakorlati példát... nem mintha a többi, általam ismert gyülekezetből ne tudnék választani... sajnos tudnék bőven.

Ti tudtok példát Jehova Tanúi  szélsőségességére, vagy csak én leledzem ilyen posvány-helyeken?

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr7412429399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása