A Vezető elintézte: Betiltották Jehova Tanúit Oroszországban!
2017. április 20. írta: a századik juh

A Vezető elintézte: Betiltották Jehova Tanúit Oroszországban!

100nulla_1.jpg

Vallásszabadság van, de alaptalanul gyűlöletet kelteni a Béke Fejedelme nevében, és embertársainkat rábeszélni, hogy inkább haljanak meg, de ne fogadjanak el vért, azt nem szabad csinálni, még a vallás mögé bújva sem!

 

A szentpétervári központot elkobozzák, miként a királyságtermeket is, ez mind Watch Tower tulajdon, amelynek a marketinghonlapja a JW.ORG idáig is tiltva volt Oroszországban.

Az ítéletben nem vették figyelembe, hogy a szervezet ügyvédei milyen könnyfakasztó történetekkel próbálnak az érzelmekre hatni, ellenben figyelembe vették mindazt, amiről mi az ellenzéki blogokon beszéltünk idáig.

Persze minden törvény annyit ér, amennyit a gyakorlatban betartatnak belőle.

Megjegyzendő, hogy rögtön megszületett a határozat, amint egy Vezető ott vihogott a bíróságon, és lekongresszusihangulatozta a tárgyalást...

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr7112441901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leslie07 2017.04.22. 09:52:08

Ortorony szervezet irányítói ignorálták a hatóságok tobbszori figyelmeztetését, és nem hagytak fel
a más vallású emberek ill. a nem jehova tanúk pusztulását elorevetíto irományok terjesztésével.
Végul elfogyott a turelem, és hatásosabb intézkedésre volt szukség. Oroszországban sem megengedett
családi életeket tonkretenni, gyermekeket és felnoteket ongyilkosságba kényszeríteni, a nem jehova tanúkat
sáskák módjára lekeikben szisztematikusan gyotorni. Ezeket a bunoket mind a jehova nevu démonisten
utasítására vitték véghez évtizedeken keresztul.

Egyszeruen csak az tortént, hogy az Igaz Isten Khrisztosz, aki nem gyotorni jott a lekeket a foldre, és leongyilkolásba kényszeríteni megállította Oroszországban a jehova nevu gyilkos démonisten aljas
módszereit, és megengedte, hogy a lekeikben és javaikban kizsákmányolt jehova tanúk elgondolkozzanak,
az okokon, ami miatt a bálványszervezet tevékenységét oroszországban megállították. Ami az elkobzott
vagyont illeti remélhetoleg azt jótékony célokra fordítják majd, ellentétben az Ortorony szervezettel, amely
a tagoktól osszeharácsolt vagyonból egyetlen ingyenkonyhát, idosek otthonát, árvaházat, kórházat,
hajléktalan szállót sem mukodtetett, pedig ezekre Oroszországban is nagy szukség van.

Egyszóval az igaz Isten a Khrisztosz megengedte hogy Oroszosrszágban elinduljon egy folyamat, amely
folytatódhat az egész világon. Az Ortorony bálványszervezet csak azt kapta, amit égbe kiáltó bunei okán
megérdemelt. A tanúknak pedig itt az alkalom, hogy az igaz Istenhez a Khrisztoszhoz kozeledjenek, hogy
lekeik feludulést találjanak.

Ezékiel 13:10Azért, mert eláltatták az én népemet, mondván: béke! holott nincsen béke; és ha a nép falat épít, ímé ők bemázolják azt mázzal.11Mondjad a mázzal mázolóknak, hogy leomlik; ömlő záporeső lészen, és ti jégeső kövei hulljatok, szélvihar hasítsd!12És ímé leomlik a fal. Avagy nem mondják-é majd néktek: hol a mázolás, amelylyel mázolátok?13Ezokáért így szól az Úr Isten: És meghasogatom szélviharral búsulásomban, és ömlő zápor lészen haragomban, és lésznek jégeső kövei búsulásomban annak elrontására.14És ledöntöm a falat, melyet mázzal mázoltatok és levetem a földre, és meztelen lesz fundamentoma; és leomlik, és ti vesszetek el közepette, és tudjátok meg, hogy én vagyok az Úr.

19És megszentségtelenítetek engem népem előtt néhány marok árpáért és falat kenyérért, hogy lelkeket öljetek, melyeknek nem kellene meghalniok, és hogy lelkeket elevenen megtartsatok, melyeknek nem kellene élniök, hazudozván népemnek, amely hazugságra hallgat.20Ezokáért így szól az Úr Isten: Ímé én kötéseitek ellen leszek, amelyekkel ti a lelkeket vadásszátok, mint madarakat; és leszaggatom azokat karjaitokról, s a lelkeket, melyeket ti vadásztok, szabadon bocsátom, mint madarakat.21És elszaggatom takaróitokat, és megszabadítom népemet kezetekből, és nem lesznek többé zsákmány a ti kezetekben, s megtudjátok, hogy én vagyok az Úr.22Mivelhogy megszomorítjátok az igaznak szívét hazugsággal, holott én őt bántani nem akartam, s megerősítitek a hitetlen kezeit, hogy meg ne térjen gonosz útjáról, hogy őt életben megtartsam.23Ezokáért hívságot nem láttok és jövendőt nem jövendölgettek többé, s megszabadítom népemet a ti kezetekből, és megtudjátok, hogy én vagyok az Úr.

FUSSATOK! FUSSATOK!
süti beállítások módosítása