10 év börtön és kb. 3 millió forint
2017. április 29. írta: a századik juh

10 év börtön és kb. 3 millió forint

itelet.jpg

Ennyi a kiszabható maximális büntetés  Oroszországban a még nem hatályba lépett Jehova Tanúit betiltó ítélet szerint.

Miről ismerhető fel egy Jehova Tanúja?

Öltöny?

Azt mások is hordanak.

Nyakkendő?

Az másoknak is van.

Biblia?

Más vallások is bibliát tartanak a kezükben.

 

Jehova Tanúi egyértelműen a Watch Tower kiadványokról ismerhetőek fel, és a JW.org honlapról... amik tíltva vannak Oroszországban.

pakk.jpg

Ennélfogva csak és kizárólag azt a Jehova tanúját fenyegeti büntetés, aki a betiltott kiadványokat használva gyakorolja az imádatát.

Szeretnék elmesélni nektek az úttörőiskola egyik fogását, ami nekem a kezdetektől rendkívűl szimpatikus volt, és éppen ezért alkalmaztam is, más testvérek nagy megdöbbenésére és felháborodására.

Mertugye a képzésünk java része az aktuálisan felkínálandó kiadványok körül forog, be kell tanulni az aktuális bevezetőt, és a hozzá kapcsolódó "kérdéseket", meg egy két ajánlott bibliaverset, és ennyi...

az_idealis_tanu.jpg

Természetesen azoknak, akik ezt a módszert részesítik előnyben prédikálásnál, azoknak kihúzzák a lábuk alól a talajt, ugyan mihez is kezdenének JW.ORG vagy Watch Tower kiadványok nélkül.

Nos, az úttörőiskola utolsó napjaiban kimennek terepre a testvérek, élesben alkalmazva a tanultakat, és egyes iskoláknál mindezt KIADVÁNYOK NÉLKÜL, egy szál bibliával, igaz, az Újvilágfordítás szintén betiltás alatt van Oroszországban, de egyes úttörőoktatók az Újvilágfordítás sajátosságait is tudják semlegesíteni, azt a feladatot adva az egy szál bibliával útjukra eresztett úttörőknek, hogy NEM SZABAD, HOGY KIDERÜLJÖN, HOGY MELYIK VALLÁSHOZ TARTOZUNK!

Azaz miről is szól egy ilyen úttörőiskolai gyakorlati vizsga?

Ne feledjük, ha megemlítjük, hogy: "Jehova", akkor már le is buktunk...

batman.jpg

Igen, az ilyen jellegű úttörő-gyakorlati vizsga egyre több, indokként a betiltás lehetőségére hivatkoznak, és hogy majd akkor az úttörőkre több felelősség hárul majd.

Azaz semmi mást nem kell tenniük ahhoz a tanúknak, mint amire az úttörőknek amúgy is képzést nyújtanak egyes esetekben, szervezeti szinten.

Világszinten kommunikálta a Watch Tower, hogy levelekben hívta fel a gyülekezetek figyelmét, hogy minden betiltott kiadványt meg kell semmisíteniük, és a gyülekezetek tagjait is erre szólították fel, persze erősen kacsingattak közben, de akkor mi baj lehet?

A szervezet utasított mindenkit a megsennisítésre, ennélfogva minden tanú saját maga dönti el, kockáztat-e 10 évet és kb. 3 000 000 forintot mondjuk egy illegális JW.TV Broadcasting megtekintéssel...

Most egy kicsit elmélkedjünk azon, hogy mit tett volna a Watch Tower, ha az Orosz hatóság nem őket, hanem mondjuk a katolikusokat találja meg!

lettsikoly.jpg

Miről szólt volna a JW.TV?

Miről szólnának a kiadványok?

Mit harsognának a tanúk minden kapuban és troli mellett?

Belegondoltatok?

Nos, a katolikus egyház megjelentette saját nyilatkozatát Jehova Tanúiról... megdöbbenésüket fejezték ki a vallásszabadság sárba tiprása miatt, és kijelentették, hogy ők maguk sem értik, hogy hogyan alkalmazhatta az Orosz bíróság a szélsőségesek ellen készült törvényt Jehova Tanúira... igen, biztos a Watch Tower is ugyanígy kiállt volna a katolikusok mellett, nanátermészetesen, valószínűlegfeltételezhetőenlehetséges...

Talán majd akkor az EJEB-án kiderül az egész világ számára!

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr8612465607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása