Bibliát olvasol, de nem tudod, mi az a külső munkatárs? cöcö...
2017. június 23. írta: a századik juh

Bibliát olvasol, de nem tudod, mi az a külső munkatárs? cöcö...

jw_org_imadas_1.jpg

Szervezetünk eredményei: Jehova külső munkatársakat is felhasznál!!!

ez igen, nem semmi ez a Jehova, most már otthonról is dolgozhatok kötött munkaidőben a Watchtowernek, íppen ez hiányzott már! gondoltam, és végignézve a szervezet kisfilmjét, nem csalódtam!

Elsőként akkor fékeztem le, amikor a testvér otthon öltönybe öltözve dolgozik, megvizsgálja a napiszöveget, mint a béthelesek, aztán bekapcsolja a gépet, bejön a háttérkép, történetesen a JW.ORG, majd elkezd imádkozni, miként azt narrátorszerepben el is mondja... íme a jó pár másodpercig látható kép:p1090724.JPG

 

...Szó bennszakad, hang fennakad, Lehellet megszegik,

aza tanú ottan éppen a Jw.org előtt imádkozik...

Opszika, talán másoknál is bevett gyakorlat ez,csak nem tudatosul?

Olyannyira átéli testvérünk a Vezetőkhöz való közeledést ezáltal az időhöz kötött ingyen félállással, hogy egy teljes snittet szenteltek ennek az elhivatottságnak:

p1090726.JPG

Úgy-e, mennyire elhivatott a testvér?

Aranyórát is tett fel, ha már otthon van, és dolgozik, nameg a Jwtv is forgat éppen, azt mondom, rakd fel azt az aranyórát, tesó,

ezt csinálják a nagyok is, há' nehogy má'!

.

.

Nálatok is van már aranyórás testvér?

Mert nálunk akadt!

És még csak nem is testvírtestvér!

De látjuk, a vezetők külön snittet szentelnek az aranyóra-aranygyűrű meglétének, ami nagyon-nagyon gáz, szerintem, a testvéreknek fel sem tűnt persze.

 

Másik testvér, úgyismint kisegítő munkatárs, mindent feldobva ugrott, és nem is álmodott arról, hogy szemétbevágott mérnöki hivatását még felhasználhatja ebben a csodálatosfantasztikusfenomenális szervezetben, és még akkor el sem ragadtattam magam hozzájuk képest, aki teheti, nézze meg.

Most mit csinál:

p1090730.JPG

 

Részmunkaidőben ingyé JW.ORG táblákat tervez a WATCHTOWERNEK, testvérem!

Kamera előtt egy perc alatt a nulláról beklikelgetett egyet, 4 órát dolgozik, az napi 240 egyedi királyságterem tábla terv ezen az érdekes nyelven, hogy mekkora növekedés lehet ott, vagy csak raktárra dolgoznak már előre, ki tudja...

 

"Most már látom, hogy a testvérnők előtt is milyen sokféle lehetőség van a szolgálatra!"

vallja be egy testvérnő, majd rögtön utána egy testvér ezt mondja:

"Jó érzés, hogy ebben a végidőben a legjobbat adhatom Jehovának külső munkatársként.

Mindenkit arra buzdítok, hogy ha teheti, vegyen részt ebben a SZOLGÁLATI ÁGBAN!!!"

Ezt nem én találtam ki, új szolgálati ág van ezek szerint, a külső munkatárs!

Merthogy ugye a "belső munkatársak" költségesek, szállást, kaját, tisztálkodást igényelnek, és hát, khm... beleláthatnakhetnek esetlegesenfeltételezhetően olyanokba, amibe nem kellene, a külsősök meg csak azt látják, amit elküldenek nekik, szerintem ez is szempont, meg lehet buliházzá visszaalakítani a Bétheleket gőzerővel!

beth_sarim_1.jpg

                                                                   Jaj Testvérek!

Nehogymár azt a fejenként 100 forintot sajnáljátok már havonta két évig szegény Bétheles testvérektől, akik hóban-fagyban a fűtött irodáikban és szolgálati apartmankuckócskájukban élik elszeparált életüket, igenis jár nekik a szauna, dobjuk össze nekik

... amúgyis túlhűt a klíma, amit 70 milláért tettünk be, és Németországból működtetik, így fűteni kell, na, júliusban is, ez van...

egyébként a vének testülete már megszavazta, úgyhogy nélkületek is meglesz, fölösleges nemmel szavazni,vagy tartózkodással megbontani a vérrel-verítékkel előállított műegységet!

wlogo1.jpg

 

Hamarosan... igen, nemsoká már kötelező is lesz havonta minimum 10 órát külső munkatársi szolgálatot vállalni, ha mást nem is, de a vének autójának a szervezet érdekeire való hivatkozással történő lemosásával is teljesíthető lesz, netán a házának a komfortfokozatának a növelésében is letudható lesz, aztánmeg lehet végképp hatalmas lehetőségek állhatnak a testvérnők előtt, talán teljesen más értelmet kap majd a Béthel szolgálat is, a szervezet múltját ismerve ez már nem is lenne meglepő.

poker.gif

Közben azon gondolkozom, én vajon már most külső munkatársnak számítok-e?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr8312487765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Igazság Kereső 2018.06.17. 23:27:11

Jw.org logó előtt imádkozik???? Whaaaaat???? (Láttam a flmet,és...... No komment.) Na már most imádják a lógójukat(nem,nem írtam el) plusz ingyé dolgoznak(mint mindíg) plusz öltönyben odahaza, kiöltözve! Minek is adva tiszteletet?! Minek ez a karótnyelt egyenrucis viselkedés? Már akkor kirázott a hideg,mikor először láttam. Ja.... Másvalami: Már akkor nem értettem miért is került a csepeli terem légkondia 70 millióba!!!! Oké oké! Nagy épület, drága berendezés, mert egy átlag kis családiházba is 400-500 ezer ft. Na de 70 millio ft!!!!! What????? Kinek a zsebe szélesedett ezáltal?

a századik juh 2018.06.18. 03:56:33

@Igazság Kereső: Az eredeti tervekben már szerepelt egy komoly klíma, össze is gyűjtötték rá akkor az adományokat, aztán mégsem lett klíma, persze a klímára szánt adományokat nem adták vissza, tehát egyszer már eltűnt 50 millió. Ehhez jön egy duplaáras klíma, az plusz 35 milla, így csak a csepeli terem klímáján szakítottak 85 milliót az ügyes testvírek. Ebben a csepeli teremben kell másfél milliót fizetni naponta a testvéreknek bérleti díjként azért az épületért, amire Ők adták össze a pénzt, és Ők is építették. Másfél milla/nap!

2018.06.18. 11:47:38

@a századik juh: Amúgy mi ennek a klímabizniszek a veleje??? Mert helyi szinten is elkezdett begyűrűzni a jelenség és nem igazán vágom. Persze, a klíma még nincs meg építve, állítólag a fiókhivatal előre ideadja rá a pénzt, és a gyülekezet majd idővel apránként az adományokból visszafizeti. A klíma álítólag olyan horror összegbe kerül, amit én nem igazán tartok reálisnak...

a századik juh 2018.06.18. 15:25:48

@mikor_ebredjetek: Kölcsönad a Wacstówer a tesóknak, hogy tudjanak tenni a wacstówer ingatlanokba klímát, amit később visszafizethetnek a tesók? Még jó, hogy iyen tevékenységet nem folytathat a Wacstówer Magyarországon! Ez azért van, mert kellenek kifizetőhelyek olyanoknak, akik üzletileg segítik a Wacstówert. Mert a testvéreknek minden pénzt megér, ha egy testvéri cég végzi a munkát, hisz egy katolikus klímaszerelő biztosan direkt rosszul szerelné fel a klímát a jw.org-termekbe, azon kívül ezek a tesóklímák beállíthatóak gyárilag 19,14 fokra, amit ki is tudnak jelezni. Más, konkurens gyártó még nem fejlesztette ki ezt a lényeges funkciót, ezért vannak helyzeti előnyben a tesóklímások.

2018.06.18. 15:49:49

Aha köszi, szóval akkor ezen a környéken is akadhat valami klímás tesó, aki majd lefölözi a tejszínt a tejről? Hát szép dolog mondhatom. Én ezt a klímás hülyeséget még most hallottam először. A teremben volt egy enyhe morajlás mikor a vén bemondta az összeget. Szívesen megmondtam vola, hogy nem kell klíma, nyissák ki az ablakokat, fűtésünk is van télre, szóval minek a klíma? Nem nagy a terem, és amúgyis keveset van használatban. Esetleg szellőztetni többet lehetne! Ja hogy az ingyen van, és nem éri meg...
A bejelentés után külön adományládát tettek ki a klímára gyűjtött pénznek!!! Eddig még senkit em láttam pénzt betenni. Mi lesz akkor, ha a hatszámjegyű klímára összegyűlik modjuk 50 ezer Ft??? :)))

a századik juh 2018.06.18. 19:40:02

@mikor_ebredjetek: Mekkora összeget kérnek a klímára?

Igazság Kereső 2018.06.18. 22:47:53

@a századik juh: Az eltett klíma adományokrol tudok, egyik vénünk 1 milla/ napban határozta meg az összeget. Nem is értem mire... Hát igen... Ne sajnáljuk már tőlük az aranykarórát! XD
süti beállítások módosítása