Jehova Tanúi és a fellebbezés.
2017. július 18. írta: a századik juh

Jehova Tanúi és a fellebbezés.

 

Ezt egy kicsit összezagyválták

az Orosz bírák,

reklámozták az arcukat a Watch Towernél, bár mindenki számára nyilvánvaló volt rajtuk kívül, hogy alapvető dolgokat nem értettek meg, ennélfogva saját magukat égetik csak ilyen beszólásokkal.

szergejw.jpg

Igen, a Vezető Testület találta ki, hogy a 2016-os kongresszuson világszerte megtudják a testvérek, hogy az Orosz himnuszt elhegedülni olyan súlyos bűn, hogy még a gyehennát is rágyújtják az ilyenekre... jó ötlet volt, fiúk!

.

.

Miként az összejöveteleken,itt is sérelmezték, hogy a vádló túl hosszan fejtette ki a mondandóját,

(persze valójában nem a hossz zavarja őket, hanem a kritikát nem képesek elviselni, illetve elviselik, csak gyűlöletet generál bennük, ha valaki nem úgy szól hozzá, ahogyan azt már neonrózsaszín szövegkiemelővel a kézben kismilliószór elgyakorolták) megkérték a szerintük hitehagyott érvelőt, hogy ha lehetne, rövidebben érveljen, de szívük szerint 30 másodpercben korlátozták volna a hozzászólásokat, pont, miként az összejöveteleken, illetve mint olyanok, akik tudják, mennyire demokratikus megvonni a szót másoktól, legszívesebben meg is vonnák, mert szívük mélyén szélsőséges teokrácia-hívők,

olyanok, akik nem azt vizsgálják, igaz-e, avagy hamis egy dolog, hanem azt, hogy ki mondja.

 

 lettsikoly.jpg

.

.

.

Sőt, a szélsőséges gondolkodásúak odáig vetemedtek, hogy már a szöveg tagolásával is gondjuk volt, sérelmezték, hogy az érvelésben az érvelő személy a fontosabb gondolatok után hatásszünetet tart:

.

.

.

 

jesus-speed.gif

-Túl drága a mi időnk arra, hogy üres sorokat halgassunk,

bevezetés,

                 tárgyalás,

                                 befejezés...

nem tisztelik ezek mások idejét e, meg aztán az üresen maradt karakterhelyek is csak elveszik az ídőt a szélsőséges gondolatok elől, ugyanmár!

Minden üres karakter tiszteletlenség a Legfelségesebbel szemben,

 

minden üres szóköz a Föld erőforrásainak felelőtlen elherdálása,

 

amit a Teremtő nem fog büntetlenül hagyni! -mondták, és

még a szúnyogszűrőjüket is hozzávágták volna az illetőhöz,

ha nem kellene még nagyon-nagyon sok szúnyogot kiszűrniük

két tevelenyelés között...

 

mormon.jpg

Mit tegyen egy szervezethű tanú  ha egy mormon munkálkodik a körbepisilt területén?

 

 

rúgjuk fel, vagy rúgjuk le, és rögtön igazunk lesz*!!!

.

.

.

*abban az értelemben lesz igazunk, hogy nem lesz több ellenvélemény, így az állításunk cáfolatok hiányában jobban igaznak tűnhet. A lelkiismeretünket meg kezeljük magas alkoholtartalmú italokkal, az használni fog!)

Természetesen a bíróság figyelembe vesz minden kérést, még akkor is, ha az szélsőséges, így az ítélethozatal összegzését a tanúmentalitást levetkezni nem tudók kérésnek megfelelően tették közzé:

az_idealis_tanu.jpg

 

 

AzOroszállamelutasítottaJehovaTanúifellebbezését,ígyminda395fiókhivatali épületet államitulajdonbaveszik,sőtlépésekettesznekakirályságtermekelkobzásárais.

Jogerőreemelkedett,hogyaWatchTowerkiadványaiszélsőségesek, megosztjákazembereket ésacsaládokatis,gyűlöletkeltőek,ésbíráljákafennállórendet,melyneka megdöntéséretörekszenek. JehovaTanúiszerint: Mostbárki,akiolvassaabibliájukat,vagyakitanulmányoznikezd, hosszúbörtönéveketkockáztat.Természetesenmitudjuk,hogyeznemígyvan, tudjuk, hogylehetbibliátisolvasni,mikénttvalójábanasorköziszünetekreésazírottmondandónktagolásárais  szükségvan, perszecsakhaéppennemszélsőségesagondolkozásunk,mintaWatchToweré. IrányazEJEB,mertazégésnemtökéletes,éscsakOroszországban (megKazahsztánban) lettekmostbetiltva, nademajdbebizonyítjákazEJEBnekisazt,amitazOroszbíróknak:

Vanméglejjebb,lehetmégszélsőségesebbeniscsinálniezt!

 

 

kozela.jpg

 

                KÖZEL A HAMIS VALLÁS VÉGE! 

 

A blog munkatársainak nevében szeretném kifejezni, hogy semmiféle atrocitásnak nem örülünk, amit testvéreink ellen elkövetnek, ugyanakkor nagyon hálásak vagyunk a kardot viselőnek azért, hogy mindent megtesz, amire a Teremtő felhatalmazta, hogy megszüntesse a gyűlölködés bibliai alapokra helyezését, és biztosítja az alapvető emberi jogok betartását, mint például a szabad vallásválasztás joga, és hogy senkit se lehessen beskatulyázni és diszkriminálni csak azért, mert már nem ért egyet a vallását vezető profitorientált cég profitorientált új világosságaival.

Miként az eddigi posztjaink, ez a poszt sem Jehova Tanúi ellen, mint emberek ellen szól, hanem a Watch Tower 100%-os felelősségére hívja fel a figyelmet.

 

misi.jpg

 

     Mizu Misu, kigolyóztak a Vezető Testületből?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr5412671183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leslie07 2017.07.23. 07:51:26

Nagyon jól megfogalmaztad. A profitorientált Ortorony részvénytársaság
irányítói, és az általuk kiválasztott sáskatáp készítoi nem torodnek azzal, hogy a szélsoséges, államellenes magatartás miatt azok a tanúk szenvednek majd , akiket a Vezeto Testulet ezen uszító tanítások elfogadására és terjesztésére kényszerít. Ezért viszont nem a dontést hozó bíróságot kellene hibáztatni, hanem az Ortorony Társaság foideológusait, akik tudadosan szélsoséges és másokkal(a nem jehova tanúkkal)szemben elmarasztaló , uszító , gyulolkodo tanítást világszerte terjesztik.

Jézus Krisztus azt tanította , hogy torekedjun békességre másokkal,
adjuk meg a császárnak, ami a császáré, szeressuk még az ellenségeinket is.

Pál apostol a Rómaiakhoz írt levelében ezt írja:

Róma 13:1
Minden lélek engedelmeskedjék a felső hatalmasságoknak; mert nincsen hatalmasság, hanem csak Istentől: és amely hatalmasságok vannak, az Istentől rendeltettek.
2
Azért, aki ellene támad a hatalmasságnak, az Isten rendelésének támad ellene; akik pedig ellene támadnak, önmagoknak ítéletet szereznek.
3
Mert a fejedelmek nem a jó, hanem a rossz cselekedetnek rettegésére vannak. Akarod-é pedig, hogy ne félj a hatalmasságtól? Cselekedjed a jót, és dícséreted lesz attól.
4
Mert Isten szolgája ő a te javadra. Ha pedig a gonoszt cselekszed, félj: mert nem ok nélkül viseli a fegyvert: mert Isten szolgája, bosszúálló a haragra annak, aki gonoszt cselekszik.
5
Annakokáért szükség engedelmeskedni, nem csak a haragért, hanem a lelkiismeretért is.
6
Mert azért fizettek adót is; mivelhogy Istennek szolgái, kik ugyanabban foglalatoskodnak.
7
Adjátok meg azért mindenkinek, amivel tartoztok: akinek az adóval, az adót; akinek a vámmal, a vámot; akinek a félelemmel, a félelmet; akinek a tisztességgel, a tisztességet.
8
Senkinek semmivel ne tartozzatok, hanem csak azzal, hogy egymást szeressétek; mert aki szereti a felebarátját, a törvényt betöltötte.

Az Ortorony bálványszervezet tanítása tehát nem krisztusi, hanem ordogi. Az oszinte szivu emberek elhagyják ezt a szervezetet, még mielott bekovetkeznek arra a csapások annak égbe kiáltó bunei miatt.

Mi akik kijottunk a Sátán Ortorony szervezetébol, nyujtsunk menedéket
és oltalmat azoknak a megtéveszett tanú sorstársainknak, akiket uldozni
fognak és pásztor nélkul vannak. Vezessuk oket igaz Pásztorukhoz az Eros Istenez Khrisztoszhoz.
süti beállítások módosítása