Az ortodox egyház vezetése is elítélte a Yarovaya-törvény Jehova Tanúira, mint magánszemélyekre történő alkalmazását!
2017. május 02. írta: a századik juh

Az ortodox egyház vezetése is elítélte a Yarovaya-törvény Jehova Tanúira, mint magánszemélyekre történő alkalmazását!

Azok az ortodoxok, akik nyíltan kiálltak a szcientológusok szélsőségessé nyilvánítása mellett, most ellenzik Jehova Tanúi szélsőségessé nyilvánítását!

 

watckulcs.jpg

 

-Egyetértek azzal, hogy az agresszív missziós tevékenység tilos minden egyháznak. Az államnak pedig joga van megszabni,számára mely ideológia nem elég hazafias,mondták.

Az Orosz alkotmány 29. cikkelye tiltja bármely vallás fölmagasztalását a többi felé, és hát khm... ez elég combos probléma a Watch Towernél.

 

Viszont az ortodoxok is a saját hitüket tartják a legjobbnak, és ez minden ember elvitathatatlan joga, és ez miatt sérelmezik, hogy idézem:

Abban, hogy az egyik szobában bibliát olvasgatnak, a másikban meg himnuszokat énekelgetnek, nincsen semmi szélsőséges.

 

És ezzel én egyet is értek, de nem is ezt csinálják Jehova Tanúi, valljuk be!

Ha valaki azt olvassa a Bibliában, hogy menjen, és ossza meg azt, amit abban olvasott... hogyan is lehetne az ilyet a törvény erejével megakadályozni, kérdezték.

Az ilyet nem szükséges megakadályozni, ezzel egyetértek, de Jehova Tanúi nem épp ezt teszik!

Ez is jól mutatja, hogy habár az állam kiszúrt nemegy vádemelésre alkalmas dolgot a Watch Tower működésében, mennyire nem ismerik a tanúk valódi arcát még Oroszországban még az ortodoxok sem, nade majd az EJEB!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr3212473441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása