Kőszikla zrt, avagy hogyan igazoljunk egy zártkörű részvénytársaságot a Bibliával
2018. augusztus 12. írta: a századik juh

Kőszikla zrt, avagy hogyan igazoljunk egy zártkörű részvénytársaságot a Bibliával

keptelen.jpg

Képtelen teológiai tanmese haladóknak:

 

  • "Jézus felszólítására Jakab és János otthagyta a halászatot, melyet Péter és András üzlettársaként folytatott, és amely akkora vállalkozás volt, hogy napszámosokat is alkalmaztak (Mt 4:18–22; Mk 1:19, 20; Lk 5:7–10)."

  • it-1 1126–1128. o. - Éleslátás. 1. kötet
  • Péter tehát nem magányos halász volt, hanem egy elég nagy vállalkozás tagja.

  • it-2 669–672. o. - Éleslátás. 2. kötet
  • „Az ács”
    • Családi vállalkozás.

    • w10 8/1 24–26. o. - Őrtorony – 2010

K. Péter* valószínűlegfeltételezhetőenlehetséges,

hogy az apjától kapta 29.szülinapjára a Kőszikla zrt-t, miután befizette az alapításért a 144 000 halpénz-értékű illetéket, illetékbélyegen a helyi tokmányirodában.

Miután megalapult a Kőszikla zrt, Péter és András felkereste a Jó-Té-Pé bankot, és rövidlejáratú nyíltvégű lízinge vettek 1914 db "Fiastyúk" fantázianevű csónakot, illetve ezen csónakokhoz kifejlesztett "Jéwéorg" nevű halászhálókat.

Ezen vállalkozásban ténykedett épp Péter, amikor egy öltönyös-nyakkendős tabletes csávó, Brooklyni-Warwicki Jéwézus Mihály, aki épp otthagyta a családi vállalkozását, hogy zrt-t alapítson, megszólította:

-Jöjj, légy a Watch Tower zrt követője!

Emberek adathalászává teszlek, és félfamentes kiadványokkal fogunk házalni és hülyíteni a tagjainkat, 22 hamis világvégepróféciát fogunk kihirdetni, miközben az adományaikból majd egy jól menő ingatlanmogul céget üzemeltetünk, ahol majd ingyen dolgoztatjuk a híveinket, mit szólsz?

-Csak akkor hagyom itt ezt a hatalmas vállalkozást, amit az üzlettársaimmal viszek, ha megígéred, hogy részvényesek lehetünk, és súlyos aranyrolexben vezethetünk majd tévéevangelizációs műsorokat tajtrészegen! 

-Rendben, ezen ne múljon!  De minden új világosságot

háromszor kell megtagadnod, amíg a kakas kukorékol!

 

-Kedvezz magadnak, uram! Ne Te legyél Isten, hanem nevezd ki erre Artemiszt, a vadászat és a hold istennőjét, modernkori nevén Jehovát! Akkor majd minden [MÁST] ráfoghatunk!

-Távozz tőlem Warwicba!

Mert emberek módján gondolkozol,  és remek vállalkozó vagy, egész életedben bekamuzhatod többmillió embernek, hogy mindjárt itt a vég! 

-Oké, Misim, de had jöjjön velem a zrt részvényesei közé Lukács, a KÖB-tag orvos, aki vér nélkül szeretné megmenteni az emberiséget pusztán csak tengervíz intravénás befecskendezésével az erekbe, mert a sóoldat életet ment!

-Remek ötlet, Péter, egy ekkora vállalkozás vezetőjétől pont ilyen kreativitást várok el! De kezdetben az oltásokat se engedjétek, csak ha már ha jó sokan belehaltak a tiltásába!

Rád is bízom ezt a két kulcsot,

az egyik a világméretű adományok ládáját nyitja, a másik meg a borospincéét.

Nézd, tele van az ég űrszondákkal,

elérkezett a megfelelő idő, hogy átfessük a királyságtermet 5 centis ecsetekkel fehérre, mint a meszelt sír!

Hagyd itt hát a lízingelt csónakjaidat, és kövesd az Égi Szekeret! Figyelj arra, hogy nehogy ihletett legyél, de mindeközben mindvégig a Szent Szellem vezessen!

-Uram, vigyük a Mátét is, aki remek adományszedő Lett, kötelező tized nélkül is duplaannyit kisajtol majd a tagokból érzelmes történetekkel és hazug adatokkal, mit szólsz?

-Rendben, de a tagok  ingyenmunkájával, a tagok adományaiból felépített épületek után napi másfél millát kell majd kérnetek a tagságtól úgy, hogy közben azt kell állítani, hogy nincs pénzgyűjtés, menni fog neki?

-Máténak? Viccelsz? Nyugodj meg, annyi adomány lesz, hogy még kisgyermekeket is molesztálhatunk, mert a pénzből pedofil ügyeket is el tudunk majd simítani, ne aggódj!

-Rendben van, engedjétek magatokhoz a kisgyermekeket, de nehogy legyen rá két tanú, arra ügyeljetek! Akkor hát pecsételjük meg megállapodásunkat ezekkel az arany pecsétgyűrűkkel,

hordjátok ezeket

a rólam való megemlékezés jeleként mindig! Kaparjátok ki a nevemet a Fouad 266-ból, és írjátok bele kánaánita betűkkel, hogy JHWH,

ebből fogja tudni mindenki, hogy a tanítványaim vagytok!

Ne feledjétek: Boldogok a gyűlöletkeltők, mert betiltják őket Oroszországban! Írjatok majd 10 millió levelet Putyinnak,  nehogy azzal vádoljanak benneteket, hogy beleavatkoztok  a politikába!

Ne hívjátok magatokat Vezetőnek, de a Vezető Testület okés! Menj, és legeltesd a juhocskáimat az Őrtorony mezején, figyelj rájuk Éleslátással, hogy mindig csak sáskatápot egyenek, cenzúrázd a szólás és sajtószabadságukat, és hogy sohase használhassák a válsztójogukat, ellenben aláírják a zrt adatvédelmi nyilatkozatát.  Mindig vizsgáljátok meg a Watch Tower kiadványokat, hogy vajon úgy vannak-e a Bibliában leírt dolgok, ahogy azt a zrt tanítja. Ha nem, írjátok át Isten Szavát úgy, hogy az a dogmáitokhoz igazodjon. Ne féljetek, nem fog lesülni a bőr a képetekről, mert én minden napon veletek leszek, amíg megtartjátok, amit a Zrt parancsol nektek.

Menjetek JéWével!

 

Így történt,

hogy Brooklyni-Warwicki Jéwézus Mihály és tizenkét üzlettársa megalapította a Watch Tower zrt-t,

hogy a pusztulás örömhírét vigye minden nem Jehova Tanújának.

 

* [A neveket megváltoztattuk egyes helyeken, egyes helyeken még az Urat és a Jézust is Jehovára, de csak mintegy 7000szer.]

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr7714175939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Igazság Kereső 2018.08.12. 23:14:12

Szakadok a nevetéstől! :D
Amúgy többé .....és még többé hiteles. :D

szinuhe1 2018.08.16. 09:58:46

Századik ! Te nem is vagy századik, ez humor a köbön :) legyél ezredik ... vagy
száznegyvennégyezredik............................

Igazság Kereső 2018.08.17. 23:54:44

@szinuhe1: Nem csak a századik, én is már a megszámlálhatalanadik :D Már ami az elfelejtett juhokat tekintve. Rám se bagózik senki a gyülekezetbemben! Egyszer két hónapig nem mentem, egyáltalán nem érdekeltem őket,rám se telefonáltak,nem irtak rám Facebook-on semmi!!! Pedig uttörőztem is!! Szeretet nyista, emberség nulla! Ah....

a századik juh 2018.08.18. 06:08:23

@Igazság Kereső: Hát nem igaz, hogy nem látod, hogy ÉPPEN A TÖRŐDÉSÜKET FEJEZIK KI AZZAL, hogy nem foglalkoznak veled! Nézd csak:

"„Némelyek közületek rendetlenül viselkednek” (2Tessz 3:11).

Jól tesszük, ha követjük a vének irányítását.

Gondoljunk például Pál szavaira, mely azokról a keresztényekről szólt, akik rendetlenül viselkedtek a gyülekezetben, és olyasmibe ártották magukat, ami nem tartozott rájuk.

A vének nyilvánvalóan már adtak nekik tanácsot, de ők nem fogadták meg. Hogyan kellett a gyülekezetnek viszonyulnia egy ilyen testvérhez?

Pál ezt írta: „jegyezzétek meg őt, [és] szakítsátok meg vele a társas érintkezést”.

De kiegyensúlyozottan arra figyelmeztetett, hogy ne tekintsék őt ellenségnek (2Tessz 3:11–15).

Napjainkban előfordul, hogy a vének tartanak egy figyelmeztető előadást, ha valakinek a viselkedése rossz fényt vet a gyülekezetre, mert például egy nem Tanú férfival vagy nővel ismerkedik (1Kor 7:39).

Hogyan reagálsz, amikor elhangzik egy ilyen előadás? Ha tudod, hogy kiről van szó, megfogadod azt a tanácsot, hogy ne töltsd vele a szabadidőd?

A határozottságoddal igazából a törődésedet fejezed ki, ami arra indíthatja őt, hogy hagyjon fel a helytelen viselkedéssel." w16.11 2:13

Látodlátod? Gondolom, most meg azzal jössz, hogy ez a "rendetlenül viselkedés" a munkára vonatkozik:

"Mert halljuk, hogy némelyek közületek rendetlenül viselkednek,

+ és egyáltalán nem dolgoznak,

hanem olyasmibe ártják magukat, ami nem tartozik rájuk.+

12 Az ilyeneket arra utasítjuk és sürgetjük az Úr Jézus Krisztus nevében, hogy csendesen dolgozva a maguk kenyerét egyék+.

13 Ti pedig, testvérek, ne adjátok fel, hanem továbbra is tegyétek azt, ami jó! 14 Ha viszont valaki nem engedelmeskedik annak, ami ebben a levélben áll, akkor jegyezzétek meg, és szakítsátok meg vele a társas érintkezést,+ hogy szégyellje magát.

15 De azért ne tekintsétek ellenségnek, hanem továbbra is intsétek+ mint testvért."

Pedig eme versből egyértelműen kiderül, hogy a wének SZUBJEKTÍV okokból is mondhatják bárkire, hogy rendetlen, ez az idézett bibliaversből valószínülegfeltételezhetőenlehetséges, hogy számodra is egyértelmű.

A megoldás, hogy vállalj plusz műszakot [valamelyik Watch Tower építkezésen], vagy legyél külső munkatárs, mint számtalan bibliai szereplő, esetleg gyomláld ki a füvet valamelyik [vagy az összes!] wén házatáján, és szereld meg a kocsijukat! Annyi-de annyi bibliai példát találsz, hogyan lehet a kedves és szerető wéneket meggyőzni, hogy megbántad, hogy nem dolgoztál! Meglásd, hamarosan bejelentik majd, hogy jegyezzék meg, hogy már nem kell megjegyezni téged, stornó, hogy ne keressenek, mostmár hívhat mindenki a szolgálatba, és pletyizhettek útközben. Remélem segítettem, hogy felhagyj a rendetlen viselkedéssel, és visszatalálj a zrt követőinek sekélyes, ide-oda cikázó útjára!

Igazság Kereső 2018.08.20. 00:12:49

@a századik juh: Hálásan köszönöm!!! Hehehehehe

a századik juh 2018.08.20. 14:38:51

@Igazság Kereső: Ez csak természetes, hisz Jehovának boldog népe van, akik azt szeretnék,hogy Te is boldog légy! Célod pedig az, hogy minden embert Jehova szervezetéhez vezess.

Elő kérdés: Mit szeretne Jehova boldog népe, és mit kell tenned, hogy Te is boldog légy Jehova szerint?

Második kérdés: Hogyan találhatod meg boldogságod célját?

[Csak a bekezdésből válaszolhatsz! Ha megszeged ezt az alapszabályt, megjegyzünk magunknak, azt leshetsz!]

a századik juh 2018.08.24. 13:10:48

@mikor_ebredjetek: :D

Oltogatjuk itt, pedig a a legkönnyebb, ha beházasodik a koordinátor családjába.

a századik juh 2018.08.25. 08:16:28

@mikor_ebredjetek: Vagy szerezzen be kompromittáló fotókat és felvételeket a wénekről és/vagy a köf-ról, egyből megjegyzik, hogy nem jegyezhetik meg.

leslie07 2020.02.20. 14:52:06

Nem is tudom , hogy nem figyeltem fel erre a posztra.
Se baj, most is jól jött, jó kedvre derített ebben a hangulatszutykos világban.

Engedelmeddel fel is hívtam rá az érdeklődők figyelmét az indexen.

Ellenszolgáltatásként pedig bemásolom neked a tervemet az artemiszőrtornya-sátánjehovája szervezettel szemben:

Csakis szándékos károkozás céljával lehet azt állítani , hogy a János 14. és a 16. fejezetében szereplő Segítő, akit az Igazság Szelleme-ként azonosít be Jézus nem valós személy.
Az artemiszőrtornya-sátánjehovája szervezet ördögpapjai szándékos haszonlesésből és a szándékosan félrevezetett emberek lekeinek megkárosításáért, amit azzal idéztek elő, hogy az Isten Szavának a szándékos meghamisítása és kinyilatkoztatásainak szándékos félremagyarázása által az igaz Isten a Khrésztosz megtagadására, a mélység angyalának Abaddonnak a tiszteletére,
sem krisztus tanítványai,sem a korai keresztények által nem ismert és nem imádott jehova nevű démonisten imádatára csábították a hiszékeny tanúkat, miközben armageddonban való megmentésüket garantálva anyagi javaikat is kicsalva nem kevés kárt okoztak a tanúknak. Ezt a gyalázatos tettet vallási szervezetnek álcázott,de a valóságban üzleti vállalkozás céljából bűnszervezetben követték el.

A bünesetek tényálasa közzé sorolhatók : a szándékos megtévesztés, istenkáromlásra csábítás,
a Szentírás szándékos meghamisítása , más nézetet valló emberek becsületének a megsértése, rágalmazás,puzstítással, legyilkolással való fenyegetés.

forum.index.hu/Article/viewArticle?a=153899895&t=9003631

Ezen büntettek feltárása és a sértettek megfelelő kártalanítása érdekében az illetékes hatóságoknál és bíróságokon a sértettek

közös szövettségben való fellépése az őket megkárosító Watch Tower Society nevű részvénytársaság mögé megbúvó

felelősökkel szemben.
süti beállítások módosítása