Fiatalok kérdései, gyakorlatias válaszok: Hogyan legyünk Smartwének?
2019. október 06. írta: a századik juh

Fiatalok kérdései, gyakorlatias válaszok: Hogyan legyünk Smartwének?

A kellemesen zsongó királyságterembe megérkezik Atiwén, felesége és lánya átkarolva vezetik Etanénit, az egyik legidősebb testvérnőt.

 

...Fantasztikus, mekkora szeretet van Jehova népe között, Ativén és családja évek óta hozza és viszi ezt a kedves testvérnőt, aki már 60 éve van az igazságban.

Mi lenne az ilyen szeretetreméltó testvérnőkkel, mint Eta néni, ha nem lennének Jehova Tanúi?

Hisz a gyermekeit kiközösítették, egyáltalán nem is tartják a kapcsolatot Etanénivel, nemhiába rosszabbak, mint a világiak, kihűlt belőlük a szeretet, pont, mint István testvér esetében, akit Eta néni előtt hoztak vittek és gondoztak Ativénék. Micsoda perpatvar volt, amikor meghalt, a kiközösített gyerekeit, akik sohasem foglalkoztak István testvérrel, akkor hirtelen megjelentek, az örökségüket akarták, de István testvér már a Szervezetnek adományozta a házát, ahogyan Timi testvérnőtől hallottam tegnap a szolgálat alatt...  Ativén segített ebben is Neki, Jehova áldja meg! Én is így teszek majd!

Milyen nagyszerű, hogy Ők vannak, köszönöm Őket Neked Jehova!...

fiatalok.jpg

Jaja, csakhogy Atiwén OKOS!

 

Eltartási szerződést kötött Eta nénivel, pontúgy, mint István testvérrel, és az előtte lévőkkel, akiről Te, kedves áradozó testvérnő mit sem tudsz, hisz csak 5 éve keresztelkedtél.

Atiwén, a koordinátor, mindenről tud HIVATALBÓL, ami a juhai ingatlanaival történik, bizony!

Megtudja, ha valaki már a halálán van, és eltartási szerződést köt a személlyel, ha van ingatlana.

Atiwén meggyőző, itt a vég, isten szerető népe kontra világi sátánszolgái, nem lehet két asztalról enni, vagy örök élet és szerződés, vagy megszerzik Jehova ellenségei az évtizedek alatt csinosítgatott házacskát, és elektromos sokkolót vesznek rajta, hogy Oroszországban kínozzák velük a testvéreket, ésatöbbi duma, tudjátok...

Szó se róla, valóban gondozza is őket, van miből...

templom_2.jpg

De Atiwén rafinált, nemcsak a felkínálkozó koncra vetődik, hanem zsákmány után is jár!

Erzsike testvérnő Xanaxon él, mióta Jehova Tanúja, mert a férje  folyamatosan ellenzi, hogy Jehova Tanúihoz tartozik, és bekeresztelte a gyerekeket is tizenéves korukban.

Erzsike testvérnő vagyonos, de könnyen manipulálható Jehova Tanúja. Ahogy nőttek a gyerekek, egyre inkább a szervezet ellen fordultak, amiben az apjuk támogatta őket.

A gyerekek kiközösítése után Atiwén meggyőzte Erzsike testvérnőt, hogy kiközösített gyermekeit forgassa ki az örökségükből, és adja azt inkább a szervezetnek.

Atiwén elmondta Erzsike testvérnőnek, hogy közvetlenül nem tudja a szervezet nevére íratni a házát, mert az Orosz vagyonelkobzások miatt a szervezet biztonsági okok miatt megbízható magánszemélyek nevére íratja az ingatlanokat, jelen esetben Atiwén a legmegbízhatóbb személy közel s távol messze e vidéken.

Erzsike testvérnő mindezt elhitte...  bedőlt egy wén manipulálásának, és haszonélvezetet fenntartva Atiwén nevére került a ház.

Csodálkozunk-e, ha ezen a kiforgatott "örökösök" kiakadnak?

Igen, idézőjeles örökösök, hisz Atiwén abban a minutumban a nevére íratta a házat az eltartási szerződés szerint, az érintettek haszonélvezetet kaptak, így gyakorlatilag az ingatlanok már az övéi lettek, és nem képezték a későbbi hagyaték részét.

vig_nemzet.jpg

Atiwén tehát egy szerető pásztor, aki Jehova áldásával terelgeti Isten népét...

ugyanakkor Atiwén egy keselyű is, aki lecsap a leggyengébbekre a hivatalból szerzett információit kihasználva, és kiforgatja örökségükből a "szárnyai alá vettek" rokonait.

Mert valahogy mindig éveken belül cserélődnek a "pártfogoltjai", volt, mikor több is volt egyszerre, 2 kocsival hordták őket...

Atiwén tudja, hogy a hatalma megtartásához osztoznia kell, ezért annak, aki bólogatówénnek áll, oszt a sápból!

dollar.jpg

Józsi testvér, Te túlságosan lelkiismeretes vagy, és merev! Lásd, nincs is semmid! A gyerekednek sincs, és nem is lesz, pedig most házasodott fiatalon, egy nincstelen testvérnő nincstelen lányát vette el.

Kell egy belvárosi, nagypolgári 3 szobás lakás, Józsitestvér?

Nem kell mást tenned, csak bólogass!

Igen kell? Bólogass még, jól áll Neked, és nem is nehéz, ugye? Bólogass még... ok, abbahagyhatod!

Én meg elintézem, hogy a kisegítőszolga fiaddal kössön egy eltartásit a tulaj, már most odaköltözhetnek, és már most a nevükre kerül! Kinevezem wénnek a fiad, és akkor ketten bólogathattok Nekem, és ki tudja, talán akad még ilyen akció, nem is egy, mit szólsz?

Bólogatsz, ezt már szeretem!

Tudtam én, Józsi testvér, hogy ésszerű és rugalmas vagy, itt írd alá az adományok lejelentését!

jwima.JPG

És Jehova boldog népének királyságtermeiben az Atiwének gyengéden székükhöz kísérik az Etanéniket, miközben a hangszórókból lágy Watchtower-induló szól, mindjárt itt a vég, és elpusztulnak a gonosz világ gonoszai,  akik nem tagjai a Watchtower Inc. szerető népének, és nem értik ilyen alaposan az Írásokat, mint Atiwén...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr2215200978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Igazság Kereső 2019.10.07. 00:10:15

Nekem van egy igaz történetem. Bár nem ismerem a hajszál pontos részleteket, mindenesetre egész furcsa a helyzet.

Nos, arról van szó, hogy X testvér eladta a házát, történetesen állítása szerint drágábban, mint a piaci ára. Nincs jó helyen, nem volt jó állapotban sem stb. 7-8 millió forintnál nem érhetett többet. Be akart X Testvér költözni a faluból a városba. Néhány hónap után sikerült is bent a városban vásárolnia egy, a volt ingatlanánál sokkal jobbat és drágábbat megint csak állítása szerint 12 millió forintért. Állítása szerint a házát ennyiért adta el, ennyiért is tudott vásárolni. Ami több okból sem hihető. Már a ház vásárlás körülményei is enyhén szólva "bűzlöttek."

Nem sokkal később felmerült egy ingatlanokkal kereskedő közgazdász végzettségű Testvér neve is a történetben. Ez a Testvér sok házat vásárolt a környéken, felújította, eladta,vagy pedig kiadta őket. Persze,hogy mindezt miből fedezte,mai napig rejtély...
A családban mindenki 20-30 milliós ingatlanhoz jutott pillanatok alatt.

Vissza térve a fentebb említett X Testvérre. A továbbiak természetesen feltételezések. Viszont az általam ismert körülmények s emberek a következőre engednek következtetni. Talán X Testvér a piaci árán (7-8 millió forint) eladta a házát. Majd ez az ingatlan
kereskedő, mások árverezés alatt álló házát nyálazva, hiénaként alig váró alak, kölcsönözve, a vásárolni kívánt ingatlan árát kiegészítve, "jótevőként" fellépet. Az a sejtésem, és a családtagjaimnak is, hogy ez a "Testvér" vagy a saját névében, vagy a Szervezet nevén tulajdonjoghoz jutott X Testvér frissen vásárolt házán! A történethez az is hozzá tartozik, hogy X testvér egy nagyon buzgó, jó szívű de sajnálatos módon csökkent értelmi képességű személy, és emiatt az átlagnál jobban manipulálható!

Testileg sincs, hogy úgy mondjam kitűnő formában, talán meggyőzték, hogy hosszabb távon ez lesz a legjobb. Neki szép háza lesz, ha pedig meghalna,a ház ára a Szervezetre száll, persze azt biztos kihagyták az alternatívákból, hogy a Testvér zsebébe is vándorolhat a ház ára. Így mindenki jól járt, főleg a Szervezet. Ha a Szervezet kapná is meg a ház árát, az ingatlan nepper Tesó is kapna valami kis "lehulló morzsát a király asztaláról"...
süti beállítások módosítása