"A felépültek vérével mentenék meg a koronavírusos betegek életét"
2020. március 25. írta: a századik juh

"A felépültek vérével mentenék meg a koronavírusos betegek életét"

ver_nelkul.jpg

"A felépültek vérével mentenék meg a koronavírusos betegek életét"

 

https://hvg.hu/tudomany/20200325_koronavirus_jarvany_megfekezes_ellenszer_gyogyitas?fbclid=IwAR3D2bkwJPisGqxzaKJPPm9gTke7KecYXT0gM9Z0mC8PJN44IqsYwvkog14

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr3515557282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a századik juh 2020.03.28. 07:40:54

Ha ez így lesz, akkor Jehova Tanúi nem fognak kérni a gyógymódból... :(

2020.04.01. 19:22:22

@a századik juh: Az lesz a kérdés, hogy mi lesz a kötelező gondolat ezzel kapcsolatban. Frakciónak vagy minek fogják nevezni, lelkiismereti kérdés vagy nem. De majd kijön erről is egy ŐT cikk, azt rendben van. Megmagyarázzák majd ezt is, mint minden magyarázhatatlant.

Igazság Kereső 2020.04.04. 01:49:30

@a századik juh: @HanSolo2020:

"A koronavírus komoly veszélyt jelent az idősekre. Ezért az idősebb testvéreink bölcsen megfogadják az egészségügyi szakemberek javaslatait, és otthon maradnak. De nincsenek elszigetelve és továbbra is aktívak. Többféle technikai eszközt is felhasználnak arra, hogy részt vegyenek az összejöveteleken és a szolgálatban.

Rómában egy 94 éves testvérnő, aki még 1952-ben keresztelkedett, a járvány kitörése előtt sem tudott kimozdulni otthonról. Bár a JW Streamen követte az összejöveteleket, a saját gyülekezetének az összejöveteleit már egy ideje nem látta. De most a helyi vének videokonferencián tartják az összejöveteleket. Így a testvérnő láthatja az egész gyülekezetét, és hallhatja a programot."

Ezt nem értem.

Milyen programot?
Hol s milyen körülmények között tartják meg, ill. veszik fel az összejövetelekhez kapcsolódó előadásokat?
Pláne Olaszország és Spanyolország tekintetében.

www.jw.org/hu/hirek/jw/regiok-szerint/nemzetkozi/Seg%C3%ADt%C3%BCnk-az-id%C5%91s-testv%C3%A9reinknek-hogy-ragaszkodni-tudjanak-a-kereszt%C3%A9nyi-tev%C3%A9kenys%C3%A9gekhez-a-j%C3%A1rv%C3%A1ny-idej%C3%A9n/

Továbbá ezt írja:

"Kiegészítő információ a koronavírus (COVID-19) miatt: Sok országban nem királyságtermekben vagy nagyobb csoportokban fogjuk megtartani a megemlékezést. További információért fordulj a környékeden élő egyik Jehova Tanújához. Emellett elérhetővé fogjuk tenni a „Kinek a vezetésében bízhatsz?” című Biblián alapuló különleges előadást, melyet le lehet tölteni, vagy meg lehet nézni online. Így azok sem maradnak le róla, akik nem tudnak személyesen részt venni rajta."

Nagyobb csoportokban nem, de kisebbekben igen?

Emlékjegyek felkínálása hiányában meg sem tartható, ezt áthidalandó elviszik majd az emlékjegyeket?

Ha az öregek nem mennek a Covid-hez, a Covid megy az öregekhez.

Hát....

Igazság Kereső 2020.04.05. 18:08:35

@a századik juh:

Megkérdeztem egy helyi kisegítőszolgát(akivel tartottam a kapcsolatot) hogy itt, mi módon fogják megtartatni az Emlékünnepet a járványra való tekintettel?

NEM VÁLASZOLT SEMMIT!!!

Miért nem?

Tudja, hogy elkülönült vagyok. Miért van akkor egyáltalán fenn nálam Messenger-en?

Különös!

Sumákolás megy....?

a századik juh 2020.04.05. 20:36:13

@Igazság Kereső: "mi módon fogják megtartatni az Emlékünnepet a járványra való tekintettel? "

Kérdésedre a válasz a zoom-zoom indexes cikkben.

Innen már csak egy lépés a Jw.org-os telekép.

a századik juh 2020.04.25. 06:49:55

@gggarai: Akkor most jön az, hogy a Warwicki Duplawéimádó Wezetők elkezdenek hálásak lenni Jehowának, hogy megértették azt, hogy a Biblia egy darab wérfrakcióról sem beszél, így a wér bármilyen parányi részének elfogadása azonnali kiközösítés. Mert nekünk az élet koronáját kell elnyernünk azáltal, hogy bizonyítjuk Jehowának és a Wezetőknek, hogy nem fogadunk el wért, nem szegjük meg Jehowa egyértelmű parancsát, mi Jehowában bízunk, nem vérszopó emberekben, AKÁR AZ ÉLETÜNK ÁRÁN IS!

leslie07 2020.04.25. 14:25:20

@a századik juh: Sőt életáldozatokat kell hozni, mint korábban ,hogy ezzel
legyen ismertté a jehova nevű neve az egész világon olyannyira , hogy a Megváltó Isten a Khrisztosz nevét minden jehova tanúnak el kell felejteni.
Sem hangosan,sem suttogva nem szabad majd kiejteni jehova tanúinak,
különben lesújt a Vezető Testülaet azaz a jehovák haragja.
Az igaz Isten a Khrisztosz nevét segítségül hívni gyógyuláshoz való
segítségért, ráadásul ennek eredményeként életben maradni a jehova
nevű elárulásával egyenlő, hisz neki azaz a nevének az szerez dicsőséget
jehova tanúi közül,aki meghót és nem az,aki életben marad.

Ébredjetek! 1994. május 22. „Fiatalok, akik első helyre teszik Istent” 3-15. oldal:

A korábbi időkben fiatalok ezrei haltak meg azért, mert Istent tették az első helyre.

jehovatanui.blog.hu/2011/11/25/valoban_senki_nem_halt_bele_az_ortorony_verrel_kapcsolatos_tanitasaba

Igazság Kereső 2020.04.25. 16:49:32

@a századik juh:
"Mert nekünk az élet koronáját kell elnyernünk..."

Így max a Koronavírust fogják elnyerni!

Ami-szerintük-egyet jelent a VT számára az élet koronájával a Mennyben a 8 "herceg" dicsőségére.....vagy valami ilyesmi. :D

Lehet ezért vártak a világ járványra.

Nem érdekli az amúgy veszélyeztetett korban lévő VT tagot/kat/ hogy bele is halhat/nak/, mert lám csak, mennek az Égbe Krisztus mellé kiskirálykodni!

Erre a "jutalomra" számítanak.

De lehet ezzel a világvége hisztériával nyertek, mert némi létszám növekedést okozhat.

Majd meglátjuk.

2020.04.27. 20:14:15

@Igazság Kereső: Nem értem ezt a létszámnövekedés dolgot. Most,hogy nincs összejövetel, házankénti szolgálat, nem lehet növekedés. Miután pedig elmúlik a járvány, és láthatóan nem jön el a vég, csalódást kell, hogy okozzon. Nem növekedést, kiábrándulást. Szerintem ez így logikus. Persze, az emberek túlnyomó része nem épp a logikus gondolkodást részesíti előnyben, lásd a wc papír pánikot sok üzletben...

a századik juh 2020.04.29. 06:41:34

@HanSolo2020: Hogyan lehet létszámnövekedés úgy, " Most,hogy nincs összejövetel, házankénti szolgálat"?

Például úgy, hogy a szeretetteljes árnyékot adó kőszikláknak, a tikkadt napon csörgedező forrásainknak [értsd: wének) most több idejük van behízelegni az eddig kivert kutyaként számon tartott "hitehagyottakkal", akik a szeretet eme remek példája miatt visszatérnek a gyülekezetbe rögvest.

Ezenkívül jó menedzserhez hűen meggyőzik homeofiszban otthonlévő, eddig mindig az időhiányra panaszkodó ismerőseiket, hogy íme, itt a megfelelő idő, hogy csatlakozzanak az online adathalász összejövetelekre, onnantól kezdve az már bibliatanulmányozás.

De mivel nincs már létszámjelentés a Watchtowernél, hisz annyi ember özönlik a vég idején Jehova zártkörű részvénytársaságába, hogy csak na, éshát nem lenne etikus hencegni Isten eredményeivel, ezért nem írják biztos, hogy hány millióan csatlakoztak az elmúlt fél órában a Watchtowerinchez.

Akik ezt nem hajlandóak elfogadni, azok meg elégedjenek meg azzal, hogy épp annyi a növekedés, amennyit a Wezetőtestület mond, miként pont akkor jött el idáig mind a 22 esetben armageddon is, amikor azt a wezetők mondták. :(

2020.05.14. 06:54:32

Egyre-másra jönnek a hírek arról, hogy a vérplazma-kezelés milyen hatásos a koronavírus elleni küzdelemben. Persze ezt nem fogják a jévétévén hangoztatni...

leslie07 2020.05.30. 12:33:05

@HanSolo2020: Érdekes megközelítéssel találkoztam azzal kapcsolatban, hogy Magyarországon is és Németországban is az influenza több ember halálát segíti elő, mint a koronavírusé, csak, hogy abból nem csináltak soha nagy ügyet, és senki soha nem számolt be róla a világon. A coronavirussal való félelemkeltés ürügyén valakik,akik előre tudták már, hogy a koronavírus kevesebb ember halálához járul hozzá,mint az influenza vírus , ezt a titkot elrejtve a világ nyilvánossága elől többszörösen meggazdagodtak a kialakult világhelyzetnek köszönhetóen.
A koronavírus lehet, hogy régebben benne van az emberek szervezetében, mint az influenza vírus. csak ugye ,amíg fedeztették azt fel megtervezetten a Kínai laboratótriumban ,addig a kutyát sem ízgatta.
Mert mi is történt a valóságban Valaki beteg lett a krónikus betegek közöl elsősorban. Máskor, ha elment a kórházba panaszaival,senki sem vizsgálta,hogy van-e a szervezetében koronavírus, vagy nincs. Most, hogy felfedezték a vírus létezését, természetesen megvizsgálták, van-e benne vírus. Ha nem vizsgálták volna meg, mint azt korábban se tették,akkor meghalt volna tüdőgyulladásban vagy egyéb kóros megbetegedésben,ami
sújtotta az illetőt. Statisztikailag évente átlagban Magyarországon valamivel több , mint tízezer ilyen eset fordult elő eddig. Ebben az évben sem tér el a statisztika nagyobb mértékben a régi átlagtól, mint az lenni szokott. Most már tudjuk, hogy mi is történt valóságban. De mivel azok,akik tudták jó előre, hogy ez így lesz és ráterveztek kihasználták a nemzetek tudósainak eddigi tapasztalatlanságát a vírus puszításának a mértékével kapcsolatosan. Ezzel elérték a részvények zuhanását, cégek bezárását, és lehetőségük nyílott ezeknek a nyomott áron való felvásárlására. Ők voltak azok,akik előre legyártott tesztanyagokat tudtak a piacra dobni, hisz az ő laboratóriumaikban a vírus már ismert volt.
Ők lesznek majd azok is, akik kötelező vizsgálatokat írnak majd elő az összes ember tesztelésére. Mivel a tesztek eddig csak 50 %-ban biztosak, megtalálják majd az emberiség 50% . Ennek következményeként a WHO ,
akit ők pénzelnek előírja minden ember kötelező beoltását. Az oltóanyagot
is természetesen azok produkálják majd ,akik a vírust már jóval korábban ismerték. Aztán dőlnek a dollármilliárdok az oltóanyagok árából, még e világ tart.

Igazság Kereső 2020.05.31. 00:12:20

@leslie07:

Mondasz valamit!

Talán épp erre várt a Vezető Testület annyira?!

Lehet, hogy ebből valami képp profitálhatnak majd?

Nem ismerjük milyen mély a "nyúl ürege" atekintetben, hogy konkrétan miféle
üzleti-kapcsolatrendszerrel rendelkezik az Őrtorony zrt!

Ki tudja!

a századik juh 2020.05.31. 06:47:34

@Igazság Kereső: Miért wárt a watchtowerinc annyira erre a világjárványra?

Az ok, hogy a koronavírustól megijedt, vagy a közeli halált "meggyőzetve elhitt" 30-40-50-60 éve testvér testvérek egy icipici ösztönzésre hipphopp írassák át a vagyontárgyaikat a watchtowerincre…

-Khm, kedves Amália testvérnő, te már 48 éve vagy az igazságban, ugye?

-Igen, 20 évesen keresztelkedtem!

-Biztosan hallottad, hogy a 65 év felettiekre különösen veszélyes ez az "Istentől jövő pestis", érdemes tehát megfontolni a szervezetünk azon tanácsát, amit a wéneknek küldött: Késztessük gondolkodásra idős testvéreinket/testvérnőinket az örökségül hagyandó ingatlanaik hovaszánásáról. Kedves Amália testvérnő, te, aki 48 éve hallottál először az igazságról Jehova szervezetének köszönhetően, és aki 48 évig éltél a watchtowerinc hamisítatlan tején, ugye nem a kiközösített gyermekeidre szeretnéd hagyni a 3 szobás lakásod garázzsal, és a vízpartközeli balatoni nyaralódat? Ha jól tudom, dohányzás miatt lettek kiközösítve a gyermekeid, én kiszámoltam neked, 55 000 doboz cigit lehet kapni a leendő örökséged jelenlegi árából, ha azt nézzük, mit fognak vele kezdeni a gyermekeid. Ugyanebből az összegből szervezetünk 40 000 díjmentes folyóiratot lenne képes előállítani, ami ideális esetben akár egymillió új testvért is jelenthetne, hisz míg egy cigarettát csak egy személy tud elszívni, ugyanakkor a folyóiratokat kiolvasás után még mások is olvashatják, ugye?

-Tehát mit szeretnél, mi legyen halálod után a vagyonoddal? Hallhatod, hogy a 65 év felettiekkel mi lesz, de hát ez Sátán világa, nekünk helyesen kell döntenünk, sátán vagy Jehova, Jehova vagy sátán...

-Azt szeretnéd, hogy 55 000 doboz cigit vegyenek rajta a kiközösített gyermekeid, hogy aztán másokra fújva azokat többeket is megöljenek vele átvitt értelemben, vagy azt szeretnéd, hogy akár egymillió új testvér legyen az isten népét vezető szervezetünk áldásos tevékenységének köszönhetően a koronavírus járvány miatti elhalálozások miatt a feltételezett örökül hagyott ingatlanaidból?

-Hát... igen...

-Szóval igen! Ez remek! Habár biztosan tudod, hogy be van kamerázva a kisterem, így az elhangzottakat tudjuk bizonyítani, de azért megkérem Adonáj Rutherford testvért a warwicki béthelből, aki eddig a közjegyzővel együtt a kisterem szekrényében rejtőzött, hogy adják ide az ezalatt az idő alatt szerkesztett Ajándékozási Szerződést, amivel a szervezetünknek ajándékozod a háromszobás társasházad... Sziasztok testvérek, hádujudú? igen, angolul van, nyugodtan elolvashatod, de látod, ott van, hogy "Watch Tower Inc.", így teljesen nyugodt lehetsz... úgy, ott írd alá... meg ott, meg még ezt a 4 példányt, ügyes vagy testvérnő!

-Így megnyugodhatsz, hogyha el is kapnád a koronavírust, az életed során gyűjtött anyagi javaid a watchtowerincre szállnak, milyen megnyugtató ez a tudat, nem, kedves testvérnő?

-Akkor már csak az ügyvéd-testvér és a közjegyző testvér munkájának kifizetése van hátra, ugye messziről jöttek, így mindenestül 1,5 millió forint lesz a költség... persze, gondoltam, hogy nincs annyi nálad, testvérnő, ide érintsd a kártyádat... úgy-úgy... rendben, akkor a testvérek költsége rendezve van az ingatlanajándékozás kapcsán, viszont biztosan tudod, hogy a Királyságteremnek is vannak költségei, most gyakorlatilag a TE magánügyedet intéztük, hogy ne kiközösítettekhez kerüljön az a vagyon, ami a biblia szerint amúgy is Jehováé, így az elrendezés szerint a Királyságteremért is kell bérleti díjat fizetned. Mivel pedig Jehova nem részrehajló, ugyanannyit kér ezen Királyságterem után is, mint például a csepeli királyságterem után is, ugye, milyen igazságos?

Az is másfélmillió lesz, kedves testvérnő... oké.

Namost essen szó a nyaralódról is, testvérnő, azt elővigyázatossági okok miatt más nevére írjuk, jó? Nehogy az legyen, mint Oroszországban, hogy elveszi az állam a szervezet épületeit, jó? Így te is megnyugodhatsz... ismersz valakit, aki olyan megbízható, mint a csuda, és kétség sem fér hozzá? Na jó, rajtam kívül... na jó, ha szeretnéd, ideiglenesen kerülhet az én nevemre, de akkor rendszeresen használnom kell, hogy nehogy gyanút fogjon a hatóság... meghát azért egy akkora ingatlant fenntartani nem olcsó, de legyen kívánságod szerint... itt írogasd alá, ide érintsd... Látod testvérnő, meg is vagyunk! Sokkal nyugodtabb vagy már, ugye? Ha meg is halsz koronavírusban, a vagyonod és a lelked is Jehováé lesz!

Azért kifelémenet ne felejts el az adományládába is dobni, mert most igazából a szervezet segített neked, ne felejtsd el meghálálni!

leslie07 2020.05.31. 08:39:11

@a századik juh: Valahogy azokról az elhalálozott tanúkról,akik a testében
a koronavírust megtalálták nem számoltak be a vezető testület tagjai.
vagy igen , csak én nem tudok róla?

a századik juh 2020.06.01. 06:24:41

@leslie07: Ha volt "alapbetegségük", akkor ez nem is fog soha kiderülni, ugyanis nem boncolnak, és nem is tesztelik a halottakat.

Úgy gondolom, a wéneket kiképezték a vírus lokalizálására és elpusztítására, hamár ez a járvány a watchtowerinc szerint Jehovától jön.

Igazság Kereső 2020.06.01. 18:25:58

@a századik juh:

"Ha volt "alapbetegségük", akkor ez nem is fog soha kiderülni, ugyanis nem boncolnak, és nem is tesztelik a halottakat."

Ez nem így megy!

Az esetek kb 98%-ában valamilyen krónikus betegségben szenvedtek a korábban elhunytak.

Tehát orvosilag kivizsgált esetek majd az összesében krónikus betegség is szerepet játszott az elhalálozás tekintetében és ez tudvalevő. Pontosan ismertek az esetenkénti halálozási körülmények.

A krónikus betegségben szenvedők egy felmérés szerint akar 10-15 évvel is tovább élhettek volna, ha nem kapják el a Koronavírust!

Tehát alapjában a krónikus háttérbetegségek miatti immunitás gyengülés okozta a vírus miatti elhalálozásokat.

Magyarán, a vírus rásegíett arra, hogy korábban haljanak meg.

Akiknek nem volt krónikus alap betegségük nehezen ugyan,de átvészelték a megbetegedést.

Na most az, hogy miért nem számol be a Szervezetet a Tanú halottak számáról az jó kérdés.

Talán marketing fogás...

Hogy őket hú de mennyire óvta most is Jehova!

Szimpla látszat keltés, mint mindig!

a századik juh 2020.06.02. 06:11:21

@Igazság Kereső: Innentől sajnos már csak egy lépés, hogy azt állítsa a watchtower, hogy a koronavírusban meghalt tanúk "a rostálás" miatt haltak meg... :(

Igazság Kereső 2020.06.02. 17:59:38

@a századik juh:

Meglehet.

Tőlük akármi kitelik!

Tudod, amint sugallják:
Aki jár rendszeresen összejövetelre, annak megoldódnak a gondjai, akár meg is gyógyul, aki nem rendszeres, nem vesz részt az iskolán, nem törekszik úttörőségre, annak megszaporodnak a problémai, mindenfelé nehézség éri!

Innentől már egy lépes....

a századik juh 2020.06.03. 06:18:56

@Igazság Kereső: "Aki jár rendszeresen összejövetelre, annak megoldódnak a gondjai"

Hogy látod, mennyire igaz ez az állításuk?

Igazság Kereső 2020.06.04. 18:07:14

@a századik juh:
"Hogy látod, mennyire igaz ez az állításuk?"

Úgy látom, hogy egyáltalán nem igaz.

Ugyanakkor, az sem igaz, hogy ha elhagyjuk a Szervezetet, akkor ránk zúdul a baj, és "elevenen égünk el".

Bajok így is úgy is vannak, teljesen függetlenül a vallásunktól vagy a világképünktől.

Ugyan úgy megoldódnak vagy épp nem oldódnak meg, tök mindegy miben is hisz valaki.

Én röviden s vázlatosan így látom ezt. :)
süti beállítások módosítása