„A hazugságot tettük oltalmunkká,és a hamisságba rejtőztünk el”
2020. július 12. írta: a századik juh

„A hazugságot tettük oltalmunkká,és a hamisságba rejtőztünk el”

papa1.jpg

anthony_12.jpg

"A papot és a prófétát is félrevezeti az alkohol.

Félrevezeti őket a bor,

és tántorognak az alkoholtól.

Összezavarja őket a bor,

és tántorognak az alkoholtól.

Látomásuk félrevezeti őket,

és határozatlanok a döntéshozatalkor.+

 Mert az asztalaik tele vannak undorító hányással,

nincs hely, ahol ne lenne.

 Kiket fog oktatni,

és kiknek magyarázza el az üzenetet?

Talán azoknak, akik éppen már nem szopnak tejet?

Azoknak, akiket éppen elvettek az emlőtől?"

Ézsaiás 28:7-9 

lett66.jpg

 

"Menedékük — A hazugság!

...

Vajon nem Jehova temploma van Jeruzsálemben? — dicsekedtek vezetői. — Nem mi vagyunk Isten választott népe? Nem a mi papjaink és prófétáink beszélnek Jehova nevében?’ (Vö. Jeremiás 7:4, 8–11.) Azok a vallásvezetők abban bíztak, hogy biztonságban vannak. De mennyire tévedtek! Éppoly hűtlenek voltak, mint északi rokonaik.

milliok_1.jpg

...

Ma Jehova Tanúi figyelmeztetnek arra, hogy a kivégző hadseregek áradata hamarosan ellepi a kereszténységet.

...

a Jehova Tanúi által hangoztatott figyelmeztetések Jehovának a nemzeteken végrehajtandó ítéletére vonatkozóan nem válnak valóra? Jehova Tanúi tévednek?

13 Nem, ők nem tévednek. Ők tudják, hogy az igazságot mondják

igen_hamis_profetak_vagyunk_1.png

...

16 Némelyek talán megsértődnek Jehova Tanúi nyíltságán, amellyel ezt bejelentik. Amikor azonban azt mondják, hogy a kereszténység vallásvezetői egy hazug elrendezésben keresnek menedéket, ők csupán azt mondják, amit a Biblia mond. Amikor arról beszélnek, hogy a kereszténység büntetést érdemel, mert a világ részévé vált, ők csupán arról számolnak be, amit Isten maga mondott a Bibliában (Filippi 3:18, 19). Továbbá, mivel a kereszténység a világ által indítványozott cselszövésekbe vetette bizalmát, ő valójában e világ istenét, Sátánt, az Ördögöt támogatja, akiről Jézus azt mondta, hogy a hazugság atyja (János 8:44; 2Korinthus 4:4).

17 Ezért Jehova Tanúi kijelentik: Mi a magunk részéről nem támogatjuk a világbéke hamis reménységét

...

A kereszténység támogatására és megmentésére szőtt emberi cselszövések és a dolgok e rendszerének más részei hamisak és hazugok!

...

Napjainkban Jehovába és égi Királyságába vetik bizalmukat az igaz keresztények, az egyedüli elrendezésbe, amely tartós békét képes hozni.

...

Még egy felélesztett ENSZ sem lenne képes soha békét és biztonságot hozni.

Isten prófétai Szava kimutatja,

 

hogy az Egyesült Nemzetek szervezete annak tagállamaival együtt ’viaskodik a Báránnyal [Krisztussal a

Királyság-uralomban],

 

de a Bárány legyőzi őket, mivel ő uraknak Ura és királyoknak Királya’ (Jelenések 17:14).

...

Milyen rettenetes lesz a szemlélőknek Jehova teljes erejét tapasztalni! Milyen borzasztó lesz a kereszténység papsága és követőik számára rájönni, hogy túl késő, hogy hazugságba vetették a bizalmukat!

...

 Jehova mint rejtekhely nem csalás!

...

A kereszténység menedékhelye a hazugság"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr115996522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Igazság Kereső 2020.07.12. 17:55:41

1991, ráadásul, akkor még közel volt a 14-es nemzedék vége, vagyis Jehova ítéletének órája. Aha... és el is múlt!

Akkoriban nem bátorkodtak leírni hogy voltak téves várakozásaik-inkább hazudták az évtizedek során Russell tanításának a 14-es végidő kezdetét!

Ma már sok hamis állítás zúdult a nyakukba, emiatt kénytelenek magyarázkodni, ami meginkább növeli a zavart, és ezzel együtt a bizonyítékát annak, hogy őket semmiképp nem vezeti Isten!

Az idő a legnagyobb ellenségük végtére is!

2020.07.12. 21:00:35

@Igazság Kereső: Tudjuk, hogy mindenre van magyarázatuk. És tudjuk, hogy mindig lesznek, akik bekajálják. Mert aki mindvégig kitart...

Igazság Kereső 2020.07.13. 00:01:44

@HanSolo2020:

Persze, ez igaz. Igaz ez egyuttal a nagy 2 ezer éves egyházakra is, ott is sok butaságot kajáltak be az emberek az elmúlt évezredek alatt, s fognak is.

Talán ezeknek is van valami, mondjuk úgy "hasznuk", vagy másképp fogalmazva, van rá kereslet.

Engem csak a tiszta igazság kérdésé,vagy kiléte aggaszt.

Hol van Krisztus, vagy bárki, aki "tiszta vizet öntene a pohárba" és lerántaná a leplet a színtiszta VALÓSÁGRÓL azzal kspcsolatban, ami az emberi nem létezése óta furdalja minden nemzedék kíváncsiságát?!

Mikor fogjuk már végre megtudni, mi végről vagyunk itt, s mi a célja életünknek, és hová vezet az emberiség szakadatlan kínja, és ön s Isten keresese?

Megtudjuk valaha is az embert foglalkoztató NAGY kérdésekre a igaz válaszokat?

Hmm...

Ebben reménykedem! :)

2020.07.13. 13:29:32

Talán már meg is találtuk, csak sokan nem fogadjuk el. Szörnyű dolog felismerni, hogy amiben addig hittünk, marhaság. Az ember szeretné azt hinni, hogy van valami magasztosabb célja az életének annál, minthogy eszik, iszik, dolgozik, és tovább adja az életet a következő generációnak. Hogy van egy magasabb rendű lény, nevezzük Istennek, aki majd helyreteszi a dolgokat a Földön egyszer, ahogy a Tanúk hiszik. Vagy átkerülünk egy másik létbe halálunk után, ahogy a legtöbb egyház hiszi. Ezek a tanítások, reménységek adhatnak egyfajta lelki békét, megnyugvást,ami erőt ad az élet megpróbáltatásaihoz, hogy azt érezzük: van értelme a dolgoknak.
De hadd említsek egy bibliai részt. Salamon azt írta a Prédikátor könyvében, hogy körülnézett mindenfelé az ég alatt, és azt tapasztalta, hogy minden hiábavalóság, és az ember azt teheti, hogy élvezze a fáradtságos munkájából fakadó jót. Kezdem úgy gondolni, hogy tényleg csak ennyi az értelme az életnek: törekedni megvalósítani az életben azokat a dolgokat, amik boldoggá tesznek, jó embernek lenni, szeretni másokat, és békében átadni a következő generációnak mindazt,amit felhalmoztunk, legyen az anyagiak, tudás stb. Hogy ez Istentől van-e vagy csak kialakult mindez, nem tudom, de talán nem is akarom tudni. Túl rövid az élet ahhoz, hogy az ember ezeken morfondírozzon, kutasson, aztán valószínűleg nem talál semmit. Aztán ugyanúgy véget érjen az élete, csak csalódottan. Persze, ha valaki mégis a kutatást választja, az is jól teszi, sok sikert hozzá.

Igazság Kereső 2020.07.14. 00:02:55

@a századik juh: @HanSolo2020:

"A Tiéd csak az marad,amit másoknak adsz!"

Mély értelmű!

Ez tetszik! :)

a századik juh 2020.07.14. 08:36:11

@Igazság Kereső: "A Tiéd csak az marad,amit másoknak adsz!"

Látod már, mit wesztettél?

Egy átlagos Jehova Tanúja mintegy 35 éven keresztül szolgálja a Watchtowerincet, és ezalatt mit ad másoknak?

420 darab Őrtornyot,

420 darab Ébredjeteket,

210 egyéb watchtower-kiadványt,

és 35 darab meghívót az Emlékünnepre

illetve 35 darab meghívót a 3 napos kongikra.

De még ez sem igaz ebben a formában, hisz a kiadványokat nem Te adod, hanem a watchtowerinc...

Ennélfogva akkor az a kérdés, hogy mit adnak Jehova Tanúi másoknak, lévén az idejüket a watchtowerincnek adják, NEM MÁSOKNAK, lásd, lejelentik negyedórás bontással azt a watchtowerinc felé!

Azaz Jehova Tanúi sem az idejüket nem adják MÁSOKNAK, hisz a watchtowernek adják, sem a kiadványokat, hisz az nem is az övék.

"A Tiéd csak az marad,amit másoknak adsz!"

Mit adnak akkor Jehova Tanúi az embereknek?

Kedwenc wénem már demonstrálna, hogy: Az ismeretet!,

csakhogy ezzel azt állítja szegény, hogy a Biblia NEM ÉLŐ, ÉS NEM HATÓ, hisz Jehova Tanúinak köszönhető az "igazság" és nem Istennek és a szavának...

2020.07.14. 12:19:22

@a századik juh: A wacstóverányc egy dolgot tud adni: a klubhangulatot. Hogy benne vagy egy nagy szolgaközösségben, ahol nincs egyéni vélemény. A többit te adod nekik. Idő, anyagiak, munka, engedelmesség. Sokaknak elég a klubhangulat is ahhoz, hogy benn maradjanak.

Igazság Kereső 2020.07.14. 23:51:35

@HanSolo2020:
"Sokaknak elég a klubhangulat is ahhoz, hogy benn maradjanak."

Pontosan! Nagy százalékuk a társaság a barátok és a család miatt van még bent.

Igazság Kereső 2020.07.14. 23:59:06

@a századik juh:
"Az ismeretet!,
csakhogy ezzel azt állítja szegény, hogy a Biblia NEM ÉLŐ, ÉS NEM HATÓ, hisz Jehova Tanúinak köszönhető az "igazság" és nem Istennek és a szavának..."

Éééés BINGÓ!!!!

Pontosan ezt állítják már Russel Tesó óta!

Belépőt nyertél egy hétre a Warvicki központba, elsőosztályon, ingyen reggeli,ebéd,vacsora, ingyen whisky-vel, és ingyenes közös szobával Anthoni Morris-al! LOL

a századik juh 2020.07.15. 07:42:22

@Igazság Kereső: Juhé!!!

Ez kb. egy 10 000 dolláros nyeremény lehet, tekintve hogy fél-egy milla egy ilyen kiruccanás úgy, hogy nem aludhatok a Warwicki központba Anthony testvérrel egy hétig, nem kapok 3-szori étkezést Warwicban, pláne nem wiskeyt!

Ha sikerül beváltanom a nyereményt, jó pár Újwilágosságra számíthatunk, például bevezettethetném, hogy nem számít alkoholistának az, aki nem a száján keresztül veszi magához az alkoholt, hanem beépített gyomorszondán keresztül, illetve javasolnám a ius primae noctis bevezetését, az első éjszaka jogával a wének testülete élhetne.

Bevezettetném az ötödöt, ami ugye pont feleannyi, mint a tized, abban az értelemben, hogy a tízben kétszer van meg az öt, nade ugye arányosítva ez épp duplatized lenne, hisz a tized az 10%, az ötöd meg 20%, de ezt titkolnánk a tesók elől, és bebizonyítanánk, hogy az öt pont a fele a tíznek, ezáltal lehetne propagálni, hogy a tanúknál nincs tized, de mégis duplaannyi zsét gyűjtenénk be, mint ha a tizedet vezetnék be!

Megújwilágosítanám az öltözködést is, szerintem sokkal hatékonyabban lehetne átadni a jó hírt az embereknek, ha a testvérnők monokiniben vinnék a jó hírt házról házra.

Bevezetném a 40 napos kongresszusokat, amire akciósan 60 milla lenne a bérleti díj Csepelen, ugyanígy lenne megtartva, mint most, csak Futóferibá kapna egy 37 napig tartó előadást, a címe az lenne:

"Valóban tévedtek-e a testvérek rengeteg dologban, és miért jelenti ez azt, hogy Jehova kiválasztott népe vagyunk még akkor is, ha netán 22 hamis világvégepróféciánk volt Jehova ki nem érdemelt kedvességének köszönhetően, amiért soha nem a saját gondolatainkat adjuk át, hanem a Watchtowerincét, ami Jehova földi szervezete"

Szerintem nagyonnagy híre van már így is a matatóesteknek, szerintem ha ezt jobban kidolgoznánk, több ember járna összejövetelekre is.

Javasolnám, hogy a szervezet Warwickból költözzön Tiszabőre, ott most sokkal olcsóbbak az ingatlanok.

Adományláda helyett adománykonténereket alkalmaznánk, illetve bevezetném a menyasszonytáncot, ami a felkent testvérekkel való 2 perces pogózást jelentené, 20 000-ért.

A bevezető és a befejező ima mondására lehetne licitálni, és a legtöbbet adó imádkozhatna.

Engedélyezném a Jehovás, Őrtornyos és a jw.org-os tetoválásokat.

Előírnám, hogy tilos térdig vagy az alá érő szoknyát viselni, a szoknya hosszát 15 centiméterben maximálnám.

A nagybabilonista ostyaosztást visszaállítanám az eredeti formába, azaz érkezéskor egy feles wiskey, éneklés után vörösbor a gyomorbántalmakra, ima után egy fél Unicum, Őrtoronytanulmányozásnál a jó választ adóknak jó válaszonként feles wiszki, a rosszul válaszolóknak deci.

Meglásd, egyből szórakoztatóbb lenne az élet a gyülekezetekben, és özönlenének a népek!

2020.07.15. 11:27:51

@a századik juh: Nem hiszem el, hogy nem rögögve írod a kommentjeidet :) Nagyon ott vannak :)

Igazság Kereső 2020.07.15. 17:58:11

@a századik juh:

Humorérzék 5 csillagos! Hehe...

Kár, hogy a Szervezetetben nincs semmi vicces! Habár, néhány pohár St.Hubertus után, és abból a szögből már egész viccesnek tűnik.... :D

Futó Feri nem az a Tesó, akinek az előadásai műtéti altatásra is alkalmasak, és minő véletlenül pont a programok leg végén szokták betenni, hogy jól érezzük magunkat? :D

Ez amúgy tudatos manipuláció is lehet. Ha nem figyelünk,nem gondolkodunk, ha nem gondolkodunk, nem szelektálunk, így a tudatalattiba könnyebben rögzülnek a hallottak, úgy is, hogy tudatosan nem,vagy csak részben reagálunk a hallottakra!

Más szóval, könnyebben elfogadjuk a hallottakat, és azáltal, hogy mélyebb rétegekbe kerül, hamarabb hatást gyakorol a gondolkodásmódunkra és viselkedésünkre.

Mindezeket kutatások bizonyítják!

Talán ezért fárasszák le a Tanúkat a kongresszusokon és a heti összejöveteleken!

Ravasz!
süti beállítások módosítása