A JW.org-on túl, ott ahol a kurtafarkú túr...
2017. március 27. írta: a századik juh

A JW.org-on túl, ott ahol a kurtafarkú túr...

Elképesztő, hogy egyes bloggerek mit meg nem engednek magunknak.

giliszta_1.jpg

Képesek hazugsággal vádolni a Watchtowert!

Természetesen ezek az állítások nem légből kapottak, 1 hónap alatt kb.50 e-mail és ebbe még nincs benne az egyéb, de a lényeg:

Megszületett a

hiperszuper bloggertényfeltárás

arról, hogyan hazudik a Watchtower, figyeljétek csak:

A JW.org változat:

"A rendelet hamis bizonyítékokon alapul. 2015 februárjában és 2016 januárjában a rendőrség vallási kiadványokat rejtett el abban az épületben, melyet a Tanúk az összejöveteleik céljára bérelnek, ezt követően pedig „megtalálták” ezeket a kiadványokat. Januárban a rendőrség elitalakulatának álarcos fegyveresei félbeszakították az egyik összejövetelt, és kiadványokat rejtettek el egy szék alatt, mialatt a Tanúk a helyszínen voltak."

Másik helyen:

"A rendőrség öt példányt rejtett el az épületben a Mit tanít valójában a Biblia? című könyvből, majd később „megtalálta” a házkutatás során."

Ezt írja a JW.ORG, és ez alapján írtam én is a gonosz kiadványcsempésző rendőrségről... elnézést érte!!!

Megszokhattam volna már, hogy a Watchtower kamuzik, igaz! 

jwrendorok.jpg

Nem a rendőrség a hibás!

Még jó, hogy olvastam ezt:

"Sajnos néhány extanú képes volt arra, hogy a betiltási listán szereplő kiadványokat becsempéssze az összejöveteli helyre, majd másnap ráhívja a gyülekezetre a rendőrséget. Az extanú nem sejtette, hogy a teremben biztonsági kamerák vannak felszerelve, így az akciója lelepleződött."

 

.

.

.

 

 

 

Megvan? A Watchtower, amely nem fogja vissza magát, ha az extanúkat kell minősíteni, most mégsem az extanúkra mutogat, egyértelműen közli, hogy

a rendőrség tette,

sőt,közöl a JW.org-on is egy rejtettkamerás felvételt, mint bizonyítékot, amin a hatóság rejti el a kiadványokat. Ne feledjük azért, ennek a cégnek saját tvstúdiója van!

A Watchtower nem sározza az extanukat, megteszi helyette más:

"Sajnos néhány extanú képes volt arra, hogy a betiltási listán szereplő kiadványokat becsempéssze az összejöveteli helyre, majd másnap ráhívja a gyülekezetre a rendőrséget. Az extanú nem sejtette, hogy a teremben biztonsági kamerák vannak felszerelve, így az akciója lelepleződött."

 

Ennyi, mindenki vonja le a következtetést, hogyha a Watchtower nem veszi a bátorságot, hogy belekeverje ebbe az extanúkat, akkor hogyan is lesznek ismét ők a főbűnösök L.G. blogján, ahonnan az idézetek származnak?

jezus_tablet.jpg

Halkan jegyzem meg, hogy digitális világunkban már digitálisan terjesztik  Oroszországban is a betiltott kiadványokat egymás adathordozóira, így telefonjaikra is, naná, hogy ezeket foglalja le a hatóság először, és teli vannak Watchtower-táppal!

Az is megjegyzendő, hogy a "rejtettkamerás" felvételeket is tuti lefoglalták, a számítógépekkel együtt...nadehát Jehova-díjas színészek ülnek sorainkban!

A lényeg: Az extanúk a hibásak ebben is, igaz, most nem a Watchtower, hanem egy hazai vezető extanú blogja szerint...

 

besenyo.gif

 

Mondom mégegyszer:

Az extanú blogja szerint

az extanúk a felelősek abban, hogy besározták a Watchtowert,

amely Watchtower nem tehet arról, hogyhabár ő betartott minden rendeletet, minden törvényt, de a gonosz extanúk besározták makulátlanságát, és elvették ártatlanságát!

Gonosz extanúk!

Besározzák hófehér Watchtowerincet!

Tulipántaposók!

Tiltsák be a szélsőséges extanúkat Oroszországban!

nyet.jpg

 

(Egy dolog oldja fel az anomáliát: Ha a Jw.org-on szereplő, az Orosz TEK különleges kiadványcsempésző operatív osztályának százezredese nemrég még Jehova Tanúja volt, és erre van bizonyítéka az említett bloggernek, ez esetben természetesen ÉRTEM a cikket...)

Maga a blogger nem örül a fejleményeknek, humanitárius okokra hivatkozva.

 

jwhajo.jpg

                 "Kússz és evezz, kússz, és evezz"  Sajátéletmentő üzenet a JW.org.-ról

Nemrég a környékünkön elkaptak egy szélsőségesen agresszív uzsorást, hát jó pár 10 év kinéz neki, mert elég sokmindennel foglalkozott.

A környéken lakó többszáz károsultak nem örülnek a hírnek, mert az elkapott uzsorás családját és üzletfeleit (mintegy 100-at) sajnálják, hiszen a rendőrség zárolta az összeharácsolt vagyonát, miből fognak megélni ezután Mr. Uzsorás ártatlan családtagjai és üzletfelei?

 

Megkérdezném, ha tudnám, hogy akkor milyen fejleménynek tudna örülni?

Most azért nem tud örülni, mert akik eddig szenvedtek, mégjobban szenvedni fognak.

Nekem személy szerint bejönnek az ilyen tiszta, gyermeki lelket mutató aggodalmak, nincs is ebben semmi rossz.

ima.jpg

Sőt, meggyőződésem, hogy hagyni kéne a gyermekeket is imát mondani a gyülekezetekben.

.

.

.

 

Ha betiltanák a Watchtowert és tényleg szétosztanák a vagyonát a tagok között, az jó lenne?

lettmoney.jpg

Merthogy csak kérnie kell... csak örülne-e neki?

(Egyszer azt írta, hogy milyen boldog lenne, ha lenne 30 komment a blogján, mire hazaér a munkából, amikor meg megvalósult, rögtön kitiltotta Jokert, és azóta is morcog.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr2912373253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szinuhe1 2017.03.27. 14:36:28

ühüm..... ebböl háború lesz :) !!!!!!!!!!!!!!!

leslie07 2017.03.31. 12:25:55

Szerinted nem olvasta el az Ortorony kiadványt, ahol ezt írják?

"A rendelet hamis bizonyítékokon alapul. 2015 februárjában és 2016 januárjában a rendőrség vallási kiadványokat rejtett el abban az épületben, melyet a Tanúk az összejöveteleik céljára bérelnek, ezt követően pedig „megtalálták” ezeket a kiadványokat. Januárban a rendőrség elitalakulatának álarcos fegyveresei félbeszakították az egyik összejövetelt, és kiadványokat rejtettek el egy szék alatt, mialatt a Tanúk a helyszínen voltak."

Másik helyen:

"A rendőrség öt példányt rejtett el az épületben a Mit tanít valójában a Biblia? című könyvből, majd később „megtalálta” a házkutatás során."

Ez a holgyemény, aki maga is EXJT, igaz hogy nem az Ortorony szervezet
tanításával való nem egyetértés miatt lett exJT, hanem egyebek miatt
képes besározni azokat az ExJT-kat, akik más okom miatt hagyták el a szervezetet, mint o maga. Zsigerbol útálja azokat az ExJT-at ,akik nem erkolcstelen feslett magatartás miatt lettek kiebrudolva az Ortorony szervezettol, hanem amiatt, mert ragaszkodtak a Szentíráshoz.

Szerencsétlen egy aklkat, mert most hazugságon is lett kapva, ami leleplezte az eddig leplezett erkolcsi nívóját.

leslie07 2017.04.01. 01:56:59

Érdekes fejlemények :

Columba · jehovatanui.blog.hu/ 2017.03.29. 23:07:06

@Csakegyember: Köszönjük szépen! "Miattatok"...? Hát, szerintem egyszerűen ti előbb léptétek meg azt, amit meg kellett lépni, nálunk ennek most jött el a legfőbb ideje. Mostanra alakultak úgy a lehetőségek, hogy ezt megtehettük, és miután változatlanul szükséges volt, így meg is tettük. Sajnálom valahol, mivel elég sokszor jeleztem, hogy jó lenne egy másféle hangvétel, és például 100. juh régebben egy ideig úgy is tűnt, mintha értené ezt, de azután kiderült, hogy nem ez a helyzet.

De annak az ideje már régen lejárt, hogy a jogosan megfogalmazott kritikának kelljen meghunyászkodnia mások visszaélései előtt.
Válasz erre ."

Ez azt jelenti, hogy egy olyan személy, aki osha nem volt jehova tanúja
donti el egy jehova tanúiról szóló blogon, hogy bárki a volt JT-k kozul szabadon kifejtse álláspontját azzal a szervezettel kapcsolatban, amely
emberi lekek gyotrésére szakosodott.

Vajon kinek a szelleme áll a blog mogott?

Lehet, hogy Joker eladta a blogot? Vagy az Ortorony szervezet képviseloi"meggyozte" , hogy nem szabad a szervezet vezetoit
minosíteni?

leslie07 2017.04.01. 02:01:04

@leslie07: Ez esetben a.századik juh blogja az egyeduli blog Magyarországon, ahol oszintén meg lehet nyilvánulni az Ortorony szervezet által megtévesztett jehova tanúk érdekében.

REmélem, te nem engeded magad megvásárolni!

leslie07 2017.04.01. 02:04:55

@leslie07: " Sajnálom valahol, mivel elég sokszor jeleztem, hogy jó lenne egy másféle hangvétel, és például 100. juh régebben egy ideig úgy is tűnt, mintha értené ezt, de azután kiderült, hogy nem ez a helyzet."

Ez mindent elárul. a 100.juh nem a régi.

Hála érte az Úrnak!

a századik juh 2017.04.01. 05:19:30

@leslie07: A blogon semmilyen szabálygyűjtemény nincs arról, mit lehet, és mit nem. A magyar jog nem is írja ezt elő. Bárki megfogalmazhat bármit itt, nickaméleon is jöhetett, innen senki nincs kitiltva. Az "ördögpapok" egyébként is egy szépirodalmi mű, egy nagy író szavajárása is volt, ráadásul a piramis-elmélet cáfolásakor maga Rutherford nevezte Russelt, illetve a piramistant "sátántól való"-nak, ergo a kifejezés teokratikus. :)

De hogy micsoda tömeget tartottunk vissza Joker blogján a megszólalástól idáig!

Valószínűleg bennem van a hiba, "nem tudok úgy gyűlölködni," mint azok, akik azt írják, hogy nem tudnak gyűlölködni, de helyette inkább megbocsájtani nem tudnak.

Borzasztóan nagy problémának tartom a magyar blogoknál, hogy keresztényi értékek helyett sokan maradnak a Watchtowermód-blogozásnál, azaz a belső szabályzat megsértőit kiközösítik, vagy egész egyszerűen "közkívánatra" kiközösítenek olyanokat, akik nem úgy gágognak, mint azt G.G.Gedeon elvárja.

Akárcsak Jehova Tanúi Bármelyik gyülekezetében lennék: Zéró kérdés, maximum ítélkezés.

a századik juh 2017.04.01. 05:25:50

@leslie07: "Lehet, hogy Joker eladta a blogot? Vagy az Ortorony szervezet képviseloi"meggyozte" , hogy nem szabad a szervezet vezetoit
minosíteni?" Előző napokban felvette a kapcsolatot a közös bloggal, és ott meggyőzték, hogy mindjárt emelkedni fog a kommentelők száma, ha minket kitilt.

Lásd, mennyire igazuk volt, hisz az esemény után a közös blogosok el is kezdtek kommentelni Joker blogjára.

Nem ismerem Jokert, azon kívül, amikor L.Gabinál összeakadtunk, nem történt köztünk eszmecsere sohasem, gondolom, mindennek rendelt ideje van.
süti beállítások módosítása