Kémprogramokat találtak az applikációban!!!
2017. január 13. írta: a századik juh

Kémprogramokat találtak az applikációban!!!

jw_orgamin.jpg
"A letöltött applikáció annyira teljes ellenőrzést biztosított ... a telefonok fölött, hogy be tudták kapcsolni a fényképezőket és a mikrofonokat, el tudták olvasni a telefonon lévő Whatsapp- és e-mail üzeneteket, sőt képesek voltak letörölni az eredeti trójai alkalmazást is. Helyette nyomot sem hagyva, egy még fejlettebb kémprogramot telepítettek a telefonra."
........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

 matrix.jpg

 .......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

YAH@a.fityu  Levél a Fiastyúkról Brooklynba:

                                                                       

 

                                         Kedves Vezetők

vezetonek.png

 

Elégedetten figyeltem mindezidáig az önfeláldozó munkátokat, amelyet a Watchtower jó hírének hírdetéséért tettetek.

Elégedett voltam, látva, hogy az adott korok technikai vívmányait elsőként alkalmazza Jehova boldog népe.

jehova_bolgog_nepe.jpg

Ezért is költözött elégedetlenség napom zavartalankék egére, amikor az alábbi friss hírt olvastam a 24.hun:

 

 

"A Gázai övezetet uraló Hamász kiberhadviselést folytató alakulatának a hírszerzői a közösségi médiában csinos, izraeli nők képei mögé bújva megismerkedtek az övezet határán szolgáló izraeli katonákkal, majd meghackelték azok mobiltelefonjait, hogy hadititkokhoz jussanak – jelentette szerdán a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet.

A Hamász katonai hírszerzői a Facebookon fiatal, csinos izraeli nők képeit bevetve ismerkedtek meg izraeli katonákkal, akiket ezután rávettek egy videós beszélgető alkalmazás letöltésére,

ami “Trójai ló” vírust telepítve, ellenőrzésük alá vonta a telefonokban őrzött információt.

A letöltött applikáció annyira teljes ellenőrzést biztosított a Hamász számára a telefonok fölött, hogy be tudták kapcsolni a fényképezőket és a mikrofonokat, el tudták olvasni a telefonon lévő Whatsapp- és e-mail üzeneteket, sőt képesek voltak letörölni az eredeti trójai alkalmazást is. Helyette nyomot sem hagyva, egy még fejlettebb kémprogramot telepítettek a telefonra.

http://24.hu/kulfold/2017/01/11/dogos-csajoknak-adtak-ki-magukat-a-hamaszosok-izraeli-katonakat-vertek-at/

 

wachtowerrossz_ora.jpg

                                                                           

 

 

                                                               Kedves Vezetők!

 

A mi, technikailag forradalmasított szervezetünk miért nem alkalmazza ezt az előrremutató módszert?

Elvégre minden szervezethű személy telefonjára, tabletjére, laptopjára, számítógépére és okosórájára telepítve van a JW.ORG!

Ideje lenne az erkölcsi szint egy új mércéjére lépni, mostantól BÁRMIKOR, kifejezetten a saját kérésetekre minden tanúnak lehetőséget kell adni ezen ŐRSZEM2017© védelmi szeretetprogram telepítésére, amely randomgenerátor vagy kézi vezérlés módban is külső jelzés nélkül kezelheti ezen okoskütyük mikrofonját, kameráját, és fényképezőgépét!

jezus_tablet.jpg

Jézus éppen megnézi a JW.ORG-on, hogy vajon egy igaz keresztény ellentmondjon-e a véneknek, vagy inkább kínhalált haljon...

 

 

A szervezet valódi követője nem fogja terhesnek érezni ezen kényelmi szolgáltatás bevezetését, hisz valódi keresztényként akkor sem cselekszik semmi szervezetelleneset, ha senki sem látja.

Gondoljunk bele, hogy a vének így sokkal személyre szabottabban tudnak majd életmentő útmutatásokkal ellátni testvéreinket, akár élőben is, és bármikor "zavarhatják" ilyen formában őket.

Milyen jó lesz például, hogy az éber, munkamániás véneink 19:14-kor felhívnak, hogy szerintük ez a póz már túlmegy a szervezet biztosította széles misszionárius pózok nyújtotta kínálaton, de nem látja pontosan, ha esetleg kapcsolnátok villanyt, kedves testvér, és ne felejtsd:

A házassági örömöket Jehovának köszönhetitek, így előtte (és az őt képviselő vén/ek előtt) azt megfelelő, tiszteletet kifejező öltözékben végezzük, nők szoknyában, férfiak nyakkendőben, persze csak belterületen, külterületen élő házaspárok férfitagjának ilyen esetben sem kötelező  a nyakkendő!

nyakkendo-ny013-paraszt-trefas-ajandek-dekorkucko.jpg

A Milyen nyakkendőt NE válasszunk bírói bizottsági meghallgatásra? rovatom első ötletét láthatjátok, ha már a témánál tartunk.

 

 

 

 

Milyen biztonságban érezhetik majd magukat az ŐRszem2017© beépített applikáció letöltői, akiknek beszélgetését bármikor le tudja hallgatni egy jól képzett vén, suttyomban bekapcsolva a kütyük mikrofonját, és tudja figyelmeztetni az eltévelyedetteket, ha veszélyes területre merészkednének a beszédük tekintetében.

Fontoljátok meg hát kedves Vezetőim, hogy ebben a szellemi háborúban, ami a Watchtower jó híréért folyik, Abaddon katonáiként ti is beépítetek a jw.org-ba ilyen programokat, mint a Hamasz!

 

jw_organimalt.gif

 

 

 

 

 

 

 

Szentistván@.bro   Válasz a Fiastyúkra Brooklynból:

 

                                                         Tisztelt Uram Főrészvényes

Jah, az említett szoftvert az applikációval mi fejlesztettük, és mi adtuk el a Hamasznak, és már megjelenése óta be van építve a kért helyre!

Sthephan

 

lett.jpg

 

 

 

 

YAH@a.fityu    Viszontválasz a Fiastyúkról Brooklynba:

 

Kedves Sthephan

Látom, még mindíg urazol, ejnyebejnye!

Csak azért, mert a bibliában ez van leírva, ne ragaszkodjunk már hozzá annyira!

Hogy megtanuld végre, mostantól az új világosság fényében a Sthepan név többé nem név, hanem cím!

Sőt!

Olyannyira cím lesz, hogy arra a címre viszi majd a postás mostantól a leveleidet is!

yahweh.gif

 

 

 

........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

 

 

 

aszazadikjuh@admin   Srácok, ne ide írogassatok már, ha kérhetem! Épp egy cikket írnék a wachtower-applikációk letöltésének veszélyeiről, ti meg offoltok itt!                                                                    1 hét kitiltás!

szazadik_juh.jpg

 

Na!

Elnézést a technikai malőrért!

A watchtower adathordozóival kapcsolatban már régóta felmerült a gyanú:

 

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskritika__7188309-jehova-tanui-vallasa-nem-ellentmondasos-szerintetek

 

"Az igazi szerelem címmel jelentetnek meg dvd-ket"   2015-09-07 16:09

"ez a dvd, amin szerintem kémprogram van"   2015-09-07 17:55

 

 

 

És talán emlékeztek még erre a "Véneknek szóló levél"re:

                                                                     "Kedves Testvérek!

Nagy örömmel szeretnénk tájékoztatni benneteket egy új elrendezésről, ami 'ezen nemzedék' életidejében fog bekövetkezni. Mi, hűséges keresztények régóta vártuk már ezt a nagyszerű elrendezést, mivel hatékonyan segít nekünk eligazodni ebben a bonyolult és szövevényes internetes világban.

1. WT az ICANN-től megigényelt és megkapott egy Top Level Domain-t, ami a .jw
2. Mint lojális keresztények, mindannyian önkéntesen fogtok feltelepíteni egy olyan szoftvert a számítógépetekre, ami minden internetre csatlakozáskor elküldi a brooklyni szerverre (BOSS) a látogatott oldalak jellemzőit a gép egyedi azonosítójával együtt. A program neve Watch Protector (WP). A telepítést a pásztori látogatást végző vének mindenkinél szeretettel és készségesen fogják ellenőrizni.
3. A számítógép egyedi azonosítójához rendelt felhasználói adatokat a titkárnak rá kell vezetni a hírnökkártyára, valamint mindig naprakész állapotban elektronikusan is fel kell töltenie a központi adatnyilvántartásba. Szeretettel kérünk, lelkesen működjetek együtt vele ebben.
4. A .jw végződésű internetes címek közötti kereséssel eltöltött idő 10%-át automatikusan munkálkodásra fordított időként könyveli a rendszer.
5. A .jw tartományon kívülre tévedésért első alkalommal figyelmeztetés jár (villogó kis piros őrtorony a képernyő közepén). A második alkalommal minden kiváltság megvonása (erre egy egész képernyőt betöltő pulzáló radír is figyelmeztet). A harmadik alkalommal WP minden hálózati kapcsolatot 30 napra letilt (képernyő elsötétül).
6. 180 napon belüli ismételt letiltáskor WP rendszeridegenként kezeli a számítógépet, és az előre megadott e-mail címre Brooklynból (BOSS) megérkezik .pdf formátumban az e-kiközösítési formanyomtatvány, amelyet a címzettnek tovább kell küldenie valamennyi ismerősének, hogy ők így értesülhessenek erről.
7. Kérjük, ezt a megkapott e-kiközösítési formanyomtatványt ténylegesen is nyomtassátok ki magatoknak és jól őrizzétek meg, lehetőleg közvetlenül a megkeresztelkedésetek időpontját tartalmazó feljegyzés mellett. Ugyanis a visszafogadásotokhoz, az ünnepélyes merevlemez formatáláshoz, valamint a WP újra telepítéshez szükséges lesz ennek bemutatása a teokratikus szakszervizekben.

A WP teljes beüzemeléséig ti (ezen oldal látogatói) már most megrendelhettek magatoknak magyar nyelven egy ingyenes példányt az e-kiközösítési formanyomtatványból a következő kóddal: EKIKÖFONY-H

Veletek együtt örülünk, hogy ismét egy új eszközt kaptunk, amellyel egyszerűbbé és hatékonyabbá válik keresztényi életünk, valamint hozzájárul szellemi egészségünk megóvásához is.

Mily izgalmas időkben élünk, amikor az interneten keresztül már az egész világból származó információkkal növelhetjük ismereteinket és szilárdíthatjuk meg keresztény hitünket!

Bizakodással előre tekintve egy 'Szép új világ'-ra, sok szeretettel, testvéreitek:

Jehova Tanúi"

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskritika__6966047-mikorra-dataljatok-egy-ilyen-vedelem-megjeleneset-a-tanuknal__oldal-1

 

danger_animation_006_www_mobilemaza_net.gif

 

     Ezek után mindenki maga döntse el, hogy milyen Watchtower-alkalmazásokat telepít a gépére!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr6112119801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása