Pedofilvadász
2018. január 26. írta: a századik juh

Pedofilvadász

ferenc-papa-levaltott-egy-pedofil-puspokot_105059.jpg

 

"Valaki egészen más jött el a 14 éves kislány helyett a randira

.

.

.

- ilyen, amikor egy pedofil és egy pedofilvadász találkozik

2017. feb. 26. 14:03
Utoljára frissítve: 2017. feb. 26. 14:34
Gyermekmolesztálás a vád a 41 éves brit féri ellen, akit pedofilvadászok buktattak le. A nagy tlaálkozón - a férfi a kislányt várta épp, akit behálózott - a pedofilvadászok jelentek meg.

 

Christopher Hartfield egy 14 éves kislánnyal ismerkedett meg a neten: chateltek és megbeszélt vele egy találkát is, szexelni akart ugyanis a kislánnyal. Csúnyán lebukott: a 14 éves szexpartnere ugyanis nem létezik, a nevében egy pedofilvadász csapat középkorú tagja chatelt vele és a randira is ő ment el a társaival.

A találkozót videóra vették, a videón a lebuktatott Hartfield azt mondja, a gépét a 7 esztendős kisfia használta, ő chatelt a "kislánnyal," ő írt neki üzeneteket. A rendőrség egyelőre nem hisz neki, eljárás indult ellene - írja a Daily Mail."

http://www.blikk.hu/aktualis/krimi/valaki-egeszen-mas-jott-el-a-14-eves-kislany-helyett-a-randir/1kbh23d

Féljen és rettegjen minden pedofil, köztük azok is, akik vallásuk álcája mögül orvul rontanak rá sokszor magatehetetlen áldozatukra.

 

celkereszt.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr4213605441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.02.01. 23:35:07

Majd jól megdugom őket sóderes farokkal ! Isten nevében!A pedofilok méltó jutalma.Iagazabol sztem a pedogilizmus onmagaban nem elitelendo.Ha emmelé még erőszak is van ,na akkor annál lnkább vagy anál inkább.
Tehat ha ráerőltetné az nem szép!

a századik juh 2018.02.02. 03:23:13

@Ihletett: Bibliai példát tudnál felhozni a véleményedre?

2018.02.02. 08:49:53

Miféle bibliai példát?Ez a saját véleményem.Miért kell neked a biblia?Nem tudok rá példát.Bár még nem vagyok képzett a pszihológia terén,úgytudom hogyha megflelő modón üznékaz ilyesmit skkor nem biztos hogy probléma lenne.Persze ez valószinűcnem igaz,de én most megis így latom.Mindenesetre vannak már szexrobotok amiket mindenképpen támogatok az ilyenwbereknek.Apropó biblia te tudsz valami idekapcsoló történetet vagy verset? És mi lesz a szervezet aálláspontja a művérről és a szexrobotokról?Esetleg ha hibás akkor mi a biblia véleménye?
Szerintem mindkettő tiltott lesz
A
Művér nem filyhat az ereidben mert a vér szent,így az érhálozatod is oda teggat nem kerulhet művér.
A szexrobotokat pedig maszturbálás néven fogják tiltani.

a századik juh 2018.02.02. 14:51:17

@Ihletett: Ha a saját kezét tiltják az embertől, valószínűlegfeltételezhetőenlehetséges, hogy a robotok is fennakadnak a szűrőn.

De ha ihletett vagy, Neked ezt tudnod kell.
süti beállítások módosítása