Isteni monopoly!
2018. május 06. írta: a századik juh

Isteni monopoly!

vig_nemzet.jpg

"LEGFRISSEBB HÍREK 

| Elutasították a Tanúk fellebbezését, az orosz hatóságok engedélyt kaptak a korábbi fiókhivatal elkobzására

 

A Szentpétervári Városi Bíróság 2018. május 3-án, csütörtökön helybenhagyta a 2017 decemberében hozott döntést, így az orosz kormány azonnali hatállyal elkobozhatja a Szolnyecsnojéban lévő fiókhivatali létesítményt.

Azt nem tudjuk megakadályozni, hogy az orosz kormány lefoglalja az ingatlant, de már benyújtottunk az Emberi Jogok Európai Bíróságához (EJEB) egy kérelmet, mely többek között ezt az ügyet is érinti. Az EJEB tájékoztatta Oroszországot arról, hogy a beadványunkat kiemelt ügyként kezeli.

Bízunk abban, hogy Jehova, aki az igazságosság Istene, a megfelelő időben igazságot fog szolgáltatni (Ézsaiás 30:18)."

https://www.jw.org/hu/hirek/jw/#newsAlerts

Kedwes Watikáni Wezetők

 

Éppen most van a "megfelelő idő"!

 

rolex_3.jpg

 

A témába vágó "bibliai" idézetek tervezett változtatásai a Nyúlvilág-fordítás 144 000. reload update kiadásából minden Jehova Tanújának:

 

 

 41 Ha pedig valaki, akinek hatalma van, arra kényszerít, hogy menj el vele egy mérföldre*NE menj el vele kettőre, egyre se, sőt, támadd meg az ítéletet az EJEB-nél!

Nyúlvilág-fordítás, Máté 5:41

 

„Minden lélek rendelje alá magát a felsőbb hatalmaknak, -kivéve ha a Watch Tower Inc. vagyonáról van szó- mert nincs hatalom, kivéve Isten által; a fennálló hatalmakat Isten helyezte viszonylagos állásukba -kivéve Putyint-” (RÓMA 13:1).

Nyúlvilág-fordítás, Róma 13:1

"A létező hatalmak Istentől kapták a viszonylagos hatalmukat. -Kivéve Putyint-+ Aki tehát ellenszegül a hatalomnak, Isten intézkedésével száll szembe. -Kivéve a Watch Tower Inc.-et- Akik szembeszállnak azzal, azokat meg fogják ítélni.-Kivéve a Watch Tower Inc.-et- Mert az uralkodóktól nem azoknak kell félniük, akik jót tesznek, -Kivéve a Watch Tower Inc.-et-hanem azoknak, akik rosszat. -Értsd: Putyin-+ Szeretnéd, ha nem kellene félned a hatalomtól? Mindig tegyél jót,+ és dicséretet kapsz tőle, -Kivéve a Watch Tower Inc.-et- mert ő Isten szolgája a javadra. -Kivéve Putyint-  Ha pedig a rosszat teszed, félj, mert nem hiába viseli a kardot. Mert ő Isten szolgája, -Kivéve Putyint- aki bosszút áll, hogy végrehajtsa a büntetést* azon, aki folyton rosszat tesz. -Kivéve a Watch Tower Inc.-et-

Így tehát kényszerítő okotok van rá, hogy alárendeljétek magatokat, -Kivéve a Watch Tower Inc.-et-nemcsak e miatt a büntetés* miatt, hanem a lelkiismeretetek miatt is. -Kivéve a Watch Tower Inc.-et- +Ezért fizettek adót is, -Kivéve a Watch Tower Inc.-et- hisz Isten szolgái ők a köz javára, -Kivéve Putyint- és folyamatosan ezért a célért szolgálnak. Adjátok meg mindenkinek, ami megilleti: aki az adót követeli, annak az adót, -Kivéve a Watch Tower Inc.-et- + aki az illetéket, annak az illetéket, -Kivéve a Watch Tower Inc.-et-aki a félelmet, annak a félelmet, -Kivéve a Watch Tower Inc.-et- + aki a tiszteletet, annak a tiszteletet. -Kivéve a Watch Tower Inc.-et-+"

Nyúlvilág-fordítás, Róma 13:1-7

wtf1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr8013894564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása