Jézus vajon aláírta volna az adatvédelmi nyilatkozatot?
2018. május 24. írta: a századik juh

Jézus vajon aláírta volna az adatvédelmi nyilatkozatot?

gdpr_eu.jpg

-Hát persze!

Mivel Timóteusz aláírta volna, ezért Jézus is aláírta volna, hiszen Timóteusz példaértékű keresztény és példaértékű vén volt, Jézus igaz követője..., ... vagy te nem így gondolod, 100.?

-Nem így gondolom...

-Áhá! Most elkaptunk, tévtanító! Szóval szerinted Timóteusz nem példaértékű keresztény, áhá! Hallottátok Ti is,testvérek?

 

-...Nem gondolom, hogy Jézus tetteit Timóteuszból le lehetne vezetni, de érdekelne, Ti miből gondoljátok, hogy Timóteusz aláírta volna dicső szervezetünk adatvédelmi nyilatkozatát?

-Hát benne van a Bibliában! Nem olvastad?

-Ez a rész kimaradt, idéznéd?

-"15 Gondolkodj el* ezeken, mélyedj el bennük, hogy mindenki egyértelműen láthassa a fejlődésedet

1Timóteusz 4:15"

bibliami_1.jpg

-Értem. De hol itt az adatvédelmi nyilatkozat aláírásával a párhuzam?

-A honlapunkon ez olvasható:

" Ha egy hírnök nem írja alá a Személyes adatok kezelésére vonatkozó tájékoztatás és hozzájárulás dokumentumot, a szervezet talán nem tudja majd megítélni, hogy alkalmas-e a gyülekezetben bizonyos feladatkörök betöltésére, illetve bizonyos vallási tevékenységekben való részvételre."

https://www.jw.org/hu/adatvedelmi-szabalyzat/szemelyes-adatok-kezelese/szemelyes-adatok-kezelese-magyarorszag/#?insight[search_id]=dceb9a2f-f1ec-4256-a97e-5329666d99a1&insight[search_result_index]=12

egyértelmű tehát,

hogy Timóteusz, akinek előmenetele nyilvánvaló volt mindenki előtt, aláírta az adatvédelmi nyilatkozatot!

Mert ha nem tett volna így,

előmenetele nem lett volna nyilvánvaló,

valószínűleg még a Bibliába sem került volna bele, érted már?

papa_1.jpg

-Értem, hogy nem kötelezhettek arra, hogy aláírjam ezt az adatvédelmi nyilatkozatot, és értem, hogy nagyon meg fogjátok ütni a bokátokat, ha az adatvédelmi nyilatkozat aláírásának megtagadása miatt szankcionáltok bárkit is a gyülekezetből.

 

-Áhá, ezt sajnos jelentenünk kell a Whének Thesthülethének, haha!

-Csakhogy én nem járultam hozzá az adataim kezeléséhez, úgyhogy ha ezt jelentitek a különleges alakulatnak, akkor jogsértést és törvénytiprást követtek el, haha!

20 millió euró a maximális bírság,

nem volt mostanában nagyobb összegű vádalku pedofil ügyekben, hogy van ennyi fölösleges pénze a cég-Wezetésnek világméretű adományokból és az ingyen rabszolgák által adományokból felépített céges ingatlanok eladásából?

-Mi...? Ha...? Micsoda??? Milyen vádalku? Milyen pedofil? Milyen rabszolga? Milyen cég? Milyen 20 millió euró?

-Jól hallottad. Ha szólsz a vének testületének, arról készül feljegyzés? Mert ki kell adnotok kérésemre minden adatot, amit rólam őriztek, így a vének testületének jegyzőkönyveit és a bírói bizottságok jegyzőkönyveit is.

-Áááh, nem, dehogy!

Ezeket izé, csak szóban szoktuk megbeszélni, ezekről izé, nem készülnek jegyzőkönyvek. Igen, hisz ezek csak baráti tanácsadások, izé, mert aggódunk érted.

A te érdeked, hogy segíteni tudjunk neked, érted?

 

rontgen.jpg

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr9513996752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása