2018. május 3-án tárgyalja a Szentpétervári Városi Bíróság Jehova Tanúi fellebbezését.

A Tanúk azért nyújtottak be fellebbezést, mert a kerületi bíróság elrendelte a korábbi oroszországi hivataluk elkobzását. Ha a fellebbezést elutasítják, a döntés jogerős lesz, és az állam azonnal lefoglalhatja az ingatlant.

A Szesztrorecki Kerületi Bíróság

figyelmen kívül hagyta azokat a bizonyítékokat, melyek alátámasztják, hogy a Tanúk hivatala a Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania (WTPA) tulajdonában van, mely egy nonprofit szervezet az USA-ban.

A WTPA 17 éve rendszeresen fizette az ingatlanra vonatkozó adókat.

 

Ám 2017. december 7-én a kerületi bíróság

érvénytelenítette a tulajdonjogot igazoló szerződést.

Ha sem a fellebbezés, sem az Oroszországban elérhető további jogorvoslati lehetőségek nem hoznak eredményt,

a Tanúk az Emberi Jogok Európai Bírósága elé fordulnak e miatt az égbekiáltó igazságtalanság miatt.

A tárgyalás 2018. május 3-án, 11:30-kor kezdődik a Szentpétervári Városi Bíróságon (Oroszország, Szentpétervár, Basszejnaja u. 6.)."

https://www.jw.org/hu/hirek/jogi/regiok-szerint/oroszorszag/hivatal-elkobzasa-fellebbezes-20180417/

jworgterem2.jpg

-Micsodaaa? Az Oroszok elvették a Watchtowerinc ingatlanait Oroszországban? Na, eddig, s ne tovább...

Elnéztem, hogy évezredeken keresztül ölik egymást az emberek, elnéztem a háborúkat, a járványokat, a természeti csapásokat, az első és második világháborút... de ez mindennek a teteje! Itt húzom meg a határvonalat, eddig, s ne tovább! 

Azok az ingatlanok fontosak, és kit érdekel, hogy a jogszabályok kijátszásával jutott hozzá esetleg a Watchtowerinc, Jehovának kell engedelmeskedni, nem Putyinnak, more!

Nap mint nap halnak meg testvérek, és "sátán munkatársai" is , nade ez az ingatlanügy mégiscsak égbekiáltó!

Most lett elegem, ez mindennek a teteje, ez egy égbekiálttó igazságtalanság!

Abaddon, gyere, menjünk, kezdjük armageddont, mégiscsak tűrhetetlen, hogy a Wachtowerinc ebül szerzett ingatlana, amit walójában AJÁNDÉKBA KAPTAK, ilyen sorsra jusson!

Oké, hogy tudtuk, hogy az államtól ingyen kapott ingatlanok nem kerülhetnek külföldi társaság bírtokába, miként pölö Magyarországon sem szerezhetnek külföldiek termőföldet, dehát nehogymá' érdekeljen az ajándékozó akarata, ugye... meg az állam előírásai, aminek elwben engedelmeskedni kellene ugye... mikor azok az én ingatlanaim!

Azonnal írrjon mind a 22 millió emlékünnepen jelen lévő személy levelet Putyinnak, hogy kérjen bocsánatot, amiért ajándékba adott jópár ingatlant a szervezet Orosz leányvállalatának, amit egyháznak álcáztunk, és most meg visszakérné, mert mi továbbajándékoztuk a warwicki Watchtowerinc rolexes részvényeseinek...

Ezt az égbekiáltó igazságtalanságot!

Betelt a pohár, fel, sáskáim, eljött az idő!

jwpenz.jpg

 

ALAKÍTSUNK GYORSAN BELSŐ EGYHÁZI JOGI SZEMÉLYEKET, MER' NEHOGYMÁ' TÚLJÁRJANAK AZ ESZEMEN!!!

...és így lőn...