"időmérő eszköz"
2022. március 18. írta: a századik juh

"időmérő eszköz"

8k7z6vk265f11.jpg

"2019 január elején a cég bankkártyájával vásároltak egy 11 570 000 forintos Rolex órát. A számla megjegyzésében időmérő eszközként volt feltüntetve az óra."

 

https://24.hu/belfold/2022/03/17/ii-kerulet-sport-kft-rolex-orsi-gergely-feljelentes/

samuel_herd_rolex.jpg

Érdekes hír a 24.hu-n! 

Vajon a Watchtower Inc.-nek hány időmérő eszköze van?

Netán az eddigi 22 hamis világvégepróféciák alkalmával mindíg lecserélték a nem megbízható világvégejelző Rolexeiket az összes vezető karján új, megbízhatóbb Rolexekre? 

watchtowr.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr8917783368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tévedhetetlen Tévelygő 2022.03.18. 18:28:05

Milyen termékeny vagy 100.! Fogadd testvéries elismerésem! Pont a tegnapi poszthoz akartam ezzel kapcsolatban írni. Az időmérő eszközök pontossága és a whiskey kombója a prófiéciák pontos megértése érdekében és megjóslása érdekében. Csak aztán láttam, hogy új világosságot osztottál meg. Valamint utólag olvastam, hogy kérhetnék témát tőled. Ezt itt kell megtennem vagy privát üzenetben? Visszatérve ehhez a rengeteg zöldhasúhoz... Vajon meddig tudnak még a tökéletlenségre hárítani mindent és az ihletetlenségre, miközben ezekkel a javakkal mutatkoznak a nyilvánosság előtt ami ugye a "drága testvérek" "önkéntes" adományaiból jött össze? ÉS mi még mindig nem látunk annyit ezekből mint akik személyesen ismerik őket vagy a klikkben vannak. Érdekes élmény lehet egy-egy nagy bejelntés és erőn felüli adományozás után a gyarapodásukat megszemlélni... Ha ésszerűen gondolkoznának némi ellentmondást csak sikerülne felfedezniük a színpad és a kulisszák mögötti történésekkel kapcsolatban... De ugye az ésszerűtlen ésszerűség és ésszerű esztelenség demagógiája ül tort felettük, vajon meddig tart a kábulat, mi kellene a tömeges ébredéshez? Hiszen 1975 sem volt teljesen elég... Mindig lesz egy újabb kifogás, egy újabb új világosság, meg ugye a "család" és a "barátok", amivel mindig lehet zsarolni... :(

a századik juh 2022.03.19. 10:29:46

@Tévedhetetlen Tévelygő: Köszönöm az elismerést! :)
A témát nyugodtan kérd nyílvánosan. :)

"Vajon meddig tudnak még a tökéletlenségre hárítani mindent és az ihletetlenségre, miközben ezekkel a javakkal mutatkoznak a nyilvánosság előtt ami ugye a "drága testvérek" "önkéntes" adományaiból jött össze? "

Szerintem addig, amíg meg nem halnak... akarommondani amíg el nem ragadja űket Jehova a Fiastyúkra.

"Hiszen 1975 sem volt teljesen elég..."

1975 csak egyike a 22 hamis világvégepróféciájuknak, azaz 21-re is lapot húztak.

Igazság Kereső 2022.03.19. 18:40:09

@Tévedhetetlen Tévelygő: @a századik juh:

A Szervezet valószínűleg még sokáig fenn fog maradni. Mindig lesz új vt tag, lesz új új világosság, lesznek új tagok, akiknek fogalmuk sincs a Szervezet múltjáról és működéséről stb.

Az, amit a Szervezet hírdet, miszerint egy utópisztikus új világ jön létre, ahol nincsenek problémák, betegség, éhezés, halál, mindig is nagyon vonzó volt és lesz az emberiség számára.

Egyelőre egyáltalán nem látom a végét. Hacsak nem akkorát fordulna a világ, hogy tönkre mennének anyagilag, vagy pedig a "felsőbb hatalmak" megtámadná őket és darabokra szedné.

Úgy hogy, még egy jó ideig el lehet játszani a színdarabot....

Az, hogy hány ember élete árán, hát az már kinek számít...

Tévedhetetlen Tévelygő 2022.03.19. 23:34:26

@a századik juh; @Igazság kereső:

Pontosan ezeket látom én is. És ezért kicsit reménykeltő amit keresemazutam linkelt. Lehet tényleg akkor lesz végüg amit ők is annyira hirdetnek, amikor minden vallást elpusztítanak... Sajnos viszont általában ezt is beállítják úgy mintha valami sátáni támadás része lenne, s mivel máshonnan nem tájékozódhatnak valószínűleg ebből is az lesz mint az orosz konfliktusból.
Ehhez kapcsolódóan akkor azt a témát választanám, hogy hogyan nem veszük ki magukat Jehova Tanúi a világból, amit annyira szeretnek hangoztatni, ha közben saját kis világukban élnek, ami nettó önellentmondás a részükről. Gondolok itt a "válaszd meg a barátaidat" "tanács"-ra, amibe "világiak" nem kerülhetnek, sőt még a rossz szelelmiségünek megbélyegzett frissen csatlakozott juhok sem... És még lehetne sorolni.

a századik juh 2022.03.22. 08:06:59

@Tévedhetetlen Tévelygő: Remek téma! Valószínűlegfeltételezhetőenlehetséges, hogy egyre közelebb vagyunk ahhoz, hogy hamarosan, még a mi időnkben elképzelhető, hogy nemsokára, inkább előbb, mint utóbb nekifogok. :)

Tévedhetetlen Tévelygő 2022.03.23. 12:28:43

@a századik juh: Köszönöm! De ha ténylegesen feltételezhetően lehetséges... akkor jó volna még a második, valahogy mégis elsőhőz tartozó nemzedék elbúcsúztatása előtt. :)

leslie07 2022.04.02. 23:38:31

@keresemazutam: Kösz, hogy megosztottad ezt a fontos hírt.

Akkor nem csak Oroszország az asszír ellenség, hanem már Hollandia is.

Ami meglep az az, hogy reagáltak az újságcikkre.

Egy_nick 2022.04.08. 10:15:16

Valaki itt ezt írta (a fején találta a szöget): "Úgy hogy, még egy jó ideig el lehet játszani a színdarabot...". De "e világ fejedelme" mióta játssza ezt a színdarabot? - A világ teremtése óta. Mindkét felet ő alakítja. A kereszténységet is, meg a pogányságot is. Végső soron JT szervezetét is ő mozgatja, meg az ENSZ-et, vagy Klaus Schwabot illetve a Világgazdasági Fórumot is. Valamikor 600 és 900 között kb. 300 évvel előretolták a naptárat (pontosabban ma nem 2022 van, hanem 1725), hogy még Isten időtervén belül (még mielőtt Jézus igazából eljönne lerontani Sátán rendszerét), a sátánistáknak legyen idejük az Antikrisztus rendszerének a felépítésére. Az Antikrisztus egyáltalán nem valami szemmel látható sátáni rossz, hanem egy olyan rejtett gonoszság, ami önmagát igazi jóságnak tünteti fel. Az ANTI nemcsak ELLEN-t jelent, hanem HELYETT-et is. Klaus Schwab egy olyan világot akar teremteni, ahol senkinek sem lesz semmije, és mindenki boldog lesz, ahol a jutalom az emberi élekor (genetikai trükkökkel való) megsokszorosítása lesz.
www.facebook.com/watch/?v=299361802133199
Szerintem Klaus Schwabék a modern technikai és elmemanipuláló eszközeikkel még azt is el fogják játszani, hogy Jézus (angyalaival) eljött a földre és (és talán 2030-ban) KEZDŐDIK AZ ÚJ VILÁG. Pardon: ÚJ VILÁGREND!! Nem ÚJ VILÁG, ezt a megjelölést csak JT használják. Schwábék még a REND-szót teszik hozzá. Ha pedig Jézus eljövetelének színdarabja megvalósul, akkor JT azt fogják hinni, hogy az igazi Jézus jött el, és ők lesznek azok, akik Schwábék védelme alá kerülnek (már rejtett módon régen ott vannak), mert a sok milliárd hullát el kell valakinek takarítani, tehát szükség lesz egy pár milliós munkás-csoportra, akik már úgy vannak kondicionálva, hogy vakon fognak engedelmeskedni annak, aki magát Krisztusnak fogja kijelenteni. Elvégre a világot valóban újjá fog kelleni tenni, és ne higgyük, hogy Schwábék fogják a talicskákat tolni. De ez még nem a vég, mert Isten időtervébe ennek még bele kell férnie (elvégre 300 év az nem kevés), elvégre a Földön olyan állapotoknak kell lenniük, hogy még Jézus is azt kérdezte, hogy ha igaziból majd eljön, talál-e a földön hitet?

Egy_nick 2022.04.11. 11:37:52

@Egy_nick: Valaki megkérdezhetné, mi köze ennek (amit ide írtam) az "időmérő eszköz" címhez? - Nagyon sok, főleg ez a sok óra ihletett erre a gondolatra. Meg ugye az, hogy nemrég egy órával előrecsavartuk az óránkat. Minden "igazi" időt úgy kapunk, hogy ezt az előrecsavarást leszámítjuk. Ha lenne egy napra egy prófécia, hogy "xy" eseménynek 11 óráig be kell teljesednie, akkor a nyári időszámítás szerinti 11 órakor csak 10 óra lenne és aki nem tudna erről az előrecsavarásról, azt könnyen meg lehetne téveszteni egy "xy"-hoz hasoló eseménnyel és elhinné, hogy ez a hamisítvány az igazi "xy". Ha a középkor elején az "órát" 297 évvel előretekerték, akkor az Új Világrend lényegben csak egy sátáni megtévesztés. Az Új világrend (amit Schwab szerint 2030-ban akarnak bevezetni) szintén egy megtévesztés, mégpedig az isteni "Új Világ" hamisítványa. Ugyanúgy a jövőben "eljövő" Antikrisztus is az igazi Kriszus hamisítványa lesz. Az utóbbi 200 évben több szekta jövendölt "világ végét" (pl. az adventisták elődei 1844-re). Ezek nagyjából becsületes emberek voltak, és próféciáikat különféle bibliai dátumokból vezették le. Arra egyikük sem gondlt, hogy mi van akkor, ha a naptár rossz. A Bibiakutatók először 1870-re állítottak valamit, majd 1914-re. Az egyik sem jött be, és mivel nem lehetett ennyi sok embert kiábrándítani a Bibliából, ezért kénytelenek voltak trükközni, hogy elfedjék a kudarcot. Állítom, ha az "óra" nem lett volna előretekerve, akkor ez a som hamis szekta meg sem alakult volna, mert mindennek az alapja az őszinte emberi kiváncsiság, ugyanakkor az emberi gyarlóság volt.

Egy_nick 2022.04.23. 09:44:40

Még mindig semmi hozzászólás? Itt van egy újabb bizonyíték: Részletek KLAUS SCHWAB - NAGY RESET című könyvéből: "Bizonyos formákban a szociális távolságtartás a járvány után is fennmarad és a cégek erre hivatkozva az automatizálást még jobban felgyorsítják. A technológia fejlődés okozta munkanélküliség továbbra is megmarad, mert a társaságok a szociális távolságtartás betartásához a munkahelyeket átszervezik OLY MÓDON, HOGY CSAK MINIMÁLIS EMBERI KAPCSOLAT MARADJON."

Akik régi JT-k, gondolkodjanak el, hogy JT szervezete milyen rejtett módon követi ezt a receptet. Valamikor JT körében az emberi kapcsolatok voltak a legfontosabbak. Mindenki ismerte, hogy a másik hol lakik, nagyjából milyen problémákkal küzd, stb. Az összejövetelek közé szünet volt beékelve. Akkor lehetett beszélgetni, kapcsolatot fenntartani. Az összejövetel két félideje között is énekeltünk. Az ének is egyfajta spirituális kapocs. Szerintem nemsokára az is el lesz törölve. A bibliatanulmányozás nem termekben, hanem magánházakban volt megtartva. Most már JT nagyon kezet sem mernek nyújtani egymásnak. A "pedofília" miatt egy JT nagyapa saját unokáját sem meri nyilvánosan megcsókolni. Azóta, mióta minden átkerült a zoom-ra, azóta lényegében senki sem tud a másikról semmit. Akik a program után beszélgetni akarnak egymással, NEM ARRA VANNAK BUZDÍTVA, HOGY TELEFONÁLJANAK EGYMÁSNAK, hanem arra, hogy un. zoom-szobákra menjenek, ahol kb. 5-10 ember van, úgyhogy meghitt beszélgetést nem lehet folytatni, mert nem természetes úgy beszélgetni, hogy még 4 más ember is ott hallgatóddzon. Egyébként a brutális pszichikai diktatúra legdurvább megnyilvánulása, amikor az embereket egy felettes "bárki", ilyen zoom-szobákba osztja. Elvileg lehetne mondani, hogy én nem akarok XY-al egy szobában lenni, de egy annyira agymosott embertől, aki még egy befizetéssel kapcsolatban sem képes a többségtől eltérő módon szavazni, nem várható el ez a "keresztényietlen" kérés. Úgyhogy inkább nem megy zoom-szobákra. Ez az egész folyamat, amiről itt írok, nem mostanában kezdődött, hanem csak a COVID-19 alatt gyorsult fel ennyire abnormális módon. Maga a folyamat JT körében már nagyon régen jelen van. Talán a romániai un. Igazhitű JT vették ezt leghamarább észre, mert 1960 körül kijelentették, hogy JT Vezető Testülete Sátán irányítása alá került. Igaz, hogy ebben az időben sok fura sátánista dolog történt a világban, például a II. vatikáni zsinat is fejre állította a katolikus teológiát - ez idő óta a katolikus egyház szellemileg halott. De szerintem a Világ nem ekkor került Sátán irányítása alá, hanem sokkal régebben. Ezek csak GYORSÍTÁSOK voltak, mert Sátán el akarja játszani, hogy az ő Jézusa (az Antikrisztus) eljön és bevezeti az egyetemes boldog Új Világrendet.

Egy_nick 2022.04.25. 08:44:08

A "Mi Atyánk" c. imádságnak az egyik kényeges kérése: "Jöjjön el a Te országod, legyen meg a Te akaratod." Tehát egy olyan Új Világról van szó, melyben Isten szent szelleme minden embert összeköt. Ha valaki ezt olyan aprópénzre akarja váltani, ahol az embereket egy gépi intelligencia vezette un. "testek internete" köt majd össze, akkor ez HAMISÍT! Az Antikrisztus - elvégre az "anti" nemcsak "ellen", hanem "helyett" is. Az Új Világ hamisítványa az ÚJ VILÁGREND, Isten szent szellemének hamisítványa a "testeket" összekötő elektromágneses mező. Ha most visszaemlékezünk a Jelenések könyvének fura képeire, amit szerintem mindenki rosszul értelmez, akkor az alábbi videóval összekapcsolva kell hogy késztetést érezzünk arra, hogy próbáljunk e könyből legalább valami keveset megérteni. Ugyanis az alábbi videóban bemutatott világ van benne megjövendölve, az ókor szókincsével és szimbolikájával. Ezért is az utolsó időkben azok a boldogok, aki minden eddigi beidegződést félredobva, előlról kezdik olvasni a Jelenések könyvét.

youtu.be/yQsiH8nWE1I

Egy_nick 2022.04.27. 06:46:37

Előbb ezt írtam: "Szerintem Klaus Schwabék a modern technikai és elmemanipuláló eszközeikkel még azt is el fogják játszani, hogy Jézus (angyalaival) eljött a földre és (és talán 2030-ban) KEZDŐDIK AZ ÚJ VILÁG."

Ennek is vannak előjelei. Például az amerikai űrhadvédelem. A sci-fi filmeket is az "Ellenség" irányítja. És úgy irányítja, hogy mindegyik mélyén van valami igazság. Egyik scifi sem tiszta mese, hanem keverék és pszichológiai hadviselés. Ezekben a filmekben az ellenség felfedi terveit. Mindegyik történet lényege, hogy az ember isteni hatalomra tesz szert és ezzel kielégíti azt az ősi vágyát, amely miatt az Édenkertben elbukott. Aztán (számukra) fontos az emberek TRAUMATIZÁLÁSA. Legyenek folyton félelembe tartva. Azt, hogy "e világ fejedelme" nem mai gyerek, az bizonyítja, hogy az egész emberi történelem folyamán az emberek életük nagyobb részében CSAK FÉLTEK. Ennek csak egy ellenszere van, a Jézusban való hit. "E világ fejedelmének" munkálkodása az ember bukása óta folyamatosan tart. De e folyamatban vannak csomópontok, amik azt a látszatot keltik, mintha a köztes idő viszonylag rendben lenne. Az "utolsó időket" úgy lehetne defiiálni, hogy az időtengely egy olyan szakasza, amikor az egyik csomópont szorosan követi a másikat. "Vége lett" a COVID-nak s jött Ukrajna. Ezek után már jönnek az UFÓK a világűrből? Vagy talán lesz még köztük valami? - Ezért kellene MOST kezdeni olvasni a Jelenések Könyvét.

Igazság Kereső 2022.04.29. 00:33:12

@Egy_nick:

Az ufókat mellesleg várnám. Kik ők, mik ők? Testetöltött démonok? Azt is simán eltudom képzelni, hogy léteznek valódi földönkívüliek. Más bolygókon élő teremtett értelmes lények. Csakhogy a távolságok miatt nem tudjuk felvenni velük a kapcsolatot, sem ők velünk.

Amiket ide írtál érdekesek, csak semmi bizonyítékát nem látom. Amit te bizonyítékként kínálsz, az nekem puszta fantázia, egy egyszerű vélemény, világszemlélet. Ne haragudj! :)

Egy_nick 2022.04.29. 12:02:48

@Igazság Kereső: Elméletemet próbáld kis lépésekkel megérteni. 1./ Igaznak tartod-e, hogy Jézusnak valamikor a jövőben el kell jönnie és egy teljes rendszerváltással egy Új Világot elhoznia? 2./ Igaznak-e tartod, hogy ez a Terv a Biliában le van írva? 3./ Elismered-e, hogy ennek a Tervnek van egy nagy ellensége, aki SZABAD AKARATÚ LÉNY és (mivel a Bibliát ő is tudja olvasni) mindenképpen ki akarja siklatni-e tervet, ezért direkt olyan lépéseket tesz, hogy kikerülje a TERV-et?

Egy_nick 2022.04.30. 18:38:20

3 NEM-re nem számítottam. Szerintem te nem vagy keresztény, sem JT sem adventista, sem katolikus ...

Ta0066 2022.04.30. 18:57:49

@Egy_nick:

"Ezért is az utolsó időkben azok a boldogok, aki minden eddigi beidegződést félredobva, előlról kezdik olvasni a Jelenések könyvét."

Idézet tőled.

Egy_nick 2022.05.01. 17:50:14

@Ta0066: Igen, én is hajlok erre, sőt valóban én magam mondtam. De nem tartom magam tévedhetetlennek. És aztán jó volna definiálni az "Egyház" fogalmát is. Mert a következő érvek sem eldobni valóak (bár most saját magamnak mondok ellen): www.katolikus-honlap.hu/2201/amweiss-14.htm

Ta0066 2022.05.03. 14:15:35

@Egy_nick:

A magam részéről a linkelt írás minden pontjával egyet tudok érteni. Az alapelveket nagyon jól tisztázza. Mégsem keresztelkedtem be eddig a katolikus egyházba. Ennek oka pedig az, hogy bár az üdvösség útján csak az Egyház vezethetne, és ehhez minden eszköze meg is van (dogmák és hagyományok, szertartások, szentségek) minden jel szerint nem vezet mégsem. A katolikus egyház és lelki élet, a hívők egyéni élete képmutatásba, külsőségekbe, alakoskodásba fullad, nagyon kevés kivételtől eltekintve.
Ez a nyugati ember legnagyobb dilemmája és legnagyobb tragédiája. Akire rábízattunk (az egyház) lényegi értelemben halott. Nietzsche-t parafrazeálva: Az Egyház halott. Mi öltük meg. És ezzel a kereszténység sem az már, mint aminek lennie kellene: élő, Istenhez vezető hagyomány.
A dilemmának általános, mindenkire érvényes megoldása nincs.
A legkomolyabb érdeklődők, Istent keresők általában a keresztény vallás elhagyása mellett döntenek, többen az iszlám felé.

Egy_nick 2022.05.05. 06:10:33

Szerintem ez a video ebbe a blogba kívánkozik. Amikor a Vezető Tesület úgy beszél a Tanúkhoz, mint az óvodásokhoz, ez sem véletlen: youtu.be/VAW95vKWFZA

leslie07 2022.05.07. 02:05:10

@Egy_nick: Köszönet,hogy megosztottad ezt az információt. Ezek az Istent játszani akaró sarlatánok a testünket meg tudják "hekkelni", hisz az anyagi erfedetű.Ellenben sem a lekünket,sem a szellemünket nem tudják meghekkelni, mert az a teremtő Isten védelme alatt áll.Gondoljunk csak azokra az estekre,amikor a Szentszellemtől újjászületett emberek ellenálltak a kígyóméreg hatásának.
Ha megakarjuk magunkat óvni ezeknek a sarlatánoknak a sátáni terveivel szemben, a szentségre és az Istenek Istenével a Khrisztosszal
való megbékélésre kellene törekedni, hogy az Ádámban meghalt szellemünk, a Szentszellem által újjászülethessen. Ellenkező esetben
földi testünk ki van szolgáltatva ezeknek a beavatkozásoknak.
Ezek a sátánfajzatok meglepődnek majd,amikor szembesülnek a szellemtől újjászületett emberekkel,akiknek az Istenek Istene Khrisztosz megígérte:

Lukács 10:18
Ő pedig monda nékik: Látám a Sátánt, mint a villámlást lehullani az égből.
19
Ímé adok néktek hatalmat, hogy a kígyókon és skorpiókon tapodjatok, és az ellenségnek minden erején; és semmi nem árthat néktek.
20
De azon ne örüljetek, hogy a lelkek néktek engednek; hanem inkább azon örüljetek, hogy a ti neveitek fel vannak írva a mennyben.

Ne feledjük, az Istenek Istene megígérte hűségeseinek, hogy az ellenség MINDEN erején hatalmuk lesz, és nem árthatnak nekik.

Törekedjünk hát szentségre , hogy újjászülethessünk!

leslie07 2022.05.08. 05:37:31

@Egy_nick: Ha a középkor elején az "órát" 297 évvel előretekerték, akkor az Új Világrend lényegben csak egy sátáni megtévesztés. "

Van egy időszámítás ,ami kiállta a történelem próbáját. Ez pedig a Szentírás alapján Ádám földi testben való megjelenésétől eltelt időt számolja. Ezt az időszámítást használták a korai keresztények.

Ezen időszámítás szerint,amit ma bizánci időszámításként ismerünk
Ádám földi testben való megjelenésétől 2022-ig 7530 év telt el.

Ez eltér a talmudista zsidók által megrontott írások alapján készült időszámítástól,mely szerint ma 2022-ben 5782-őt írunk Ádám földi
testben való megjelenésétől. A különbség nem kevés! Összesen
1748 évet loptak ki a talmudisták a történelemből. Ellenben rendelkezésünkre áll a megrontatlan időszámítás is.
A bizánci időszámítást Oroszországban 1700 -ig használták.
Jozephus Flávius a idejében még a zsidók a helyes bibliai időszámítást használták. Jozephus Flávius Ádám földi testben való megjelenésétől
a vízözönig 2193 évet számolt. Ez eltér a talmudisták időszámításától,
amely Ádámtól a vízözönig csupán 1656 évet határoz meg.

A teremtő Isten nemcsak a rontatlan Septuaginta Szentírást őrizte meg az emberiség számára,hanem a rontatlan időszámítást is.
A nyugati egyházak egyik legnagyobb bűne, hogy a mai napig nem
leleplezték le, hogy a talmudisták JHWH nevű istenének semmi köze Ábrahám, Izsák és Jákób Istenéhez, és hogy időszámításuk amely az általuk megrontott írásokra alapszik eltér a teremtő Isten időszámításától.

leslie07 2022.05.08. 05:45:31

@Egy_nick: 3 NEM-re nem számítottam. Szerintem te nem vagy keresztény, sem JT sem adventista, sem katolikus ..."

Az hogy nem keresztény,katolikus, adventista vagy jehova Tanúja ,csak a javára válhat. Khrisztosz tanítványai sem voltak keresztények. Őket nem keresztelték, hanem bemerítették. Nem lehet valaki egyszerre keresztény is és Khrisztoszi is. A kettő nem ugyanaz. Azok,akiket khrisztoszinak neveztek mindenben követték az Úr Jézus tanítását és parancsolatait.
Azok,akik magukat keresztényeknek vallják, beleértve a keresztényként
megjelölt Egyházakat ellenben semmiben sem követik az Úr Jézus parancsolatait, és megvetik a tanítását.

leslie07 2022.05.08. 05:56:25

@Egy_nick: Az általad belinkelt anyagból had emeljek ki egy részt:

3. Az isteni emberi közvetítésben, a természetfeletti a természettel elválaszthatatlanul összefonódva, Isten birodalma látható alakban; ez a három így együtt az egyetlen helyes válasz, ami a kereszténység lényegét kifejezi. De még ennél is rövidebben kifejezhetjük, sőt, egyetlen egy szóval kimondhatjuk azt, ami a kereszténység egész tanát és az üdvhöz vezető egész utat magában foglalja, és ez a szó így hangzik: A kereszténység lényege az Egyház."

Nos a kérdés az, hogy mit értett az Úr Jézus és a tanítványok az Eklézsia
kifejezés alatt?

Az apostolok a tökéletes szentek eklézsiáját hírdették,mely a Khrisztosz Isten testében van elrejtve, aki a mennyben van és nem egy a római császárok által létrehozott földi hatalommal bíró intézményt.

A két eklézsiának köze nincs egymáshoz.

leslie07 2022.05.08. 06:20:53

@Egy_nick: . Ezek után már jönnek az UFÓK a világűrből? Vagy talán lesz még köztük valami? - Ezért kellene MOST kezdeni olvasni a Jelenések Könyvét."

Nos az ufók nem ,de a szellemvilágból a próféciák szerint látható szellemtestben meg fognak jelenni a földön. Sőt maga az Istenek Istene
is megveti majd lábait az olajfák hegyén és vele együtt a Bárány Jézus is, majd a szentek táborának a kiséretében bevonulnak az országokba, hogy kiszabadítsák azokból az elveszett Izrael tíz törzsének a maradékát.

Zakariás 14: 4 És azon a napon az Olajfák hegyére veti lábait, amely szemben van Jeruzsálemmel napkelet felől, és az Olajfák hegye közepén kettéválik, kelet felé és nyugat felé, igen nagy völggyé, és a hegynek fele észak felé, fele pedig dél felé szakad. 5 És az én hegyem völgyébe futtok, mert a hegyközi völgy Azálig nyúlik, és úgy futtok, amint futottatok a földindulás elől Uzziásnak, Júda királyának napjaiban. Bizony eljön az Úr, az én Istenem, és minden szent vele.

Ésaiás 52: 10 Feltűrte az Úr szent karját minden népeknek szemei előtt, hogy lássák a föld minden határai Istenünk üdvösségét! 11 Távozzatok, távozzatok, gyertek ki onnan, tisztátalant ne illessetek, gyertek ki közülük, tisztítsátok meg magatokat, akik az Úr edényeit hordozzátok. 12 Mert ne sietséggel jertek ki, és ne futással menjetek; mert előttetek megy az Úr, és követni fog Izrael Istene! 13 Ímé, beteljesíti Szolgám útját, magasságos, felséges és dicső lesz nagyon. 14 Miképpen eliszonyodtak tőled sokan, oly rút, nem emberi volt ábrázata, és alakja sem ember fiaié volt: 15 Akképpen ejt ámulatba sok népeket; a királyok befogják szájukat előtte, mert amit nékik nem beszéltek, azt látják, és amit nem hallottak, arra figyelnek.

A hitetős szellemektől(démonok) is megszabadítja a Földet.

Zakariás 13: 2 És lészen azon a napon, így szól a Seregeknek Ura: Kivesztem a bálványok neveit e földről, és emlegetni sem fogják többé; sőt a prófétákat és a tisztátalan szellemet is kiszaggatom e földről. 3 És úgy lesz, ha prófétálni fog még valaki, azt mondják annak az ő apja és anyja, az ő szülői: Ne élj, mert hazugságot szóltál az Úr nevében! És általverik őt az ő apja és anyja, az ő szülői, az ő prófétálása közben. 4 És azon a napon megszégyenülnek a próféták, mindegyik az ő látása miatt az ő prófétálásaik közben, és nem öltözködnek szőrös ruhába, hogy hazudjanak.

Egy_nick 2022.05.08. 10:51:19

@leslie07: Amit írsz a talmudisták időszámításával kapcsolatban az érdekes. Még érdekesebb, mint Heribert Illig elmélete a 297 évről. Én "A teljes írás Istentől ihletett és hasznos" c. 1992-ben kiadott könyvből (a megfelelő bibliai idézetekből kirakott puzzle-darabokból) olvastam, hogy Ádám i.e. 4006-ban volt teremtve. Ismered ezt a könyvet? Kiváncsi vagyok mely számok voltak rosszul fordítva, hogy "minden felekezet" más eredményt kap.

Egy_nick 2022.05.08. 10:54:08

@Egy_nick: Elnézést nem 4006-ban, hanem 4026-ban.

Egy_nick 2022.05.08. 10:57:06

@leslie07: "Azok,akik magukat keresztényeknek vallják, beleértve a keresztényként megjelölt Egyházakat ellenben semmiben sem követik az Úr Jézus parancsolatait, és megvetik a tanítását." - AZT, HOGY SEMMIBEN SEM KÖVETIK, AZ TÚLZÁS. Sokban azért követik, de nem mindenben.

Egy_nick 2022.05.08. 11:01:13

@leslie07: De szerinted akkor mi is az az "Egyház" azaz Eklézsia? Szerintem az Egyháznak ma is léteznie kellene, sőt folyamatosan kéne létenie a mai napig 2000 év óta. Ilyen csak a Katolikus Egyház, vagy a COG (szombatosok, azaz Church of God). Vagy Te ismersz valami harmadik lehetőséget is?

Egy_nick 2022.05.08. 11:05:41

Az, hogy démonok vagy UFO-k, az gyakorlatilag mindegy, csak szóhasználat kérdése. Egy angyal is tekinthető "Nemdefiniált repülő objektumnak", azaz UFO-nak. Amúgy meg örülök, hogy legalább egy embert (Téged) érdekel a téma, még akkor is örülök, ha talán nem mindenben értünk egyet.

leslie07 2022.05.09. 05:45:03

@Egy_nick: De szerinted akkor mi is az az "Egyház" azaz Eklézsia? Szerintem az Egyháznak ma is léteznie kellene, sőt folyamatosan kéne létenie a mai napig 2000 év óta. Ilyen csak a Katolikus Egyház, vagy a COG (szombatosok, azaz Church of God). Vagy Te ismersz valami harmadik lehetőséget is?"

Az igaz Egyház Khisztosz az újjászületett Khrisztosz szentjeiből áll,
akik Khrisztosz szellemi testében vannak. Az emberek által létrehozott
egyházakban nem lehet újjászületni, ezért ott nem találod meg az igaz Isten Khrisztosz újjászületett szentjeinek eklézsiáját. Khisztosz szentjeit
legjobban a Segítő Isten a Szentszellem ismeri, hisz csakis általa születhettek(születhetnek) újjá. No meg természetesen a Khrisztosz Isten,aki a tökéletes szentek eklézsiáját a szellemtestében hordozza és őrzi az ítélet napjáig. Ezek a szentek a Khrisztosz Isten fogadott fiai.
akik a nagy nyomorúság idején megjelennek majd a Földön a Khrisztosz Isten oldalán.

Erre vár a teremtett világ, az Isten fiainak ezen megjelenésére.

Ne foglalkozz az egíyházakkal azaz az őrdög zsinagógáival.
Törekedj a szentségre, hogy a Segítő Isten által újjászülethess
hogy a Khrisztosz Isten szellemtestébe fogadjon és megőrizzen.
Illés idejében 7000 ember nem hajolt meg a Baál jehova démonisten előtt. Még Illéás sem tudott róluk. Ellenben a Khrisztosz Isten ismerte őket. Hasonlóan van ez a tökéletes szentek Eklézsiájával.

A sátán zsinagógáiban emberek nyilvánítanak haláluk után szentekké
embereket,sok esetben gyilkosokat, paráznákat stb.

Ellenben a Segítő Iasten még földi életükben igazítja meg és szenteli meg a khrisztosz Isten szentjeit. Itt vannak a Földön csak nem ismerjük őket,mert nincsenek jelen egyetlen emberek által létrehozott egyházban sem.

leslie07 2022.05.09. 05:49:40

@Egy_nick: "A teljes írás Istentől ihletett és hasznos" c. 1992-ben kiadott könyvből (a megfelelő bibliai idézetekből kirakott puzzle-darabokból) olvastam, hogy Ádám i.e. 4006-ban volt teremtve. Ismered ezt a könyvet? Kiváncsi vagyok mely számok voltak rosszul fordítva, hogy "minden felekezet" más eredményt kap."

Igen ismerem a jehova tanúi szervezete által kiadott könyvet.
jehova Tanúi ördögpapjai nemcsak a jehoivizmust vették át a talmudisták írásaiból, hanem azok megrontott írásaira alapult pontatlan időszámítást is:

forum.index.hu/Article/viewArticle?a=161459415&t=9003631

forum.index.hu/Article/viewArticle?a=161466930&t=9003631

leslie07 2022.05.09. 05:51:40

@Egy_nick: Azok,akik magukat keresztényeknek vallják, beleértve a keresztényként megjelölt Egyházakat ellenben semmiben sem követik az Úr Jézus parancsolatait, és megvetik a tanítását." - AZT, HOGY SEMMIBEN SEM KÖVETIK, AZ TÚLZÁS. Sokban azért követik, de nem mindenben."

Mondj egy példát miben követik az egyházak az Úr Jézus parancsolatait.

Egy_nick 2022.05.09. 16:55:26

@leslie07: Csak egy példát mondjak? Például a 10 parancsolatból 9-et minden egyház elismer. Egyik egyház sem hirdeti, hogy "ölj", vagy hogy "paráználkodj", vagy hogy "lopj". Igaz, az egyháztagok egyénenként lopnak, de csak titokban,amikor nem veszi észre senki :-)

Egy_nick 2022.05.09. 17:05:47

@leslie07: Ha pedig látszólag és igazából senki sem követi a 9 parancsolatot, akkor is voltak a történelem folyamán olyan kolostorokban élő apácák vagy szerzetesek, akik tényleg komolyan vették ezeket a parancsolatokat. Én ilyen modernkori "szentnek" tartom a szlovák Kuffát, aki keleten a börtöntöltelékeknek és nyomorékoknak alapított egy intézményt - "Inštitút Krista Velkňaza" néven.

leslie07 2022.05.14. 06:03:08

@Egy_nick: Egyik egyház sem hirdeti, hogy "ölj", vagy hogy "paráználkodj", vagy hogy "lopj". Igaz, az egyháztagok egyénenként lopnak, de csak titokban,amikor nem veszi észre senki :-)"

Az a baj, hogy nemcsak az egyház tagok lopnak,hanem az egyházak papjai,
alapítói is loptak, lopnak, gyermekeket erőszakolnak stb,

Khrisztosz igaz szentjeit csakis az egyházakon kívül találod. Tudniillik amint megigazul egy ember, azonnal elhagyja a Sátán zsinagógáját, hogy Khrisztoszt követhesse.

leslie07 2022.05.14. 06:07:18

@Egy_nick: @leslie07: Csak egy példát mondjak? Például a 10 parancsolatból 9-et minden egyház elismer"

A tíz parancsolaton kívül Khrisztosz Urunk más parancsolatokat is adott.

Például azt a parancsot, hogy nem szabad hozzá tenni az Ő Szavához vagy Elevenni azokból. Az egyházak szándékosan áthágják az Úr Khrisztosz ezen parancsát is Ennek egyik tipikus példája:

A Mózes 4. könyve 27:12-ben ezt olvassuk a Károli fordítás szerint:

18Az Úr pedig monda Mózesnek: Vedd melléd Józsuét a Nún fiát, a férfiút, akiben lélek van, és tedd ő reá a te kezedet./Károli/

Így ebben a formában a kijelentésnek nem sok értelme van. Azt írja a fordító, hogy Nún fiában Józsuéban lélek van.

Kiben ne volna lélek, aki él?

Ha azonban megnézzük a Septuaginta Szentírást abban kijelentés egész más értelmet kap.

4.Mózes 27:18.καὶ ἐλάλησεν κύριος πρὸς Μωυσῆν λέγων Λαβὲ πρὸς σεαυτὸν τὸν Ἰησοῦν υἱὸν Ναυη, ἄνθρωπον, ὃς ἔχει πνεῦμα ἐν ἑαυτῷ, καὶ ἐπιθήσεις τὰς χεῖράς σου ἐπ' αὐτὸν

A Károli fordításon kívül megvizsgáltam más fordításokat is.

4.Mózes 27:18. Az Úr ezt válaszolta Mózesnek: "Vedd Nun fiát, Józsuét - ő olyan ember, akiben lélek van -, tedd rá kezedet,/SZIT/

4.Mózes 27: 18 Az ÚR ezt mondta Mózesnek: Vedd magad mellé Józsuét, Nún fiát, akiben van lélek. Tedd rá kezedet,/MBT/

4.Mózes 27:18 Azt mondta erre neki az Úr: »Vedd Józsuét, Nún fiát, azt a férfit, akiben lélek van és tedd rá kezedet –

4.Mózes 27:18. És mondta az Örökkévaló Mózesnek: Vedd Józsuát, Nún fiát, a férfiút, kiben szellem van és tedd kezedet őrá; /IMIT/EMIH/

Kiváncsi voltam, hogy hogyan fordította Károli ez íráshelyet, tudván, hogy fordítását többször megváltoztatták az idők során. Megnéztem hát a revideálás előtti fordítását.

Károli revideállás előtti fordítása megegyezik a Septuaginta Szentírás szövegével,ami értelmet ad a kijelentésnek. Az Úr azért utasította Mózest, hogy vegye maga mellé Józsuét a Nún fiát, mert a saját

Szellemét helyezte belé és nem azért, mert lélek volt benne.

4.Mózes 27:18.És monda az Úr Mózesnek: Vedd melléd Jószuét a Nún fiját, a férjfiat, a kiben az én lelkem vagyon, és tegyed ő reá a te kezedet.

Miért hagyták ki azt a részt a szövegből, hogy akiben az én Szellemem van.

Ennek egyszerűen az volt az oka, hogy a talmudisták rontott héber írásaiban nincs benne az "akiben

az és szellemem van kifejezés.

Vajon miért? A válasz egyszerű. A Septuaginta görögben a Józsué név helyén Ἰησοῦν -Iézus van.

Mivel a talmudista zsidók megvetették az Úr Jézust nem engedhették meg, hogy abban a személyben,aki ezt a nevet viselte a múltban az Úr Szelleme legyen.

Hogy pedig az egyházak bibliafordítói ebben is a talmudista zsidókat utánozták,arról tanúskodik,

hogy semmi közösségük nincs az igaz Istennel az Úr Khrisztosszal.

Egy_nick 2022.05.14. 21:51:07

@leslie07: Ez valóban érdekes. Ez az utolsó verzió, amit ideírtál, az a Septuagintából van?

4.Mózes 27:18.És monda az Úr Mózesnek: Vedd melléd Jószuét a Nún fiját, a férjfiat, a kiben az én lelkem vagyon, és tegyed ő reá a te kezedet.

Melyik fordításban van benne, hogy "akiben az én lelkem vagyon" ? Az angolban szintén az van, hogy "akiben lélek van" nem pedig az, hogy "akiben az én lelkem van". JT fordításában pedig úgy van, hogy "aki rátermett férfi".

leslie07 2022.05.15. 22:25:05

@leslie07: Ez valóban érdekes. Ez az utolsó verzió, amit ideírtál, az a Septuagintából van?"

Az idézet konkrétan Károli revideálás előtti fordításából lett idézve magyarul.

Károli revideálás előtti fordítása megegyezik a Septuaginta Szentírás szövegével,ami értelmet ad a kijelentésnek. Az Úr azért utasította Mózest, hogy vegye maga mellé Józsuét a Nún fiát, mert a saját

1908-ban a revideálás által csúnyán belerondítottak a Károli fordításába.

Károli alábbi fordítását:

4.Mózes 27:18.És monda az Úr Mózesnek: Vedd melléd Jószuét a Nún fiját, a férjfiat, a kiben az én lelkem vagyon, és tegyed ő reá a te kezedet.
/Károli Revidealas előtti fordítás/

a talmudista zsidó fordításhoz igazította eképpen:

18
Az Úr pedig monda Mózesnek: Vedd melléd Józsuét a Nún fiát, a férfiút, akiben lélek van, és tedd ő reá a te kezedet./Károli revideált fordítás/

A revidealas előtti Károli fordítást ITT megtalálod:

biblia.szeroczei.hu/bible/kgre

leslie07 2022.05.15. 22:36:37

@Egy_nick: JT fordításában pedig úgy van, hogy "aki rátermett férfi".

A jehova nevű papjai tultettek még a talmudista zsidókon is.

Ők még azt sem engedték meg, hogy Józsuéban lélek vagy akár szellem
lehetett volna, tudniillik az emberrel kapcsolatban úgy a lélek, mint a szellem létezését tagadják.

Ennek ellenére a 2003-as kiadásukban még benne van a szellem:

4.Mózes 27: Jehova pedig ezt mondta Mózesnek: „Vedd magad mellé Józsuét, Nún fiát, olyan ember ő, akiben szellem van, és tedd rá a kezedet;/ÚVFerdített 2003-as kiadás/

A 2003-as kiadás még szóról szóra követi a talmudista szöveget, ahol ez
van:

4.Mózes 27:18. És mondta az Örökkévaló Mózesnek: Vedd Józsuát, Nún fiát, a férfiút, kiben szellem van és tedd kezedet őrá; /IMIT/EMIH/

Egy_nick 2022.05.17. 18:44:03

Akkor hát Te ezért tartod a Septuaginta fordítást a legkevésbé meghamisított fordításnak! Most már értem, hogy miért tartod a JHVH-t nem bibliainak, ugyanis a Septuagintában ilyen nem volt. Drábik a Trianonról szóló videójában azt mondta, hogy Trianont nem lehet megérteni a Talmud nélkül. Úgy látszik, semmi földi történést nem lehet megérteni a Talmudot létehozó gonosz szellemi erő ismerete nélkül. Mindent meghamisított. Ma is ezt teszi, így készíti elő az új világrendet, ami Isten igazi és megigért "új világának" az előhamisítása, aminek politikai eszköze a WHO. jamesroguski.substack.com/

Egy_nick 2022.05.20. 11:58:26

Az előbb használtam az "előhamisítás" szót. Ehhez a gondolathoz JT kiadványain keresztül jutottam, mégpedig a "Kell-e hinned a háromságban" füzet alapján. Ennek a lényege, hogy a Háromság azért (is !!) sátáni megtévesztés, mert UTÁNOZZA A POGÁNY TRIÁDOKAT. Ha abból indulunk ki, hogy a pogányságot Sátán ihlette, akkor nagyon elgondolkodtató az a kérdés, hogy vajon Sátán miért ihletett ilyen háromságokat, pontosabban miért ennyire gyakoriak a pogányságban a triádák? Ha abból indulunk ki, hogy Istenen kívül nincs igazság és Isten azonos az Igazsággal, akkor Sátánnak sem lehet más ismerete mint amit eredetileg Istentől kapott. Sátán hamissága tehát Isten igazságának eltorzítása. Sátán nem tudott új igazság-rendszert teremteni, hanem csak a meglévő Igazságot eltorzítani. Tehát a pogány triádák Isten valódi háromságos lényének karikatúrái, torz visszatükröződései. Sátán tudja, hogy Isten Háromságos, és azért hozta létre a pogány triádákat, hogy az igazságot kereső gondolkodók elvessék Isten háromságos jellegét ARRA HIVATKOZVA, hogy lám a pogányságban is triádák vannak, ezért ne utánozzuk a pogányságot. Ez valami hasonló torz következtetés, mint az, hogy ha Hitler szerette Wagner muzsikáját, akkor mi ne szeressük. A pogány triádák tehát valamiféle rafinált ELŐHAMISÍTÁSOK. Hasonló a mostanában sokat hangoztatott NWO (Új világrend), amit Klaus Schwab és csatlósaik annyira komolyan vennek. Elképzelhető ugyanis, hogy Schwab-ék úgy fogják akarni a vallások torkán lenyomni az "Új Világrendet", hogy azt fogják mondani, hogy ez a rend azonos azzal a renddel, amiért a keresztények már 2000 éve imádkoznak: "Jöjjön el a Te országod, legyen meg a Te akaratod". Ezzel tehát azt fogják mondani, hogy ŐK AZONOSAK KRISZTUSSAL. Főleg akkor fog ez működni, amikor látványosan genetikailag fogják tudni meggyógyítani az embereket és életidejüket alaposan ki fogják tudni tólni. Mi más ez, ha nem az Antikrisztus? Ez is egyféle előhamisítás. Gyakorlatilag a Pápa (és szerintem rejtett módon JT Szervezete is) követi ezt az Új Világrend -trendet. Alig van valaki a földön, aki nem követi. Hogy ez a előhamisítás simán végbemenjen, és a Bibliában található próféciák - melyek időkhöz vannak kötve - váratlanul be ne zavarjanak -, ezért kellett még a dátumot is megváltoztatni. Hogy pontosan hogyan, az nem tudom. Mindenesetre a Jézus megfeszítésétől eltelt idő a valóságban rövidebb, mint ahogy ez gondoljuk. Semmiképpen nem igaz, hogy 2022 van. Lehet, hogy Heribert Illignek van igaza, és ma csak 1725 van. Az biztos, hogy nem 2022. Ha valakinek átmossák az agyát, akkor az egyes szavak alatt mást fog érteni, mint a többi ember. Erről írt Orwell is a "newspeak" (újbeszél) -nyelvvel kapcsolatban az "1984" c. könyvében. Lám, most az utolsó időkben újra kezdik betiltani ezt a zseniális könyvet. Észtországban és Fehéroroszországban már betiltották. - Talán az Őrtorony nem alkalmazza a newspeak-nyelvet? - Bizony alkalmazza! Ezért kell már majdnem mindent szimbolikusan értelmezni. Tehát ebbe a folyamatba nagyon belepasszol az, ha majd az Új Világrendet is Isten "Új Világának" fogják tekinteni. A szavak átdefiniálásának már volt egy főpróbája, mégpedig a II. Vatikáni Zsinat, ami óta a katolikus teológia is fogatlanná, millióféleképpen értelmezhetővé vált. A mostani időkben a szavak átdefiniálása már olyan méreteket ölt, hogy az anya már nem anya, az apa sem apa, sőt már a nőt sem lehet a férfitől megkülönböztetni. (Szibilla nem jósolta meg, hogy a nőt nem fog lehetni megkülönböztetni a férfitől? - akkoriban ezt mindenki az öltözködésre értette.) Nem szabad egy csomó kifejezést használni, megváltozott a "erőszakosság", fogalma, meg egy csomó más fogalom. Ennek egyik terméke a "gender". Három évvel ezelőtt egy JT-t megkérdeztem, hogy tudja-e hogy mi az a gender-ideológia és nem tudta. A lebutítás is ezerrel működik!

leslie07 2022.05.22. 10:23:00

@Egy_nick: "Elismered-e, hogy ennek a Tervnek van egy nagy ellensége, aki SZABAD AKARATÚ LÉNY és (mivel a Bibliát ő is tudja olvasni) mindenképpen ki akarja siklatni-e tervet, ezért direkt olyan lépéseket tesz, hogy kikerülje a TERV-et?"

Most,amikor az emberek világát ,a Föld országait megpróbálja a Sátán pedofil politikusok kezébe

adni,akik már évtizedek óta azon ügyködnek, hogy a gyermekek ellen elkövetett sexuális erőszak

miatti büntethetőséget 9 éves korra levigyék, és miután nyilvánvalóvá vált ,hogy az egyházi hatalom is a gonoszt képviseli a Földön a védtelenek és szegények elleni harcban,papjaik és püspökeik gyermekek millióinak sexuális bántalmazásával, amit ők egyszerűen csak érzékítési folyamatnak

bagatelizálnak. Olyan országokban, mint Németország gyermekek nemzése helyett egyre több ember éli ki kéjvágyát a gyermekeken kívül az állatokon. Több ezer állatfarm szolgáltatja az istentől teljesen elfordult emberek számára fajtalankodásra kitenyésztett különféle állatokat a hatóság tudtával. Elérkezett az igazságszolgáltatás ideje. Nem lesz pedofil Amerika, nem lesz pedofil

Európa, sőt pedofil Afrika sem lesz. A normálisan gondolkodó emberek vagy rendet teremtenek

a Földön, vagy az Isten büntetését kell majd idő előtt megtapasztalniuk.

A csontosbolond evolucionisták ideje is lejárt, mert a megtapasztalás tudománya bebizonyította, hogy

megtévesztették közel két évszázadon keresztül az emberiséget.

leslie07 2022.05.22. 11:12:13

@leslie07: "A teljes írás Istentől ihletett és hasznos" c. 1992-ben kiadott könyvből (a megfelelő bibliai idézetekből kirakott puzzle-darabokból) olvastam, hogy Ádám i.e. 4006-ban volt teremtve. Ismered ezt a könyvet? Kiváncsi vagyok mely számok voltak rosszul fordítva, hogy "minden felekezet" más eredményt kap."

A jehova szervezetének papjai a nyugati egyházakkal együtt a talmudisták által meghamisított szentírás alapján állítják , hogy Ádám
i.e.4026-ban lett teremtve. Amíg a talmudisták i.sz a 9.században létre nem hozták a saját meghamisított írásokat,addig úgy zsidók,mint keresztények a megbízható zsidó szentek által a Jeruzsálemi Templomban őrzött Septuaginta Szentírás szerint számították az idő elteltét Ádám földi testének megformálása óta.

Dr. Székely István:Az emberi nem kora c. munkájában összehasonlítja
a Septuaginta Szentírás adatait és a talmudista zsidók által készített
középkori újhéber írások adataival. Az eltérés óriási. Dr. Székely István
tapintatból nem írja le, hogy a talmudisták szándékosan megrontották
a szentírást , inkább nem szándékos tévedésként utal az esetre.

Egy dolog biztos. A talmudisták írásának a megjelenéséig Khrisztosz követői a Septuaginta Szentírás hronológiai számításai és egyébb
történelmi adatok alapján Khrisztosz földön való szolgálatát Ádám
megjelenése utáni 5500. évre datálták. A nyugati egyházak képviselői ezzel évszázadók óta tisztában vannak, ennek ellenére mégis engedtek
a talmudistáknak és hamis időszámításukat igaz tényként kezelték
napjainkig. DE a keleti egyházak a korai keresztények megjelenése óta őrzik az igazsághordozó Szeptuaginta Szentírást.

A harc Ukrajnában nem csupán a nyugati hatalmak és Oroszország között folyik, hanem elsősorban a nyugati egyházak és a talmudisták hazugságai és a keleti egyházak által képviselt igazsága között.
Úgy tűnik, hogy a keleti egyházakat csak Oroszország védelmezi.
Nem véletlenül akartak embargót kikényszeríteni a keleti egyházak
képviselőire, és nem véletlenül jöttek Magyarországra a keleti egyházak képviselői megáldani az újonnan kinevezett köztársasági elnököt.
A nyugati egyházak képviselői,akik kitermelték a pedofil politikusok számára pedofil papjaik által a potenciális humán közösséget, évtizedekig eltusolták a több millió gyermekáldozat és ezen gyermekáldozatokkal fajtalankodó több százezer pap eseteinek a nyilvánosságra hozatalát és a felelősök megbüntetését.Ma ott tart a világ, hogy legtöbb országban a pedofilokkal szimpatizáló politikusok
nem a gyermekek védelmét szorgalmazzák, hanem inkább arra akarják
rávenni a szülőket, hogy engedjék a gyermekeiket a pedofilek irányába
befogadóbnak, kitárulkozónak nevelni. A pedifil delikvensek mindent elkövetnek azért, hogy elsöpörjék az útból azokat a hatalmakat,amelyek
még útjában állnak perverz kéjvágyuk büntetlenül való kiellégítésében.

Egy_nick 2022.05.22. 19:33:02

@leslie07: Ebben igazad lehet. Most, hogy elhívtad a figyelmemet Székely István könyvére, én is megpróbálok időt szakítani ennek elolvasására. Már régen lehúztam ezt a könyvet, de csak átfutottam. Azt nem tudtam sohasem felfogni, hogy egy számot hogyan lehet másképpen fordítani. Hogy egy szónak lehetnek különféle árnyalatai, azt megértem. De a világ legstabilabb "képződménye" a szám. Hogy a fenébe lehet ezt is rosszul fordítani? - Ez a lehetőség vette el a kedvemet a könyv elolvasásától.

leslie07 2022.05.23. 01:40:19

@Egy_nick: Azt nem tudtam sohasem felfogni, hogy egy számot hogyan lehet másképpen fordítani. Hogy egy szónak lehetnek különféle árnyalatai, azt megértem. "

Nem magát a számot fordították rosszul, hanem átírták a számokat.
Más életkort írtak be Ádám utódai esetében. Van olyan hely,ahol
az illető fiát meg sem említik, hanem egyenesen az unokára térnek rá.
Az ilyen szándékosan megváltoztatott életkorok több ezer éves időszakban torzított végeredményt adnak.

Ott van például az Egyiptomban való tartózkodás esete.

A prófécia azt írja, hogy 400 évig lesznek majd Egyiptomban Izrael fiai.
Ellenben arra való tekintettel, hogy Mózes idejében Egyiptom fárója,
kezdte legyilkoltatni a fiúgyermekeket, Izrael Istene megváltoztatta korábbi elhatározását és megrövídítette népe raboskodásának az idejét,
úgy,hogy csak kb 200 évig voltak fogságban. A 400 éves időszak csak a próféciában hangzik el:

1.Mózes 15:13
És monda az Úr Ábrámnak: Tudván tudjad, hogy a te magod jövevény lesz a földön, mely nem övé, és szolgálatra szorítják, és nyomorgatják őket négyszáz esztendeig.
14
De azt a népet, melyet szolgálnak, szintén megítélem én, és annakutánna kijőnek nagy gazdagsággal.

A kérdés az, hogy honnan tudjuk, hogy Izrael népe nem kárára, hanem javára, védelme érdekében Istenük megrövidítette ezt az időt.

Nos szintén a Mózes könyvéből, de közvetlenül a kivonulás utáni időből:

2. Mózes 12:40- verse,ahol a maszoréta szöveg szerint Izrael fiai Egyiptomban való tartózkodása tartott 430 évig, ezzel szemben a Septuaginta szöveg szerint Izraelnek Kánaán földén és Egyiptomban való
tartózkodása tartott 430 évig.

2.Mózes 12:40
Az Izráel fiainak lakása pedig, amíg Égyiptomban laknak, négyszáz harminc esztendő vala./ maszoréta szöveg/

2. Mózes 12:40. ἡ δὲ κατοίκησις τῶν υἱῶν Ισραηλ, ἣν κατῴκησαν ἐν γῇ Αἰγύπτῳ καὶ ἐν γῇ Χανααν, ἔτη τετρακόσια τριάκοντα,/Septuaginta/

A kánaán kifejezést kiemeltem a szövegből, hogy lásd valóban benne van, hogy és Kánaánban.

Χανααν

Amíg a talmudisták űjhéber bibliája meg nem jelent,amelyben meghamisítják az évszámokat, addig a zsidó tradíció szerint is .

A chald paraphrasis (Targum Jonathani)a 2.Mózes 12:40. verséhez a zsidók Egyiptomban való tartózkodásának idejét 30 évhetedre , vagyis 210 évre teszi. Ábrahám elhívásától pedig 430 évet számít.

Ezzel összhangban van Pál apostol a Gal 3. fejezetében ezt írja az Ábrahámnak tett ígéret és a Törvény megjelenése között eltelt időt
430 évben határozza meg,ami azt jelenti, hogy Egyiptomban valóban csak 215 évig tartózkodtak Izrael fiai.

Galatabeliekhez 3:16
Az ígéretek pedig Ábrahámnak adattak és az ő magvának. Nem mondja: És a magvaknak, mint sokról; hanem mint egyről: És a te magodnak, aki a Krisztus.
17
Ezt mondom pedig, hogy a kötést, melyet Isten először megerősített a Krisztusra nézve, a négyszázharminc esztendő multán keletkezett törvény nem teszi erőtelenné, hogy megsemmisítse az ígéretet.
18
Mert ha törvényből van az örökség, akkor többé nem ígéretből; Ábrahámnak pedig ígéret által ajándékozta azt az Isten.

Nos ez csak egy példa a sok közül, hogyan változtatták meg az időket a maszoréták a Septuagintához és saját történelmi beszámolójukhoz képest.

A maszoréták miután befejezték az újhéber biblia összeállítását megsemmisítettek minden korábbi írást, még a Misnát is.

Ezért nem rendelkeznek a zsidók az i. sz. 10. század előtti időből szinte semmi írásos emlékkel.

Gal.

Gal. 3:

Egy_nick 2022.05.26. 03:52:14

Írtál egy magyarázatot: "A prófécia azt írja, hogy 400 évig lesznek majd Egyiptomban Izrael fiai. Ellenben arra való tekintettel, hogy Mózes idejében Egyiptom fárója, kezdte legyilkoltatni a fiúgyermekeket, Izrael Istene MEGVÁLTOZTATTA korábbi elhatározását és megrövídítette népe raboskodásának az idejét, úgyhogy csak kb 200 évig voltak fogságban. A 400 éves időszak csak a próféciában hangzik el:" - Tiltakozom!!!!! Olyan nem létezhet, hogy egy próféciát Isten úgy változtat meg, hogy a prófécia érvénytelenné váljon és erre csak többezer év után jöjjön rá pár ember. EZ CSALÁS és indok az egész Biblia elvetésére. Az ilyen Isten csaló. Azt is mondod, hogy a 10. században a maszoréták minden igaz bibliaszöveget megsemmisítettek, hogy az elkövetkezendő századok gondolkodóit félrevezessék és hülye, embernyomorító szektáknak készítsék elő a talajt. Ez nem elégséges ok a Biblia elvetésére? Amit te mondasz abból az kövekezik, hogy az Ellenség már legyőzte Istent és ezt az Ellenség már a X-aktákon keresztül is hirdeti: youtu.be/O09cZDFlwxc

leslie07 2022.05.26. 07:58:35

Olyan nem létezhet, hogy egy próféciát Isten úgy változtat meg, hogy a prófécia érvénytelenné váljon és erre csak többezer év után jöjjön rá pár ember. EZ CSALÁS és indok az egész Biblia elvetésére. Az ilyen Isten csaló.

Én inkább irgalmas Istennek nevezem, hisz látva népe nyomorúságát, sőt népe kiírtására tett Sátáni tervet, azonnal közbelépett.

Talán a választottakra tekintettel nem rövídíti majd meg az utolsó napok
próféciájának nyomorúságos napjait?

Abban pedig tévedsz, hogy ,hogy több ezer évig nem tájékoztatta volna
a prófétái és a Jézus tanítványai által erről a tényről az igaz hitű embereket. Amíg a talmudisták hamisított írásait le nem fordították
a nem zsidó népek nyelvére,addig a Szentírás által erről a tényről informálódtak azok,akik nem fordultak a talmudisták hamis írásaohoz
az igaz írással szemben.

Arra a tényre , hogy Ábrahám elhívásától a Törvényig 430 év telt el,
Pál apostol is felhívta a figyelmet.

Galatabeliekhez 3:16
Az ígéretek pedig Ábrahámnak adattak és az ő magvának. Nem mondja: És a magvaknak, mint sokról; hanem mint egyről: És a te magodnak, aki a Krisztus.
17
Ezt mondom pedig, hogy a kötést, melyet Isten először megerősített a Krisztusra nézve, a négyszázharminc esztendő multán keletkezett törvény nem teszi erőtelenné, hogy megsemmisítse az ígéretet.
18
Mert ha törvényből van az örökség, akkor többé nem ígéretből; Ábrahámnak pedig ígéret által ajándékozta azt az Isten.

Erre a tényre is felhívtam írásomban a figyelmedet, de valamitől elvakítva átugrottad ezt a fontos információt is.

Másodsorban arra is rámutattam, hogy a maszoréta talmudisták
kora előtti időben minden zsidó is tisztában volt ezzel a ténnyel.

A chald paraphrasis (Targum Jonathani)a 2.Mózes 12:40. verséhez a zsidók Egyiptomban való tartózkodásának idejét 30 évhetedre , vagyis 210 évre teszi. Ábrahám elhívásától pedig 430 évet számít.

Nem az Isten csaló, hanem azok,akik meghamisították az írásokat.
Tetszett volna megmaradni az emberiségnek isten igaz prófétáinak
írásai mellett és nem az igaz Isten Khrisztosz ádáz ellenségeinek írására
rákattanva félredobni az több évezredes igazságot nem pedig az igaz Istent Csalással vádolni.

2. Mózes 12:40- verse,ahol a maszoréta szöveg szerint Izrael fiai Egyiptomban való tartózkodása tartott 430 évig, ezzel szemben a Septuaginta szöveg szerint Izraelnek Kánaán földén és Egyiptomban való
tartózkodása tartott 430 évig.

Nem titkolta tehát el senki sem Izrael fiai,sem a nem Izrael fiai elől az igazságot, az egyiptomban való tartózkodással kapcsolatban, hisz ezt
a tényt Mózes már a kivonulás után azonnal közölte,amikor a

2. Mózes 12:40- verse,ahol a maszoréta szöveg szerint Izraelnek Kánaán földén és Egyiptomban való tartózkodása tartott 430 évig,amit Pál apostolnak a Galatabeliekhez írott levele 3. fejezetének 17. verse is megerőpsít.

leslie07 2022.05.26. 09:38:12

@Egy_nick: Visszatérve a próféciára,ami az 400 évvel kapcsolatban hangzott el:

A prófécia nem arról szól, hogy Egyiptomban lesznek 400 évig, hanem
arról, hogy idegen földön lesznek 400 évig.

1. Mózes 15:13
És monda az Úr Ábrámnak: Tudván tudjad, hogy a te magod jövevény lesz a földön, mely nem övé, és szolgálatra szorítják, és nyomorgatják őket négyszáz esztendeig.

Ezzel megegyezik az Ap. Csel 7:6

Ap. Csel 7:6 5
És nem adott néki abban örökséget csak egy lábnyomnyit is: és azt ígérte, hogy néki adja azt birtokul és az ő magvának ő utána, holott nem vala néki gyermeke.
6
Szólt pedig az Isten akképpen, hogy az ő magva zsellér lészen idegen földön, és szolgálat alá vetik azt, és nyomorgatják, négyszáz esztendeig.

Ami az 1.Mózes 12:40-et illeti, a Septuagintában Kánaán és Egyiptomban
együtt tartózkodásuk van 400 évre prófétálva.

2.Mózes 12:40
Az Izráel fiainak lakása pedig, amíg Égyiptomban laknak, négyszáz harminc esztendő vala./ maszoréta szöveg/

2. Mózes 12:40. ἡ δὲ κατοίκησις τῶν υἱῶν Ισραηλ, ἣν κατῴκησαν ἐν γῇ Αἰγύπτῳ καὶ ἐν γῇ Χανααν, ἔτη τετρακόσια τριάκοντα,/Septuaginta/

Ez a szövegben a Kánaán szó megfelelője: Χανααν

Ez pedig meg van erősítve a Gal. 3:17-ben

17
Ezt mondom pedig, hogy a kötést, melyet Isten először megerősített a Krisztusra nézve, a négyszázharminc esztendő multán keletkezett törvény nem teszi erőtelenné, hogy megsemmisítse az ígéretet.

Az Ábrahámmal kötött szövetség és a Törvényszövetség megkötése
között együttesen telt el 430 esztendő. Így semmi képen nem lehettek
400 évig Jákób és népe Egyiptomban, hisz Jákób Ábrahám unokája
130 éves volt,amikor Egyiptomba ment a népével.

1. Mózes 47:8
És monda a Faraó Jákóbnak: Hány esztendős vagy?
9
Monda pedig Jákób a Faraónak: Az én bujdosásom esztendeinek napjai száz harminc esztendő; kevesek és nyomorúságosak voltak az én életem esztendeinek napjai, és nem érték el az én atyáim élete esztendeinek napjait, ameddig ők bujdostak.

Egy_nick 2022.06.11. 06:12:35

@leslie07: Írod, hogy " Amíg a talmudisták hamisított írásait le nem fordították a nem zsidó népek nyelvére, addig a Szentírás által erről a tényről informálódtak azok, akik nem fordultak a talmudisták hamis írásaohoz
az igaz írással szemben."

Akkor tehát már Jeromos a Vulgata szerzője közölt hamisított dolgokat? Vagy Jeromost is hamsították? Szerinted hol volt az a történelmi pont, amikor megromlott a szöveg?

leslie07 2022.06.13. 14:04:48

@Egy_nick: Szivesen. Végignéztem,mind a tíz részt . Ráment az egész vasárnapom,de megérte.

Egy_nick 2022.06.26. 07:30:26

JT mint egyének (amiképpen minden egyén önmagában) még lehetnek szellemi egyének, még valamiféleképpen visszatükrözhetik a Szent Szellem fényét, de a Szervezet egy "sötét lyuk". Minél magasabbra kerül valaki a JT szervezetén belül, annál biztosabb nála a lelki halál. Én már régen észrevettem, hogy az index fórumán egyes JT-k mennyire allergiásak voltak arra, hogy ha én a Szent Szellem szót két nagy "Sz"-el írtam. Hogy "az nem személy, hanem erő". Mintha csak személyeket illetne meg a nagy betű. Ezt a hülyeséget (ami grammatikai hülyeség is) próbálják erőszakosan a két kis "sz"-betűvel hangsúlyozni. Mert ha még úgy is lenne, akkor is ez a Szent Szellem szomorítása! Hiszen Istent, szent Lelkét és Jézust dicsőíteni kell. A dicsőítés mit jelent? - Valamiféleképpen FELMAGASZTALÁST. Ha valakit dicsőítünk, akkor több pozitív tulajdonságot tulajdonítunk neki, mint amennyivel rendelkezik. Amikor a kisgyereknek azt mondjuk, "te vagy a világ legjobb focistája", akkor is dicsőítünk. Nem azt mondjuk neki, "te egy tehetségtelen focista vagy, soha nem lesz belőled semmi" - bár lehet, hogy ez lesz igaz. Ezért szent minden kisgyerek. JT ilyen igazságokra teljesen süketek. Pontosabban: annál süketebbek, minél magasabbra kapaszkodtak fel a "szamárlétrán". A Biblia szerint ha valaki Jézust vagy a Mindenható Isten káromolja, még részesülhet bocsánatban. Aki viszont tudatosan a Szent Szellemet szomorítja (például a "szent" gyerekeket botránkoztatja), annak nincs bocsánat.
Persze nemcsak JT szervezetének van ilyen visszafordíthatatlan betegsége, hanem majdnem minden vallásszervezetnek. Majdnem minden olyan vallásszervezetnek, amely hivatalos vallásként van több országban bejegyezve. Azáltal hogy írásban alárendelik magukat a világi törvényeknek (jelen esetben a Covid-őrületnek is), automatikusan a Nagy Babilon részeivé válnak. Ebből a szempontból érdekes a következő link, mely szerintem sokkal több "Szellemet" tükröz vissza, mint a világ vallásainak túlnyomó többsége: vkpatriarhat.org/hu/

leslie07 2022.10.31. 19:51:20

@Egy_nick: Persze nemcsak JT szervezetének van ilyen visszafordíthatatlan betegsége, hanem majdnem minden vallásszervezetnek. Majdnem minden olyan vallásszervezetnek, amely hivatalos vallásként van több országban bejegyezve."

Minden egyes megszervezett egyház a pénzforrásra épül.
Hiába szajkózza N.S. hamisítatlanul az Isten Szavát, ha Más bálványszervezetekhez hasonlóan a simonia bűnére ösztökéli
a híveit. Az artemiszőrtrornya szervezet is az Isten Szavával pénzért való üzérkedés céljából lett létrehozva. Éedekes megfigyelni, hogy a Római Egyházat megvető bálványszervezetek papjai szivesen felveszik magukra
a keresztény elnevezést, ami bizonyítottan az antikrisztus szellemével
való azonosulás. Az igaz Isten Khrisztosz követői soha nem nevezték magukat keresztényeknek, és soha nem keresztelkedtek.
Ők Khisztosziak voltak. Így tartották őket nyilván a rómaiak a hivatalos
aktákban is.
Senki,akiben Szentszellem lakozik nem nevezi magát kereszténynek,mivel tudja , hogy a keresztény kifejezés a khrisztoszi ellentéte. Amint közel engedi magához valaki a Szentszellemet,
megundorodik a hazugságterjesztő bálványszervezetétől.
Amelyik bálványszervezet Khrisztoszon kívül a jehova nevűt is istenének
nevezi, abban nincsen Khrisztosz szelleme.Aki pedig Khrisztosz Istenségét tagadja,abban az antikrisztus szelleme van.

leslie07 2022.10.31. 20:01:46

@Egy_nick: Az Antikrisztus egyáltalán nem valami szemmel látható sátáni rossz, hanem egy olyan rejtett gonoszság, ami önmagát igazi jóságnak tünteti fel. "

Ezt is jól látod.Végeredményben még Khrisztosz szentjeivel is látszólagosan békét köt, amit később megszegve a szentek ellen fordul és életükre tör.A Sátá évezredek óta tervezi az antikrisztus uralmának eljövetelét, de az igaz Isten nem engedi neki , hogy hatalomra jusson.
süti beállítások módosítása