"Emberek [adat] halászaivá teszlek titeket" reload
2018. május 25. írta: a századik juh

"Emberek [adat] halászaivá teszlek titeket" reload

jwcuki.jpg

adatved1.jpg

S-290-H nyomtatvány, Jehova Tanúi nyomtatványa

"Továbbá annak érdekében, hogy részt vehessek az imádatommal kapcsolatos egyes vallási tevékenységekben, és hogy szellemi támogatásban részesülhessek, hozzájárulok a személyes adataim kezeléséhez."

Vagyis aki nem írja alá a Wezető Testület által megfogalmazott adatvédelmi nyilatkozatot, az nem vehet részt "egyes vallási tevékenységekben" ? 

Nem kap "szellemi támogatást"?

Azaz Jehova Tanúi

listát vezetnek azokról, akik nem írják alá az adatvédelmi nyilatkozatukat, és diszkriminálják őket? 

 

kikozositett_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr6214000402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LPoti 2018.06.02. 18:57:51

Hát, pontosan ez van leírva.

2018.06.08. 22:02:50

Kb. igen. Ez egy elég egyértelmű helyzet, itt világosan el kell dönteni a hírnöknek, hogy melyik oldalra áll, hogy továbbiakban inkább a saját poharából iszik tovább, vagy továbbra is az Őrtorony poharából :) Jó lehetőség ez a véneknek, hogy ki tudják rostálni a búzát a kecskéből :) Nyilván aki nem akar egy Nyúlvilág-fordítás szorongató pittbullcsordát a seggébe kapni, az szó nélkül aláírja.

2018.06.08. 22:45:49

Erről eszembejutott Lloyd Evans legutóbbi videója, a kiszivárogtatott kongresszusrendezőoi oktatófilmecskékről:

www.youtube.com/watch?v=0avfIdPpgHc

53:06 percnél jön az izgalmas rész, avagy "Hogyan fogjunk hitehagyottat, mielőtt felmegy a kongresszusi színpadra előadás közben?" :)
1:03:47 percnél érkezik is a megoldás! A HAMIS SZERETETBOMBÁZÁS!!! :)))
A szeretetbombázás már önmagában is borzalmasan visszataszító és képmutató cselekmény, de hogy ebből már a HAMIS verziót is feltalálta az Őrtorony? Itt a vének a gyanús fickót addig kérdezgetik és szeretetbombázzák, míg ki nem derül, hogy a fickó egy hitehagyott bajkeverő, és miután egy bibliaverset is a fejére mondanak a vének, a fickó inkább feladja és elmenekül...
Na, szerintem erre számíthat mindenki, aki nem írja alá az adatvédelmi nyilatkozatot. Először egy kis hamis szeretetbombázás min. heti 2X, aztán amint kicsiholnak belőle valami kompromittáló infót, jönnek a pásztori látogatások, és előbb-utóbb a vének kitűzik a bírói időpontját is.

2018.06.08. 22:59:10

Ja és a vének azzal szeretetbombázzák a hitehagyott fickót, hogy ketten bekísérik és segítenek neki ülőhelyet találni. Végül persze kiderül, hogy hazugság az egész és eszük ágába sincs segíteni, csak el akarják üldözni a fickót a kongresszus területéről.
Ezen a ponton amúgy komoly kételyek merültek fel bennem. Lehet, hogy valahányszor ülőhelyet kerítettek nekem kongresszuson, a rendező vénekvalójában el akartak zavarni??? :))) Mondjuk, én le is ültem, sőt örültem, hogy végre van székem, mivel az eszetlen jehovista birkacsorda mindig össze-vissza ül le, és a szabad helyekhez blokkolják az utat, nehogy bárki le tudjon ülni az üres székekre, á dehogy!!!

a századik juh 2018.06.09. 04:27:33

@mikor_ebredjetek: Küldjétek el minél többen Péterfalvi Atillának Jehova Tanúi adatvédelmi nyilatkozatát, mert a "szeretetbombázás" visszajár!

2018.06.22. 11:22:37

A cég, ami egy szektát múködtet, ami egyháznak álcázza magát...
www.jw.org/hu/jehova-tanui/tevekenysegek/tarsadalmi-tevekenyseg/kiralysagterem-helyben/
„Azt szeretnénk, hogy az épület egy tetszetős ajándék legyen a helyi közösségnek, és emelje a környék színvonalát.”
„Jehova Tanúi miatt soha nem kell aggódni. Ők ragaszkodnak az építési tervekhez, sőt a helyi építési előírásokon túli követelményeknek is megfelelnek.”
„Minden egyes királyságterem egy oktatási központ, ahol magas erkölcsi irányadó mértékekre tanítják az embereket, és ez bármelyik közösség javára válik. Itt segítséget kaphat, aki megpróbáltatásokon megy keresztül. Az összejöveteleken barátságos a hangulat, és vigaszra lelnek mindazok, akik szeretnének többet megtudni Istenről.”

a századik juh 2018.06.22. 17:51:51

@mikor_ebredjetek: "A cég, ami egy szektát múködtet, ami egyháznak álcázza magát"

Ennyi a probléma a Watch Towerrel, ezért üldözték, ezért üldözik, és ezért fogják üldözni, nem Jézus neve miatt.

2018.06.22. 19:25:16

@a századik juh: Ebben a fent idézett, legfrissebb szánalmas önigazolásukban azt próbálják éppen elhitetni a (még) jévéorg-kompatibilis tesókkal, hogy náluk minden betérő lelki vigaszt és szellemi vezetést kap, sőt maga erkölcsi mértékekre szoktatják őket. Lehet, hogy csak engem vakított meg az egyre fényesedő újabbnál újabb világosság, de én még nem láttam a királyságteremben ilyen vigaszt kereső embereket... Tán gond van az önkormányzatokkal, hogy most ennyire a közösségi létbe kell benyalni? :)))
Hogy az összejöveteleken barátságos volna a hangulat??? :))) Ezt biztosan abból az Évkönyvből másolták ki, amelyik abból Őrtorony magazinból idézett, amibe egy körzetfelvigyázó által elmondott történetet emeltek be szemléltetésképpen :))) Mindenkit figyelmeztetek, hogy ennek a pletykának nincs alapja, nem szabad tovább terjeszteni!!! :)))

Igazság Kereső 2018.06.22. 22:46:43

Olyan barátságos a hangulat,hogy a fal adja a másikat! :D

2018.06.23. 00:03:49

@a századik juh: A Megváltó Krisztus nem jévéorg-kompatilis, a Zűrtorony már régen lefokozta Mihály arkangyallá, és mivel az egész Bibliát - beleértve a Jézus életét tartalmazó evangéliumokat is - a saját céljaikra prostituálták, így fel sem merülhet annak a lehetősége, hogy Jézus miatt üldözzék őket! :)
Ha valaki most arra kíváncsi, hogy akkor ki az abszolút jévéorg-kompatibilis, akkor elárulom, hogy az a Marci meg a Zsófi!!! :)))
Na meg a TANÚSKODÓÁLLVÁNY!!! :)))
A tanúskodóállvány életéről külön dalt írtak, a jévétévén meg lehet tekinteni :)
tv.jw.org/#en/mediaitems/VODOriginalSongs/pub-jwbon_201502_1_VIDEO

a századik juh 2018.07.31. 17:33:16

@mikor_ebredjetek: ""Hogyan fogjunk hitehagyottat, mielőtt felmegy a kongresszusi színpadra előadás közben?"

Teljesen úgy van, ahogy írtad!

Képzeld, velem is ugyanez történt a kongin, mivel nem volt rajtam kitűző.

Egyből gyanús lettem, kaptam is a nyakamba egy rendezőt. Egész jól elbeszélgettünk a sorok közt a színpad felé, gondoltam, leülök akkor az első sorba. :)

Ezt nem kellett volna tennem, mert elkezdett konkrét lenni a testvér.

Feladva a farkasszemnézést a tesóval, szétnéztem, tud-e rajtam segíteni valaki. Épp egy 1,5 generációs (értsd: 3. generációs) tanúcsalád legkisebb üdvöskéje ment arra a hasonló korú barátnőivel.

Nevén szólítottam, és megkértem, mondja meg a testvérnek, ki vagyok, és honnan. A testvérnő megörült nekünk, hibátlanul ugyanazt mondta, mint én, és megkérdezte, mi a baj?

A rendezőtestvér nagyon gyorsan elkezdte tekerni az énekeskönyvet, és láthatatlanná vált.

A leányzónak elmondtam, hogy látod, nem a ruha teszi Jehova Tanúját, hanem a kitűző...

Igazság Kereső 2018.08.01. 00:12:29

@a századik juh: Emlékszem, 9-10 éves lehettem, még a volt Népstadionban voltak a nyári programok. Nem volt kitűzőm valami miatt.... Nem engedtek a baratokkal mászkálni,mert nem fogják tudni ki vagyok! :D Egy kis gyerekről beszélünk! Persze akkor még mit sem érthettem az egészböl! Kitűző= Jehova Tanúja??? És mi van,ha egy nem Tanú, vagy exjt szerez egyet? Máris Tanú lesz s meg van nyugodva mindenki? :D Így simán,feltünés nélkül tudna egy rossz szándékú nem Tanú lopni,mert nem tűnne fel senkinek és nem lenne gyanús sem! Egy Tanú úgy sem lop....vagy mégis? Egyszer csepelen úgy tették el az én s a szüleim énekeskönyveit a mögöttünk ülő család,mint a szél! Nagy nagy égés és bocsánat kérés(benne voltak a neveink) közepette szabatkozva vissza adták! Figyelmeztettem is az egyik ott nem messze ülő ismerősömet,hogy ne hagyja már nyitva a táskáját!! Bízunk a kitűzősekben,hogy az akkor már tutira lelkiismeretes! Hát kivéve ha nem....

a századik juh 2018.08.07. 16:49:40

@Igazság Kereső: Emlékszem egyszer ajtónálló pozícióba osztottak be az egyik kongresszuson, mert hátul már akkor is sok gond volt velem. Így utólag már majdnem biztos vagyok benne, hogy Joker meg az egyik haverja jött be a kongresszusra, rajzolt kitűzőjük volt, egy fehér papírra kék tollal írtak rá kamu adatokat. Ott és akkor váltottunk is pár szót, megdícsértem a kézügyetlenségüket, miután arra a kérdésre, hogy honnan jöttek, lenézett a kitűzőjére, és úgy válaszolt. Hasonló magasságú, köpcösebb ismerőse is ugyanilyen kreatív kitűzőt viselt, nem is zaklatta őket senki. :)
süti beállítások módosítása