Az élet vize, ami a Jw.orgról folyik
2017. január 24. írta: a századik juh

Az élet vize, ami a Jw.orgról folyik

jwviz3.jpg

 Aki úgy gondolja, hogy én gúnyolódnék a fenti címmel a JW.ORG-on, annak figyelmébe ajánlom az adott fórumon is közismert tanú-hölgy gondolatát majd 2 és fél év távolságból:

 

KZitus nevű felhasználó válasza:

Szervusz

Innen(jw.org) folyik az élet vizének folyója:
„És megmutatta nekem az élet vizének folyóját: tiszta, mint a kristály, és az Isten és a Bárány trónjától folyik alá a város széles útjának közepén” (Jelenések 22:1, 2a) :))"

 

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__5919962-mit-gondoltok-errol-az-oldalrol-wwwjw-orghu

 

Épp a csodabúza-ügy miatti perről olvastam, ami után megütötte a szememet ez a cikk, így az asszociáció adva volt:

 

"3. Milyen vízből ihat mindenki, aki a meghívást hallja?

3 A szent szellem segítségével egy meghívás jut el minden emberhez. (Olvassátok fel: Jelenések 22:17.) Arra kapnak meghívást, hogy ’jöjjenek’, és csillapítsák a szomjukat egy nagyon különleges vízzel. Ez nem hétköznapi víz, mely két hidrogénatomból és egy oxigénatomból áll. Igaz, hogy a szó szerinti víz nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az élet fennmaradjon a földön, azonban Jézus egy másfajta vízre gondolt, amikor ezt mondta egy szamáriai asszonynak egy forrásnál: „Aki abból a vízből iszik, amelyet én adok majd neki, soha meg nem szomjazik, hanem a víz, amelyet én adok neki, olyan vízforrássá lesz benne, amely azért buzog fel, hogy örök életet adjon” (Ján 4:14). Tehát az a rendkívüli víz, melynek a fogyasztására az emberek meghívást kapnak, örök életet ad.

  • „A szellem és a menyasszony . . . szüntelenül ezt mondja: »Jöjj!«” w10 2/15 14–15. o."

 

 

 

juheszik.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 " Ez nem hétköznapi víz, mely két hidrogénatomból és egy oxigénatomból áll."

jw_orgazeletvize.jpg

 

 

 

Stábunk egyik "oszlopos" tagja jutott hozzá az élet vizéhez a 2017-es "Az Élet Vize a JW.ORGról folyik!" kísérleti kongresszuson, ahol a JWvíz eredetéről is tájékoztatást kaptunk.

 

jwviztorony.jpg

 

Az eset még tavaly történt Jehova Tanúi Máriapócsi gyülekezetében, amikor ott éppen szervezett katolikusgyalázás volt, és a nyilvános előadás keretében a jólfésült helyi előadó épp azt magyarázta, hogy:

Marika meg Erzsike testvérnő nemrég a szomszéd település katolikus papjához csöngetett be házankénti szolgálat során. A testvérnők szerint semmilyen bibliai téma nem érdekelte a papot, jellemzően, semmilyen témáról sem akart kisfilmet megnézni, ugye, testvérnők, még Jézusról sem! Egy pap, testvérek!Sőt, amikor a két testvérnő elővette a bibliát, elkezdett hátrálni, és beszaladt a parókiára, igaz Marika? Így volt, vagy nem így volt? Megijedt a pap a bibliától, testvérek!

A jelenlévők tanúsága szerint ez volt az a pillanat, amikor a teremben található JW.ORG tábla elkezdett könnyezni Jehova Tanúi Máriapócsi gyülekezetében.

 

 

 

A közvetlenül a tábla alatt ülő testvérházaspár, akik évtizedek óta mindig rendületlenül jártak hóban fagyban, hirtelen: Látok! Látok! kiáltást hallatva elszaladtak, azóta sem látta őket a gyülekezetből senki, azonban a szemfüles testvérek elkezdték összegyűjteni a kifolyó vizet, és értesítették a fiókhivatalt,aki szakértőket küldött a rejtélyes eset kivizsgálásához.

A pártatlan VCSM szakértő megállapítását az Őrtoronyban is olvashatjuk:

" Ez nem hétköznapi víz, mely két hidrogénatomból és egy oxigénatomból áll."

Kipróbáltuk, hogy elegyedik e a szabványos, tavainkban, folyóinkban, csapjainkban megtalálható vízzel, és érdekes felfedezést tettünk! Mint mikor az olaj olajszennyezést hagy a víz színén, ugyanúgy a JW.ORG vize nem elegyedik a szabványos vízzel, felületi elszíneződést okoz:

 

 

 

 

jwviz.jpg

 

Tehát ez a fantasztikus, csodálatos, fenome...

 

 

 

most_erkezett.jpg

 

 

 

Kedves testvérek 

 

Sajnos a 2017-es  "Az Élet Vize a JW.ORGról folyik!" kongresszus technikai okok miatt nem kerül megtartásra, illetve az összegyűjtött víz, és az azt tároló tornyok megsemmisítésre kerülnek.

 

Arra kérünk benneteket is, hogy semmisítsetek meg minden ezzel kapcsolatos dolgot, és írjatok át minden emléket is. Mint kiderült, a máriapócsi Kontár III. Mihály, volt helyi koordinátor, a Jw.org tábla rögzítését egy kicsit hosszabb csavarral oldotta meg, mint kellett volna, így elfúrta a falban található vízvezetéket.

A tanulságot természetesen mint mindig, most is levonta a szervezetünk:

Kérünk benneteket, hogy ezentúl maximum 5 cm-es csavarokat használjatok táblarögzítésre!

A hírnököknek az elégtelen mennyiségű befolyt adományra kell hivatkozni a program elmaradásának okaként!

A máriapócsi gyülekezet vízszámlájának kifizetésére a nevének említése nélkül rendezzetek gyűjtést a már megszokott módon a gyülekezetekben, de az összeget a fiókhivatalba küldjétek!

Együttműködéseteket köszönjük:

                         Testvéreitek, Jehova Tanúi

wlogo1.jpg

 

Ui: A levelet szokás szerint semmisítse meg a titkár tanúk jelenléte nélkül!

 

 

 

 

 

 

jwvizkutya.jpg                                                         

 

 

De kár, pedig simán bevették volna!

 

Nálunk amúgy is virágoznak az mlm dolgok, a testvérek-testvérnők, akiknek vérükben van az egymás alá szervezés, és a direktmarketing, nem tudnak leállni, ha hazaérnek a szolgálatból, jönnek hozzám, hogy tudtam-e, hogy az a víz, amit megiszok, tele van fogamzásgátlóval, meg ösztrogénnel? Szűrjem ki ezzel a zsír vízszűrővel, 607 000-ért.

A másik komplett családja "Life forever" terméket árul és reklámoz Jehova Tanújaként a testvéreinek!!!

A harmadik egy tuti befektetést kínált, nem tudom, kinek mit mond a Kunmediátor, de állítólag a"Betétgyűjtő" Marcsika az egy testvérnő. Aki ezt meg tudja erősíteni, vagy netán cáfolni, tegye meg. 

 

És ne felejtsétek, amit a vének mondanak:

"Mint ahogyan naponta többször kell keveset innunk, ugyanígy a JW.ORG meglátogatására is többször szükségünk lehet naponta!"

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr4312144469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása