"Jézus a teljesidejű szolgálatot javasolta" a márciusi JWTV-ben a fiataloknak!!!
2017. március 16. írta: a századik juh

"Jézus a teljesidejű szolgálatot javasolta" a márciusi JWTV-ben a fiataloknak!!!

jwkepzo.jpg

Ebben a hónapban ismét a fiatalokat célozza meg a Watchtower, nagyon durva kiszólásokkal, és iszonyt szótársításokkal. Ha valamelyik műsor után szélsőségesnek lehet nevezni a Watchtowert, hát ez az.

Aki nem hallott még gyűlöletbeszédet Jehova Tanúitól, itt a jó alkalom, nézze meg a márciusi JW.tv-t.

masfeledik.png

Az egyre soványabb és egyre rosszabb bőrben  lévő Nyakas testvér (iszonyathusszú nyaka van! Nefilim? )  testvér jó pár fényképet bemutat saját magáról, és a stúdióban bizonygatja, hogy

ő bizony nem bánta meg, hogy a teljesidejű szolgálatot választotta...

közben az aranyórája kilátszik a zakója alól.

Az adás alatt végig jól látszik az aranyórája, ehhez az ugyanazon kezén lévő aranygyűrűje remek összehasonlítási alapot ad. Az is folyamatosan tettenérhető a műsorban, hogy alig tud valamit megjegyezni,folyamatosan a súgógépre tekinget, miközben, figyeljétek meg, folyamatosan

ököllel felütéseket végez,

jobb felütései egész jók, és ehhez korrigáló ringmozgást végez, néha álló helyében majdnem összeesik.

 

Az egész műsor demagóg, kiemelnék pár megdöbbentő részletet Mr. +15%-tól.

superman.jpg

Például eddig én úgy tudtam, hogy a prédikálás "eredménye", az új testvér nem feltétele a megmentésnek, merthogy a növekedést Jehova adja, a mi feladatunk a vetés és az öntözés.

Nos, a csökkenő adatok miatt új világosság van:

 

"Tudta, hogyha úttörő lesz, és szoros kapcsolatot alakít ki Jehovával, akkor olyan őszinte szívű embereket találhat, akiknek megtaníthatja az igazságot. És tudta, hogy ez örökké tartó áldásokat eredményez."

Mi eredményez örökké tartó áldásokat?

Ha úttörő lesz, és talál olyan embereket, akiknek megtaníthatja a igazságot, pont!

 

"Ha ezt átgondoljuk, bárki, aki nem szolgálja Jehovát, legalábbis most, az tényleg nem bölcs!"

Nem hiszed?

M. testvér azt találja mondani a műsorban, hogyha sok időt töltünk egy holttesttel, megbetegszünk. Aki szellemileg halott, azaz "HOLTTEST" értsd mindenki, aki nem Jehova Tanúja, megbetegítheti a tanúkat!

wwveg.jpg

Az adásban gyönyörűen lehulláz a Watchtower minden "világit", nézzétek meg!

 

"És őszintén reméljük, hogy titeket, fiatalokat, akik még nem keresztelkedtetek meg, semmi nem fog visszatartani attól, hogy így tegyetek,mihelyt képesítetté váltok rá. Minél előbb keresztelkedtek meg, annál előbb részesültök Jehova NAGYOBB (mutatja is: ekkora!)  Védelmében és Áldásában! Nemrég nagy öröm volt látnom, amint egy kis 10 éves testvér megkeresztelkedett."

Mondja ezt olyan arccal, hogy rögtön 20 évet kiosztanék neki pedofiliáért, de legalább megtudhattuk, hogy Jehovának többfajta védelmi csomagja van, attól függően, hogy éppen milyen magasan vagy a szamárlétrán.

hierarchia.jpg

Védelmi csomagok: Nagy,nagyobb, legnagyobb, extranagy, hiperszupernegy, mégnagyobb, még annál is nagyobb, az eddig felsoroltak*1000!

 

 

Gondolom, az úttörők Jehova MÉG NAGYOBB VÉDELMÉBEN ÉS ÁLDÁSÁBAN részesülnek, a körzetfelvigyázók meg még nagyobban, és így tovább, mert ennek biztosan van bibliai alapja is a Watchtower saját szájaíze szerint összemontázsolt, betoldott, kitépett bibliájában...

Pár kisfilm színesíti Lett testvér memoárját, egyik Akil:

 Akil sms-ezett az összejövetelen!!!

Világiakkal!!!

Ezt rögtön kiszúrta egy pásztor is, a szülök otthon kiselőadást tartanak az összejövetelen való sms-ezés és a pokolba vezető út közötti szoros összefüggésről, majd meggyőzték a fiukat, aki azért vesztette el az összes gyermekkori barátját, mert a szülők a szervezet miatt elköltöztek, hogy a korosztálya helyett egy idősebb férfival alakítson ki szoros barátságot...

 

Mert:

 

Jehova tanúi nem akarnak barátkozni a világiakkal, holttestekkel, senkivel, aki nem Jehova szolgálatára ösztönzi őket!...

 irgalmassag.jpg

Ezután hatalmas ingyenmunkásajnározásnak lehetünk tanúi, elmondják, hogy csakis tapasztalt, középkorú munkásokat akartak Warwickba, de aztán gyorsan változtattak, hogy legyen elég munkáskéz, mert hajnali 5-kor, -12 fokban, azaz mínusz 12 fokban kezdődik a betonozás, és ezt az idősebb testvérek nem bírják.

149 000 négyzetmétert

vallanak be Warwickból, ami

warwick.jpg

NEM Jehova Tanúi világméretű munkáira adott adományokból, épült, de nem ám!

Aki eddig ezt hitte:

Nem az adományokból van Warwick!

Talán akkor az égből hullott alá?

Majdnem, mert szerencsére Sthephan testvér készségesen elmagyarázza:

"Sima ingatlanadásvétel történt"

A Brooklyni ingatlanok eladása teljes mértékben fedezi a Warwicki 100 hektáros területet a hatalmas tóval és a vadonatúj 149 000 azaz száznegyvenkilencezer négyzetméter felépítését!

Zéró adomány kellett hozzá a tanúktól.

jezusnemvarazsolt_1.gif

Az a több millió testvér, aki az életét adta a Watchtowernek, meg a vagyonát is, hogy a Brooklyni épületeket megvegyék, LE VANNAK HÚZVA A WÉCÉN ezzel a kijelentéssel... és velünk is ugyanez lesz, ne álmodozzatok, nem másfél generációnyi tanú van, hanem 4-5 generáció, akiket lehúzott a Watchtower!

wwc.jpg

Végén egy fantasztikus komédiát láthatunk, ami egyébként dicshimnusz akar lenni a hülyeséghez, ami jó, csak ők mindezt komolyan veszik:

Megszerveznek egy hiperszupergiga kongresszust úgy, hogy a kibérelt stadionban az ülőhelyek száma negyede, azaz 25%-a a várható résztvevőknek...

A kisfilmből kiderül, hogy csakis Jehova népe képes arra, hogy szerezzen 6000 széket, igaz ehhez a helyi gyülekezetek székeit kellett elszedniük, de bárki, aki olyan személyeket keres, akiket Jehova támogat, ha székeket kell szerezni, vagy homokot kell szállítani, csatlakozzon Jehova Tanúihoz!

Mindenki más pedig csak egy holttest!

Hullajó adás!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr412340851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vénvarangy 2017.03.16. 10:20:11

"Nyakas" testvér minőségi anyagot használ, mert csak háromszor pislogott az egy órás műsor alatt :)

Vénvarangy 2017.03.16. 12:18:08

...és keményen tintázik is az arcjátékát nézve...
süti beállítások módosítása