Teljesedik-e prófécia az Orosz betiltással?
2017. április 03. írta: a századik juh

Teljesedik-e prófécia az Orosz betiltással?

amerika.jpg

Számtalan helyről kapok jelzéseket, hogy a vének elfelejtették, mit is tanulmányoztak, és mit is tanítanak az embereknek a mostani "Oroszország szembefordulása Jehova Tanúival egy bibliai prófécia!" témakörben.

Egy kis emlékeztető minden Jehova Tanújának, és azoknak, akik kapcsolatban állnak/álltak velük:

.

.

 

 

http://wol.jw.org/hu/wol/d/r17/lp-h/2012681?q=megt%C3%A1madj%C3%A1k+n%C3%A9p%C3%A9t&p=par

.

.

"ÖT JÖVŐBELI ESEMÉNY:
  1.  A „Béke és biztonság!” kijelentése

  2.  A nemzetek megtámadják és megsemmisítik Nagy Babilont

  3.  Megtámadják Jehova népét

  4.  Armageddon háborúja

  5.  Sátánt és a démonait a mélységbe vetik

 

4. A legtöbb emberrel ellentétben mi mivel vagyunk tisztában?

4 Nem számít, kik fogják kijelenteni, hogy „Béke és biztonság!”, ez az esemény azt jelzi majd, hogy hamarosan elkezdődik Jehova napja. Pál ezért kijelenthette: „testvérek, nem vagytok sötétségben, hogy az a nap úgy érjen el benneteket, ahogy tolvajokat érne el, mert ti mindnyájan a világosság fiai . . . vagytok” (1Tessz 5:4, 5). A legtöbb emberrel ellentétben mi tisztában vagyunk azzal, hogy a Szentírás alapján milyen jelentőségük van a jelenlegi eseményeknek. Pontosan hogyan teljesedik majd a „Béke és biztonság!” kijelentésére vonatkozó prófécia? Várnunk és figyelnünk kell, hogy megtudjuk. Ezért határozzuk el, hogy éberek és meggondoltak maradunk! (1Tessz 5:6; Sof 3:8).

EGY KIRÁLYNŐ, AKI TÉVESEN ÍTÉLI MEG A HELYZETÉT

5. a) Hogyan fog elkezdődni a „nagy nyomorúság”? b) Ki az a királynő, aki azt gondolja, hogy semmi rossz nem fog vele történni?

5 Mi fog történni ezután? Pál kijelentette: „Amikor azt mondják: »Béke és biztonság!«, akkor hirtelen pusztulás jön rájuk egy szempillantás alatt”. Ennek a hirtelen pusztulásnak az első lépéseként támadás éri Nagy Babilont, a hamis vallás világbirodalmát, melyet úgy is neveznek, hogy „a szajha” (Jel 17:5, 6, 15). Az összes hamis vallásnak, köztük a kereszténységnek, a megtámadása lesz a „nagy nyomorúság” kezdete (Máté 24:21;2Tessz 2:8). Sokakat meglepetésként ér majd ez az esemény. Miért? Mert egészen addig a szajha magabiztosan királynőnek képzeli magát, és azt hiszi, hogy „kesergést soha nem [fog] látni”. De hirtelen rádöbben majd, hogy tévesen ítélte meg a helyzetét. Elpusztítása igen gyors lesz, mintha csak „egyetlen napon” történne (Jel 18:7, 8).

6. Ki fogja megsemmisíteni a hamis vallást?

6 Isten Szava úgy utal a szajha támadójára, mint egy tízszarvú vadállatra. A Jelenések könyvének tanulmányozásából kiderül, hogy ez „a vadállat” az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ). „A tíz szarv” az összes olyan jelenlegi politikai hatalmat szemlélteti, amely támogatja ezt a skarlátszínű vadállatot* (Jel 17:3, 5, 11, 12). Mekkora pusztulást hoz majd ez a támadás? Az ENSZ nemzetei el fogják venni a szajha vagyonát, leleplezik annak valódi jellemét, felfalják őt, és „teljesen elégetik . . . tűzzel”. Véglegesen el lesz pusztítva. (Olvassátok fel: Jelenések 17:16.)

7. Mi fogja kiváltani „a vadállat” által indított támadást?

7 A bibliai prófécia arra is rámutat, hogy mi fogja kiváltani ezt a támadást. Jehova valahogyan a politikai uralkodók szívébe fogja adni, „hogy megvalósítsák gondolatát”, vagyis hogy pusztítsák el a szajhát (Jel 17:17). A háborúra uszító vallások továbbra is megosztottságot idéznek elő a világban, ezért lehet, hogy a nemzetek úgy vélik, hogy a szajha elpusztítása a saját nemzeti érdeküket szolgálja. Amikor az uralkodók támadást indítanak, azt gondolják majd, hogy a saját „egyazon gondolatukat” valósítják meg. Ám valójában Isten eszköze lesznek az összes hamis vallás eltörlésében. Tehát egy váratlan fordulat következtében Sátán rendszerének egyik része meg fogja támadni a rendszerének egy másik részét, és Sátán képtelen lesz ezt megakadályozni (Máté 12:25, 26).

TÁMADÁS ISTEN NÉPE ELLEN

8. Milyen támadást indít majd „Magóg földjének Gógja”?hiba.gif

 

8 A hamis vallás megsemmisítése után Isten szolgái még mindig „biztonságban lakoznak,

és falak nélkül laknak” (Ez 38:11, 14). Mi fog történni ezzel a látszólag védtelen néppel, mely továbbra is Jehovát imádja? Úgy tűnik, hogy „sok nép” átfogó támadást indít majd ellene. Isten Szava úgy írja le ezt az eseményt, mint a „Magóg földjének Gógja” által indított támadást. (Olvassátok fel: Ezékiel 38:2, 15, 16.) Hogyan érezzünk ezzel a támadással kapcsolatban?"

lettsikoly.jpg

Nos, emlékeztek már?

 

Talán ennyi is elég, hogy kijelentsük,

Jehova Tanúi egyszerűen kihagynak egy-két lépést a bibliai kronológiájukból, hogy azt tudják  állítani, hogy az Orosz betiltással prófécia teljesedik, hiszen 

 

1:

-még nem jelentették be, hogy béke és biztonság

 

2:

-az ENSZ nem támadta meg, és nem fosztotta ki, és nem semmisítette meg az összes vallást Jehova Tanúin kívül, ugye?

 

 

Vagy:

Jehova Tanúinak igazuk van, és tényleg bibliai prófécia teljesedik az Orosz betiltással,

DE AKKOR EZ A PRÓFÉCIA A HAMIS VALLÁSOK TÖNKRETÉTELÉRŐL SZÓL, 

azaz

 

"Az ENSZ nemzetei el fogják venni a szajha (azaz a Watchtower) vagyonát, leleplezik annak valódi jellemét, felfalják őt, és „teljesen elégetik . . . tűzzel”. Véglegesen el lesz pusztítva."

 

images_1.jpg

 

                                Kedves wének!

Ebben az esetben valóban bibliai prófécia teljesedik, így ideje lenne visszábbvenni az arcotok csillogásából, az armageddonváró tekintetekből, és hallgatni a lelkiismeretetekre, mert nem vagyok hajlandó elhinni, hogy ne tudnátok ezeket! Tudjátok ti, és tudjátok, hogy hazugságot kell kommunikálnotok, és mégis megteszitek!

Lelketek rajta, tesókáim, de ne felejtsétek, hogy milyen bibliai felelősségetek is van nektek, ráadásul a saját hitetek szerint!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr9112394655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Igazság Kereső 2018.06.20. 00:31:10

Sokszor foglalkoztat a kérdés,hogy az "agyoniskolázott" vének tudják,hogy mit is tanítanak? Nevezetesen hülyeségeket! Vagy maguk is elhiszik? Ha nem tudják kisebb a bűnük....
süti beállítások módosítása