Columbia: "Hallo Houston?"
2017. április 23. írta: a századik juh

Columbia: "Hallo Houston?"

houston.jpg

 

"Aztán eljött a nagy pillanat és megjelent a nagy cikk. Magyarul az 1929. január 1.-i szám hozta le:

ordogpap.jpg

Még engem is megdöbbentett, hogy a szerző múlt időkre vonatkozóan emlegeti a sátáni tervet. Ezt 1928/29-ben úgy értettem volna (és ma is), hogy Russellre vonatkozik!"

http://jtinfo.blog.hu/2016/04/18/a_piramis_ledontese

 

Tehátakkor "Sátán szócsövei"nek lehet-e nevezni Russellt  és a tévtanítókat, ha a Watchtower kiadványai is annak nevezik Russellt és a tévtanítókat szervezeten belül?

 

És ami a lényeg, L.Gabi is így érti?

 

wts.jpg

 

Ördögpap  V.s. "Sátán szócsövei", hm...

valóban, a "Sátán szócsövei" jobb, és sokkal teokratikusabb is, köszönjük a baráti figyelmeztetést, hiába no, több szem többet lát!

 

Ha már a többetlátásnál tartunk, vajon mi az oka, hogy miként az üszök, úgy elterjedt az exjt-blogok között az olvasottságszámláló elrejtése?

"Illés tudta, hogy a Baál-imádat szánalmas hazugság, és azt szerette volna, ha ezt Isten népe is felismeri

14. Miért és hogyan gúnyolja Illés a Baál-prófétákat?

14 Miután Baál prófétái előkészítik az áldozatot, újra és újra így kiáltanak az istenükhöz: „Ó, Baál, felelj nekünk!” Telnek-múlnak a percek, az órák, de hiába könyörögnek. Ezt olvassuk: „nem jött hang, és senki sem felelt.”

Délben Illés gúnyolni kezdi őket, azt mondja, hogy Baál biztosan túl elfoglalt ahhoz, hogy válaszoljon nekik, talán könnyít magán az árnyékszéken, vagy épp szunyókál, és fel kell ébreszteni.

„Teli torokból kiáltsatok” – biztatja ezeket a sarlatánokat. Illés tudja, hogy a Baál-imádat szánalmas hazugság, és azt szeretné, ha ezt Isten népe is felismerné (1Kir 18:26, 27).

15. Hogyan mutatja a Baál-papok példája, hogy ostobaság más urat választani Jehova helyett?

15 Baál papjai erre még jobban őrjöngenek.

A beszámoló így folytatódik: „teli torokból kezdtek kiáltozni, és tőrökkel meg lándzsákkal vagdosták magukat szokásuk szerint, míg vér nem folyt rajtuk.” De hiába, mert „nem jött hang, senki sem felelt, és senki sem figyelt” (1Kir 18:28, 29). Baál nem létezett. Sátán találta ki, hogy eltérítse az embereket Jehova imádatától. Az igazság az, hogy ha valaki más urat választ Jehova helyett, annak csalódás, sőt szégyen a vége. (Olvassátok fel: Zsoltárok 25:3; 115:4–8.)"

http://wol.jw.org/hu/wol/d/r17/lp-h/1102013256?q=s%C3%A1t%C3%A1n+papjai&p=par

 

yahweh_1.gif

 

Ördögpap helyett Baál papjai... azt lehet-e?

Az Őrtoronynak igen,

de az Őrtorony áldozatainak nem!

kettosmerce.png

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr312447757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leslie07 2017.04.23. 18:45:26

"Ördögpap V.s. "Sátán szócsövei", hm...
valóban, a "Sátán szócsövei" jobb, és sokkal teokratikusabb is, köszönjük a baráti figyelmeztetést, hiába no, több szem többet lát!"

A papi státuszt azért nem lehet elhagyni , mert a mindenkori vezetok
azt állították magukról, hogy ok egyben a papi osztályt is képviselik.

Ezért pontosabb a Sátán azaz az Ordog papjai kifejezés, mert ebben benne van a kozvetito szerepuk is, no meg a saját maguk által elismert papi szerepuk is.

leslie07 2017.04.23. 19:56:58

Azon azért el kellene gondolkodni jehova tanúinak, ha kezukbe kerult volna
az 1929. január 1-i Ortorony , amelyben a szerkeszto egyértelmuen kijelenti, hogy azok ,akik a Gizai nagy piramis a "nagy foilyosónak a szilárd falazat által képzett padlózatának a lejto végéig mért hossza " alapján állapították meg az 1914-re muató próféciát a Sátán megtéveszto ezkoze
volt és azok(koztuk C.T. Russell) ,akik ennek apapján jelolték meg Armaggedon eljovetelét 1914-re mind a Sátán szócsovei voltak - nos
ha mindezt tudták volna a ma élo jehova tanúk kozul , vajon hányan fogadták volne el azt, hogy C. T Russell egyben az igaz Isten szócsove is volt, illetve, hogy az általa létrehozott Ortorony szervezet az igaz isten egyeduli foldi szervezete?

Az 1929. január elsején bezengett valóságra ami a gizai nagy piramist
a Sátán ezkozének nevezte az egyik olvasó a néhány hóappal késobb
1929. másujs 15-én megjelent Ortoronyban így nyilatkozott:

" Az én piramis bálványom osszetort, és az a gyonyoru igazság,amit Istenunk adott nekunk foglalta el a helyét elmémben."

Akkor kiderult uygan, hogy az Ortorony szervezetet a Sátán egyik szócsove, konkrétan C. T. Russell hozta létre. Ebbol egyértelmuen kovetkezik, hogy ez egy bálványszervezet. A papjai tehát a Sátán pajai,
hisz azután is ragaszkodtak ehhez a szervezethez, miután kiderult arról,
hogy a Sátán egyik szócsove hozta létre. Sot 1917-ben és azóta is szuntelen értésére adják az Ortorony bálványszervezet papjai a világnak, hogy Ok nem az Istenben Khrisztoszban hisznek, mint Megváltóban, hanem Abaddonban a Pusztulás angyalában, ezért
vették maguknak a bátorságot és jehova tanúiból Abaddon szolgasáskáit
képeztek azoknak az elmebeli gyotrése céljára, akik nem fogadják el
a Sátán szócsove által létrehozott Ortorony szervezetet az igaz Isten egyetlen foldi szervezetének.

Kedves megtévesztett jehov tanúk! meddig szolgáltok még ennek a bálványszervezetnek és papjaiknak, akik cinikusan kijelentették nektek,
hogy jehova szervezete csak addig marad fenn, amíg el nem fogy a pénzalap?

Nem kellene-e megfogadni Pál apostol into figyelmezettését, amíg az Igaz Isten Khrisztosz ki nem véghez nem viszi a megérdemelt csapásokat erre a bálványszervezetre és az ahhoz gorcsosen ragaszkodókra?

2. Kor. 6: 11-18

FUSSATOK!FUSSATOK!

leslie07 2017.04.23. 21:17:20

Vannak,akik másként gondolják, azaz az ortorony szervezetet nem tekintik
bálványszervezetnek, ezért kitiltottak a blogjukról.

Columba · jehovatanui.blog.hu/ 2017.04.23. 11:16:16

Leslie07 felhasználó a blog moderálási szabályainak sorozatos megsértése miatt véglegesen kitiltásra került.

Bejegyzés: A Tanúk betiltása: csak tovább rontaná a helyzetet

leslie07 2017.04.23. 21:29:07

@leslie07: Igy lett egy Ortorony bálványt dontogeto blogból valamilyen kulonos oknál fogva a bálványszervezet leleplezoi ellenes blog. Vajon
kinek az érdekében változott át egy korábban Ortorony bálványszervezetet dontogeto blog az ortorony szervezet ordogpapjait védelmezo blog.

Amíg Oroszosrszágban nyilvános bírósági tárgyaláson leplezték le a hatóságok az ortorony bálványszervezet rútságát, a szervezet által
megkeserített volt tanúkat megszólaltatva, addig egy magát korábban
bálványszervezet dontogetonek nevezett blog eljutott oda jutott, hogy
elnémítja azokat, akik ki merik mondani , hogy az Ortorony szervezet
egy bálványszervezet, ezért pajai az ordog pajai.

a századik juh 2017.04.24. 06:20:51

@leslie07: Ha az én nevem futna a blog, és ennyire megváltozna a tartalma, talán elgondolkoznék, hogy kell-e adnom még hozzá a nevem, hiszen JJblogja néven lehet eljutni minden exblogról oda. Ez már nem JJ blogja, legalábbis elég illuzióromboló lenne, ha az övé lenne még mindíg, és mégis engedi ezt.

Igazság Kereső 2018.06.18. 23:52:01

Az az 1929-es cikk, szokásához hűen úgy fogalmaz,mintha nem a vezető/k/ tanította/ák/ volna a piramis számolgatósdit,hanem már megint a Tanúk, a Tesók! Már megint mindeki mindent férreértett, és tudatlanúl terjesztettek volna hamistant! :D Misem áll távolabb a valóságtól!!! Folyamatosan áthárítják gyáván a felelősséget!

Igazság Kereső 2018.06.19. 22:55:39

@mikor_ebredjetek: Lehet,hogy pont azért lett csonka a könyv, hogy a jw.org se maradjon már ki a "történetből"? Hm.... Ha valaki többet akar tudni, informálódjon a weboldalon! Marketingfogás! :D
süti beállítások módosítása