No comment...
2017. június 25. írta: a századik juh

No comment...

 

"16 Mondjunk le a saját érdekeinkről. Ha valamilyen kiváltságot kapunk Jehova szolgálatában, úgy bizonyíthatjuk a szeretetünk őszinteségét, hogy nem a magunk hasznát keressük, hanem másokét (1Kor 10:24).

Például a kongresszusokon szolgáló rendezők már kapunyitás előtt a helyszínen vannak. Sokuk

inkább kevésbé kényelmes ülőhelyeket választ magának és a családjának, pedig megtehetné, hogy a legjobb helyeket foglalja le a számára kijelölt területen.

Készek lemondani a saját érdekeikről, és ezzel önzetlen szeretetet tanúsítanak.

 

Te hogyan követhetnéd a példájukat?"

Őrtorony (tanulmányozásra szánt kiadás)  |  2017. október

 

„Szeressünk. . . tettel és igazsággal”

 

helyfoglalas.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr3312618115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Igazság Kereső 2018.06.17. 23:10:41

Hó....nálunk az összejövetelen lassan "közelharc" folyik a megszokott ülőhelyekért! XD Mint a kutya,amlyik "megjelölte" területét, úgy féltik és védik a szépen megszokott kis ülőhelyeiket! Hisztiznek,ha oda ülsz-nem viccelek-a rég megszokott helyeikre! Még a vén program alatt meg is szokja jegyezni,hogy: "Meghalunk egymásért, de mellém ne ülj"! Szerintem pedíg EGYMÁSTÓL halunk meg,nem egymásért....
süti beállítások módosítása