Soros György és Jehova Tanúi
2017. július 15. írta: a századik juh

Soros György és Jehova Tanúi

soros-plakat.jpg

Jaja, engem is lefizettek, hogy Sorosozzak egy kicsit, előre elnézést érte!

Akkor...

...üssük be az Őrtorony-online keresőbe, hogy Soros...

 

Megtudhatjuk, hogy

az Ébredjetek Soros György gondolataival támasztja alá a saját igazát,

egy Ébredjetek!-en belül 3 alkalommal is!

"De hol csúszott be a hiba? Ott, hogy amikor az emberek önző célokat próbálnak megvalósítani, akkor nagyon valószínű, hogy kárt okoznak.

Soros György pénzügyi vállalkozó megjegyzi:

„A piac világában mindent csak árucikknek tekintenek, még az embereket (mint munkaerőt) és a természetet (mint földet) is.” Emellett az emberek tökéletlensége is hozzájárul a kudarchoz.

Soros György Karl Popper filozófus véleményét osztja,

 

amikor ezt mondja: „Öröklött adottságainknál fogva nem vagyunk képesek teljesen megérteni a dolgokat; elérhetetlen számunkra az abszolút igazság, és képtelenek vagyunk tökéletesen megtervezni a társadalmat.”

 

"Az emberi intézmények vajon képesek megoldani nemzetközi együttműködés által a súlyos, gazdasági egyenlőtlenségből fakadó gondokat?

SorosGyörgy szerint

„nincs megfelelő nemzetközi intézményünk, amely meg tudná védeni az emberek szabadságjogait, emberi jogait, környezetét, vagy amely képes lenne elősegíteni, hogy a társadalomban igazságosság uralkodjon — nem beszélve a béke fenntartásáról. A létező intézmények többsége államok társulása, az államok pedig a maguk érdekeit rendszerint a közérdekek elé helyezik.

Az Egyesült Nemzetek Szervezete a természeténél fogva képtelen valóra váltani az alkotmánya előszavában lefektetett ígéreteit.”

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr4312666121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leslie07 2017.07.23. 09:59:05

Nos nem csak az emberiség létszámcsokkentés szukségességét
hirdeto filozófiában azonosultak az Ortorony bálványszervezet
ordogpapjai Sorops Gyorggyel, hanem a gátlástalan vagyongyarapítás
módzsereiben is. Az Ortorony bálványszervezet azzal motiválja jehova tanúit az emberiség ellenes és az igaz Isten a Khrisztosz káromlását
hangsúlyozó ideológia terjesztésére, hogy az elpusztított nem jehova tanúk vagyona ,majd mind az ovék lesz. Soros Gyorgy is az elpusztított zsidó áldozatoktól elkobzott vagyon utáni részesedésébol alapozta meg
anyagi forrását.

leleplezo.eu/?modul=oldal&tartalom=1198590

a századik juh 2020.05.01. 14:32:38

"Május 1., péntek
„Szeressétek a bevándorlókat” (5Móz 10:19).
Az utóbbi években sok országba nagy számban érkeztek menekültek. Megtanulhatnád, hogyan kell köszönni a nyelvükön. Akár néhány egyszerű mondatot is megtanulhatsz, hogy felkeltsd az érdeklődésüket. Utána már könnyebb lesz nekik megmutatni a jw.org honlapon az ő nyelvükön elérhető videókat és kiadványokat. Jehova szeretettel gondoskodott az életünk és szolgálatunk összejövetelről, hogy hatékonyabban tudjuk végezni a szolgálatot. Az itt kapott képzés nagyon hasznos, hiszen ennek köszönhetően sokan magabiztosabban végeznek újralátogatásokat és vezetnek bibliatanulmányozásokat. Szülők, segítsetek a gyermekeiteknek, hogy engedjék fényleni a világosságukat. Ezt úgy tehetitek meg, hogy megtanítjátok őket a saját szavaikkal válaszolni. Az egyszerű, őszinte hozzászólásaik az igazsághoz vonzhatják az érdeklődőket (1Kor 14:25). w18.06 22–23. o., 7–9. bek."

leslie07 2020.05.08. 21:44:18

@a századik juh: Lehet, hogy a kongresszusi termeket átalakítják szükségszállóvá az ILLEGÁLIS bevándorlók számára?