Jehova Tanúi és az alapvető emberi jogok
2017. augusztus 18. írta: a századik juh

Jehova Tanúi és az alapvető emberi jogok

Augusztus 18., péntek

„Ne kerüljetek felemás igába nem hívőkkel” (2Kor 6:14).

A házastársra vágyó egyedülálló keresztényeknek nagyon meg kell fontolniuk, kivel kerülnek szoros kapcsolatba. A Bibliának az a tanácsa, hogy a keresztények „csak az Úrban” kössenek házasságot, azt jelenti, hogy Jehova szolgái közül kell házastársat választaniuk, olyat, aki Jehova egyik önátadott, megkeresztelt Tanúja, és összhangban él a Szentírásban leírtakkal (1Kor 7:39). Egy ilyen házastárs, aki Jehovának szentelte az életét, segíteni fog nekik, hogy feddhetetlenek maradjanak. Jehova tudja, hogy mi az, ami leginkább a szolgái javára válik, és a házasságra vonatkozó tanácsa mindig ugyanaz volt. Gondolj csak arra az egyértelmű parancsra, amit Mózesen keresztül tárt az izraeliták elé. A környező nemzetek nem szolgálták Jehovát, ezért ezt tanácsolta az izraelitáknak: „Ne lépj velük házassági szövetségre. . . . Mert eltéríti fiadat attól, hogy kövessen engem, és más isteneket fognak szolgálni” (5Móz 7:3, 4). w15 8/15 4:12–13

jweskuvo.jpg

             A hármas kötél... by Jehovatanúi, 2017!

.

.

Napjainkban, 2017-ben létezik egy elismert egyház Magyarországon, amelynek Wezetői vallási alapon diszkriminálhatják az embereket, és átírhatják Isten szavát... mégpedig következmények nélkül!

Mert mi van, ha egy Jehova Tanúja szerelmes lesz egy reformátusba/katolikusba/ortodoxba/ateistába/mormonba/Igazhitű Jehova Tanújába/stb./stb...?

Bírói, és átlagos esetben kiközösítés és családmegvonás, rosszabb esetben kilakoltatás is, ha az említett személy más Jehova Tanúival él egy fedél alatt.

Ma Magyarországon ez a vallás, amit a Magyar állam támogat, simán megjelentetheti, hogy az a Bibliai idézet, miszerint 

" „csak az Úrban” kössenek házasságot, azt jelenti, hogy Jehova szolgái közül kell házastársat választaniuk, olyat, aki Jehova egyik önátadott, megkeresztelt Tanúja"..."aki Jehovának szentelte az életét"

.

.

 

Kérdezem én, hol van ilyenkor az Európai Jogok Emberi Bírósága, ahová a Wezetők oly szívesen rohangálnak,miközben magát az ENSZ-t pusztulásra méltó szajhának állítják be?

jwensz.jpg

Hol van a Magyar Állam, aki engedélyezett egy ilyen szélsőséges gondolkodású vallást?

Hogyan lehetséges, hogy ma, következmények nélkül azt lehet állítani, hogy Jehova Tanúin kívül senki nem hisz az Úrban?

"„Ne kerüljetek felemás igába nem hívőkkel” "azt jelenti, hogy Jehova szolgái közül kell házastársat választaniuk, olyat, aki Jehova egyik önátadott, megkeresztelt Tanúja"

.

Vagyis Jehova Tanúin kívül senki nincs az Úrban, azaz Jehova Tanúin kívül senki nem hívő!

.

.

jweskuvoitorta.jpg

Mindezt befejezésképpen alátámasztják egy ószövetségi Törvénnyel, amely Törvény átkától maga Jézus Krisztus mentett meg minket.

"Krisztus megvásárlás által megszabadított minket a Törvény átkától"

NVF Galata 3:13

.

.

Úgyhogy az az "egyértelmű parancs" nem nekünk szól, ez egyértelmű!

.

.

 

Ti mire tippeltek, hány élet ment már tönkre kényszerházasságokkal, házasságok megtiltásával, és házasságok szankcionálásával?

.

.

A: egy sem

 

B: 1914

 

C:144 000

 

D:8 250 000

 

menyasszonyok.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr4912758804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása