Munkavédelem a köbön az októberi JW.tv-ben
2017. október 16. írta: a századik juh

Munkavédelem a köbön az októberi JW.tv-ben

 Emlékszem egy királyságterem-építkezésre, ahová egy-egy sztárvillanyszerelő és sztárgázszerelő volt hivatalos, akik sztárvének és sztárelőadók is voltak egyben, természetesen mindketten sztárúttörők is voltak, ez kiderült abból az 59 és fél percből, amit egy óra alatt beszéddel töltöttek, javarészt önmagukról adtak át dicsfényes felvilágosítást, mivel ingyé dolgoztak... A munka java része szóban zajlott, osztották az észt ezerrel.

munkavedelem.jpg

 

Sajnos a vadonat gázkazán a munka végeztével nem indult.

-Ó,nem kötöttük be a földelést, biztos az a baj!

Az is baj, de még így sem működött.

A gázkazán történetesen a királyságterem mozgáskorlátozott wécéjében volt elhelyezve, praktikusan.

Amikor már a garancia elvesztésével járó vezérlőpanel megbuherálásán ment a vita, egy testvér, akinek épp dolga volt a mozgássérült wécében, felhívta Dr. Nagyész úttörő-vén-gázszerelő testvér figyelmét, hogy a kondenzkazán alatt harminc centivel található piros kallantyú merőleges a fehér gázcsőhöz képest, szerinte azt kéne párhuzamosba tenni a probléma orvoslásához.

ertem.gif

Csodák csodája, igaza volt, amint megnyitották, minden flottul működött, bár kétségünk sem lehet afelől, hogy a szervezet eme két díszsáskája át tudta volna úgy alakítani a gázkazán vezérlőpaneljét, hogy elzárt gázcsapnál is jó hatékonysággal tudjon működni, és meleg keresztényi szeretetet tudott volna árasztani a csapokból és a radiátorokból.

Gondolom, ez, és ehhez kísértetiesen hasonló történetek sora motiválta az októberi adás ideológiáját.

munkavedelem1.jpg

Az októberi adás első riportjából megtudhatjuk, mekkora hangsúlyt fektet a szervezet a munkabiztonságra szervezeti építkezéseken. Lángvágás napszemüvegben, villanyszerelés mindenféle végzettség nélkül, markológép kezelése jogosítvány nélkül, ételadagolás kesztyűs kézzel, csakhogy pár, felvételekkel és sztorikkal alátámasztott esetet említsek a műsorból... Vajon hogyan kerülték el mindeddig a munkavédelmi bírságokat, a súlyos sérüléseket, és az ételmérgezést? 

Merthogy ilyenekről még senki sem hallott, ugye?

marci_epit.jpg

E havi műsorvezetőnk megpróbál nem pislogni, jó sokáig bírja mindig, de aztán gyors egymásutánban mindig kb. 4-5 alkalommal pislog, ennek így semmi értelme. Vagy egyáltalán nem kellene pislognia, vagy tök normálisan kellene pislogni. Pislogás nélkül szugerálni olyan hipnotizálós hatást kelt, sokat pislogni gyors egymásutánban meg az ő arckifejezésével olyan, mintha azt mondaná, bocs, hogy hazudok, de...

De már-már szerelmes pillantásokkal szugerálja a kamerát. A nagy erőfeszítésének az oka: iszonyatos módon remegnek a kezei, ha nem kapaszkodhat valamibe. A felvételt csak úgy tudta elkezdeni, hogy mindkét kezét tenyérrel lefelé a plexipultra szorította, ehhez a megoldáshoz később is visszatér többször. Mindenképp mozgásban kell tartania a kezeit, vagy markolnia kell valamit, különben a kézremegése "vállalhatatlan" méreteket öltene.

Wezetők, hát miért nem segítetek rajta? 

Mindkét karjára egy-egy félkilós "lengéscsillapító" rolex, és meg is oldódik a kézremegés-probléma, hamár a műsor felvétele előtti borfogyasztás engedélyezése ezt nem orvosolta.

rolex_2.jpg

Gofri testvér megerősítette, hogy milyen pancser és vaskalapos a teljes magyarországi fiókhivatal és az összes, érintett koordinátor és vén, akik a fordítóbizottság fölé rendelték magukat:

Elmondja, hogy azért követtek el több helyen bibliahamisítást, hogy engedelmeskedjenek Jézus azon parancsának, miszerint senkit ne hívjunk Jézuson kívül Vezetőnek.

tenyleg_letezett_jezus.jpg

Nem lenne helyes, ha bárkit Vezetőnek hívnánk, ezért több helyen megváltoztattuk az Újvilág-fordítás angol nyelvű kiadását!

A komplett magyarországi fiókhivatal kismilliószor lett figyelmeztetve, hogy ne Vezető Testületezzen, mert az írásellenes.

Megoldották, vezetőtestületnek írják, mert

csak Vezetőnek nem szabad hívni, vezetőtestületnek igen.

 

A szervezet ehhez éleslátással egy szúnyogszűrőt is biztosított nekik, be kell látni, remekül működött, és valóban szakképzett szúnyogszűrő dolgozhatott, mert a tevének semmi baja, éli világát.

Én inkább Wezetőzök, a duplawé szeretete amúgy is

a W..c. tower jellemzője.

 

Gofri testvér,aki felhívja a problémára a figyelmet, vajon  hitehagyott?

Te hogyan fordítottad volna le ezt a broadcasting-részt, ha tudod, hogy magyarul alapból pont az ellenkezője a bevett szokás és a megszokott elnevezés, mint amiről a friss új világosság szól?

Mintha mise történt volna, bizony, szemrebbenés nélkül.

Node azért a Wezetőt sem kell félteni, bejelenti, hogy a Lukács 22:26-ot ennek fényében írták át:

"aki a legnagyobb köztetek, olyan legyen, mint a legifjabb... és aki vállalja a vezetést, mint aki szolgál"

Tehát aki vállalja a vezetést, az nem vezető...

fonok_vs_vezeto.jpg

Akkor miért nem Szolgáló Testületnek nevezik magukat?

Megváltoztatták az 1 Timóteusz 3:1-et is, merthogy

nem akarnak olyanok lenni, mint a más valláshoz tartozóak, akik például így mutatkoznak be:

 

-Jó reggelt, Jackson pásztor vagyok!

 

 

pastor.jpg

Mivelhogy a tisztségüket címnek tekintik.

 

Merthogy C.T. Russell már más valláshoz tartozott,

avagy családneve volt a Pastor, tesók?

Üljetek le, egyes.

Szerencsére a Wezetők átláttak sátán gonosz tervén, és mostmár

nem felvigyázói tisztségre törekednek,

hanem felvigyázói munkára vágynak, bizony!

 

oratorony.jpg

 

Kifejti, hogy a vénség nem cím, hanem komoly munka, a vénnek élen kell járni mindenben.

wen.jpg

                 A vének MINDENBEN IS az élen járnak, köztük a szexuális zaklatásban is.

Csak azt nem értem, ennek a feltételnek hogyan felel meg például az ebben a műsorban látható 86 éves vén, aki sokat tett a szervezetért fiatalon, de mostmár csak címként viseli a vénséget. Az izraelitáknál például maximalizálva volt a vének életkora, ami a Watch Towert eléggé érzékenyen érintené.

bolond_kalapos.jpg

Pláne, hogy vannak olyan vének, akiknek az elmeállapotuk még a kocsivezetést is kizárja, de a véni kinevezésüket némi tudat és elmezavar nem befolyásolja nyilván, sőt, jobb is, ha olyanok ülnek ott, akik akár igent, akár nemet bólogatnak, nem emlékszenek rá úgysem,

így azt lehet megszavazni és kiközösíteni, amiket és akiket én akarok.

 

Kisfilmmel zárnak, ami szokás szerint kifejti, hogy mindig te vagy a hibás.

te_vagy_a_hibas.png

A vének, akik "sohasem érnek rá", mert éppen hárman bólogatnak egy papír előtt, később már valójában éppen "mindent megtesznek a gyülekezet zavartalan működéséért"... nade miértnem azután fontoskodnak egy kupacban, amikor már elmentek a testvérek?

A jó pásztor vizsgálja a juhait, nem pedig

pásztortalálkozóra megy legeltetési időben,

farkasoktól hemzsegő helyen, nemdebár?

szovegkiemelo.jpg

Megtudhatjuk, még, ha egy társas összejövetelen nekedszalad egy gyerek, és rádömlik a vörösboros kóla, teljesen természetes, hogy elnézést sem kér, teljesen természetes, hogy mindenki elhalkul és rád néz, mintha te lennél a hülyegyerek, a gyereknek senki sem szól, -nem úgy, mint a Marcizsófi videóban- teljesen természetes, hogy minden szem a te reakcióidat fürkészi, és igen, teljesen természetes, hogy ilyenkor felvetett fejjel műkacarászni kell, miközben másokra nézve húzogatod a leöntött felsődet, és nagyokat kacagsz...ha így teszel, később odajön hozzád majd egy idős házaspár, akinek a hölgytagja majd megdicsér, hogy azta, te milyen hasznos tagja vagy a gyülekezetünknek!

irgalmassag.jpg

Valószínűfeltételezhetőenlehetséges, hogy a koordinátor gyereke volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr2012978746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Igazság Kereső 2018.06.13. 22:52:42

Nálunk fűtésszezonban az asztalos vén heggesztette a gázkazánt összejövetel idő alatt! Full robbanásveszély! :D Drakulálok!
süti beállítások módosítása