Jézus űrszondákról mesél a követőinek, avagy a Watch Tower madárnak nézi a tagjait
2018. augusztus 06. írta: a századik juh

Jézus űrszondákról mesél a követőinek, avagy a Watch Tower madárnak nézi a tagjait

jezus_urszonda.jpg

"Hamis krisztusok csak látható módon jelenhetnek meg.

Jézus jelenléte ellenben láthatatlan lesz.

Félelmetes időben kerül erre sor az emberi történelem során, ahogyan Jézus megmondta: „A nap elsötétedik és a hold nem fog világítani.

Igen, ez lesz az emberiség létezésének

legsötétebb

korszaka.

Olyan lesz, mintha a nap elsötétedne nappal és a hold nem világítana éjjel.

„Az egek erősségei megrendülnek” — folytatja Jézus.

Itt arra utal, hogy a fizikai egek rossz előjelű külsőt öltenek fel.

Az ég nem egyszerűen a madarak birodalma lesz,

hanem tele lesznek

harci repülőgépekkel,

 

rakétákkal és űrszondákkal."

gt 111. fej. Az utolsó napok jele A legnagyobb ember, aki valaha élt 111. o.

Kép a "Legnagyobb ember, aki valaha élt" kiadványból:

jezus_urszonda_2.jpg

 

Egy kérdésem lenne csak

ezek után:

Ha a "a madarak birodalma" "tele lesz" "űrszondákkal", akkor vajon

milyen madarakra gondolhat a Watch Tower? 

 

madarhatarozo.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr3914164845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.08.06. 22:31:05

Urszondas ufo Madarak egyenesen Roswellbol, biztosan Alfred Hitchcock tenyesztette ki oket, a Gyurmagedonnig pedig Mulder es Scully vigyaznak rajuk ;))) Na de epp az iment bukkant fel Lett papa a jwteve augusztusi adasaban es aszonta a szajaval, hogy Jehovatol szep es hasznos ajandekot kaptunk- a veneket!!! Hat azert nekem ezzel van egy apro zurom pl. 1., szep az, ami erdek nelkul tetszik 2., a szepseg relativ 3., kinek a pap, kinek a paplan... 4., nem lehetne ezt a szep ajandekot mar vegre visszaadni??? XD

a századik juh 2018.08.07. 07:40:38

@mikor_ebredjetek: " Jehovatol szep es hasznos ajandekot kaptunk- a veneket!!!" Ajándékot nem kötelező elfogadni. És ha valakinek nem tetszik az ajándék, bevághatja azt a legközelebbi kukába, ha épp az ajándékozó elzárkózik a visszavevésétől. Ezenkívül ha az ajándék fontosabb az ajándékozónak, mint az ajándékozott, akkor nem szeretetből adta. Pláne, ha az ajándék megerőszakolhatja az ünnepeltet, netán zsarnokoskodhat a megajándékozott fölött mindaddig, amíg ezt 2 tanú nem látja... szép kis ajándék! Inkább zsákbamacskák ezek, akik ilyen szófordulatokkal akarják csökkenteni a felelősségüket.

2018.08.07. 08:45:02

@a századik juh: Lett papa beszedenek konkluzioja, hogy egyutt kell mukodnunk a venekkel, imadkozni ertuk es rendszeresen meg kell oket dicserni a faradozasukert. Erdemes vegignezni az egeszet, az oreg bohoc venekrol szolo eloadasanak kb. minden 2. mondata keri a pofont XD

a századik juh 2018.08.07. 16:40:08

@mikor_ebredjetek: Megboldogult Torgyán Józsefet juttatja eszembe Lett testvér, bár Torgyán úr legalább vicces egyéniség volt, Isten nyugosztalja.

2018.08.11. 15:28:25

@a századik juh: Ha en egy olyan papagaj lennek, aki tortenetesen cirkuszi papagaj-karrierre ahitozik, akkor biztosan nagyra ertekelnem a papagajidomarokat (veneket), akik majd felsrofoljak az ertekemet, hiszen egy jol idomitott papagaj tobbet er a cirkuszigazgato gazdaja szamara, mint egy vad papagaj, aki nem tudja tartani a csoret. De en nem vagyok cirkuszi papagaj jelolt, azok a Gilead iskolaba jarnak :P
Elhangzott meg egy erdekes kijelentes Lett-orszagbol, az egyik kisfilm elott egy felmondat erejeig ismet a teljes ideju szolgalatra buzdit. Nem is ertem, hogy mi ertelme van meg a teljes ideju szolgalatnak, hacsak nem az epitkezeseken dolgoznak, hiszen lassan nem lesz mar nyomtatott irodalom, amit el lehetne terjeszteni...

a századik juh 2018.08.12. 09:00:37

@mikor_ebredjetek: Mi értelme? Jobban csúszik a Watch Tower, ha jól fel van nyalva előtte a talaj. Egyébként már a teljes idejű kifejezés is kamu, hisz ismerek olyan teljes idejű "szolgát" akinek a teljes idejű szolgálata mellé még befér egy teljes idejű munka, miközben teljes idejű apa is egyben, és mindemellett teljes időben vén is, + teljes időben tud a sportra is koncentrálni, a kongresszusokon elhangzott tanácsok ellenére. Merthogy a teljes idejű szolgálat nem a szolgálattól függ, hanem a beírt óraszámtól. Pál nagyokat nézne, hogy mit is jelent ma teljes időben hirdetni az Urat Jehova Tanúi szerint...

2018.08.12. 10:12:48

@a századik juh: De vajon mi a helyzet azokkal a Gileád robotpinty képző iskolát végzett misszionáriusokkal, akiket kiküldenek a világvégére a "teljes" idejű szolgálatba?

a századik juh 2018.08.12. 11:18:33

@mikor_ebredjetek: Tudnál nekem segíteni? Szeretnék jelentkezni a Gileád "robotpinty képző iskolába", de nem adnak nekem a gonosz wének jelentkezési lapot. Te esetleg nem tudsz szerezni egy ilyet?

2018.08.12. 11:36:42

@a századik juh: Én már hogy tudnék? XDDD Szerintem amúgy a fiókhivataltól kell kérni, valahol talán azt olvastam, hogy ők intézik a jelentkezést. De minek akarsz te odamenni?

a századik juh 2018.08.12. 12:00:57

@mikor_ebredjetek: Csak a jelentkezési lapra lenne szükségem. Akinek van Béthel-jelentkezési lapja, vagy/és külső munkatárs jelentkezési lapja, kérem jelezze. Köszönöm.

a századik juh 2018.08.12. 12:07:26

@mikor_ebredjetek: Szerintem a Watch Tower misszionáriusai egyszerű kémek, bár lehet, hogy ők erről személyesen nem tudnak. Kémkedniük kell az adott ország, az adott gyülekezet, és a gyülekezet tagjai után, és ezekről jelentést kell küldeniük a Watch Towernek.

2018.08.12. 12:17:29

@a századik juh: Ja ertem, hat szetnezek a neten, de ha talalok valamit, az szerintem csak angolul lesz.

2018.08.12. 12:33:52

@a századik juh: Megtaláltam! :)

avoidjw.org/forms/application/

A linkekre kell kattitani, az átvisz a faithleaks-re, és ott a pdf fájlt kell letölteni. Van pl. bételes jelentkezés, úttörő, meg ökéntes épitőmunkás jelentkezés. Iskolajelentkezést még nem találtam.

a századik juh 2018.08.12. 13:42:12

@mikor_ebredjetek: Nagyon szépen köszönöm a linket! :) Ha esetleg ezek meglennének magyarul, az plusz pont lenne, de így is faja! :)

Mint az jól látható, a Watch Tower bekér egy csomó érzékeny adatot a jelentkezőtől, amely adatokat aztán boldog-boldogtalan átnyálazza, amíg döntést hoznak. Ez adatkezelési szempontból igencsak aggályos dolog, szerintem. :)

2018.08.12. 15:51:00

@a századik juh: A szükséges pdf-eket le kell menteni, kinyomtatni és becsatolni az adatvédelmi hatóságnak, valamint kérni kell, hogy szerezzék be a magyar fiókhivataltól ezeknek a dokumentumoknak a magyar nyelvű, aktuálisan használatban lévő példányát, és vizsgálják meg a tartalmukat.
Érdemes a formanyomtatványok számát kigyűjteni és megadni. A vizsgálat során a fiókhivatalnak hivatalból be kell szolgáltati mindent.
Magyarul nincs fent neten, és hát ugye a jworgon meg nincs üvegzseb...

Királysághirdetők iskolája- vezérkönyv:

drive.google.com/file/d/0B4oXVPm4nrmfdVJnSmZoYUVoVUE/view

Levél az iskolára jelentkezőknek:

faithleaks.org/wiki/documents/0/08/G-14-E_us_16.pdf

2018.08.12. 16:08:22

@a századik juh: Ezt a fenti SKE Vezérkönyvből másoltam ki, A Királysághirdetők iskolájához a G-8, G-22, S-227, S-231 kell, ha csak azóta meg nem változott a számuk.

STUDENT FILES
1. Each branch office should create an electronic file for each single
brother, single sister, or married couple serving in their territory
and attending a class of the School for Kingdom Evangelizers.
The file would include each student’s application (G-8), the School
for Kingdom Evangelizers Permanent Record (G-22), and a copy of
the assignment letter (S-227 or S-231).
CLASS FILES
2. The host branch should create an electronic file for each class.
This class file should contain a copy of any correspondence relative
to the class as well as copies of the applications (G-8) of students who
come from other branches.
CLASS PHOTO
3. If a photo is taken of the class, a copy should be put into the
class file. Do not send the photo to the Service Committee. If
the Governing Body has a need for it in the future, a request will be
made to the host branch.

2018.08.12. 16:20:41

@a századik juh: Én javasolnám beadni az od-H 90-92. oldalán a "Terület" című fejezetet is. Ehhez amúgy honnét szedték a jogot? Kik ezek, a földhivatal?

a századik juh 2018.08.12. 19:10:41

@mikor_ebredjetek: Köszönöm a segítséged, és a tanácsaidat is.

Csak mellékesen jegyzem meg, hogy végigkérdeztem pár bloggert, tudnak-e segíteni ugyanebben.

Egy ember nem utasított el, azt köszönöm, Marci. :)

Olyanok, akiknek szintén tudomásuk kellett, hogy legyen az általad küldött gyűjteményrőll, lepattintottak, vagy válaszra sem méltattak.

Te AKARTÁL segíteni, köszönöm mégegyszer. :)

2018.08.12. 19:49:40

@a századik juh: Igazan nincs mit. Hat en mar az utobbi evekben az egesz internetet felszantottam infok utan, ugyh nagyjabol tudom fejbol mi van fent mi nincs. Majd beirom ha meg fogok valamit.
A Terelgessuk Isten nyajat a kovetkezo nyomtatvanyokat emliti, amiket konkretan gyulekezeten belul kell kezelni, koztuk pl. gyulekezeti hirnokkartya.
S-2, S-21, S-52, S-29.
A hivatalnak ezt mind fel kell sorolni, onnantol az o dolguk, hogy a fiokhivataltol beszerezzek. Egy egyszeru tanu nem is rendelkezhet ilyen nyomtatvanyokkal, ezt kell megirni a hatosagnak, pontosan ez a lenyeg, hogy a tagok hata mogott mennek a dolgok.

2018.08.12. 20:01:08

@a századik juh: Mert itt ugye nem arrol van szo, hogy pl. a jworgon fent lenne 8 fele jelentkezesi lap es mindenki letolti maganak, amit szeretne. A nagy turot. A jworgon minden fentvan, a lenyeget kiveve. Nincs semmifele atvilagithatosag a szervezetben, csak a venek vilagitanak lefele rank, zseblampaval. Egy egyhaz a keresztelkedesi anyakonyvi adatokon kivul mast nem is tarolhatna. Erre kellene az adatvedelmi hatosagot ravezetni.

a századik juh 2018.08.12. 20:35:55

@mikor_ebredjetek: " Egy egyhaz a keresztelkedesi anyakonyvi adatokon kivul mast nem is tarolhatna. Erre kellene az adatvedelmi hatosagot ravezetni." S

A hatóság válaszlevélben olvasható egy kérés a hatóság részéről a bejelentő felé.

Azt kérik a bejelentőtől, hogy ha rendelkezik MÉG olyan dokumentumokkal, amiben az egyház személyes adatok kezeléséhez kér hozzájárulást, azokat is küldje már el.

Szerintem ebből arra lehet következtetni, hogy a hatóság is hasonlóképpen vélekedik, mint Te. :)

Mi lesz szegény Watch Towerrel, ha nem kezelheti a tagok adatait?

Vajon betartja majd a hatóságok kérését?

Valószínülegfeltételezhetőenlehetséges, hogy nem jellemző... :)

Esetleg Te tudsz olyan dokumentumot, amiben adatok kezeléséhez kér hozzájárulást a szervezet ezen kívül?

a századik juh 2018.08.12. 20:43:43

@mikor_ebredjetek: "S-2, S-21, S-52, S-29.
A hivatalnak ezt mind fel kell sorolni, onnantol az o dolguk, hogy a fiokhivataltol beszerezzek. Egy egyszeru tanu nem is rendelkezhet ilyen nyomtatvanyokkal, ezt kell megirni a hatosagnak, pontosan ez a lenyeg, hogy a tagok hata mogott mennek a dolgok."

Igen, ez így igaz!

És ez egy másik téma, és van még bőven téma! :)

Akinek van bejelenteni valója a NAIH felé, ne habozzon, itt az alkalmas idő rá!

Fontos, hogy a bejelentés miatt nem lehet senkinek baja, ez az adatvédelmi hatóság.

Ha esetleg nem jogszerűtlen a panasz által kifogásolt dolog,akkor sem történik semmi a bejelentővel, legfeljebb visszaírnak, hogy kivizsgálták, de nem indítanak eljárást.

Mondom, itt az alkalmas idő! :)

peterfalvi.attila@naih.hu

2018.08.12. 20:45:02

@a századik juh: Persze, hogy olvastam. Azert kell az angol nyelvueket kinyomtatni es bekuldeni, plusz felsorolni, hogy mirol van meg tudomasunk es ok szerezzek be a magyar fiokhivataltol, mert mi nem tudjuk.
Itt van par plusz a listara: S-88, S-13, A-8, A-19.
Ja es ami nagyon fontos, hogy a jworgnak mostmar van belso felulete a venek es a felsobb vezetok reszere, ami egy olyan elektronikus adatbazist kepez, amiben ki tudja milyen adatokat tarolnak.
Hozzajarulast? Mire gondolsz?

2018.08.12. 23:47:05

@a századik juh: Branch Organization 2015 bo-E

wtsarchive.com/pub/bo-e_branch-organization

3- Coordinator's Committee:
Data Protection 59-64.
Computer Department 65-94.

2018.08.13. 00:38:15

@a századik juh: Innen az összes angol nyelvű pdf-et nyugodtan be lehet adni, ugyanis itt az elsődleges lényeg, vagyis a véneknek szóló levelek a fiókhivataltól, hogy ők az adatvédelmi nyilatkozat kitöltését igenis elrendelték, egyúttal a listához lehet csapni az S-290 és S-291-et is.

faithleaks.org/wiki/index.php?title=Jehovah%27s_Witnesses_and_GDPR

a századik juh 2018.08.13. 18:21:46

@mikor_ebredjetek: Úgy látom, eléggé érzékeny szűrőd van a jogszerűtlenségek kiszúrására. Köszönöm! :)
süti beállítások módosítása