Deákné vászna
2019. március 28. írta: a századik juh

Deákné vászna

Hogy-hogynem az amerikai hatóságok nemrég fülest kaptak, hogy a Watch Tower kék borítékokat gyűjt.

fules.jpg

Igazából nem is borítékok színe a lényeg, hanem a tartalmuk, amelyeket összesítve megtaláltak a társulat számítógépes rendszerben is.

Így az amerikai hatóságok most azzal vádolják a Watch Tower zártkörű részvénytársaságot, hogy anélkül vezetett nyilvántartást a szervezeten belül előforduló, főleg kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekről, hogy azokat jelentette volna a hatóságoknak.

Kb. 23 000 esetről van szó...

 

lett66.jpg

 

Hogy-hogynem, szépen lassan sokak számára  kiderül, hogy a Watch Tower szentéletű tagjai sem igazán jobbak az általuk oly bőszen emlegetett Deákné vásznánál, sőt...

A Watch Tower továbbra is ragaszkodik hozzá, hogy Jehova elleni lázadás lenne átadni a szervezeten belüli, szexuális visszaélésekkel vádolt személyek listáját a hatóságoknak, vagy jelenteni azokat az eseteket, ahol nem volt legalább 2 tanú.

 

pedovezeto_1.jpg

 

A Watch Tower annak ellenére gondolkodik így, hogy napjainkban tanúk nélkül is bizonyítható vagy kizárható egy-egy szexuális visszaélés.

Jelesül a Watch Tower akkor is ragaszkodik a 2 tanúhoz, ha az esetről kép és/vagy hangfelvétel készült,

de nem volt két tanú.

 

zsofi_sajnalja.jpg

 

Mi több, a Watch Towernek a genetikai azonosítás is smafu, azaz hiába lehet DNS mintával bizonyítani egy szexuális visszaélést, ha nem volt 2 tanú...

Természetesen Jehova Tanúinak erre kész válaszuk van: Jehova megrostálja a népét...

Jaja, csaképp pont a szervezet akadályozza meg, hogy a kardot viselő megbüntesse azokat, akik rosszat cselekszenek...

Valószínűlegfeltételezhetőenlehetséges, hogy a kék borítékokon kívül lesz ott még zöld is, meg piros is, meg sárga, fekete, bordó, hupilila, barna, szürke, naés fehér is.

 

Jó kutakodást a hatóságoknak,

lezaras_3.jpg

mi pedig gondolkodjunk el azon,

hogy melyik Bibliai példával tudnánk alátámasztani azt, hogy egy büntetendő cselekedet áldozatát pénzzel kell lefizetni, hogy eltitkoljuk azt a hatóságok elől.

A tavalyi adatokkal immár közelíti az

egymilliárd dollárt az az összeg,

amit a Watch Tower Inc. a Watch Tower Inc. áldozatainak elhallgattatására fizetett ki.

lettmoney_2.jpg

dollar.jpg

Kedves testvérek és testvérnők!

 

Ha szeretnétek Ti is támogatni a Watch Tower Inc. áldozatainak lefizetését, de nem tudjátok, hogy az erre az ügyre szánt adományaitokat vajon

a Helyi szükségletek,

netán az Adományok a világméretű munkára dobozkába dobjátok,

kérdezzétek meg erről a helyi wéneket.

Csak mindig vigyázzatok, hogy legyen legalább 2 tanú...

 

ebedpenz.JPG

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr8014720773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Igazság Kereső 2019.03.29. 00:06:42

Kellene egy "Pedofilok védelmére" láda! :D Ütős lenne....

Igazság Kereső 2019.03.29. 00:12:38

Ezt egyébként nem értem:

"A tavalyi adatokkal immár közelíti az egymilliárd dollárt az az összeg,
amit a Watch Tower Inc. a Watch Tower Inc. áldozatainak elhallgattatására fizetett ki."

Honnan van az információ, és mi támasztja mindezt alá?

a századik juh 2019.03.29. 06:32:07

@Igazság Kereső: :)

"Kellene egy "Pedofilok védelmére" láda! :D Ütős lenne...."

Adományok a szexuális visszaélések áldozatainak lefizetésére

Igen, ütős lenne...

Azért írtam, hogy legyen legalább 2 tanú, amikor megkérdezzük a helyi wéneket, hogy:

"-István testvér, hallottam a hírekben, hogy tavaly 35 millió dollárt fizetett Jehova szervezete egy 21 éves testvérnőnek, hogy ne tudódjon ki, mit tettek vele egy "bírói bizottsági meghallgatáson" kedves szentéletű wéneink, akik olyanok, mint egy árnyékot adó szikla a forró napon, azaz nehézfelfogású kőbunkó, érzelmek nélküli tömbök. Ezért szeretném támogatni a szervezetet, hogy minél több megrontott testvérünket és testvérnőnket tudják lefizetni, nehogy már a gyanú legkisseb árnyéka is vetüljön erre a 22 hamis világvégepróféciával rendelkező újvilágosság-gyárra, amely folyamatosan Istenünket vádolja hazugsággal és félrevezetéssel, ha nem jön be, amit a kitartott aranygyűrűs műsorvezetőink mondanak. Csak az a baj, kedves István testvér, hogy nem tudom, melyik ládába dobjam azt a 20 forintot, amit erre a célra maradt a havi fizetésemből, miután kifizettem az esedékes részletet a csepeli klímára, a csepeli klíma üzemeltetésére, a helyi szükségletekre, a misszionáriusok hazautaztatásának rendkívüli támogatására, a körzetfelvigyázó támogatására, a wének támogatására, a világméretű munka támogatására, és az átvett kiadványok ellenértékének fedezésére, valamint a bérletemet a heti 5 összejövetelre való járásra, illetve vettem 5 kiflit 10 deka löncshússal."

"Honnan van az információ, és mi támasztja mindezt alá?"

Ó de jó ez a kérdés!

Ahogy egyre több mindent tud meg az ember a szervezetről, egyre többször tesszük fel ezt a kérdést.

Bárcsak alapból ezzel a kérdéssel kezdődött volna a kapcsolatunk a Watch Towerrel...

Nos, a tavalyi évben is sok per volt, a sok perben jó sokat fizettek az áldozatok hallgatásáért, ebből kiemelnék !egyet!, az éppen 35 millió dollár volt!!! plusz a többi ügy, és ez csak az angol nyelvterületen.

Úgy gondolom, az utóbbi időkben kitudódott fontosabb perek esetében nyilvánosságra került összegeket összeadva eljuthatunk magunk is olyan 150-200 millió dollárig, ehhez adtam még hozzá a "csipcsupp" ügyeket, így jött ki az egymilliárd dollár, de szerintem a Watch Tower fennállása alatti időkre vetítve jócskán alulbecsültem a számot.

Miként az eddig hangoztatott 600 milliárd dolláros Watch Tower vagyont is, amely mára az 1000 milliárd dollárt közelíti.

Könyvelési adatokkal ezt nem tudom bizonyítani. (Egyenlőre)

Így erre a kérdésedre azt tudom válaszolni, hogy a különböző, online elérhető híradásokra alapozva tippeltem meg ezt a számot.

Ugyanezt a módszert használták akkor, amikor elkészítették azt a listát, amin a különböző, elérhető médiahírekre alapozva sorolja fel a vérátömlesztés tiltása miatt meghaltak névsorát.

Reméljük, a különböző médiákban fellelhető adatok felhasználásával már készül az a lista, amely konkrét nevekkel és konkrét összegekkel majd kicsit hitelesebbé teszi ezt a fiktív számadatot.

Addig is keressük tovább azt a Bibliaverset, amely alapján egy kereszténynek kutya kötelessége lefizetni a többiek által adományként adott pénzeszközökből azokat a megbecstelenített testvéreinket, akiket a Jézus nyájának terelgetésével megbízott, "Szent Szellem" által kiválasztott wéneink arra használtak, hogy kielégítsék beteges hajlamaikat, és vágyaikat...

Igazság Kereső 2019.03.29. 23:49:23

@a századik juh: "Ó de jó ez a kérdés!
Ahogy egyre több mindent tud meg az ember a szervezetről, egyre többször tesszük fel ezt a kérdést."

Hát igen! MÁR tanultam (remélem nem csak én) belőle, és nem szeretek "csípőből" elhinni akármit, csak azért, mert betűket írt valaki egymás után, és abból egy értelmes mondat alakult ki. :D

Ez a haszna meg volt a Tanú létnek, megtanított felnőni. Igaz, borsos ára van,de mondhatni megérte!

Jé! Lett eszem!

"Lőn este és lőn reggel, első nap!"

.....a való életben.

a századik juh 2019.03.30. 17:54:38

@Igazság Kereső: "és nem szeretek "csípőből" elhinni akármit, csak azért, mert betűket írt valaki egymás után, és abból egy értelmes mondat alakult ki. :D "

Helyes!

Ó, boldog tudatlanság...

leslie07 2019.04.22. 03:21:42

"Így az amerikai hatóságok most azzal vádolják a Watch Tower zártkörű részvénytársaságot, hogy anélkül vezetett nyilvántartást a szervezeten belül előforduló, főleg kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekről, hogy azokat jelentette volna a hatóságoknak.

Kb. 23 000 esetről van szó..."

Ha a hatósag elott ennyi eltitkolt eset van nyilvántartva ,bizony nem nehéz
elképzelni ,hogy a hallgatásokért kifizethettek kozel 1 milliárd dollárt.

Mert ugye ha csak ezer esetben volt szukség fizetni a hallgatásért ,és a kifizetett ősszeg esetenként csak 1 000 000 USD volt,már akkor eléri az 1 milliárdot. Kedves "a századik juh "nem állítottál hihetetlent, sőt, nagyon is
valóságszerű,hogy a kifizetett összeg eléri,vagy akár már meg is haladta
az 1 milliárd USA dollárt.

a századik juh 2019.05.24. 06:39:49

@leslie07: "nagyon is
valóságszerű,hogy a kifizetett összeg eléri,vagy akár már meg is haladta
az 1 milliárd USA dollárt."

Pláne hogyha a Watch Tower fennállásától kezdődően számolunk.

Ott alapból kezdődött Russellné perével, merthogy kedves vallásalapító férjura, miután hetyegett a gépírólányokkal, úgy próbálta meg elkerülni, hogy a megcsalt feleségének jogosan járó részt kifizesse a váláskor, hogy minden vagyonát a 29. születésnapjára kapott cégre íratta, amit ma a Watch Tower Inc. egy önzetlen cselekedetnek állít be.

Russellné viszont kiperelte a Watch Towertől az őt megillető részt, és az azóta eltelt már több, mint 100 év alatt elég sokan jártak el hozzá hasonlóan.
süti beállítások módosítása