International Cohi Towers
2020. január 20. írta: a századik juh

International Cohi Towers

w2_1.jpg

A gonosz Putyinbá elvette szervezetünk Oroszországi ingatlanait, adakozzatok hát  többet Jehova Szervezetének, hogy közösen fedezzük a keletkezett hiányt, és így együtt legyőzhessük a gonoszt!

buzdítanak sokakat sok gyülekezetben mostanában, többé-kevésbé ragaszkodva a fenti sablonhoz.

csakany.jpg

Szegény testvérek,

fogalmuk sincs, hogy a Watchtower régóta épített

Ingatlanpanama-Ügyosztályának

ténykedése bukott csak ki Oroszországban.

Mert nehogy azt higgye már bárki, hogy Oroszországban

egy egyedi eset történt!

 

Aki így gondolja, az nem ismeri a Wachtower Inc-et, amely igyekszik minden országban azonos módon felépíteni, működtetni, és irányítani a szervezete adott részét... és hát igen,

az egész mögött megbúvó szellem is ugyanaz.

 

jw_org_penz.jpg

Nézzük, hogyan működött-működik UGYANAZ az USÁ-ban, ami most  kibukott Oroszországban...

...és ahogyan ez a szervezet felépítéséből következik, ugyanígy működik Magyarországon, Romániában, Ausztriában, Angliában, és minden egyes országban, ahol a Watchtower beeteti az államot, hogy ők márpedig egy vallás:

 

"Továbbá a Cohi Towers, néhány vagyonos Jehova Tanúja által alakított szervezet, amely az Őrtorony használatára vásárol épületeket, titokban a lepusztult, 12 emeletes Bossert Hotel megvásárlását fontolgatta, amely 1909-ben nyílt meg a Montague Streeten, Brooklyn Heights belvárosában, egy helyi történelmi kerületben. A Cohi Towers Associates alkalmazása az épületek vásárlására elrejtette az Őrtorony részvételét és elkendőzte a helyi ellenálló csoportoktól, hogy tudják, egy újabb szomszédos épület kerül le az adózók listájáról. Annak érdekében, hogy csökkentsék a Cohi ingatlanadóját a Bossert után, engem bíztak meg, hogy szedjem össze a szükséges információkat, ami ahhoz kell, hogy a hotel felkerüljön a történelmi helyszínek nemzeti katalógusába. Néhány hónap múlva azonban a munkám véget ért, mivel azt mondták nekem, a Cohi szervezet átadta az épületet az Őrtoronynak. Jelenleg az Őrtorony Társulat tulajdonában van csaknem húsz lakóépület Brooklyn Heights-ben, noha 2005-ben néhány épületet eladtak, mivel a szervezet leépítette magát, hogy műveletei költséghatékonyabbak legyenek New York-ban. "

w2_1.jpg

Nos, valószínűlegfeltételezhetőenlehetséges,

 

hogy így kerültek Oroszországban az Oroszországi Jehova Tanúi Egyháznak adományozott,
ÉS EGYÉB ingatlanok
az amerikai Watchtower Inc karmaiba,
amit Putyinbá visszavett, dacára a politikába soha be nem avatkozó Jehova Tanúi által személyesen Neki címzett mintegy nyolcmillió kérő-fenyegető levélkének...

Tehát nem,

nem egy egyedi esetről van szó, hanem egy nemzetközi szinten bevett, tudatos gyakorlatról, testvéreim...

ahogyan a neve is jelzi, ez egy zártkörű részvénytársaság részvényesekkel, kőkemény profitorientációval:

wach_reszveny.bmp


"Tájékoztató a részvényesek számára:"
"Az Őrtorony Társulat nem egy nyilvános imádatnak helyt adó vallási társaság, mint egy egyház, hanem egy üzleti vállalkozás"

 

A többi csak álca...

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr1915417482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leslie07 2020.01.21. 14:05:21

a Cohi Towers, néhány vagyonos Jehova Tanúja által alakított szervezet, amely az Őrtorony használatára vásárol épületeket..... A Cohi Towers Associates alkalmazása az épületek vásárlására elrejtette az Őrtorony részvételét és elkendőzte a helyi ellenálló csoportoktól, hogy tudják, egy újabb szomszédos épület kerül le az adózók listájáról."

Méghogy Isten szervezete,ahogyan azt jehova tanúinak bemesélik. Meg egyedül igaz vallás.

Jól összefoglalt ütős poszt, amit már megszoktunk tőled.

Köszönet az áldozatos munkáért, amit belefektetsz.
süti beállítások módosítása