"Jehova járványt is, és csapást is felhasznál majd."
2020. május 31. írta: a századik juh

"Jehova járványt is, és csapást is felhasznál majd."

armageddonkor.jpg

"Mindenki, aki a JELKÉPES VÖLGYÖN kívül van, meg fog halni Armageddonkor."

"12 1919 óta az Isten védelmét jelképező völgy folyamatosan oltalmat nyújt az igaz imádóknak világszerte. Az évtizedek során a világ sok részén betiltották vagy korlátozták Jehova Tanúi prédikálómunkáját és bibliai témájú kiadványait. Bizonyos helyeken még ma is vannak ilyen korlátozások. Ám bárhogy igyekezzenek is a nemzetek, sosem lesznek képesek megsemmisíteni az igaz imádatot. Jehova erős karja meg fogja védeni a népét (5Móz 11:2).

...

15 Mi történik majd Isten háborújának napján azokkal, akik a védelmet nyújtó nagy völgyön kívül tartózkodnak? Nem árad majd rájuk „becses fény”, vagyis nem élvezik majd Isten kegyét. A harc közelgő napján csapás sújt majd „lovat, öszvért, tevét, szamárcsődört, és . . . mindenféle háziállatot”, melyek a nemzetek harci eszközeit szemléltetik. Minden ilyen harci eszköz „megdermed” majd, vagyis használhatatlanná válik, mintha a hidegtől megmerevedett volna. Jehova járványt is, és csapást is felhasznál majd."

 

 

Nos, akkor miért is várt annyira a műsorwezetőtestület erre a járványra? 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr7815731822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2020.06.01. 06:05:34

Mint ahogy minden csapást, katasztrófát ugyanazért várnak...

a századik juh 2020.06.01. 06:18:29

@HanSolo2020: "Nos, akkor miért is várt annyira a műsorwezetőtestület erre a járványra?"

Azért wárták ezt a járványt olyannyira a wezetők, mert 2013-ban megprófétálták a fentebb idézett cikkben, hogy Jehova járványt fog felhasználni armageddon előtt, és így végre 150 év után fel tudnak mutatni egy darab valamit, ami látszólag teljesült a watchtowerinc 144 000 próféciája közül.

Ugyanakkor ez az egy látszólag beteljesült próféciájuk is kamu abban az esetben, ha megint eltelik úgy pár évtized, hogy nem történt semmi, ez esetben a szokásos hamispróféta-effektus lép életbe, azaz megprófétálnak valamit, de Isten nem engedi, hogy beteljesüljön, és ráadásul még Istent is hamisan vádolták, immár 144 001-edik alkalommal, mert a koronavírus semmiképpen sem "Istentől jövő pestis", márcsak a vírus vírusvolta miatt sem.

2020.06.01. 06:24:44

@a századik juh: Akkor a spanyolnátha, meg az azóta pusztító 1914 járvány is azért volt a világ különböző részein, mert Jehova idézte elő?? Akkor hol van az, hogy ő nem tesz próbára rosszal senkit?? Tiszta katyvasz ez az egyház.

a századik juh 2020.06.01. 06:35:35

@HanSolo2020: "Akkor hol van az, hogy ő nem tesz próbára rosszal senkit?? "

Pontosan!

Hol van az, hogy Jehova nem avatkozhat be csoda útján a történésekbe, mert Sátán rögtön mondaná, hogy: Aha, ez a csoda az én világrendszerem alatt történt, azaz az én érdemem! ennélfogva ha Sátán világrendszerére Jehova járványt küld, akkor Sátán jogosan reklamálhatna, hogy nehogymá' 10 csapás legyen megint, hisz ez az én világrendszerem még!

Innentől fogva pedig 1 lépés, hogy az emberek ne a wuhani piac denevér és kígyóhúsrészlegét hibáztassák, hanem Istent, aki Jehova Tanúi tanítása szerint a járványt küldte. :(

Megtudná Donald Trump, hogy Jehova okozta a járványt, tiltaná is befele a watchtowerincet, amivel már nem egy jó biznisze volt, éppenezért tudja, hogy mekkora adag zsén ül a watchtowerinc… szóval csak óvatosan, kedves wezetők, nehogy kiderüljön, hogy az a jel, amire wártok, vagyishogy majd a politika a hamis vallás ellen fordul az valójában a watchtowerinc globális betiltása lesz...

leslie07 2020.06.01. 23:07:20

@a századik juh: Ha állításuk szerint jehovától jött a vírus,akkor jehova nem lehet az igaz isten, mert jehova tanúi is meghaltak a halálos csapásban.
Ellenben amikor Izrael Istene halálos csapással sújtotta az egyiptomiakat az Isten népét nem érintette.

leslie07 2020.06.01. 23:22:05

Ez benne a csúcs:

8 Mivel Jeruzsálem, vagyis „a város” egy jelkép, mely az égi Jeruzsálemet szemlélteti, „az olajfák [hegye] . . . , amely Jeruzsálem előtt van”, szintén jelképesen értendő. Mit szemléltet ez a hegy? Hogyan fogják „[kettéhasítani] a közepén”? Miért utal Jehova az így keletkezett két hegyre úgy, hogy „az én hegyeim”? (Olvassátok fel: Zakariás 14:3–5.) A Bibliában a hegyek időnként királyságokat, vagyis kormányzatokat jelképeznek. Emellett Isten hegye összefüggésben van az áldásokkal is, és a védelemmel is (Zsolt 72:3; Ézs 25:6, 7). Ezért a Jeruzsálemtől keletre fekvő olajfák hegye, amelyen Jehova áll, az ő világmindenség feletti szuverenitását, legfőbb uralmát szemlélteti.

Egyszerúen elfoglalta jehova a Sion hegyét, az gondolva , hogy megakadályozza ezzel hogy az igaz Isten a Khrisztosz,ahogyan meg lett ígérve, megvesse majd ott a lábát.

a századik juh 2020.06.02. 06:09:09

@leslie07: "állításuk szerint jehovától jött a vírus"

"Istentől jövő pestis"-nek nevezik, a dávidi történet miatt, holott a pestist az baktériumok okozza, nem vírus.
süti beállítások módosítása