Jehova Tanúi, a MAGASABBRENDŰEK!
2020. június 21. írta: a századik juh

Jehova Tanúi, a MAGASABBRENDŰEK!

 

jw_tokeletes.jpg

"18 Tesz-e említést a világi történelem a kereszténység valamelyik vallásfelekezete vagy a zsidóság részéről olyan akcióról, amilyent Jehova tanúi végeznek? Nem! Éppen ezért azok által a tanúk által teljesítette be Jehova a Mikeás 4:1–4-ben közölt próféciát. Így valóban megalapozódott az egyedüli élő és igaz Isten imádata „a hegyek csúcsa felett”, mert magasabbrendűnek bizonyult minden más imádati formánál. És „szilárdan megalapozott” lett, soha nem dől le magasztos helyéről. Felmagasztalják azt Jehova tanúi, s így, jelképesen szólva, „a dombok fölé emelkedik”.

19 Az egyedüli élő és igaz Isten felmagasztalt és így messziről meglátható imádata ezzel javára válik minden nemzet és nép közül való embernek. 1918. február 24-én vasárnap, az első világháború alatt, isteni indításra a The Watch Tower Bible and Tract Society akkori elnöke tartott egy jól kihirdetett előadást az USA California államában Los Angeles városában. Az előadás tárgya lenyűgöző volt, ugyanakkor nagyjelentőségű időket tárgyalt a Biblia szempontjából. A tárgy: „Milliók élnek, akik sohasem halnak meg.” Ez a téma azon a bibliai tanításon alapszik, hogy a „nagy nyomorúságnak” lesznek emberi túlélői, amikor a dolgoknak jelenlegi elítélt rendszere véget ér. (Jel 7:9, 14). Azok a helyeselt túlélők bejutnak Krisztus Királyságának millenniumi korszakába. Annak a kormányzatnak segítségével örök életet nyerhetnek a Paradicsommá alakult földön."

 

 

milliok.jpg

 

Szóval Jehova Tanúi olyannyira magasabbrendűek,

 

hogy 1918-ban

"ISTENI INDÍTATÁSRA"

kiadtak egy tanítást,

miszerint 1918-ban milliók élnek, akik sohasem fognak meghalni.

 

Ez a 102 éves tanítás

valóban szilárdan megalapozza

a Watchtowerinc és a walóság kapcsolatát...

 

100nulla_1.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr8515905494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2020.06.21. 19:53:50

Nem újdonság. Számukra a hitük nem egy a sok közül, hanem a HIT. Az egyetlen igaz, rajtuk kívül meg csak a sötétség van... Alaposan beléjük nevelik ezt a baromságot.

Igazság Kereső 2020.06.21. 23:54:18

@HanSolo2020:

Igen.

A fura, és számomra ironikus, hogy ez a megrendíthetetlen hit megvédhetetlen, ha komolyabb kérdésekre keressük a választ.

Egy Tanú sem védte meg a hitét velem szemben, mindössze elmenekült a kérdések és a vizsgálat elől!

2020.06.22. 05:13:27

@Igazság Kereső: Főleg akkor tudnak nagyon hangosak lenni, mikor arról van szó, hogy milyen közel van Armageddon: "Hát nem látod, milyen állapotban van a világ, tezsvérem?? Múltkor hallottam egy ismerősömtől, hogy a nyári kongin lesz egy olyan előadás, hogy a kő már el is találta a szobor lábát, de az még nem dőlt le..." Ezek a mondatok elhangzottak az egyik tesótól. Azóta eltelt néhány év.
Egyszer pedig egy magát felkentnek nevező illetőtől hallottam, hogy ebből a világból max évek vannak hátra, de 10 év már biztos nem... Azóta eltelt 23 év...

a századik juh 2020.06.22. 06:04:14

@Igazság Kereső: "Egy Tanú sem védte meg a hitét velem szemben, mindössze elmenekült a kérdések és a vizsgálat elől!"

A múltkor megkérdeztem egy teljesen átszellemült wéntestwért, aki Isten népének szervezetéről áradozott, hogy aztán azt tudja-e, hogy ki alapította ezt a szervezetet?

-Jehova!

-Tényleg úgy gondolod, hogy ez a név van beleírva az alapítóokiratba?
-Akkor Rutherford... nem, Russell testvér, csárlsztí...

-Nem, tévedsz...

-Russellpapa! Russellpapa alapította!

-Nem, egy bankár alapította...

-Hitehagyott!!! Segítség, itt egy hitehagyott! Távozz tőlem, Sátán, mert elmédben beteg vagy! Wilági ügyeskedéssel akarod összezavarni a szervezettől jövő fényességes tanítást, hitehagyott!!!

Nem értem, hogy Neked ezek az érvek miért nem felelnek meg... már kezdetektől ezt tanultuk, hogyha nem tudunk érvelni, kezdjünk személyeskedni, nem?
:(

leslie07 2020.06.28. 10:39:03

@HanSolo2020: Múltkor hallottam egy ismerősömtől, hogy a nyári kongin lesz egy olyan előadás, hogy a kő már el is találta a szobor lábát, de az még nem dőlt le..." Ezek a mondatok elhangzottak az egyik tesótól. "

Nos ez könnyen bekövetkezhet, csak fordítva, mint mindig a szervezet próféciáival kapcsolatban. Most is könnyen megtörténhet, hogy a kő,
az artemiszőrtornya-sátánjehovája szervezet bálványszobrát találja
majd lábfejen, és az csúfos véget ér.

leslie07 2020.12.06. 07:09:29

A jehova tanúi esete a "Bogárszemmel 3D" filmre emlékeztet.

A film főszereplője egy imádkozó sáska és egy pillangó története ,valós élete. A filmben az imádkozó sáska jehova papjait jutatja eszembe,akik
a keresztényeknek a földről való teljes kiírtása által látják biztosítva önmaguk számára az örök életet a Földön.

A filmben sikerül is végül az imádkozós sáskának megölni a pillangót, de
magukat a pillangókat soha sem képes teljesen elpusztítani, hogy kiépítse
saját imádkozósáska birodalmát, tudniillik a pillangó még mielőtt az imádkozó sáska áldozatául esett volna biztosította a pillangó populáció túlélését azáltal, hogy lepetézett. Így a gonosz imádkozósáska és a pillangó
közötti harcból hosszútávon mindig a pillangó populáció kerül ki győztesen. Ezért van az, hogy az imádkozó sáskák(jehova tanúi) létszáma soha se éri utol a pillangók(újjászületett keresztények) számát,akiknek
száma az Úr eljövetelekor a nagy nyomorúság után is megszámlálhatatlan
lesz.

Lehet, hogy Keresztelő János is a sáskákban a gonoszt szimbólumát vélte felfedezni, ezért választotta épp a sáskát napi eledeéül a méz mellett?

zoobudapest.com/uploads/articles/91/file/Bogarszemmel_tanari_kezikonyv.pdf

keresemazutam 2020.12.06. 10:03:50

@leslie07:

Ezek a "párhuzamok" már az Őrtorony szintjét is meghaladják! :)
süti beállítások módosítása