Gyűrűk zálogba, avagy a műsorwezetőtestület eljegyzése
2020. október 25. írta: a századik juh

Gyűrűk zálogba, avagy a műsorwezetőtestület eljegyzése

ko.png

"OLVASÓK KÉRDÉSEI

Mire gondolt Pál, amikor azt írta, hogy minden felkent keresztény egy zálogot, egy pecsétet kap Istentől? (2Kor 1:21, 22).

 

 

 

Zálog: Egy forrásmű szerint a 2Korintusz 1:22-ben zálognak fordított görög szó „egy jogi és kereskedelmi szakkifejezés” volt, mely a következő jelentést hordozta: „első részlet, előleg, foglaló, biztosíték, vagyis egy olyan összeg, amellyel előre kifizetik a vásárlási ár egy részét, így jogos igényt támaszthatnak a szóban forgó árucikkre, illetve érvényessé tesznek egy szerződést.”

Jehova a felkenteknek is adott egy zálogot, mely biztosítja őket a jövőbeli jutalmukról.

2Korintusz 5:1–5 szerint a teljes fizetségük magában foglalja, hogy romolhatatlan szellemi testet kapnak, és övék lesz a halhatatlanság ajándéka is (1Kor 15:48–54).

A mai görög nyelvben egy hasonló szóval utalnak az eljegyzési gyűrűre. Erről eszünkbe juthat, hogy a felkentek Krisztus jelképes feleségének a részét fogják alkotni

(2Kor 11:2; Jel 21:2, 9).

letoltes_1.jpg

Pecsét: Régen pecséttel bizonyították a tulajdonjogot vagy a hitelességet, és így érvényesítették a megállapodásokat. A felkentek jelképesen szent szellemmel vannak elpecsételve Isten tulajdonaként (Ef 1:13, 14). Ez a pecsét azonban még nem végleges, csak valamivel azelőtt válik azzá, hogy az érintett személy hűségben meghal, illetve valamivel a nagy nyomorúság kitörése előtt (Ef 4:30; Jel 7:2–4)."

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr3216256834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leslie07 2020.10.25. 06:50:30

Jehova a felkenteknek is adott egy zálogot, mely biztosítja őket a jövőbeli jutalmukról."

Ezért a zálogért a felkentek biztosították jehova örömére a több tízezer gyermekáldozatot, oly módon, hogy beletették a kiadványokba a jehovától jövő azon igényt, hogy a szülők ne engedjék megmenteni gyermekeik életét,mert jehova a leöngyilkolt gyermekek által akar magának "hírnevet" szerezni.

Igazság Kereső 2020.10.25. 17:07:48

Amúgy tényleg egy, a szabadkőművesek jelképét viselő gyűrű díszeleg a kedves műsorvezető testület tagján, vagy tagjain?

Közelebbről nem láttam, de annak tűnik.

Azért ez cseppet sem aggasztó....

a századik juh 2020.10.25. 18:29:38

@Igazság Kereső: Szerintem már lecsiszoltatták róla, ha hagyja a wezetőtestületi esküjük. Az, hogy vajon az eredeti minta mi volt rajta, még a mai napig nem tudjuk, mert annyira értjük az aranygyűrűs férfis szemléltetést, meg a járj utána dolgot... Ugyanis a gyűrűk wezetőről wezetőre szállnak, enyhén okkultista hangulatot csempészve ezzel a szerwezetbe. A szabadkőműves szimbólumok meg egyébként is rendszeresek az Őrtoronyban, nincs abban semmi újdonság. :(

Igazság Kereső 2020.10.26. 00:14:09

@a századik juh:

Az ujján lévő gyűrű nagyon nagyon a szabadkőműves szimbólumra hajaz!

Lehet, hogy kezdettől fogva azok irányítják őket?

Az sokmindent megmagyarázna!

leslie07 2020.10.26. 11:13:47

@a századik juh: Szerintem már lecsiszoltatták róla, ha hagyja a wezetőtestületi esküjük."

Azt nem engedik meg nekik, hisz a gyűrű a kapcsolat a gyűrű szellemével,
aki megvédi őket az igazmondástól. Ez olyan valami, mint a fenevad pecsétje lesz anno.

a századik juh 2020.10.26. 13:15:25

@leslie07: Akkor kapott egy opálosító fedőlakkot, az mehet?

Csak a kő wédelme és a hozzáillő csillogás miatt... :)

Igazság Kereső 2020.10.26. 17:16:13

@a századik juh:

"Akkor kapott egy opálosító fedőlakkot, az mehet?

Csak a kő wédelme és a hozzáillő csillogás miatt... :)"

Hehehe

Igazság Kereső 2020.10.27. 01:51:24

Olvastam nem rég egy interjút, mi szerint egy volt bankár, miután sikerült a titkos társaságok legmélyebb bugyraiba betekintést nyernie, olyan borzalmakat tapasztalt, amitől felfordult a gyomra, majd nagy nehézségek árán sikerült onnan kiszabadulnia.

Ez után mesélte el amiket látott és tapasztalt.

A csoportos orgiáktól kezdve, a legsötétebb Sátán imádó rituálékon kersztül az ember áldozatokig mindent volt "szerencséje" végignézni!!!

Ezt nem bírta tovább, nem erre számított amikor egyre szűkebb kapcsolatokat alakított ki ezekben a körökben.

A magyar milliárdosok is nyíltan közlik, hogy időről-időre meg kell jelenniük különféle "üzleti partikon" ahol nem ritka a legocsmányabb orgiákba csapó féktelenség.

Ha valaki ezeket a partikat vissza utasítja, azt ezen körök kizárják soraikból és az olyan üzletember akár teljesen csődbe is mehet, mert senki sem köt többé üzletet a soraikba nem tartozókkal. És ez még nem emberáldozat.

A bankár hierarchia legtetején(vagy mondhatni erkölcsileg a legalján) minden elképzelhető aljasság megtalálható és ezek szorosan összefüggésébe hozhatók a Szabadkőművesekkel és más titkos berendezkedésű társaságokkal!

Ilyen háttérrel Jehova Tanúi Szervezete maga az Ördög!!!!!
--------

leslie07 2020.10.27. 08:47:37

Ilyen háttérrel Jehova Tanúi Szervezete maga az Ördög!!!!!"

Annak idején amikor az indexen rámutattam, hogy Russell szabadkőműves
jelképeket használt, továbbá spiritiszta volt,azzal hárítottak még az EXJt-blogokon is,,annak ellenére , hogy Drábik János is megírta, hogy a Russell család a "koponya és csontok" vérvonalhoz tartozott azzal hárítottak, hogy
nem lett bizonyítva a szabadkőművessége. Még a Lénárd Gabi néven szélhámoskodó EXJT körökben nagy tiszteletnek örvendő személy is tagadta, hogy Russell szabadkőműves lett volna . Ezt arra alapozta, hogy XY megkeresett egy szabadkőműves fickót, ha Russell szerinte szabadkőműves volt-e anno. A fickó természetesen azt állította, hogy nem. Nos ez volt a bizonyíték. Röhejes. Ezzel szemben Russell szabadkőművesek között tartott beszédében kihangsúlyozta, hogy templomos lovag.

a századik juh 2020.10.27. 12:12:55

@leslie07: "a Russell család a "koponya és csontok" vérvonalhoz tartozott "

"Godwin így emlékezik vissza: „A szabadkőműves-páholy tagja voltam. És bár ez egy testvéri közösségként ismert, amely segítséget nyújt tagjainak, olyan szertartásokat tartottam, melyekben többek között koponyákat és csontokat is használtam, és szellemeket hívtam segítségül. Ezek a szellemek állítólag segítenek a szellemi fejlődésben azoknak, akik kapcsolatba lépnek velük."

w97 12/15 8–10. o.’Megvették az igazságot!’

Igazság Kereső 2020.10.27. 16:56:52

@leslie07:

Russell egyértelműen Szabadkőműves volt.

Mi sem bizonyítja jobban a felállított síremléke!

Igazság Kereső 2020.10.27. 17:07:42

De még az nem is érdekes nekünk, hogy mi vagy ki volt Russell.

Az már nagyon régen volt.

Azóta változhatott volna a helyzet.

Az már fontosabb, hogy napjainkban kikkel van kapcsolatban a Szervezet és így milyen értékeket képviselnek, s valójában milyen indítékok és célok vezérlik a vezetőket?!

Egyáltalán kik irányítják a Szervezetet?

Kik a főrészvényesek?

Valójában úgy tűnik, hogy a vezetőség háttérét és céljaikat tekintve semmi sem változott a kezdetek óta!

a századik juh 2020.10.27. 17:43:34

@Igazság Kereső:

"Egyáltalán kik irányítják a Szervezetet?

Kik a főrészvényesek?

Valójában úgy tűnik, hogy a vezetőség háttérét és céljaikat tekintve semmi sem változott a kezdetek óta!"

Hát biztosan nem a wezetőtestület, ezt leszögezhetjük!

Hamár a kezdeteket említetted, biztosan emlékszel, hogy kezdődött ez az ingatlanmogulság a királyságtermek építgetésével: néhány tehetős testwér kölcsönadott, és visszafizették nekik, megvan?

Most kiderült, hogy a királyságterem-biznisz indulása előtt kb . 50 évvel már rendszeresen a szabadkőművesektől béreltek ingatlanokat.

A wezetők spiritiszta módon viselik az okkult-módon öröklődő, furcsa szimbólumokkal ellátott aranygyűrűiket, ki melyik képességét akarja erősíteni, erről is volt szó, meg most is olvashattuk az Őrtoronyidézetben.

Van 500 részvényes, se több, se kevesebb, zrt, azaz nem kereskednek a részvényekkel, így ugye örökölhető, vagy örökölhető volt egy ideig, valószínűlegfeltételezhetőenlehetséges, hogy nem csak Jehova Tanúi vannak a részvényesek közt, de azért az 500 közül csak kéne legyen benne pár, bár ki tudja, ha testwérek lennének a részwényesek, akkor miért ne lehetne róluk beszélni, vagy információt szerezni, mint ahogy ugye nem lehet...

Folytassam?

leslie07 2020.10.27. 20:06:26

@a századik juh:" Folytassam?"

Igen folytasd légy szives.

Jó lenne elolvasni, miért volt a Rutherford és társai vádirata , az emberiség elleni összeesküvéssel indokolva. Jó lenne megszerezni az 1917 -es jegyzőkönyveket. Rutherford 1917 tavaszán megjósolja, hogy 1918-ban jehova kinyírja az emberiség 2/3-ád, elsősorban a keresztényeket.

Russell az első világháború kitörésekor Rothschild báró kérésének eleget téve előadást tart előbb az USA-ban , majd Oroszországban a zsidóknak,
miközben arra kéri azokat, hogy térjenek vissza,akkor a Rothschild báró tulajdonában lévő palesztín területre, mert onnan kell majd uralni a királynak a földet. Oroszországi útja során találkozik egy török anarchista csoporttal is, nemsokkal utána a törökök lemészárolnak Örményországban
több, mint egymillió zsidót. Ezt követően 1917- tavaszán megjelenik a kétszárnyú nappal és a két kobrakígyóval díszített : temoinsdejesus.fr/CONT/REP/the-finished-mystery-cover.jpg
A könyvet betilták több országban a világon. Rutherfordot és társait
összeesküvés vádjában bűnösnek találja az esküdt szék és elítéli.

'1917-ben világgá kürtölik, hogy ők nem is vallási szervezet:

"Az Őrtorony Társulat nem egy nyilvános imádatnak helyt adó vallási társaság, mint egy egyház, hanem egy üzleti vállalkozás..."

forum.index.hu/Article/viewArticle?a=151981890&t=9003631

watchtowerdocuments.org/documents/1917_Facts_For_Shareholders.pdf

a századik juh 2020.10.27. 22:34:53

@leslie07: Számomra logikusnak tűnik, hogy azok a szabadkőművesek, akiktől elkezdték bérelni az ingatlanokat, rájöttek, hogy bukják a tanúkat, akik eddig évtizedekig fizették nekik a bérleti díjakat, ha építkezni kezdenek.

Kivéve ha... kölcsönadnak a szerwezetnek királyságteremépítkezésre!

Így az évtizedekig bérleti díjakként kapott összeget kölcsönadták a szerwezetnek, kamatra, királyságterem-építkezésekre.

Le van írva a folyamat az Őrtornyokban.

Lett egy watchtower-alág, ami nagyon jó zsét hoz, + úgy csinálták meg a tantételeit, hogy aki eddig a szabadkőműveseken köszörülte a nyelvét, az ezek után majd a tanúkon tegye ugyanezt.

Folyamatos, egyre nagyobb anyagi haszon, és egy jó figyelemelterelő, mi kell még?

Ja, egy wezetőtestület, amely szabadkőműves szimbólumoknak látszó dolgokat visel, és holnapután, ha kell, megújvilágosodnak, hogy egy másik szent könyvet kéne tán követni, nem is a bibliát... :(

Igazság Kereső 2020.10.28. 00:19:53

@leslie07: @a századik juh:

"miért volt a Rutherford és társai vádirata , az emberiség elleni összeesküvéssel indokolva. Jó lenne megszerezni az 1917 -es jegyzőkönyveket. Rutherford 1917 tavaszán megjósolja, hogy 1918-ban jehova kinyírja az emberiség 2/3-ád, elsősorban a keresztényeket."

Nem rég pontosan ezen járt az eszem.

Telepátia? :D

Hol lehet ennek utána olvasni?

Hol van az leírva, hogy ki akarták nyírni a világ 2/3-át?

leslie07 2020.10.28. 06:26:14

@Igazság Kereső: Az, hogy ki akarták nyírni a világ 2/3-át nem szószerint van leírva. Az 1917 tavaszán kiadott a" The Finished Mystery- A beteljesült titok"
temoinsdejesus.fr/CONT/REP/the-finished-mystery-cover.jpg

című könyvben írták le , hogy ezt jehova viszi végbe 1918-ban.

Egy Kovács Zsolt nevű volt tanú kiadott 1997-ben egy könyvet,amelyben
idézi "A beteljesült titok " 1918-ra vonatkozó kijelentését.

Kovács Zsolt:
1914 - Beteljesedett prófécia A Jehova tanúiról

infaustus.wordpress.com/2012/12/08/kovacs-zsolt-1914-beteljesedett-profecia/

Mert ugyebár 1917-ben a "Beteljesült titok " c köny 485. old. a keresztényekelpusztítását Istenre hivatkozva hírdették meg ,de
a hatóságok nem vették be ,hogy Istennek ilyen terve lenne,ezért alaposan utána néztek a díszes társaságnak.

" 1918-ban,amikor Isten elpusztítja az egyházak összes változatát,valamint
az egyháztagok millióit,ha valaki mégis megmaradna,Russel pásztor műveihez fogvisszatérni,hogy megértse a kereszténység letűnését"

Meg kell említeni, hogy ekkor már túl van a világ a Rzusselnek a török anarchistákkal való találkozóján, majd az azt követő több mint egymillió örmény keresztény legyilkolásán.

Azt is meg kell említeni, hogy Rutherford az 1914-es háborút isten háborújának tartotta, ezért azon kívül, hogy kötelezővé tette jehova tanúi számára, hogy harcoljanak a frontokon , a Béthel központban rendszeresen imádkoztak a háborúnak az artemiszőrtornya-sátánjehovája szervezet ördögpapjai számára kívánatos végkimeneteléért.
süti beállítások módosítása