„Wének iskolája”
2021. január 12. írta: a századik juh

„Wének iskolája”

usszazarral.jpg

"Kérdésdoboz

• Amikor egy gyülekezet bírói bizottsága a vádak meghallgatása és a bizonyíték megvizsgálása után úgy dönt, hogy ki kell közösíteni a megvádolt személyt, hogyan bánjanak vele?

A bizottság helyesen teszi, ha beszél az illetővel és közli vele a döntését, vagyis azt, hogy ki kell közösíteni a gyülekezetből.

Meg kell kérdezni tőle, hogy szándékában van-e fellebbezni. "

milliokakikelnek.jpg

- Nos, Századik úr, láthattad és hallhattad az ellened felhozott vádakat, van-e valami kérdésed, hozzáfűznivalód?

-Nos, Béres testvér, el kel mondjam, remek munkát végeztetek! Ugyanakkor feltűnt, hogy olyan "bizonyítékok" sorát vonultattátok fel, amiket én hagytam el "wéletlenül", és csak te, Béres testwér, illetwe a melletted ülő Farkas testwér tudhatott, hisz direkt csak nektek csöpögtettem el...

-Lényegtelen, hogy honnan van az információnk, most a lényeg az, hogy elismered-e ezeket, vagy tagadod?

 

-Tagadom, hogy lényegtelen lenne, miként az te állítod, Béres testwér!

Olyannyira nem lényegtelen ez, hogy szerintem nyugodtan oszlasd fel ezt a bírói bizottságot, azt menjünk haza csicsikálni.

-Figyelmeztetlek, ha nem cáfolod az elhangzott vádakat, akkor meghozzuk a kiközösítésedről a döntést!

kikozositett_1.jpg

-Remek! Már alig várom! De addig is megtennéd, hogy felcsapod a bírói bizottságok wezetésének kiskönywét?

-Nincs is ilyen könywünk!

 

-Perszepersze! A 2. oldalt keresd ki belőle...

-De hát nincs ilyen könyvünk...

-Ez nagyon szomorú dolog, ugyanis én találtam ebben a nem létező könywben egy olyan gondolatot, miszerint nem lehet a bírói bizottság tagja az, aki részt vett az ellenem szóló "bizonyítékok" begyűjtésében, márpedig ti ketten a nektek küldött "bizonyítékokat" használtátok fel úgy, hogy mindketten a bizottság tagjai vagytok, ennélfogva ez a tucadik bírói is érvénytelen... fantasztikusak vagytok!

-Miiiii??? Hooooogy??? Őizé,... hanyadik oldalt mondtad???

 

-A nem létező könywből? A második oldalt...

-[előwesz, megkeres, elolwas, sírni kezd] Ez esetben akkor...

-Ez esetben akkor simán megáll már a zaklatás wádja, elvégre lassan rekordot döntök az ellenem összehívott bíróik számában, ha valakit egytucatszor wádolnak meg egy közösségen belül, és egyszer sem sikerül bizonyítani ellene semmit, abból már simán kihozok egy zaklatási vádat...

egy világi bíróság előtt...

kovezes.jpg

-Hát... ez esetben akkor... lezároma bírói bizottságot, jólvan! De ezzel nincs vége, átadom akkor a bizonyítékokat másoknak, és összehívunk egy fiókhivatali tagokból álló bíróit!

-Nos, sajnos ez már nem lesz lehetséges,illetve lehetséges lesz, de a birói döntését fel kell majd függeszteni addig, amíg a világi bíróság eljárása tart, amit ellenetek indítok levéltitok megsértéséért és zaklatásért. Béres testvér, te pedig rendszeresen munkaidőben kerestél, a per keretében ki szeretném majd deríteni, hogy a munkaadód tudja-e, hogy a munkaidődet rendszeresen a szervezet ügyeinek lebonyolítására használod, és...

-Ezt nem teheted!

-Már miért ne tehetném? Csupáncsak azért, mert te aláírtad, hogy munkaidőd alatt nem használod a telefonodat? 

A "bizonyítékaitok" mindegyike walójában saját magatok ellen bizonyíték... várom akkor az új bírói új időpontját ugyanebben a témában... tuti örülnek majd a fiókhiwatalban nektek... pláne, ha majd az én bizonyítékaimat is meglátják...

-Pfff.... akkor a bírói bizottság ülését lezárom...

-Az baj, mertha lezárod, jegyzőkönywezni kell...

-Pfff.... akkor az ügyedben összehívott bírói bizottságot felfüggesztem... az jó lesz?

-Számotokra igen, jó döntés! Akkor örültem ismét a szerencsének, és ne feledjétek, láttam, honnan vettétek elő a papírjaimat és a "bizonyítékokat", tudtátok, hogy ilyen adatokat nem lenne szabad itt a kisteremben tárolnotok?

gdpr_eu.jpg

-Azonnal hagyd el a kistermet, Századik!

 

-Századik mi?

 

-Századik... khm... testvér!

 

-Rendben, testwér! Kívánom, hogy továbbra is Jehova adjon nektek "bölcsességet és értelmet", szerwusztok!

juheszik_2.gif

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr4916385230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leslie07 2021.01.12. 22:55:50

A jegyzőkönyvből adnak egy példányt hazavinni?

a századik juh 2021.01.13. 04:27:10

@leslie07: Nem, a jegyzőkönyv, miként a neve is mutatja, a jegyzőé, miért kapna belőle más?

leslie07 2021.01.13. 10:10:11

@a századik juh: Ha aláiratják veled, jogod van hozzá, hogy egy példányát megkapd.

Igazság Kereső 2021.01.14. 00:46:34

@leslie07:

Bezzeg a befizetni valók.... LOL

a századik juh 2021.01.14. 10:07:27

@HanSolo2021: ... ami ugye ellentétes a tanítással...

szinuhe1 2021.01.15. 15:54:58

Engem két éve úgy közösítettek ki, hogy még bíróit sem hívtak össze a tiszteletemre. Mikor figyelmeztettek, hogy akasztás jön, arra kértem nagy „tiszteletű és tudású „véneket, támasszák alá érveiket akár egyetlen egy biblia versel is. Mivel nem találtak rá akárcsak egyet is, folytattam, idézzenek társulati kiadványokból, legyen az akár a vének tikos könyvéből (természetesen birtokomban volt) mikor itt is csődöt mondtak, elővették utolsó adu ászukatl, majd a Béte segít nekikl! Egy pár nap múlva jött is az ítélet, legközelebbi összejövetel alkalmával jelentsétek ki x, y már nem JT. Hát ennyi volt közel 30 év után, talán egyszer, ha lesz kedvem és időm megírom részletesebben is okulásul az utókornak !

leslie07 2021.01.15. 20:31:26

@szinuhe1: Hát ennyi volt közel 30 év után, talán egyszer, ha lesz kedvem és időm megírom részletesebben is okulásul az utókornak !"

Nos ezt megköszönnénk, had tudja meg a világ, hogy jehova papjai kik is
valójában.

a századik juh 2021.01.19. 20:40:47

@szinuhe1: "talán egyszer, ha lesz kedvem és időm "

Táwol álljon tőlem, és hasonlóak, de általában az embernek ki kell lépnie a konfortzónájából, [talán egyszer, ha lesz kedvem és időm ] hogy új élményekkel gazdagodjon, és gazdagítson másokat.

:)
süti beállítások módosítása