Szélsőséges-e ez a kiadvány?
2017. április 12. írta: a századik juh

Szélsőséges-e ez a kiadvány?

keresztelkedesbibliaban.jpg

Az IGHAZ VHALLÁS követői Új Világ fordítású Bibliában keresztelnek! Már bocs!

.

.

kozela.jpg

37. sz. Királysághírek

http://wol.jw.org/hu/wol/d/r17/lp-h/1102006290

Nekem anno volt szerencsém vinni ezt az egylapos kiadványt... mit ne mondjak, némi félelemmel terjesztettem, pláne, hogy a királyságszolgálatin a katolikusok ócsárlására helyezték a hangsúlyt, és kifejezetten kiemelték, hogy a vallásos ismerőseinknek adjunk belőle...

"Szega, a szomszédból vagyok, itt egy fecni, amelyik elmondja, hogy elpusztulsz, ha továbbra is katolikus/református/stb maradsz!"

Egy hír az egész világnak

Közel a hamis vallás vége!

▪ Mi a hamis vallás?

▪ Hogyan lesz vége?

▪ Hogyan fogja ez érinteni Önt?

Mi a hamis vallás?

Elszomorítják a vallás nevében elkövetett gaztettek?

Zavarja az igazságérzetét, hogy olyan emberek, akik Isten szolgáinak mondják magukat, részt vesznek a háborúkban, terrorcselekményeket hajtanak végre, és korruptak?

Mi lehet az oka annak, hogy a vallás annyi gondot okoz?

Nem a vallás mint egész hibáztatható a bajokért, hanem csak a hamis vallás. Jézus Krisztus, aki vallásos körökben köztiszteletnek örvend, (aztakutyafáját!!!) arra utalt,(!!! dehogy, a hamis prófétáktól óvott!!!) hogy a hamis vallás gonosz tetteket szül, éppen úgy, ahogyan egy „korhadt fa értéktelen gyümölcsöt terem” (Máté 7:15–17). Lássuk, milyen gyümölcsöket terem a hamis vallás.

A hamis vallás . . .

BELEAVATKOZIK A HÁBORÚKBA ÉS A POLITIKÁBA: (Öööö... most küldettek 8 millió levelet Putyinnak...aki valljuk be, politikus, meg azok közül is mindenki politikus, akiknek küldette a levelet a tanúkkal a Watch Tower, aki nem avatkozik bele a politikába... jaja, A TAGOK AVATKOZTAK BELE!!!)„Ázsiában és másutt is megszokott dolog, hogy

hatalomra éhes vezetők gátlástalanul manipulálják az emberek vallásos érzületét a saját érdekeiknek megfelelően”

 

 

("Jehova Tanúi világméretű kampányt indítanak az oroszországi tevékenységük betiltása ellen", amelynek útmutatójában megnevezik a címzetteket: Oroszország elnöke, miniszterelnöke, külügyminisztere és igazságügyi minisztere...)

— írja az Asiaweek című folyóirat. Ezért így figyelmeztet: „Félő, hogy a világ a feje tetejére áll.” Egy ismert amerikai vallási vezető így nyilatkozott: „A terroristákat meg kell ölni, hogy ne ölhessenek meg több embert.” Mi tehát az általa javasolt megoldás? „Az Úr nevében el kell törölni őket a föld színéről.” A Biblia ellenben azt mondja, hogy „ha valaki azt állítja: »Szeretem az Istent«, és mégis gyűlöli a testvérét, akkor az hazug” (1János 4:20). Sőt, Jézus arra buzdított, hogy még az ’ellenségeinket is szeressük’ (Máté 5:44). De álljunk csak meg egy pillanatra. Hány olyan vallás van, amelynek a tagjai nem vesznek részt a háborúkban?

(És hány olyan, amelynek tagjai készen állnak arra, hogy kínozzák, majd megöljék az embereket?)

http://aszazadikjuhblogja.blog.hu/2017/03/05/jehova_tanui_akik_keszen_allnak_arra_hogy_megoljek_az_emberek_harmadreszet

HAMIS TANÍTÁSOKAT HIRDET:

(JEHOVA TANÚI TÉVES IDŐPONTOKRA VÁRTÁK A VILÁGVÉGÉT?

  • ...
  • w13 1/1 4–8. o. - Őrtorony – 2013)

A legtöbb vallás azt tanítja, hogy a lélek vagy a szellem az ember láthatatlan része, mely tovább él a fizikai test halála után. Ez által a tanítás által számos vallás pénzt csikar ki a híveiből, felszámítva az eltávozott lelkekért mondott imákat. Pedig a Biblia mást tanít. „Amely lélek vétkezik, az hal meg” (Ezékiel 18:4). „Az élők tudják, hogy meghalnak, de a halottak semmit sem tudnak” (Prédikátor 9:5). Jézus azt tanította, hogy a halottak fel fognak támadni, márpedig ha az embereknek lenne halhatatlan lelkük, akkor erre semmi szükség sem lenne (János 11:11–25). Tanítja az Ön vallása, hogy a lélek nem hal meg?

wen_1.jpg

MEGTŰRI A SZEXUÁLIS ERKÖLCSTELENSÉGET: (Cöcöcö... miért is támadták a "két tanús" szabályt a Watch Tower belső szabályzatában a hatóságok? Hogy a szexuális erőszakkal vádoló személy hozzon még egy tanút is, ugye? 1006 elkendőzött szexuáls visszaélés csak az Ausztrál fiókhivatal területén, 10+ milliók pedofil perekre a Watch Tower zsebéből, vagy nem?)A nyugati országokban egyes vallási csoportok homoszexuális férfiakat és leszbikus nőket is pappá szentelnek, ezenkívül szorgalmazzák, hogy a kormány ismerje el az azonos neműek házasságkötését. Még olyan egyházak is, amelyek elítélik az erkölcstelenséget, szemet hunynak afelett, hogy vezetőik gyermekeket becstelenítenek meg. (Jaja, miként a Watch Tower is, erről több ítélet is van) De mit tanít a Biblia?

Egyértelműen fogalmaz: „Ne vezessenek félre titeket. Sem paráznák, sem bálványimádók, sem házasságtörők, sem természetellenes célokra tartott férfiak, sem férfiakkal háló férfiak . . . nem fogják örökölni Isten királyságát” (1Korintusz 6:9, 10). Ön is ismer olyan vallásokat, amelyek elnézik a szexuális erkölcstelenséget? (Igen, Jehova Tanúit, akik a Watch Tower emberi vezetőit követik, és ezáltal felülíratják velük a bibliát.)

Mit tartogat a jövő azoknak a vallásoknak, amelyek rothadt gyümölcsöt teremnek? Jézus megmondta, hogy „minden fát, amely nem terem jó gyümölcsöt, kivágnak és tűzbe vetnek” (Máté 7:19). Eszerint a hamis vallás bizony el lesz pusztítva! De hogyan és mikor? A Bibliában, a Jelenések könyvének 17. és 18. fejezetében feljegyzett prófétai látomás választ ad erre a kérdésre.

                                 WATCH TOWER

tuz_1.gif

Hogyan lesz vége a hamis vallásnak?

valodi_szornyeteg_1.jpg

Képzeljük magunk elé a következő jelenetet: egy félelmetes, hétfejű és tízszarvú vadállat hátán egy szajha ül (Jelenések 17:1–4). Vajon kit jelképez a szajha? Azt tudjuk róla, hogy hatalma van „a föld királyai felett”. Bíborruhát visel, füstölőszert használ, és rendkívül gazdag. Továbbá „az összes nemzetet” félrevezeti, azáltal hogy spiritizmust gyakorol (Jelenések 17:18; 18:12, 13, 23). A Biblia több támpontot is ad ahhoz, hogy lássuk, ez a szajha egy olyan vallásszervezet, mely az egész világot behálózza. Nem egy bizonyos vallást jelképez, hanem mindazokat a vallásokat, amelyek rothadt gyümölcsöt teremnek.

A vadállat, melyen a szajha ül, a világ politikai hatalmait ábrázolja (Jelenések 17:10–13).*A hamis vallás ennek a politikai vadállatnak a hátán ülve megpróbálja befolyásolni a vadállat döntéseit, és irányítani, hogy merre tartson.

Ám hamarosan meglepő fordulat következik be: „A tíz szarv pedig, melyet láttál, és a vadállat, ezek meg fogják gyűlölni a szajhát, s elhagyottá és mezítelenné teszik, és megeszik a húsát, és teljesen elégetik őt tűzzel” (Jelenések 17:16). A világ politikai hatalmai hirtelen, megdöbbentő módon a hamis vallás ellen fordulnak, és teljesen megsemmisítik! Vajon mi indítja majd őket erre? A Jelenések könyve szerint „Isten adta a szívükbe, hogy megvalósítsák gondolatát” (Jelenések 17:17). Igen, Isten felelősségre vonja a hamis vallásokat mindazokért az aljasságokért, melyeket azok az ő nevében követtek el. Érvényre juttatja a tökéletes igazságosságot, és a hamis vallás politikai szeretőivel hajtatja végre a halálos ítéletet.

Mit kell tennie Önnek, ha nem akar a hamis vallás sorsára jutni? „Menjetek ki belőle, népem” — mondja sürgetőn Isten hírvivője (Jelenések 18:4).

Igen, most kell otthagyni a hamis vallást!

De hová lehet menekülni? Nem az ateizmusba, hiszen annak sincs jövője (2Tesszalonika 1:6–9). Egyedül az igaz vallás nyújthat menedéket. De miről ismerhető fel?

Miről ismerhető fel az igaz vallás?

Milyen jó gyümölcsöket kell megteremnie az igaz vallásnak? (Máté 7:17).

Az igaz vallás . . .

jehova_bolgog_nepe.jpg

TAGJAI KÖZT SZERETET VAN: Az igaz vallás gyakorlói „nem része a világnak”, nem válnak megosztottá attól, hogy eltérő származásúak, vagy hogy más a kulturális hátterük, továbbá ’szeretet van köztük’ (János 13:35; 17:16; Cselekedetek 10:34, 35). Nemhogy nem ölik meg egymást, de még meghalni is készek egymásért (1János 3:16).

TAGJAI BÍZNAK ISTEN SZAVÁBAN: Az igaz vallás nem a ’hagyományokra’ és ’emberek parancsaira’, hanem Isten Szavára, a Bibliára alapozza a tanításait (Máté 15:6–9). Hogy miért? Mert „a teljes Írás Istentől ihletett, és hasznos a tanításra, a feddésre, a kiigazításra” (2Timóteusz 3:16).

jwiskola.jpg

MEGERŐSÍTI A CSALÁDOKAT, ÉS MAGAS ERKÖLCSI IRÁNYADÓ MÉRTÉKEK KÖVETÉSÉRE BUZDÍTJA TAGJAIT: Az igaz vallás arra tanítja a férjeket, hogy ’úgy szeressék feleségüket, mint a saját testüket’, segít a feleségeknek, hogy ’mélységes megbecsülést’ fejlesszenek ki a férjük iránt, és arra neveli a gyermekeket, hogy ’engedelmeskedjenek szüleiknek’ (Efézus 5:28, 33; 6:1). Azoknak pedig, akikre nagyobb felelősséget bíztak, példát kell mutatniuk erkölcsös életükkel (1Timóteusz 3:1–10).

torpno_1.gif

Van-e olyan vallás, amely megfelel ezeknek a követelményeknek? Egy 2001-ben kiadott könyvben ez olvasható: „Ha többen követnék Jehova Tanúi tanításait és életvitelét, meg lehetett volna akadályozni a holokausztot, és soha többé nem sújtanák népirtások a világot” (Holocaust Politics).

 

 

Jehova Tanúi a világ 235 országában nem csupán beszélnek a Biblia erkölcsi irányadó mértékeiről, hanem azok szerint is élnek.

 

Arra buzdítjuk Önt, hogy kérjen segítséget Jehova Tanúitól, hogy megtudhassa,

mit vár el Öntől Isten,

és így elfogadható módon imádhassa őt.

 

Ideje cselekedni.

 

Ne késlekedjen.

 

Közel a hamis vallás vége!

(Sofóniás 2:2, 3).

Ha szeretne többet tudni Jehova Tanúi Biblián alapuló üzenetéről, bátran írjon nekik az alábbi címre.

□ Szeretnék egy példányt a Kitartóan virrasszatok! című füzetből, anélkül hogy ezzel bármiféle kötelezettséget vállalnék.

□ Kérem, keressenek fel ingyenes házi bibliatanulmányozás végett.

 

Nos, szélsőséges, vagy sem?

A tárgyaláson azt kérdezte a tanúkat védő ügyvéd, hogy mi változott az engedélyezésük óta, hogy most meg szélsőségeseknek tartják őket?

Én azt válaszolnám, hogy azóta sok-sok-sok kiadványt jelentettek meg, és AZOKKAL van baj, ez változott, ügyvéd úr, ha eddig ez még nem jött volna át Önnek...

A képek és a kékek betoldásán kívűl semmit nem változtattam a szövegen, szokásom szerint!

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr2012418629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leslie07 2017.04.18. 13:30:41

A tárgyaláson azt kérdezte a tanúkat védő ügyvéd, hogy mi változott az engedélyezésük óta, hogy most meg szélsőségeseknek tartják őket?

Nos , amikor a jehova egyházának a bejegyzését kérték ,akkor csatoltak
egy néhány kidványt is, mely jehova szervezetét a legjobb színben
igyekezett feltuntetni.

Csakhogy kozben tortént valami. A magát legigazabbnak meghírdetett
szervezet irányítói Moszkvában egy ingatlanprivatizációs csalás által
a hatóságok látókorébe kerultek. Talán valakiben felmerult a gyanú, hogy mégsem olyan makulátlan ez a szervezet , mint ahogyan azt
a bejegyzését kéro bedványában feltuntette.

És utánna néztek egy kicsit jobban. Mostmár nemcsak azokon a kiadványokon keresztul, amelyeket gondos megválogatás után
a hatóságokhoz eljutattak, hanem a tobbi kiadványuknak is utánna néztek. Ekkor derult ki, hogy a bejegyzési kérelemhez csatolt, bemutatkozó irodalmukon kívul, számos olyan kiadvány kerult terjesztésre Oroszországban, amelyek szélsoséges , mások irányában
gyuloletkelto kijelentéseket tartalmaznak. Ezekbol megállapíthatták
a hivatalnokok, hogy csúnyán becsapták oket, ami elegendo okot szolgáltat a hatóságoknak, e vallásszervezetként magát hírdeto
gonosz tanokat hírdeto pénzszedo automattara emlékezteto társaságnak az átvilágítására.Az orosz hatóságok megdobbenéssel
tapasztalták, hogy az USA bíróságai is elmarasztalták már ezt a szervezetet a pedofil delikvenseknek a torvény képviseloi elol való
tudatos bujtatása miatt. Ez pedig nem jó ajánlólevél az Ortorony szervezet számára Oroszországban. Foleg, ha azt is felfedezték, hogy
mennyire azonosultak a szervezet irányítói a harmincas években a Német nemzeti szocialista eszmékkel.

Ahogyan mondani szokták, nincs olyan titok, amely napvilágra ne jonne
elobb utóbb.

a századik juh 2017.04.19. 20:39:50

@leslie07: Hogyan csaltak az ingatlannal??

Virágvirág 2017.04.21. 21:50:44

@a századik juh: @leslie07: Hogyan csaltak az ingatlannal??

Én is szivesen olvasnám a választ.

a századik juh 2017.04.22. 06:40:27

@Alvirág: Információim szerint egy bevett szokásukat nem nézték jó szemmel. Tudjuk, hogyha az ingatlanpiaci helyzet úgy hozza, a profitorientáltaknak semmi sem szent, nem titok, hogy új királyságtermeket is eladnak, amiért testvérek küzdöttek, ha jó profit néz ki, a gyülekezet meg járjon másik településre királyságterembe... kb ez történt Oroszországban is, annyi különbséggel, hogy egy privatizált területet szerzett meg az egyház valaki elöl, akinek ez fájt, dehát egyház, előnyben kell részesíteni privatizációkor, nincs kecmec,ráadásul nonprofit is... csakhogy pár év múlva tizenhuszonharmincszoros áron kínálta fel az ingatlant a nonprofit szervezet, amit Oroszba nem néztek jó szemmel, és meg is találták azokat a dokumentumokat a házkutatásnál, amikben a Watchtower utasítgatja az Orosz fiókhivatalt, hogy mit és hogyan tegyen, az Orosz törvényeket áthágva. Ezekre a dokumentumokra kérdezgetett rá a bíró szisztematikusan. Tehát pusztán üzleti érdekből kihasználta a vallási mivoltját a szervezet, hogy anyagi haszonra tegyen szert, ami törvénytelen, hiszen gyakorlatilag csalás. Volt hasonló Magyarországon, egy karitatív szervezet az adományokként kapott tartós élelmiszereket eladta... nagyban ugyanez történt az említett ingatlannal is, plusszba ez nagyon szúrta azok szemét, akiknek szintén kellett volna az az ingatlan, de egy amerikai nonprofit vallás beelőzte őket. Az ügy részletei körül még sok a kérdőjel, de miként Russell csodabúzájánál átjött, itt is átjön a szervezet mindenekfeletti pénzéhsége. A szélsőségesség megállapításához kellettek az átláthatatlan és törvénytelen pénzügyek, miként a terrorszervezeteknél is, és ez az ingatlanügy megágyazott ennek. Sajnos konkrétabbakról nincs infóm, de szerintem nemsoká értesülünk majd ezekről, mert Oroszország a nemzetközi betiltást szeretné elérni az EJEB-án, és olyan és annyi bizonyítékuk van, hogy ez szerintem össze is fog nekik jönni.

leslie07 2017.04.23. 07:11:08

@Alvirág: Privatizáció által jutottak hozzá jóval a valós érték alatt, azután,
tobbszoros áron értékesítették. Nos ez az, amit egy magát nonprofitnak beállító vallásszervezet nem tehet.

leslie07 2017.04.23. 09:22:01

Eljott a szabadulás ideje jehova tanúi számára Oroszországban!

Az Orosz Legfelsobb Bíróság határozata, amellyel betiltja jehova szervezetének jogi személyeit

óriási terher alól mentesíti jehova tanúit, anélkul, hogy korlátozná a tanúkat az igaz Isten Khrisztosz

igaz tanításának kovetésében.

Már onmagában a szervezet ingatlanjainak az elkobzása mentesíti a tanúkat az anyagi tehertol,
amely ezeknek az ingatlanoknak a mukodtetési(futés, villanyszámla, állagmegorzés) kapcsán
a tanúkra hárultak.

Nem kell tobbé hatalmas osszegeket jutatni a szervezet rendelkezésére a kongresszusok alkalmából.

Nem kell tobbé pénzuket adományozni olyan Ortorony kiadványok készítéséhez, amelyek szélsoséges,
, gyuloletkelto, hagvételuk , és hazug állításaik miatt a szemétbe valók.

De említést kell tenni a jehova szervezetére mért csapás szellemi hasznáról is.

A jehova nevu szervezetére mért vereség Oroszországban elgondolkodtatja jehova tanúit,
hogy valóban jehovának kell-e továbbra is engedelmeskedniuk, ill. jehova pajainak az utasításait
kell-e kovetniuk. Ez lehet egy olyan figyelmeztetés jehova tanúi számára az egész világon, mint
a jeruzsálemi zsidók számára volt elozetes figyelmeztetés a Titusz serege által i. sz 66 -ban tortént
Jeruzsálem városának a bekerítése. Még mielott a csapások jehova szervezetére zúdulnak az egész világon,
el kellene gondolkodni jehova tanúinak, ha nem lenne e bolcs dolog elhagyni jehova szervezetét, hisz azok a bunok, amelyek miatt az Orosz Legfelsobb Bíróság betiltotta Oroszosrszágban jehova szervezetét, elgondolkodtatóak nemcsak kivulállók, de jehova tanúi számára is.

2. Kor. 6: 11-18

Ezékiel 13:14-23

Mit tehetnek jehova tanúi miután elhagyták jehova szervezetét.

Azokat az anyagi javakat, amit eddig jehova szervezetének a fenntartására áldoztak,
ezek utás saját családjuk oromére és boldogulására használhatják. Ezenkivul segíthetnek
a szegény sorsú embereknek, amit az ÚR Khrisztosz fontos keresztényi cselekedetnek
tartott.

DE rendkivuli alkalom ez , hogy ismét megvizsgálják a Szentírást, félretéve az ÚVFerdítésu
hamisbibliát, és a szervezet ordogpapjainak hazugságai helyett az igaz Isten Khrisztosz
igazságait ismerhetik fel benne. megtanulják Krisztus tanítása alapján befogadni a legszentebb
Szellemet , aki kuldetéséhez híven segít majd nekik megszabadulni korábbi buneiktol, amelyektol
jehova szervezetében nem voltak képesek megszabadulni. Ezek után nem kívánják majd Abaddont királyuknak, de még a hátuk kozepére se, és utálattal tekintenek majd arra az idore, amikor engedték
magukat jehova ordogpapjai által megtéveszteni, és gonoszként tekintettek minden emberre, aki
nem kovette jehova ordogpapjinak a tanítását.

Egyszóval jehova tanúi elott az Orosz betiltás kapcsán boldogabb jovokép tárul fel, amennyiben
elvetik jehova ordogpapjainak hamis , gyuloletkelto tanítását, és megtérnek az igaz Istenhez a Khrisztoszhoz, lekeik teremtojéhez és igaz hu pásztorához, ahogyan azt az apostol tanácsolja:

2. Kor. 6: 11-18.

Virágvirág 2017.04.24. 08:17:40

@a századik juh:
@leslie07: Ejha, nem tudtam erről az ingatlanbizniszről, de úgy tűnik, azt kapták, amit megérdemeltek. Az áldozatokat viszont sajnálom, a semmiről nem tudó szerencsétlen egyszerű testvéreket, akik tiszta szivből hiszik, hogy jó helyen vannak.

a századik juh 2017.04.24. 08:45:04

@Alvirág: Megértem és osztom az érzéseidet, remélem átjött, hogy nem ellenük, "a semmiről nem tudó szerencsétlen egyszerű testvérek" ellen irányul a blog, hanem azok ellen, akik irányítják és működtetik ezt a "a semmiről nem tudó szerencsétlen egyszerű testvéreket" kihasználó szervezetet.

Hozzáteszem, a kiadványok nélkül, egy szál nem ÚVF bibliával továbbra is összejöhetnek majd magánházaknál, olvashatják és megvitathatják a bibliát, és megoszthatják a benne találhatóakat másokkal.

Mindezt azonban Watchtowermentesen kell tenniük, nem Watchtower-épületekben, nem Watchtower bibliákkal és segédeszközökkel, zéró JW.ORG jelkép.

leslie07 2017.04.24. 21:30:52

@Alvirág: Egyenlore úgy tunik, hogy a tanúk nem áldozatok.
A Legfelsobb Bíróság ugyelt arra, hogy az ítélet nem a tagokat, hanem
a jehova szervezetét , annak a szélsoséges másokkkal szemben gyuloletkelto tanítását ítélték el. A tanúk számára elony is származhat
ebbol, hisz a szervezetenek a tanúkkal szemben sem adtak szabad kezet.
Nem lesz megengedett ezek után Oroszországban elszakítani a családokat csak azért, mert a család valamelyik tagja nem akar jehova tanú maradni.
süti beállítások módosítása