Egy "jövőbetekintő" agymenésem 2015-ből, (Joker blogjáról,) a királyságteremben tapasztaltak miatt...
2016. április 17. írta: a századik juh

Egy "jövőbetekintő" agymenésem 2015-ből, (Joker blogjáról,) a királyságteremben tapasztaltak miatt...

"Ez csak egy egyszerű "dal", semmit nem akar... néha ilyen is kell" (L.L.)

A képek (többnyire) a Watchtower zrt "szellemi" tulajdonát képzik, ami nem azonos semmilyen vallással... ez egy amerikai cég...)

marci_es_zsofi.jpgKedvenc bibliai szereplőid?

Marci és Zsófi

..................................................................................................................................................................


Ezt nemrég olvastam egy királyság teremben, az előző gyülekezetből otthagyta valaki az énekeskönyvét, a hangosítópulton volt, kinyitottam, mert jó szokás szerint ugye bele kell írni a nevet minden könyvbe (már aki könyvet használ).

Ott volt benne egy lap, pár bibliai kérdéssel, ami nyilván a gyermek lefoglalását szolgálta az összejövetel alatt. Persze a név is ott volt.

Mivel többet is megtudtam a kelleténél, vissza is tettem az énekeskönyvet. Azonban, mint látjátok, nem tértem napirendre még a dolog fölött. Elkezdtem gondolkozni, mi lesz itt 5-10-15 év múlva. Persze, sok minden nem változik: a mostani koordinátor és családja, barátai, üzletfelei lesznek még mindig vének, hiába várnak sokan Jehovára. Sőt, hamarosan kinevezik az első kisegítőszolgákat abból a generációból, akik ilyen rajzfilmeket látnak majd, utána meg vének lesznek...

Rajzfilmekkel tanítják a juhokat, akik, mint hírnökök, olyan gügyék a vezetőtestület szerint, hogy önálló tanúskodás helyett azt kéri tőlük, hogy: TESTVÉR/TESTVÉRNŐ! FOGJAD A TABLETEDET, ÉS NE SZÓLJ SEMMIT, MAJD MI TANÚSKODUNK HELYETTED, MERT MÁR EZT SEM TUDOD NORMÁLISAN MEGTENNI, szánalmas! DE HÁLA JEHOVÁNAK ÉN OLYAN HŰDEÉRTELMES MŰSORVEZETŐTESTÜLET VAGYOK, HOGY MEGOLDOM, TE CSAK VEGYÉL TABLETET, FIZESS ELŐ A NETRE, ÉS CSAK ANNYI A DOLGOD, HOGY KIHÍVOD A HÁZIGAZDÁT, HOGY EGY RÖVID IDŐRE A MI OKTATÁSUNKBAN LEGYEN RÉSZE, ÉS NE TE SZÁNALMAS MEZEI HÍRNÖK BESZÉLJ SÜLETLENSÉGEKET, MIATTAD HANYATLIK AZ EGYHÁZ, TE TEHETSÉGTELEN JUHOCSKA!!!
TABLETED SINCS?????? TÁVOZZ TŐLLEM SÁTÁN!!!!!
jezus_tablet.jpg
Nos, a fentebbiek valójában nincsenek leírva a Társulat részéről, akik rajzfilmekkel tanítják a jövő véneit:


Hogyha Jézus és az atyja kapcsolatát kell szemléltetni, akkor az előadó feltartja nagyméretű tabletjét, és mutat egy képet Marciról, és az apukájáról, akinek ugye nincs neve.

Ha az adományelrendezést szeretnék kiemelni, készítenek egy rajzfilmet, amiben Zsófi szeretne enni egy fagyit a zsebpénzéből, mert a fagyiskocsi pont a JW.ORG-TEREM (!!! ez van a rajzfilmben!!!) jw_org_terem.jpg előtt áll. De mivel látja, hogy anyukája és apukája rendszeresen adakozik, ezért inkább ő is bedobja a zsebpénzét az adományládába.

Ha a varázslást akarják elítélni, készítenek egy rajzfilmet, amiben Marci egy műanyag, harcos varázsló-bábút, egy sparlockot sparlock.jpg  kap KÖLCSÖN az egyik óvodástól.

Anyja megfélemlíti, Marci hatalmas kígyókat, és halált vizionál marci_kigyo.jpg  ezért Marci anyja nyomására KIDOBJA A KUKÁBA a kölcsönkapott játékot, mert nem szeretné, hogy Jehova szomorú legyen.

Mivel Marci csokornyakkendőben jár gyülekezetbe, egyre több Tanún látni csokornyakkendőt.

A Tanúk kislányaikat Zsófinak öltöztetik, fiaikat Marcinak.

Egyes fiókhivatalokban vannak olyan fotózkodási lehetőségek, ahol Marci, Zsófi, és a névtelen szülei állnak életnagyságban, és a látogatók bedughatják a fejüket a bábuk arcára vágott lyukon, és így fotózkodhatnak.

Azon gondolkodom, nemsokára, vagy amikor az első rajzfilm-nemzedék gyerek vén lesz, a jw.broadkasting is rajzfilm formájában jelentkezik, mert másképp semmiképp sem tudják megoldani a fekete testvér óramutogatási-reflexének megszüntetését.

Egyszerűen majd anya és apa vezeti a műsort, Zsófi és Marci meg riporter lesz, miközben a stúdióban 7 rajzolt aranyszínű fényben úszó fehér (bocs, 6 fehér, és egy fekete) galamb repdes, szimbolizálva, hogy ami történik, a vezetőtestület jóváhagyásával történik.
Ha rajtam múlna, én rajzolnék aranyórát a fekete galamb szárnyára :-)

Az egész TV rajzfilm lesz, sokkal jobban lehet majd ábrázolni az egységet és a szeretetet, ami a szervezetben van.

A kistermekben nagy piros fotelek lesznek, amit bűnbánó fotelnek neveznek majd, mert Marci is ilyenben gyónta meg a bűneit, és ébred világosságra általában.

Az egység érdekében bevezetik, hogy a Tanú-szülők gyermekeit csak Zsófinak, és Marcinak lehet hívni, mert büszkeségre vall különleges neveket adni a gyermekeinknek, és ezáltal kiemelni őket a szürkeségből: Isten szolgája alázatos és egyszerű: a bibliában is benne van, hogy Jehovától kapta nevét minden család, és mivel a szervezet ugye egyenlő Jehovával, ezért bölcs dolog akár átkeresztelni is a meglévő, nem ilyen névre hallgató gyermekeinket.


A gyülekezetekben nem fog tanítani senki a testvérek közül, kivetítővel vagy hologrammal apa lesz a társulati tanító, és így kiküszöbölik a vének tanítási hibáit is. Megvalósul az egységes oktató!!!

Így a jó képességűek nem fognak elszállni maguktól, mint pl, Kelemen b. az idei kongresszuson.

A gyengébb képességűek pedig nem fognak rettegni, ha programot kell tartani. Mindenki jól jár.

Azokat a testvéreket, akik azt hangoztatják, hogy ennyi erővel nem is kéne eljárni az összejövetelekre, VETÍTÉST NÉZNI, azokat kiközösítik.

A bírói bizottság 3 kivetített apából fog állni, akik minden szervezeti tanítást ismerő szoftverek lesznek, és csak előre beállított értékű, általában minimum 1dl sós folyadék érzékelése esetén nem közösítik majd ki a testvéreket, mert egy bűnbánó személy minimum 1dl-t tud sírni. Az egyszemű testvéreknél az értéket természetesen megfelezik.
(Sajnos egy rövid ideig majd szünetel a szolgáltatás, mert szoftvert kell frissíteni, 1-és 2 dl közötti értéket fogadnak csak el, mert sok "hitehagyott lázadó" rájött, hogyan lehet kijátszani Istent: egyszerűen bepisiltek a királyságterembe, az is folyadék, és sós.. megbánásnak minősítették!!!)  pisil.jpg

Lesz majd revideált 16.3-as újvilág fordítású újvilág fordítás revideált kiadásának képes változata, amiben a főszereplőt mindig Marci játssza: ő lesz Mózes, de Jézus is...

Zsófi meg szívesen lenne szajha, zsofi_szajha.jpg Ráháb példáján, de már azóta új világosság van, az eredeti szövegben szereplő s'ajh'a szót eddig tévesen fordította minden élő ember a világon a testét áruló asszonynak, mert az jelenthet olyan asszonyt is, aki este árul a piacon, nyilvánvalóan azért, mert nappal olyan sok mindennel foglalkozott, pl. prédikált Istenről, hogy a megélhetésére csak esténként tudott gondolni, termékeit este árulta.
Valószínű, feltételezhető, elképzelhető, hogy Pál, aki sátorkészítő volt, szintén éjszaka dolgozott. Milyen hálásak lehetünk Jehovának, hogy tudjuk, Jézus ősanyja nem egy szajha, hanem egy dolgos, napközben prédikáló, éjszaka pedig a piacon a saját termesztésű portékáit áruló őstermelő volt.

A jw.org-ról mindenki tudni fogja majd, hogy Zsófi és Marci kezdőbetűit rejti a jw. Hogy ez hogy lehet? Nos, Zsófi, az valójában dzsófia, azt angolul ugye j-vel kell írni, azaz jófia. A W pedig egy fordított M, ami utal Marci játékosságára. Ennyi.

antiMarci :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr348635178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nicku · http://kharapisztisz.blog.hu/ 2016.04.17. 17:38:14

Emlékszem erre az agymenésedre. :) Elég durvára sikerült, annyi biztos.
Egyébként, az, hogy egy kölcsön kapott dolgot egy JT anyuka csak úgy kidobhat, azért nem semmi. Amikor az unokahúgomnak odaadtam, hogy megnézze a Hófehérke és a hét törpe című 1937-es Disney mesét, amiben a boszi hívta a gonosz erőit, a húgom fogta és egy az egyben kérdezés nélkül kidobta a szemétbe!

a századik juh 2016.04.17. 18:52:07

@nicku: Igen, elnézést kérek érte.

Nagyon remélem, hogy tévedni fogok, és SEMMI nem valósul meg belőle. A pisilős dolog egy érdekes kiközösítési eljárás folyománya... :-)

Teljesen szubjektív dolog alapján döntenek a vének a megbánásról, van, aki telesírhatja a kistermet, és csak azért is kiközösítik, míg más simán lehülyézheti a komplett bírói bizottságot, és azt is a megbánás jeleként tekinthetik... :-(

leslie07 2016.04.17. 23:31:18

Hogy lehet az, hogy ezt eddig nem találtam meg.

Szerintem hatásos osszefoglaló ,ami a témát
tukrozi.
süti beállítások módosítása