Armageddon kezdete és szereplői a Watchtower Inc. szerint.
2016. július 01. írta: a századik juh

Armageddon kezdete és szereplői a Watchtower Inc. szerint.

ensz_es_a_hamis_vallasok.jpg

"5 A vallások megtámadása. Gondoljunk arra, mit írt Pál: „Amikor azt mondják: »Béke és biztonság!«, akkor hirtelen pusztulás jön rájuk egy szempillantás alatt”. Ahogy a villámlás után rögtön mennydörgés következik, úgy a „béke és biztonság” kijelentése után is „egy szempillantás alatt” „hirtelen pusztulás” jön. Mi fog elpusztulni? Először „Nagy Babilon”, a hamis vallás világbirodalma, melyet úgy is neveznek, hogy „a szajha” (Jel 17:5, 6, 15). A kereszténységnek és az összes többi hamis vallásszervezetnek a pusztulása jelzi majd a „nagy nyomorúság” kezdetét (Máté 24:21; 2Tessz 2:8). Sokak számára ez váratlan esemény lesz. Miért? Mert egészen addig „a szajha” királynőnek képzeli magát, és azt hiszi, hogy „kesergést soha nem [fog] látni”. De hirtelen rádöbben majd, hogy túlságosan magabiztos volt. Pusztulása gyors lesz, mintha csak „egyetlen napon” történne (Jel 18:7, 8).

6. Ki vagy mi fogja megtámadni Nagy Babilont?

6 Ki vagy mi fogja megtámadni Nagy Babilont? Egy tízszarvú „vadállat”. A Jelenések könyve arra utal, hogy a vadállat az Egyesült Nemzetek Szervezetét (ENSZ) jelképezi. A „tíz szarv” pedig a „skarlátszínű” vadállatot támogató összes jelenlegi politikai hatalmat szemlélteti (Jel 17:3, 5, 11, 12). Mennyire lesz pusztító a támadás? Az ENSZ nemzetei el fogják venni a szajha vagyonát, felfalják őt, és „teljesen elégetik. . . tűzzel”. (Olvassátok fel: Jelenések 17:16.)*"

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr578857984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása