Nézzük a szervezet véleményét a világi jogról!
2016. szeptember 16. írta: a századik juh

Nézzük a szervezet véleményét a világi jogról!

jw_orgman.jpg

"3 I. sz. 33-ban került sor az első, gyülekezet ellen indított bírósági perre."

Megfigyelhetjük, hogy egy jogi anomáliát láthatunk, gyülekezet ellen indított per...és mindez Őrtorony-kiadványban, ezt olvastam végig:

A bejegyzés trackback címe:

https://aszazadikjuhblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr3411711739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leslie07 2016.09.18. 10:00:56

4 1918-ban Jehova népe egy olyan üldözési hullámmal nézett szembe, melyet azért szított a papság, hogy leállítsa a prédikálómunkát. Május 7-én szövetségi elfogatóparancsot adtak ki J. F. Rutherford ellen "

Nos ezt állítják, de a valóság az, hogy osszeeskuvés vádjában találta bunosnek az eskudszék Rutherfordot és társait. Az osszeeskuvés alapjául elsosorban az 1917 tavaszán kiadott "A beteljesult titok" c. kiadvány szolgáltatott alapot. Ebben a kiadványban tervezik 1918-ra a fold egyharmadának számító keresztények kiírtását.

Mellesleg megérné a fáradságot betekinteni az akkori bírósági peranyagba. Bizonyára sok eddig ismeretlen tény tárulna fel.

leslie07 2016.09.18. 10:07:58

" Most nézzünk egy másik példát. 1934-ben Hitler megfogadta, hogy kiirtja Jehova Tanúit Németországban. Ez nem üres fenyegetés volt. Számos letartóztatás és bebörtönzés következett. "

Azt elfelejtették megírni, hogy Hitler jehova tanúit annak a listának alapján
gyujtotte be, amelyet Rutherford tudtával a németországi fiókhivatal egyik tagja átadott a hatóságnak az Ortorony vagyon kiszolgáltatásáért cserébe.

a századik juh 2016.09.24. 16:51:28

@leslie07: Erről az esetről szeretnék több infót kapni az eddigi kutatásaimhoz.

Van baj ezzel a Hitler vs Watchtower történettel, főleg ha a watchtower álláspontját nézzük.

Addig-addig gyűlnek az infók, hogy a végén még egy soha el nem évülő háborús bűntett is kinéz... cég esetében jelentős kárpótlásokkal, és egy olyan dologgal, amivel a Watchtower eddig nem rendelkezett, és szerintem most sem tudnák megoldani:

Nyilvános elnézéskéréssel!
süti beállítások módosítása